giannis_ps Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Έχεις κάνει πριν την εγκατάσταση της νέας ρομ full wipe; Αν ναι, τότε εκείνο που απομένει είναι να εγκαταστήσεις μια stock rom μέσω odin κάνοντας πριν και μετά την εγκατάσταση full wipe και hard reset. Λες να είναι αυτό το θέμα; Θα το κάνω σύντομα και θα σε ενημερώσω. Full wipe είχα κάνει, μέχρι και τον εσωτερικό χώρο είχα καθαρίσει για να μη μείνει τίποτα από παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Γκαηζ μια γρηγορη ερωτηση: Ειμαι με Xnote (KK) και θελω να το κανω stock (ειτε ΚΚ ειτε Lollipop). Απλα φλασαρω ενα οποιοδηποτε firmware με Odin, σωστα? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Σωστά αλλά καλό θα ήταν να κάνεις και ένα φουλ γουαιπ από ρεικοβερι πριν. Και πέρνα οφισιαλ ρομ σωστή για το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μου ήρθε Ota στην AryaMod για την 5.1 τι κάνω την περνάω από πάνω η θέλει wipe όλα ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μου ήρθε Ota στην AryaMod για την 5.1 τι κάνω την περνάω από πάνω η θέλει wipe όλα ξανα Ο dev. λέει ότι θέλει wipe σε όλα. Γι' αυτό και δεν την πέρασα. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Γκαηζ μια γρηγορη ερωτηση: Ειμαι με Xnote (KK) και θελω να το κανω stock (ειτε ΚΚ ειτε Lollipop). Απλα φλασαρω ενα οποιοδηποτε firmware με Odin, σωστα? Από custom σε official ίσως να έχεις θέμα με bootloader, modem(να μην στα περάσει) οπότε κάνε διπλό flash την official μέσω odin για σιγουριά. Να μην στήνεις το κινητό και το ανακαλύψεις αργότερα. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Ο dev. λέει ότι θέλει wipe σε όλα. Γι' αυτό και δεν την πέρασα. Οπότε μένω όπως είμαι. Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogias Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα πρόβλημα με την arya 5.1. Μετά από επανεκκίνηση αλλά και σε άκυρες στιγμές, όταν κατεβάζω την status bar βλέπω αυτό [ATTACH]58931[/ATTACH] . Η rom έγινε εγκατάσταση αρκετές φορές με full wipe. Μου το εμφάνιζε και στην arya 5. Γνωρίζει κάποιος πως να το λύσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Σωστά αλλά καλό θα ήταν να κάνεις και ένα φουλ γουαιπ από ρεικοβερι πριν. Και πέρνα οφισιαλ ρομ σωστή για το κινητό σου. Από custom σε official ίσως να έχεις θέμα με bootloader, modem(να μην στα περάσει) οπότε κάνε διπλό flash την official μέσω odin για σιγουριά. Να μην στήνεις το κινητό και το ανακαλύψεις αργότερα. Thanks παιδες. Αυτο εχει να κανει με το CSC, σωστα? Ειναι BTU (με βαση το samsung phone info) και δεν βλεπω να εχει βγει lolli http://samsung-updates.com/device/?id=SM-N9005 . Οποτε περναω την 4.4.2 που βγηκε 28.07.2014 και θα ειμαι οκ λογικα. Σκοπευω να δωσω τη συσκευη και θελω βασικα να την κανω stock :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα πρόβλημα με την arya 5.1. Μετά από επανεκκίνηση αλλά και σε άκυρες στιγμές, όταν κατεβάζω την status bar βλέπω αυτό [ATTACH]58931[/ATTACH] . Η rom έγινε εγκατάσταση αρκετές φορές με full wipe. Μου το εμφάνιζε και στην arya 5. Γνωρίζει κάποιος πως να το λύσω? Μου το εκανε και μενα συχνα με την ιδια ρομ.λυση ομως δε βρηκα.ασε που δεν ασχοληθηκα κιολας. Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Thanks παιδες. Αυτο εχει να κανει με το CSC, σωστα? Ειναι BTU (με βαση το samsung phone info) και δεν βλεπω να εχει βγει lolli http://samsung-updates.com/device/?id=SM-N9005 . Οποτε περναω την 4.4.2 που βγηκε 28.07.2014 και θα ειμαι οκ λογικα. Σκοπευω να δωσω τη συσκευη και θελω βασικα να την κανω stock :) Ρώτα αυτόν που θα την δώσεις τι έκδοση θέλει. Ότι official και να περάσεις στοκ είναι. Τη lolipop προσωπικά τη βρίσκω μια χαρά. Το CSC αλλάζει, και δε φαίνεται στο phone info τι ήταν πριν. Αν είναι εντελώς εκτός εγγύησης (έχει λήξει και χρονικά), δε σε απασχολούν αυτά καθόλου. ;) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Δεν πάει τόσο βάση του ΙΜΕΙ, αλλά του CSC που στην περίπτωσή σου είναι το Germany(με βάση αυτά που λες). Και όπως αναφέρουν πολλοί, δεν έχει πάρει ακόμα lolipop. Αν δεις δύο ποστ παραπάνω θα βρεις έναν οδηγό αναρτημένο :) Κάνε μια ανάγνωση εκεί, και αν έχεις απορίες συνεχίζουμε εδώ. Οι ενημερώσεις για κάθε συσκευή ανά χώρα είναι στο περίπου λότο. Υπάρχει μια εμπειρική σειρά αλλά δεν είναι απόλυτη. Αν βιάζεσαι μπορείς να κατεβάσεις όποιο τελευταίο official firmware θες από εδώ. Όπως βλέπεις έχω Γερμανικό. Και το μόνο που βρήκα για να το κάνω μέσω Odin ήταν Germany(Vodafone). Εάν flashάρω μία ελληνική έκδοση ή την Γερμανική της Vodafone, θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Όπως βλέπεις έχω Γερμανικό. Και το μόνο που βρήκα για να το κάνω μέσω Odin ήταν Germany(Vodafone). Εάν flashάρω μία ελληνική έκδοση ή την Γερμανική της Vodafone, θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση; Για να μην έχεις πρόβλημα με την εγγύηση θα πρέπει να φλασαρεις stock rom όχι μόνο της ίδιας χώρας, αλλά και με το ίδιο csc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Για να μην έχεις πρόβλημα με την εγγύηση θα πρέπει να φλασαρεις stock rom όχι μόνο της ίδιας χώρας, αλλά και με το ίδιο csc. Άρα περιμένω να βγει και να με ειδοποιήσει να το κάνω μέσω kies3, OTA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Όπως βλέπεις έχω Γερμανικό. Και το μόνο που βρήκα για να το κάνω μέσω Odin ήταν Germany(Vodafone). Εάν flashάρω μία ελληνική έκδοση ή την Γερμανική της Vodafone, θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση; Διάβασε αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412549 και διάβασε και αυτό για του λόγου το αληθές, που συνέβει αυτό που γράφω στο παληκάρι (είναι πολλές οι περιπτώσεις φυσικά και δεν είναι ο μόνος) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6051914#post6051914 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Άρα περιμένω να βγει και να με ειδοποιήσει να το κάνω μέσω kies3, OTA Ναι, για να μην ρισκάρεις να γράψει ο knox φλασαροντας μέσω odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ρώτα αυτόν που θα την δώσεις τι έκδοση θέλει. Ότι official και να περάσεις στοκ είναι. Τη lolipop προσωπικά τη βρίσκω μια χαρά. Το CSC αλλάζει, και δε φαίνεται στο phone info τι ήταν πριν. Αν είναι εντελώς εκτός εγγύησης (έχει λήξει και χρονικά), δε σε απασχολούν αυτά καθόλου. ;) Ευχαριστω για την απάντηση. Εκτός εγγύησης ειναι. Κοιτα η xnote 20 που του εχω τωρα ειναι σούπερ και σκέφτηκα μήπως το αφηνα και ετσι. Αλλα θα παει σε εντελως άσχετο με smartphones άνθρωπο και σκεφτόμουν μηπως έβαζα στοκ καθαρά για user friendly λογους και για να κανει και κανενα update ίσως αμα ερθει τίποτα OTA. :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ευχαριστω για την απάντηση. Εκτός εγγύησης ειναι. Κοιτα η xnote 20 που του εχω τωρα ειναι σούπερ και σκέφτηκα μήπως το αφηνα και ετσι. Αλλα θα παει σε εντελως άσχετο με smartphones άνθρωπο και σκεφτόμουν μηπως έβαζα στοκ καθαρά για user friendly λογους και για να κανει και κανενα update ίσως αμα ερθει τίποτα OTA. :) Εεε ναι στοκ, άμα δεν το έχει καθόλου. Μη ρίχνει τίποτα κατάρες ότι του πλασαρες μουφα συσκευή. :Ρ Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Έχεις κανείς κάποιο λινκ για στοκ οφισιαλ λολι γιατί από τη samsung θέλει 8 ώρες; Δεν με νοιάζει η χώρα, απλά να είναι το τελευταίο και μετά τη πολωνική, για να φλασάρω με odin. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Μπορούμε να πάρουμε το xposed framework η ακόμη έχει πρόβλημα στα samsung; Επίσης σε lollipop ο tsf launcher κολλάει απίστευτα στην πλοήγηση των εφαρμογών. Κάθε τρία swipes και κόλλημα. Έχω την official lollipop Poland με root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Μπορούμε να πάρουμε το xposed framework η ακόμη έχει πρόβλημα στα samsung; ... Όχι ακόμα xposed :( Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλησπερα, εχθες μου εβγαλε να κανω την αναβαθμιση σε lollipop..ως επομενο εχασα και το root.. ξανακανω την ιδια διαδικασια η εχει βγει νεα??? Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 (edited) Καλησπερα, εχθες μου εβγαλε να κανω την αναβαθμιση σε lollipop..ως επομενο εχασα και το root.. ξανακανω την ιδια διαδικασια η εχει βγει νεα??? Σε ποια διαδικασία αναφέρεσαι? Αν εννοείς αυτήν που κρατάει τον knox μηδενισμενο, δυστυχώς δεν εφαρμόζεται στην lolipop. Υπάρχει τρόπος να γίνεις root, αλλά θα γράψει ο Knox. Edited April 4, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Τελικά όλα τα προβλήματα που είχα ήταν θέμα επαναφοράς εφαρμογών από το τιτάνιουμ. Πέρασα τις εφαρμογές μου μια μια και η αρυα 5.1 είναι μια χαρά. Kouros17 μιας και έχεις βάλει την 5.1 θέλω να σε ρωτήσω αν αξίζει να βάλω αρτερ κερνελ τώρα. Κ επίσης όταν έκανα την εγκατάσταση της αρυα είχε ένα κουτάκι επιλεγμένο που έλεγε untick this if you plan to flash a custom kernel. Μήπως έχεις καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Σε ποια διαδικασία αναφέρεσαι? Αν εννοείς αυτήν που κρατάει τον knox μηδενισμενο, δυστυχώς δεν εφαρμόζεται στην lolipop. Υπάρχει τρόπος να γίνεις root, αλλά θα γράψει ο Knox. Ωραια , δεν εχω προβλημα μιας και εχω ληξει η εγγυηση... ποιος τροπος ειναι; Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts