Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον, εκανα ρουτ, περασα TWRP εκανα μπακαπ και τωρα κατεβασα την ρομ που θα περασω και το xposed-v86.0-sdk22-arm-custom-build-by-wanam-20160709.zip

νομιζω οτι ειμαι σε καλο δρομο, σωστα?

μου διεφυγε κατι?

@xloupas ευχαριστω για το λινκ

Σε πολυ καλο δρομο..ποια ρομ θα περασεις;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε πολυ καλο δρομο..ποια ρομ θα περασεις;

Περασα για αρχη την Phronesis v.6.5 lollipop που μου ειπαν τα παιδια εδω οτι ειναι σταθερη.... και βλεπουμε, αυτο το διαστημα ο χρονος ειναι στριμωγμενος και δεν μπορω να ασχοληθω πολυ, να φανταστεις εδω και μια βδομαδα ηθελα να τα κανω αυτα που εκανα και δεν μπορουσα...

φυσικα παρακολουθω και αν δω οτι καποια ειναι καλη και σταθερη... θα κλεψω μια ωριτσα να την περασω ;)

Μηπως αυτη η ρομ εχει καποιο θεμα με το σημα? το βλεπω πολυ....οριακο να το πω? αδυναμο?

μπορουμε να αλλαξουμε μηπως το μοντεμ?

υπαρχει κανενα λινκ?

Edited by alfa

Περασα για αρχη την Phronesis v.6.5 lollipop που μου ειπαν τα παιδια εδω οτι ειναι σταθερη.... και βλεπουμε, αυτο το διαστημα ο χρονος ειναι στριμωγμενος και δεν μπορω να ασχοληθω πολυ, να φανταστεις εδω και μια βδομαδα ηθελα να τα κανω αυτα που εκανα και δεν μπορουσα...

φυσικα παρακολουθω και αν δω οτι καποια ειναι καλη και σταθερη... θα κλεψω μια ωριτσα να την περασω ;)

Μηπως αυτη η ρομ εχει καποιο θεμα με το σημα? το βλεπω πολυ....οριακο να το πω? αδυναμο?

μπορουμε να αλλαξουμε μηπως το μοντεμ?

υπαρχει κανενα λινκ?

Δοκιμασε να αλλαξεις το δίκτυο απο 4g,σε 3g

Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να ειμαι σε 3g αλλα σε 4g....

και κατι ακομα, το Remote control (iR) δεν δουλευει?

Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να ειμαι σε 3g αλλα σε 4g....

και κατι ακομα, το Remote control (iR) δεν δουλευει?

Εγω το εχω μονιμα στην επιλογη 3g-2g..δουλευει κανονικα το remote control

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Ποια εφαρμογη εχεις? γιατι αυτην της samsung δεν την βρισκω.... και στο play μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη

Ποια εφαρμογη εχεις? γιατι αυτην της samsung δεν την βρισκω.... και στο play μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη

Peel smart remote κατεβασε

Peel smart remote κατεβασε

Αυτην εψαχνα αλλα εχει 3-4 και μονο 2 ειναι συμβατες, τελικα την βρηκα ;)

Παίδες μια ερώτηση σε οσους έχουν rom τύπου temasek. Εδωσα το Note 3 στην κοπέλα μου αλλά σκέφτομαι να της βάλω την Temasek (ή παρόμοια) λόγω καλύτερης μπαταρίας και μικρότερου μεγέθους. Εχω ομως μια απορία επειδή την είχα παλιλά την ROM. Για κάποιο κογο δεν μπορώ να προσθέσω LTE toggle. Ενω το δειχνει και το προσθετω μετασ δεν το δειχνει. Και επειδη δεν προκειται να πηγαινει στα settings να το κλεινει ψάχνω αλλο τροπο

Παίδες μια ερώτηση σε οσους έχουν rom τύπου temasek. Εδωσα το Note 3 στην κοπέλα μου αλλά σκέφτομαι να της βάλω την Temasek (ή παρόμοια) λόγω καλύτερης μπαταρίας και μικρότερου μεγέθους. Εχω ομως μια απορία επειδή την είχα παλιλά την ROM. Για κάποιο κογο δεν μπορώ να προσθέσω LTE toggle. Ενω το δειχνει και το προσθετω μετασ δεν το δειχνει. Και επειδη δεν προκειται να πηγαινει στα settings να το κλεινει ψάχνω αλλο τροπο

Μπορείς να το βάλεις πανω στην notification bar έχει toggles για τα πάντα. Δεν θα έχεις θέμα. Επίσης και στην οθόνη αν θες να το βάλεις με μια εφαρμογή σαν το Power toggles κάνεις παπάδες.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορείς να το βάλεις πανω στην notification bar έχει toggles για τα πάντα. Δεν θα έχεις θέμα. Επίσης και στην οθόνη αν θες να το βάλεις με μια εφαρμογή σαν το Power toggles κάνεις παπάδες.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

υπάρχει κάποιο link για την τελευταία rom του temasec γιατί δεν την βρίσκω

υπάρχει κάποιο link για την τελευταία rom του temasec γιατί δεν την βρίσκω
Δες στο θέμα τού, την έδωσα στην τελευταία σελίδα πριν 22 λεπτά :cool:

Μπορώ να κάνω disable το Smart Manager ή θα έχω πρόβλημα

Δεν θα υπαρχει η μπαταρια μετα μεσα στα ρυθμίσεις!!!

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Εδώ και μέρες παρατηρώ ότι η μουσική αρχίζει από μόνη της στο τηλέφωνο είτε στη συσκευή είτε στο ακουστικό bluetooth που έχω. Έχω πατήσει επιβολή διακοπής και πάλι ξεκινάει ότι ώρα να ναι ...

Πως λύνεται αυτό ;;;;;

Δεν θα υπαρχει η μπαταρια μετα μεσα στα ρυθμίσεις!!!

Η μπαταρία υπάρχει κανονικά στις ρυθμίσεις το smart manager ειναι μια άχρηστη εφαρμογή ειδικα για αυτούς που χρησιμοποιούν greenify κτλπ

Η μπαταρία υπάρχει κανονικά στις ρυθμίσεις το smart manager ειναι μια άχρηστη εφαρμογή ειδικα για αυτούς που χρησιμοποιούν greenify κτλπ

Εγω παλια που το ειχα απενεργοποιησει μουβειχε καταργησει την μπαταρια σαν επιλογη μςσα απο τς ρυθμίσεις..

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Εγω παλια που το ειχα απενεργοποιησει μουβειχε καταργησει την μπαταρια σαν επιλογη μςσα απο τς ρυθμίσεις..

Τι μου θύμησες 3 σελίδες έχουμε γράψει για αυτό εδώ μέσα και δεν μπορούσαμε να βγάλουμε άκρη που έχει πάει η μπαταρία από τις ρυθμίσεις. Τελικά ήταν αυτό....

Παιδια εγω στην s7 apek και τωρα στη phronesis δεν εχω κάποιο πρόβλημα απλα σου ενσωματώνει τα πάντα σε ενα...

Εχω Note 3 απο 2013 και ηρθε πλεον η ωρα για ενα φρεσκαρισμα να ξανανιωσει λιγο. Ειμαι σε 4.3 με Root. Να αναβαθμισω σε αλλη, η να παραμεινω στην ιδια με factory reset, reroor, και restore εφαρμογων και δεδομενων

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

γιατι δε κοιτας καμία προσφατη ρομ σε τελευταια εκδοση (5.1 ή 6 αν υπαρχει)?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

παιδιά καλημέρα!είδα την miui στα Xiaomi παει σφαιρα.Είδα οτι μπαινει και σε εμας.Την εχει βαλει κανεις; να μου πει αν αξιζει και απο που να την κατεβασω! ευχαριστω

Δεν εχω εμπειρια με custom rom, και ειδικα και το συγκεκριμενο που χει και τη λειτουργικοτητα με το πενακι ειναι ενα ρισκο παραπανω. Γενικοτερα ρωταω αν οι νεοτερες FW εκδοσεις εχουνε καποια προσθετη αξιολογη λειτουργικοτητα, αλλιως μενω στο συγκεκριμενο και το καθαριζω

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

για την εκάστοτε ρομ,θα πρεπει να ανατρεξεις στα αντίστοιχα τοπικς.

αν δε κανω λαθος, το πενακι παιζει μονο σε σαμσουνγκ ρομς και οχι σε αοσπ/cm

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Στη θέση σου θα έμπαινα στο YouTube και θα έβλεπα τι παίζει με custom rom και τι προσφέρει η κάθε μία στη συσκευή και αναλόγως θα επραττα..

Στάλθηκε από το RN3 Pro

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις