Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά,το viper4android δουλεύει με τον lean kernel σε lolipop;
Όχι άλλα στου civato που το έβαλα ο ήχος είναι σούπερ! !!!!!

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι άλλα στου civato που το έβαλα ο ήχος είναι σούπερ! !!!!!

Έχεις και την rom του civato;Είμαι με omega και σκέφτομαι να δοκιμάσω τον kernel του.Είναι σταθερός,το synapse δουλεύει σωστά;

Έχεις και την rom του civato;Είμαι με omega και σκέφτομαι να δοκιμάσω τον kernel του.Είναι σταθερός,το synapse δουλεύει σωστά;
Ναι έχω όλο το πακέτο rom+ kernel το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και από μπαταρία και από ταχύτητα.

Το synapse έχει θέμα μετά από επανεκκίνηση και θέλει κάποια κολπάκια για να παίξει αλλά αυτή την στιγμή ο κερνελ του είναι ότι καλύτερο.

Παιδιά καλημέρα! Έχω χάσει λίγα επεισόδια και σήμερα κάθισα να ασχοληθώ.. Είχα aryamod 4 και μόλις φλασαρα την 5. Εχει βγει και ενα ζιπακι 5.OTA , τι φαση με αυτο;; :)
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδιά καλημέρα! Έχω χάσει λίγα επεισόδια και σήμερα κάθισα να ασχοληθώ.. Είχα aryamod 4 και μόλις φλασαρα την 5. Εχει βγει και ενα ζιπακι 5.OTA , τι φαση με αυτο;; :)

Πολύ χρήσιμο. Όταν το εγκαταστήσεις μέσω recovery κάνε μετά wipe cache/dalvik cache. Εκεί μέσα προσθέτει διάφορα mods και fix, που αν θέλεις τα εγκαθιστας μέσω recovery.

Μενιο δοκίμασες τον lean?

Πάντως έχει δίκιο ο Μένιος.Έβαλα civato kernel σε omega,δεν τον πείραξα καθόλου,ούτε καν το synapse εγκατέστησα και πάει πολύ καλά.Έχει διαφορά σε ταχύτητα κύριως στο broswing που δουλεύω πολύ.Αυτά βέβαια πάντα σε omega,γιατί σε κάποια άλλη rom μπορεί να κάτσει πιο καλά ο lean.

Δεν είναι beta ο lean. Η έκδοση 6.0 είναι stable. Τον έχω 2 ημέρες τώρα και λειτουργεί απροβλημάτιστα. Βέβαια δεν είδα και καμιά διαφορά σε σχέση με του civato.

Μενιο δοκίμασες τον lean?
Καλημέρα. Είχα δοκιμάσει τον πρώτο που έβγαλε αλλά είχε θέματα ,τον δεύτερο δεν τον έβαλα για όπως λέει ο Άγγελος πιο πάνω δεν θα δούμε καμιά διαφορά απλά του civato μπορείς να τον σκαλίξεις παραπάνω.

Πάντως έχει δίκιο ο Μένιος.Έβαλα civato kernel σε omega,δεν τον πείραξα καθόλου,ούτε καν το synapse εγκατέστησα και πάει πολύ καλά.Έχει διαφορά σε ταχύτητα κύριως στο broswing που δουλεύω πολύ.Αυτά βέβαια πάντα σε omega,γιατί σε κάποια άλλη rom μπορεί να κάτσει πιο καλά ο lean.

καποιο link για το civato να το δοκιμασω και εγω σε omega!!:-)

DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D

https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934541621

Το link για civato φίλε μου.

σε ευχαριστωω...για lollipop ε μην κανω καμια πατατα☺☺☺

DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D

Καλημέρα.. Θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να περάσω την eur την ελληνική... Edited by fanispan
Στέφανος

Καλημέρα.. Θέλω να σε ρωτήσω αν αξίζει να περάσω την eur την ελληνική... Είναι καλύτερη από την πολωνική..

Η ίδια ρομ είναι.

Είμαι με ομεγα 25.1.. Να έβαζα civato λέτε;

Αν έχεις διάθεση να παίξεις με τις ρυθμίσεις του kernel βάλε civato και synapse app. Αν όχι βάλε civato σκέτο ή lean kernel. Δεν έχω άποψη για τον omega kernel γιατί εγώ μόλις πέρασα την 25.1 έβαλα lean.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Αν έχεις διάθεση να παίξεις με τις ρυθμίσεις του kernel βάλε civato και synapse app. Αν όχι βάλε civato σκέτο ή lean kernel. Δεν έχω άποψη για τον omega kernel γιατί εγώ μόλις πέρασα την 25.1 έβαλα lean.

Τους δοκίμασα όλους. .Τελικά ο πιο σταθερός μου φάνηκε ο ομεγα κερνελ. .

Τους δοκίμασα όλους. .Τελικά ο πιο σταθερός μου φάνηκε ο ομεγα κερνελ. .

Πότε πρόλαβες; Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι δυνατό να αξιολογήσεις έναν kernel. :confused:

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Πότε πρόλαβες; Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι δυνατό να αξιολογήσεις έναν kernel. :confused:

Μπορεί να μην είδα για το πως πάει η μπαταρία, αλλά είδα ταχύτητα και πόσο ποιο όμορφα και σμουθ κυλάει το κινητό. Αν έχεις χρόνο τσεκαρε το και πες μου την γνώμη σου.

Araditsas έφτιαξε το screen write?

Ναι δουλεύει κανονικά .

Φαντάζομαι εννοείς σκρειν σουτ ε το πενάκι και εγγραφή.

Σωστόοοοοοοος

Έχουμε κανένα νέο για το xposed σχετικά με το νοτέλι μας??

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Ναι δουλεύει κανονικά .

Φαντάζομαι εννοείς σκρειν σουτ ε το πενάκι και εγγραφή.

Σωστόοοοοοοος

Ναι. Γιατί σου παρουσίασε το ίδιο με μένα.

Έχουμε κανένα νέο για το xposed σχετικά με το νοτέλι μας??

Δεν το έχει φτιάξει ακόμα ο dev ώστε να λειτουργεί σε samsung συσκευές. Νά 'σαι σίγουρος πως όταν συμβεί θα το μάθουμε και θα το δημοσιοποιήσουμε αμέσως. :)

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις