vag74 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 πώς ακριβώς δουλεύει στο ς5 δλδ τι διάφορα έχει; Πατώντας μια φορά το μενού εμφανίζει τις προηγούμενες εφαρμογές, πατώντας το παρατεταμένα εμφανίζει το μενού άρα εμείς που έχουμε samsung γλιτώνουμε μια χρήση απο το home button. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Πατώντας μια φορά το μενού εμφανίζει τις προηγούμενες εφαρμογές, πατώντας το παρατεταμένα εμφανίζει το μενού άρα εμείς που έχουμε samsung γλιτώνουμε μια χρήση απο το home button. αυτό το έχει μέσα το gravity box και ρυθμίζεις να κάνεις ότι θες τα κουμπιά. εγώ αφού το δουλεύω δεν υπάρχει λόγος για άλλη μια εφαρμογή οκ σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 αυτό το έχει μέσα το gravity box και ρυθμίζεις να κάνεις ότι θες τα κουμπιά. εγώ αφού το δουλεύω δεν υπάρχει λόγος για άλλη μια εφαρμογή οκ σε ευχαριστώ. Το gravity box δουλεύει με διπλό χτύπημα η παρατεταμένο και για εμένα δεν είναι βολικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsow Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 καλησπερα ,εχω τον ultimate kernel v34 με την official rom,οταν τρεχω Antutu με επιλεγμενο το extreme profile οταν τελειωνει το τεστ το προγραμμα κρασαρει,με το default ολοκληρωνεται κανονικα....εχει συμβει κ σε καποιον απο σας? υπαρχει λυση? Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 καλησπερα ,εχω τον ultimate kernel v34 με την official rom,οταν τρεχω Antutu με επιλεγμενο το extreme profile οταν τελειωνει το τεστ το προγραμμα κρασαρει,με το default ολοκληρωνεται κανονικα....εχει συμβει κ σε καποιον απο σας? υπαρχει λυση? Ευχαριστω... δοκίμασε να κάνεις αντερβολτινγκ - 10% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 δοκίμασε να κάνεις αντερβολτινγκ - 10% καλησπερα ,εχω τον ultimate kernel v34 με την official rom,οταν τρεχω Antutu με επιλεγμενο το extreme profile οταν τελειωνει το τεστ το προγραμμα κρασαρει,με το default ολοκληρωνεται κανονικα....εχει συμβει κ σε καποιον απο σας? υπαρχει λυση? Ευχαριστω... Δοκιμασε AntutuX να δεις αν θα κρασαρει,εγω αυτο δοκιμαζα με τον ultimate.araditsas αυτος ο κερνελ ξεκινα απο -25 το uv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Δοκιμασε AntutuX να δεις αν θα κρασαρει,εγω αυτο δοκιμαζα με τον ultimate.araditsas αυτος ο κερνελ ξεκινα απο -25 το uv ωπ σορυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Πολυ κακα νεα. Ο σιβατο αποσυρεται λογο μεγαλου ιατρικου θεματος. Αν νιωσει καλα καποια μερα ( αυτο μου κανει για κωλο ασθενεια ) θα κανει καποια αναβαθμιση σε κερνελ η ρομ . Μεχρι τοτε εχουμε καινουριο κερνελ και ρομ ne4 Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Τον lean τον περνάμε με τον ίδιο τρόπο όπως τους άλλους ή έχει κάποιες ιδιαιτερότητες? Κάποιο link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Τον lean τον περνάμε με τον ίδιο τρόπο όπως τους άλλους ή έχει κάποιες ιδιαιτερότητες? Κάποιο link? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2488082 όπως τους άλλους πριν να σβήσεις ότι εφαρμογή για κερνελ έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 το τελευταιο towelroot υποστηριζει και τις γερμανικες ρομ με τον 3.4.0-636608 κερνελ,το ρουταρισα πριν λιγο για οποιον ενδιαφερεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 το τελευταιο towelroot υποστηριζει και τις γερμανικες ρομ με τον 3.4.0-636608 κερνελ,το ρουταρισα πριν λιγο για οποιον ενδιαφερεται Να σε ρωτήσω κάτι; αν απλά ρουταρω την συσκευή, θα παίρνω αναβαθμίσεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Να σε ρωτήσω κάτι; αν απλά ρουταρω την συσκευή, θα παίρνω αναβαθμίσεις;;;Οχι γιατί θα είναι παραβιασμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2488082 όπως τους άλλους πριν να σβήσεις ότι εφαρμογή για κερνελ έχεις. Και πιο απ όλα κατεβάζουμε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Και πιο απ όλα κατεβάζουμε;;; Τον πρωτο v3 http://androtransfer.com/?developer=imoseyon&folder=hlte-others Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 (edited) Κοσμά καλέ μου φίλε ,μόλις δοκίμασα τον lean και ένα θα σου πω ,βάλε τον ultimate και θα κλαις, η διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας είναι χαοτική. Και από ταχύτητα άστο . Edit :και μία που είμαι Χαλκιδική κάτω από το υπόστεγο κλείδωσε σε τρία δευτερόλεπτα. Edited June 21, 2014 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Νομίζω ότι όντως ο ultimate δε παίζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 (edited) Ποιός είναι καλύτερος αυτή τη στιγμή? Ultimate vs civato vs lean vs skyhigh vs AEL για καλύτερο συνδυασμό απόδοσης μπαταρίας? Έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με τόση ποικιλία. Πραγματικά κινητάρα έχουμε. Edited June 21, 2014 by Erartemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Νομίζω ότι όντως ο ultimate δε παίζεται...Μετά από πολλές δοκιμές μακράν ο καλύτερος. Και σε benchmark και σε κατανάλωση και σε ότι γουστάρεις. Μένει μόνο να τον δοκιμάσει ο φίλος μου ο Κοσμάς και θα γίνει σαρσημάς:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 εγώ παντός με λειν πρώτη φορά θα αφήσω κερνελ στο κινητό και δεν τον αλλάζω εκτός κάποιου θαύματος χαχαχαχ. με ουλτιματε η θερμοκρασία ήταν ψηλότερα και αυτό δεν το θέλω καθόλου είναι ότι χειρότερο για τον επεξεργαστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 εγώ παντός με λειν πρώτη φορά θα αφήσω κερνελ στο κινητό και δεν τον αλλάζω εκτός κάποιου θαύματος χαχαχαχ. με ουλτιματε η θερμοκρασία ήταν ψηλότερα και αυτό δεν το θέλω καθόλου είναι ότι χειρότερο για τον επεξεργαστή...Το θέμα είναι ότι εκεί που δεν είχαμε κερνελ τώρα έχουμε τρελαθεί:lol:Ο άλλος έβαλε χέρι στον UpInTheAir γιατί δεν προλαβαίνει να κλείσει χρόνο φόρτισης και βγάζει update:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Μπράβο ρε vag,ευχαριστώ! ! Ειχα δοκιμασει button remaping και αλλα, δεν σκέφτηκα να δω σε xposed. Παρακαλώ φίλε μου, σε όλες τις rom εκτός τις s5 v5 η εφαρμογή δημιουργεί ένα 3dot μενού εμένα δεν μου αρέσει αυτό στις επαφές γιατί μου μικραίνει την οθόνη ευτυχώς η εφαρμογή έχει ρύθμιση για να εμφανίζεται το 3 dot μενού6ε όποια εφαρμογή θέλουμε. [ATTACH]46408[/ATTACH][ATTACH]46409[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Εχω κανει ακριβως το ίδιο απο τη πρωτη στιγμη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Μενιο ολα stock στον ultimate ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Μενιο ολα stock στον ultimate ??Ναι . φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts