dimitrisioak Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Καλησπερα.εχω τη μαμα ρομ αλλα θελω να περασω το accuweather του note 4 s7.κανενα λινκ και καποιος τροπος να το περασω;είμαι ρουτ απλα φοραω τη δικια του Δεν παίζει....εσύ έχεις lolipop και του 7 είναι marsmelow, ασύμβατα δηλαδή, δυστυχώς. γιατί δεν βάζεις κάποια από τις νέες custom που αναφέρονται πιο πάνω; είναι πολύ καλές και σταθερές :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ωραια και η καινούργια rom note 7 phronesis Καμία λύση βρέθηκε για τον ήχο κλήσης όταν είσαι συνδεδεμένος στο bluetooth. Εχω τρελαθεί να χάνω κλήσεις έτσι Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ωραια και η καινούργια rom note 7 phronesis Καμία λύση βρέθηκε για τον ήχο κλήσης όταν είσαι συνδεδεμένος στο bluetooth. Εχω τρελαθεί να χάνω κλήσεις έτσι Ακομα οχι..εγω σταματησα να χρησιμοποιω το bluetooth μεχρι να βρεθει λυση.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ακομα οχι..εγω σταματησα να χρησιμοποιω το bluetooth μεχρι να βρεθει λυση.. Τουλάχιστον δουλεύει η δόνηση κάτι είναι και αυτό Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Λετε να εκραγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Λετε να εκραγει?Μάλλον, αν δεν ανάψει πράσινο το πάμε πίσω και μας δίνουν καινούργιο. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160920/495bc519d08f6bb342ef9fe285c5db23.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Μάλλον, αν δεν ανάψει πράσινο το πάμε πίσω και μας δίνουν καινούργιο. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160920/495bc519d08f6bb342ef9fe285c5db23.jpg Ωραία καλά μας έκατσε :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Μάλλον, αν δεν ανάψει πράσινο το πάμε πίσω και μας δίνουν καινούργιο. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160920/495bc519d08f6bb342ef9fe285c5db23.jpg Αχαχαχα και θα φωναζουμε κι ολαςγ αμεση αντικατασταση!!μενιο δωσε λιγο τα φωτα σου για την χρηση βελτιστοποιησης Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ελπίζω μόνο να μην εννοούν την ενεργοποίηση του κόφτη φόρτισης στο 60%! Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ελπίζω μόνο να μην εννοούν την ενεργοποίηση του κόφτη φόρτισης στο 60%! Τα note 7 που δεν θα εχουν προβλημα θα εχουν σαν ενδειξη πρασινη μπαταρία σε σχεση με τα αλλα που εχουν προβλημα.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Δεν παίζει....εσύ έχεις lolipop και του 7 είναι marsmelow, ασύμβατα δηλαδή, δυστυχώς. γιατί δεν βάζεις κάποια από τις νέες custom που αναφέρονται πιο πάνω; είναι πολύ καλές και σταθερές :) Aρα παω για αλλαγη ρομ.Χμμ νομιζω πως καιρος ειναι βαρεθηκα τη μαμα με τα αχρηστα της :rolleyes: καιρος να πειραξω και το 3αρι μετα τα παιχνιδια με το 2αρι.Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Aρα παω για αλλαγη ρομ.Χμμ νομιζω πως καιρος ειναι βαρεθηκα τη μαμα με τα αχρηστα της :rolleyes: καιρος να πειραξω και το 3αρι μετα τα παιχνιδια με το 2αρι.Thanks Αν θες μια καλη σταθερη rom με αξιολογη μπαταρια περασε την s7 apek του Darklord.Note 7 rom δε θα σου πρότεινα γιατι εχουν τα θεματακια τους.Το μονο bug της s7 ειναι το nfc που δε λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ακομα οχι..εγω σταματησα να χρησιμοποιω το bluetooth μεχρι να βρεθει λυση.. Τουλάχιστον δουλεύει η δόνηση κάτι είναι και αυτό Ωραια και η καινούργια rom note 7 phronesis Καμία λύση βρέθηκε για τον ήχο κλήσης όταν είσαι συνδεδεμένος στο bluetooth. Εχω τρελαθεί να χάνω κλήσεις έτσι Kαι εγω στα ιδια ειμαι , δυστυχως , το μονο κακο απο τις note 7 ports. Εχω strereo headset (nokia .. :D ) και το εχω μονιμα στο αυτι γιατι ειδαλλως μονο με δονηση δεν το καταλαβαινω και οι κλησεις χανονται συνεχως. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Παιδιά εγώ έχω μείνει στην X-Note 21 για να πάω στην Darklord η Phronesis πρέπει να φλασάρω καμία Rom 5.xxxxx η φλασάρω κατευθείαν κάποια απο αυτές . Και κατά την γνώμη σας πια είναι καλύτερη (πιο σταθερή) ??? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Kαι εγω στα ιδια ειμαι , δυστυχως , το μονο κακο απο τις note 7 ports. Εχω strereo headset (nokia .. :D ) και το εχω μονιμα στο αυτι γιατι ειδαλλως μονο με δονηση δεν το καταλαβαινω και οι κλησεις χανονται συνεχως. δυστυχως ειναι ζωτικης σημασιας προβλημα ..κριμα γιατι φαινεται καλη η ρομ ..ισως αργοτερα λυθει Το κακο με αυτες ολες τις MM oti ειναι εχουνε θεματα αλλα παραλληλα τις συνηθιζουμε και στο τελος θα μας κακοφαινεται η stock lolipop Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Μπορεί να είναι πρόβλημα αλλά προς Θεού δεν είναι ζωτικής σημασίας... 1)Όποιος οδηγεί ας το έχει μόνιμα στο αυτί... δεν σας ακούγεται ήχος ότι έχετε κλήση μέσα από το ακουστικό? Εμένα ναι. 2) Όποιος π.χ κάθετε σε γραφείο και δεν θέλει να το έχει μόνιμα στο αυτί... ε ας το κλείσει και όταν έχει κλήση το ανοίγει Μακάρι πάντως να διορθωθεί... αν γίνεται φυσικά και δεν είναι θέμα ΜΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Μπορεί να είναι πρόβλημα αλλά προς Θεού δεν είναι ζωτικής σημασίας... 1)Όποιος οδηγεί ας το έχει μόνιμα στο αυτί... δεν σας ακούγεται ήχος ότι έχετε κλήση μέσα από το ακουστικό? Εμένα ναι. 2) Όποιος π.χ κάθετε σε γραφείο και δεν θέλει να το έχει μόνιμα στο αυτί... ε ας το κλείσει και όταν έχει κλήση το ανοίγει Μακάρι πάντως να διορθωθεί... αν γίνεται φυσικά και δεν είναι θέμα ΜΜ Δεν χτυπαει το κινητο..και οταν σε καλουν δεν ανοιγεο η οθονη..πρεπει να το ακουσεος στο ακουστικο.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Μιά χαρά ανοίγει η οθόνη σε εμένα απλά δεν ακούγεται ήχος όταν είναι συνδεδεμένο το ακουστικό... Οκ πρόβλημα είναι αυτό και μακάρι να διορθωθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλησπέρα παιδιά κάποιος που έχει phronesis n7 μια βοήθεια έχω ένα θέμα με την statusbar αλλάζει χρώμα ανάλογα με την εφαρμογή που είναι από πίσω πχ στο Gmail γίνεται κόκκινη στο tapatalk γίνεται πορτοκαλί ξέρεις κανένας πως μπορώ να το σταματήσω αυτό και να μόνιμα ένα χρώμα;;; έψαξα μέσα στο ρομ Control δεν βρήκα κάτι οποίος μπορεί μια βοήθεια Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλησπέρα παιδιά κάποιος που έχει phronesis n7 μια βοήθεια έχω ένα θέμα με την statusbar αλλάζει χρώμα ανάλογα με την εφαρμογή που είναι από πίσω πχ στο Gmail γίνεται κόκκινη στο tapatalk γίνεται πορτοκαλί ξέρεις κανένας πως μπορώ να το σταματήσω αυτό και να μόνιμα ένα χρώμα;;; έψαξα μέσα στο ρομ Control δεν βρήκα κάτι οποίος μπορεί μια βοήθεια Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πηγαινεις στο Rom Control - Statusbar Mods - Dynamic StatusBar και το απενεργοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλησπέρα παιδιά κάποιος που έχει phronesis n7 μια βοήθεια έχω ένα θέμα με την statusbar αλλάζει χρώμα ανάλογα με την εφαρμογή που είναι από πίσω πχ στο Gmail γίνεται κόκκινη στο tapatalk γίνεται πορτοκαλί ξέρεις κανένας πως μπορώ να το σταματήσω αυτό και να μόνιμα ένα χρώμα;;; έψαξα μέσα στο ρομ Control δεν βρήκα κάτι οποίος μπορεί μια βοήθεια Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι transparent και παίρνει το χρώμα της κάθε εφαρμογής... Πήγαινε στο RomControl πάτα Dynamic StatusBar , ενεργοποίησέ το και μία μπαρα που έχει κάτω πήγαινέ την στο 100... και θα είναι πάντα μαύρη ότι και να κάνεις. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πηγαινεις στο Rom Control - Statusbar Mods - Dynamic StatusBar και το απενεργοποιείς. Ενεργοποίηση θέλει , όταν είναι απενεργοποιημένο είναι transparent η statusbar και παίρνει το χρώμα της κάθε εφαρμογής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ευχαριστώ πολύ επίσης μήπως ξέρεις κάποια λύση όταν χτυπάει το κινητό αργεί να άνοιξη η οθόνη;; κάπου διάβασα ότι αλλάζεις κάτι στον Governor;; Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Τελικά δεν άντεξα και έβαλα τον DarkLord-Kernel-Note7-hlte-eur-V1.0 . Ίδια ταχύτητα με τον lss ίσως μισό κλικ ποιο γρήγορος ο darklord. Η μεγάλη διαφορά είναι στην μπαταρία ,του lss την πίνει με το καλαμάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Τελικά δεν άντεξα και έβαλα τον DarkLord-Kernel-Note7-hlte-eur-V1.0 . Ίδια ταχύτητα με τον lss ίσως μισό κλικ ποιο γρήγορος ο darklord. Η μεγάλη διαφορά είναι στην μπαταρία ,του lss την πίνει με το καλαμάκι. Μήπως Κανένα λινκ;; Ευχαριστώ πολύ..... επίσης μήπως ξέρεις κάποια λύση όταν χτυπάει το κινητό αργεί να άνοιξη η οθόνη;; κάπου διάβασα ότι αλλάζεις κάτι στον Governor;; Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Μήπως Κανένα λινκ;; Ευχαριστώ πολύ..... Eδώ το link... https://www.androidfilehost.com/?fid=24651430732235157 Παρακαλώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts