menioseten Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Καλημέρα παιδιά,το viper4android δουλεύει με τον lean kernel σε lolipop;Όχι άλλα στου civato που το έβαλα ο ήχος είναι σούπερ! !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Όχι άλλα στου civato που το έβαλα ο ήχος είναι σούπερ! !!!!! Έχεις και την rom του civato;Είμαι με omega και σκέφτομαι να δοκιμάσω τον kernel του.Είναι σταθερός,το synapse δουλεύει σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Έχεις και την rom του civato;Είμαι με omega και σκέφτομαι να δοκιμάσω τον kernel του.Είναι σταθερός,το synapse δουλεύει σωστά;Ναι έχω όλο το πακέτο rom+ kernel το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και από μπαταρία και από ταχύτητα. Το synapse έχει θέμα μετά από επανεκκίνηση και θέλει κάποια κολπάκια για να παίξει αλλά αυτή την στιγμή ο κερνελ του είναι ότι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Μενιο δοκίμασες τον lean? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Παιδιά καλημέρα! Έχω χάσει λίγα επεισόδια και σήμερα κάθισα να ασχοληθώ.. Είχα aryamod 4 και μόλις φλασαρα την 5. Εχει βγει και ενα ζιπακι 5.OTA , τι φαση με αυτο;; :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Παιδιά καλημέρα! Έχω χάσει λίγα επεισόδια και σήμερα κάθισα να ασχοληθώ.. Είχα aryamod 4 και μόλις φλασαρα την 5. Εχει βγει και ενα ζιπακι 5.OTA , τι φαση με αυτο;; :) Πολύ χρήσιμο. Όταν το εγκαταστήσεις μέσω recovery κάνε μετά wipe cache/dalvik cache. Εκεί μέσα προσθέτει διάφορα mods και fix, που αν θέλεις τα εγκαθιστας μέσω recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Μενιο δοκίμασες τον lean? Πάντως έχει δίκιο ο Μένιος.Έβαλα civato kernel σε omega,δεν τον πείραξα καθόλου,ούτε καν το synapse εγκατέστησα και πάει πολύ καλά.Έχει διαφορά σε ταχύτητα κύριως στο broswing που δουλεύω πολύ.Αυτά βέβαια πάντα σε omega,γιατί σε κάποια άλλη rom μπορεί να κάτσει πιο καλά ο lean. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Δεν είναι beta ο lean. Η έκδοση 6.0 είναι stable. Τον έχω 2 ημέρες τώρα και λειτουργεί απροβλημάτιστα. Βέβαια δεν είδα και καμιά διαφορά σε σχέση με του civato. Μενιο δοκίμασες τον lean?Καλημέρα. Είχα δοκιμάσει τον πρώτο που έβγαλε αλλά είχε θέματα ,τον δεύτερο δεν τον έβαλα για όπως λέει ο Άγγελος πιο πάνω δεν θα δούμε καμιά διαφορά απλά του civato μπορείς να τον σκαλίξεις παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Πάντως έχει δίκιο ο Μένιος.Έβαλα civato kernel σε omega,δεν τον πείραξα καθόλου,ούτε καν το synapse εγκατέστησα και πάει πολύ καλά.Έχει διαφορά σε ταχύτητα κύριως στο broswing που δουλεύω πολύ.Αυτά βέβαια πάντα σε omega,γιατί σε κάποια άλλη rom μπορεί να κάτσει πιο καλά ο lean. καποιο link για το civato να το δοκιμασω και εγω σε omega!!:-) Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934541621 Το link για civato φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934541621 Το link για civato φίλε μου. σε ευχαριστωω...για lollipop ε μην κανω καμια πατατα☺☺☺ Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ναι για lolipop είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Καλημέρα.. Θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να περάσω την eur την ελληνική... Edited March 22, 2015 by fanispan Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Στην νέα ωμέγα 25.1 έχει και κερνελ κατεβάζω και δοκιμάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Araditsas έφτιαξε το screen write? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Καλημέρα.. Θέλω να σε ρωτήσω αν αξίζει να περάσω την eur την ελληνική... Είναι καλύτερη από την πολωνική.. Η ίδια ρομ είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Είμαι με ομεγα 25.1.. Να έβαζα civato λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Είμαι με ομεγα 25.1.. Να έβαζα civato λέτε; Αν έχεις διάθεση να παίξεις με τις ρυθμίσεις του kernel βάλε civato και synapse app. Αν όχι βάλε civato σκέτο ή lean kernel. Δεν έχω άποψη για τον omega kernel γιατί εγώ μόλις πέρασα την 25.1 έβαλα lean. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Αν έχεις διάθεση να παίξεις με τις ρυθμίσεις του kernel βάλε civato και synapse app. Αν όχι βάλε civato σκέτο ή lean kernel. Δεν έχω άποψη για τον omega kernel γιατί εγώ μόλις πέρασα την 25.1 έβαλα lean. Τους δοκίμασα όλους. .Τελικά ο πιο σταθερός μου φάνηκε ο ομεγα κερνελ. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Τους δοκίμασα όλους. .Τελικά ο πιο σταθερός μου φάνηκε ο ομεγα κερνελ. . Πότε πρόλαβες; Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι δυνατό να αξιολογήσεις έναν kernel. :confused: Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Πότε πρόλαβες; Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι δυνατό να αξιολογήσεις έναν kernel. :confused: Μπορεί να μην είδα για το πως πάει η μπαταρία, αλλά είδα ταχύτητα και πόσο ποιο όμορφα και σμουθ κυλάει το κινητό. Αν έχεις χρόνο τσεκαρε το και πες μου την γνώμη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Araditsas έφτιαξε το screen write? Ναι δουλεύει κανονικά . Φαντάζομαι εννοείς σκρειν σουτ ε το πενάκι και εγγραφή. Πότε πρόλαβες; Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι δυνατό να αξιολογήσεις έναν kernel. :confused: Σωστόοοοοοοος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Έχουμε κανένα νέο για το xposed σχετικά με το νοτέλι μας?? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ναι δουλεύει κανονικά . Φαντάζομαι εννοείς σκρειν σουτ ε το πενάκι και εγγραφή. Σωστόοοοοοοος Ναι. Γιατί σου παρουσίασε το ίδιο με μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Έχουμε κανένα νέο για το xposed σχετικά με το νοτέλι μας?? Δεν το έχει φτιάξει ακόμα ο dev ώστε να λειτουργεί σε samsung συσκευές. Νά 'σαι σίγουρος πως όταν συμβεί θα το μάθουμε και θα το δημοσιοποιήσουμε αμέσως. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts