fraggreg Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Μήπως υπάρχει κανένα Λινκ για τον τελευταίο idle kernel modified???? Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Phronesis v6.3 Την ειδε κανενας ???? Την έβαλα εγώ και δείχνει πολύ καλή αν και λέω να βάλω άλλον kernel idle v7.1.0 γιατί αυτός που έχει έχω εντύπωση ότι τρώει περισσότερη μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Μήπως υπάρχει κανένα Λινκ για τον τελευταίο idle kernel modified???? Ευχαριστώ!!!https://www.dropbox.com/s/nqeayqy57hf332s/idleKernel-hlte-eur-7.1.0-note5port%28modified%29.zip?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Τι διαφορά έχουν οι idle kernels με τους modified idle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Phronesis v6.3 Την ειδε κανενας ???? Την έχω απο εχθές και είναι μια πολύ ευχάριστη αναβάθμιση. Μήπως υπάρχει κανένα Λινκ για τον τελευταίο idle kernel modified???? Ευχαριστώ!!! Αν θυμάμαι καλά διορθώνω το πρόβλημα με Nfc και Private Mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καλημέρα παιδιά έχω ένα θέμα με τις επαφές μου όπως φαίνονται στο κινητό και πως φαίνονται στον υπολογιστή.... Παρόλο που τις κατά επώνυμο στον υπολογιστή φαίνονται κανονικά στο κινητό τις βγάζει κατά όνομα με ένα κόμμα στην μέση επίσης αν ανοίξω την επαφή είναι κανονικά καταχωρημένη δηλαδή το όνομα στην θέση ονομ Και το επίθετο στην θέση του αλλά στο κινητό φαίνονται ανάποδα..... Phronesis 6.3 Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Η phronesis 6.3 είναι το Android 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Η phronesis 6.3 είναι το Android 6? οχι ειναι η εκδοση 5.1.1 Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Όσοι έχετε phronesis, όταν γυρίσετε το κινητό σας, η αρχική οθόνη γυρίζει κι αυτή? Σε μένα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intergrale Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Phronesis 6,3 δεν μου εμφανίζει κάτω αριστερά που παταγα για να κλείνουμε της ανοιχτές εφαρμογές ξέρετε πως το ξαναβάζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Phronesis 6,3 δεν μου εμφανίζει κάτω αριστερά που παταγα για να κλείνουμε της ανοιχτές εφαρμογές ξέρετε πως το ξαναβάζω Μέσα από το Phronesis Rom Control -> advanced phone settings -> enhanced settings -> customise buttons. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Δεν μπορω με τιποτα να κανω το multi boot.το βιντεο που εχει στο YouTube δεν ειναι το ιδιο προγραμμα με αυτο που εχω κατεβασει. Μπορει καποιος να βοηθησει; Στο install στο recovery βγαζει συνεχεια failed. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Δεν μπορω με τιποτα να κανω το multi boot.το βιντεο που εχει στο YouTube δεν ειναι το ιδιο προγραμμα με αυτο που εχω κατεβασει. Μπορει καποιος να βοηθησει; Στο install στο recovery βγαζει συνεχεια failed. Στο σημείο που κάνεις επιλογή για patch των αρχείων πρέπει να επιλέξεις το data slot και ένα αριθμό πχ 1. Αν επιλεξεις multislot κολλαει στο recovery. Δες τις εικόνες [ATTACH]65123[/ATTACH][ATTACH]65124[/ATTACH] Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intergrale Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Μέσα από το Phronesis Rom Control -> advanced phone settings -> enhanced settings -> customise buttons. Επιτελους ωραιος φιλε μου ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Στο σημείο που κάνεις επιλογή για patch των αρχείων πρέπει να επιλέξεις το data slot και ένα αριθμό πχ 1. Αν επιλεξεις multislot κολλαει στο recovery. Δες τις εικόνες [ATTACH]65123[/ATTACH][ATTACH]65124[/ATTACH] Ναι επιτελους.σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Εβαλα ως 2η rom την resurrection remix 6.0.1 αλλα λεει οτι δεν εχει root. Τι κανουμε στην περίπτωση αυτη; πως ρουταρουμε;εχω ενα zip file αλλα δεν ξερω αν θα κανει. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Εβαλα ως 2η rom την resurrection remix 6.0.1 αλλα λεει οτι δεν εχει root. Τι κανουμε στην περίπτωση αυτη; πως ρουταρουμε;εχω ενα zip file αλλα δεν ξερω αν θα κανει. Φλασαρεις το supersu το zip μέσω recovery Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) Εβαλα ως 2η rom την resurrection remix 6.0.1 αλλα λεει οτι δεν εχει root. Τι κανουμε στην περίπτωση αυτη; πως ρουταρουμε;εχω ενα zip file αλλα δεν ξερω αν θα κανει. Φλασαρεις το supersu το zip μέσω recovery Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προσοχή! Μη ξεχάσεις να patch-αρεις το αρχείο supersu.zip και οπωσδήποτε με τον ίδιο αριθμό που διάλεξες για το zip της rom. Αν δεν patch-αρεις το αρχείο τότε θα φλασαρεις πάνω στη βασική σου rom. Edited April 8, 2016 by aopvet Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Όλα κομπλε. Τωρα θα πρεπει να αλλάξω κερνελ. Η resurrection είναι Cm13 σωστα? Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 εχουμε κανα νεο για rom s7 edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Έβαλα temasek 12.1 και πάνω από home button υπάρχει μια επιπλέον μπάρα που στην ουσία δεν χρειάζεται και μικραίνει και η οθόνη . Ξέρει κάποιος πως αφαιρείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaross Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Καλησπερα παιδια θα γινει καμια ενημερωση λογισμικου ή θα μεινουμε με adroid 5.0 ξερετε κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 (edited) Επίσημα θα μείνουμε στην 5. Edited April 10, 2016 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Δοκίμασε κανείς να βάλει την rom του Darklord που δίνει android 6.0.1 και τα καλούδια του S7 edge με επιτυχία στο Note 3; Κάνω όλα τα βήματα αλλά η συσκευή κολλάει στην αρχική οθόνη που γράφει Galaxy Note 3 SM-N9005. Η rom βρίσκεται εδώ https://samsungvn.com/threads/6-0-1-english-n900x-snapdragon-darklord-s7-edge-full-port.16761/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Έβαλα temasek 12.1 και πάνω από home button υπάρχει μια επιπλέον μπάρα που στην ουσία δεν χρειάζεται και μικραίνει και η οθόνη . Ξέρει κάποιος πως αφαιρείται; Ψάξε βρες από τις ρυθμίσεις για αφαίρεση των On Screen Buttons! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts