Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο μπαταρία?

Ιδια με idle!!παει πολυ καλα!!

Ξερει κανεις τι ειναι το skynet project;

Edited by arxontas2323

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Απο μπαταρία?

Δεν έχω πάνω από δύο ώρες που την έβαλα. Αύριο θα ξέρω. Πάντως έχει "ποιότητα κύλισης " σε σχέση με την 6.1. Επίσης την πέρασα με βρώμικη εγκατάσταση και προς το παρόν λειτουργεί μια χαρά.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ιδια με idle!!παει πολυ καλα!!

Ξερει κανεις τι ειναι το skynet project;

http://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/android-l-booster-1-soon-t3030796

Ένα mod για την μπαταρία πρέπει να είναι αλλά τώρα βαριέμαι να το δοκιμάσω.

gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3

Πια κάμερα προτείνετε για την 6.2 στην 6.1 έχω του note 3 στην 6.2 του note 4 έχει θέματα?

Καμία κάμερα δεν λειτουργεί 100%. Απο τον dev προτείνεται αν δεν κάνω λάθος η Note 4 αλλά εγώ έβαλα την 6 γιατί μόνο σε αυτή λειτουργεί το surround shot.

http://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/android-l-booster-1-soon-t3030796

Ένα mod για την μπαταρία πρέπει να είναι αλλά τώρα βαριέμαι να το δοκιμάσω.

αυτο που δεν καταλαβα για να το δοκιμασω ειναι το 6ο βημα..αν καποιος μπορει να το εξηγησει το γιατι

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Ανεβηκε η 6.2..οποιος θελει την περναει απο πανω..κατεβαζω και εγκαθιστω!!

Edit:μπηκε με dirty flash χωρις κανενα προβλημα..παει πολυ γρηγορα σε σχεση με την 6.1 και idle kernel..μενει να τεσταρω μπαταρια..

λινκ?........

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καμία κάμερα δεν λειτουργεί 100%. Απο τον dev προτείνεται αν δεν κάνω λάθος η Note 4 αλλά εγώ έβαλα την 6 γιατί μόνο σε αυτή λειτουργεί το surround shot.

λινκ.....?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Να γράφεις μόνο σε αυτό το θέμα, είδα ότι άλλαξες modem και έχεις θέμα, είσαι σίγουρος ότι το modem πέρασε?

Ανέβασε μια φωτογραφία με το Samsung fhone info

https://www.dropbox.com/s/fvnfcdj3rwrisop/Screenshot_2016-03-16-20-19-03.png?dl=0

Μετά που είδα οτι δεν την πάλευε το WiFi του έριξα την Phronesis...αλλά δεν την μπορώ καθόλου καθοτι touchwiz. Μαζί με τη rom αλλάζει και η version του modem; Αν ναι δεν έχει νόημα το screenshot... ωστόσο θα την ανεβάσω...

https://onedrive.live.com/redir?resid=8AD52701348079F9!40556&authkey=!AE83EXI-uF_kiy4&v=3&ithint=photo%2cpng

Beer Inspiredhttp://briefcase.pathfinder.gr/download/OverClocker_/14396/164008/0/AMD+Rotating+Logo.gif

λινκ?........

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

λινκ.....?

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-phronesis-rom-v1-0-stable-feature-t3241910

Με phronesis v6.2 το wifi δουλευει οποτε θελει. Δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι.

Αμα δεν την περασες με clean install τοτε δοκιμασε μηπως φταιει αυτο

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Τελικά και στηv Note4 κάμερα της Phronesis 6.2 λειτουργεί το surround shot (360°). Απλά θέλει χειροκίνητη εγκατάσταση από το /system/etc/phronesis .

Η επιλογή για το Skynet project που βρίσκεται ρε παιδιά; Προχθές το έβρισκα μέσα στο ROM control, αλλά σήμερα έχει εξαφανιστεί.

Μετά απο πολλές ώρες παιδέματος με Temasek (δεν λειτουργουσε με τίποτα το wifi) Purify ROM highly recommended !!!
Beer Inspiredhttp://briefcase.pathfinder.gr/download/OverClocker_/14396/164008/0/AMD+Rotating+Logo.gif

Τι είναι το Skynet project?:confused:

Είναι ένα mod που υπόσχεται καλύτερη μπαταρία / επιδόσεις. Λίγα ποστ πιο πίσω έχει λινκ.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά... δεν θα πάρω:lol:

Όσο πιό λίγο modάρισμα τόσο καλύτερα;)

Τελικά και στηv Note4 κάμερα της Phronesis 6.2 λειτουργεί το surround shot (360°). Απλά θέλει χειροκίνητη εγκατάσταση από το /system/etc/phronesis .

Η επιλογή για το Skynet project που βρίσκεται ρε παιδιά; Προχθές το έβρισκα μέσα στο ROM control, αλλά σήμερα έχει εξαφανιστεί.

Πως??? :O...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Aryamod 1.4? Την 8.1 δεν έχει τώρα?

Εβγαλε και 5.1.1 note 5 port

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Θέλω να ρωτήσω γιατί από την phronisis v6 που πήγα στην v6.1 και τώρα από την v6.1 στην v6.2 πάντα με καθαρή εγκατάσταση δεν μου επαναφέρει τους κωδικούς από τα WiFi η δημιουργία backup στην Google είναι ενεργό στις ν5 δεν είχα τέτοια θέματα από Rom σε Rom πρέπει να κάνω κάτι άλλο?

Θέλω να ρωτήσω γιατί από την phronisis v6 που πήγα στην v6.1 και τώρα από την v6.1 στην v6.2 πάντα με καθαρή εγκατάσταση δεν μου επαναφέρει τους κωδικούς από τα WiFi η δημιουργία backup στην Google είναι ενεργό στις ν5 δεν είχα τέτοια θέματα από Rom σε Rom πρέπει να κάνω κάτι άλλο?

Εγώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Βέβαια δεν την έβαλα με καθαρή εγκατάσταση. Τα WiFi μπορείς να τα επαναφέρεις με το τιτάνιουμ.

Εγώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Βέβαια δεν την έβαλα με καθαρή εγκατάσταση. Τα WiFi μπορείς να τα επαναφέρεις με το τιτάνιουμ.

Στο titanium μου έχει δύο που λένε σημείο πρόσβασης wifi το ένα είναι με πράσινα γράμματα και το άλλο με κίτρινα γράμματα ποιο απο τα δυο κάνω backup

Edited by liam69

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις