Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απλά να αναφέρω πως η ωμέγα ν25 είναι τελείως άδεια έχει 2_3 εφαρμογές δικές της και κανένα άλλο αππ.

Εμένα μου αρέσει να είναι άδεια και να βάζω μόνο αυτά που θέλω εγώ τώρα για ταχύτητα και μπαταρία αύριο θα ξέρω .

Δεν θυμάμαι κι εγώ τι αλλάζουμε στο build.prop.

Δεν είχες επιλογή από aroma να μην έχεις ήχο στην επανεκκίνηση;

Αν πας system/media/audio/ui μπορείς να δεις τον ήχο της επανεκκίνησης με την ονομασία "PowerOn.ogg". Αν τον διαγράψεις ή τον μεταφέρεις κάπου αλλού, λογικά δεν θα έχεις ήχο στην επανεκκίνηση.

Μπράβο φίλε αυτόν ηταν:) έβαλα και FauxClock γιατί το synapse δεν μας τα έλεγε καλά ,οπότε το μόνο θέμα που έχω είναι στα

390 dpi το Google play μετά από επανεκκίνηση βγάζει fc αλλά μικρό το κακό.

Με του civato 3.5 τον κερνελ στο synapse βλέπω Max frequency 22.. Όχι 2.88 να το βάλω εγώ; στο cpu z λέει 300-2.88
Μην πειράζεις τίποτα ο κερνελ είναι ρυθμισμένος ρολόι.

Μπούχτισα στις διαφημισεις με την Aryamod 5.0.

Kατεβάστε το εδώ!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190753

βγηκε μια απο της πιο σταθερες ρομ επιτελους παιδια...

Omega v25 Android 5.0

καλησπέρα στο forum. Δεν μπορώ να περάσω με τίποτα recovery στην δεύτερη xeo. Έχω κάνει όλα τα βήματα αλλά τίποτα. Καμία βοήθεια; ευχαριστω πολυ.

καλησπέρα στο forum. Δεν μπορώ να περάσω με τίποτα recovery στην δεύτερη xeo. Έχω κάνει όλα τα βήματα αλλά τίποτα. Καμία βοήθεια; ευχαριστω πολυ.

Δεν μας λες όμως ποιο recovery προσπάθησες να εγκαταστήσεις και με ποιον τρόπο.

Γνωρίζεις βέβαια ότι αν περάσεις custom recovery γράφει ο Knox και χάνεις την εγγύηση.

Κατέβασε αυτό εδώ, τοποθέτησέ το στο πεδίο AP του odin και επέλεξε start.

Αν δεν γίνει κάτι δοκίμασε να περάσεις με τον ίδιο τρόπο μέσω odin (αφού το ξεζιπάρεις πρώτα) το CF-Auto-Root, ώστε να γίνεις root. Με τον τρόπο αυτό συνήθως εγκαθίσταται και ένα custom recovery.

Ενημέρωσέ μας αν δοκιμάσεις κάτι και πως πήγε, αλλά να είσαι λίγο πιο αναλυτικός. :)

Υπάρχει κάποιο άλλο ling για να κατεβάσω το τελευταίο firmwares γιατί από το site του Sam δεν το δίνει .
Μπορείς να κατεβάσεις και από εδώ http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005

Δεν μας λες όμως ποιο recovery προσπάθησες να εγκαταστήσεις και με ποιον τρόπο.

Γνωρίζεις βέβαια ότι αν περάσεις custom recovery γράφει ο Knox και χάνεις την εγγύηση.

Κατέβασε αυτό εδώ, τοποθέτησέ το στο πεδίο AP του odin και επέλεξε start.

Αν δεν γίνει κάτι δοκίμασε να περάσεις με τον ίδιο τρόπο μέσω odin (αφού το ξεζιπάρεις πρώτα) το CF-Auto-Root, ώστε να γίνεις root. Με τον τρόπο αυτό συνήθως εγκαθίσταται και ένα custom recovery.

Ενημέρωσέ μας αν δοκιμάσεις κάτι και πως πήγε, αλλά να είσαι λίγο πιο αναλυτικός. :)

Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα.. με την καινουρια αναβαθμηση της poland..εβαλα και tprw το πιο προσφατο.. και τα πιο παλια.. μετα δοκιμασα με cwm τα ιδια .. ενω τα φλασαρα μεσο odin δεν μου εβγαζε καποιο error και μετα πηγαινα να μπω σε recovery mode και ηταν σαν να μην ειχα φλασαρει απολυτως τπτ.. μετα ειδα εδω στο foroum που ειπε ο KOUROS να περασουμε πρωτα το root.. εγινε με επιτιχεια.. και μετα φλασαρα κα tprw και περασε κανονικα ... ευχαριστω Guys :)

βγηκε μια απο της πιο σταθερες ρομ επιτελους παιδια...

Omega v25 Android 5.0

Πραγματικα ειναι πολυ καλή αν και είναι νωρίς ακόμα μου δείχνει να είναι η καλύτερη μέχρι τώρα.βεββαια όπως έχω πει είναι άδεια χωρίς πολλά πολλά ότι θες το βάζεις εσύ και προπαντός ΕΛΛΗΝΙΚΉ.

Πραγματικα ειναι πολυ καλή αν και είναι νωρίς ακόμα μου δείχνει να είναι η καλύτερη μέχρι τώρα.βεββαια όπως έχω πει είναι άδεια χωρίς πολλά πολλά ότι θες το βάζεις εσύ και προπαντός ΕΛΛΗΝΙΚΉ.

Την πέρασα στο νοτελι κι εγώ. . Είναι όντως η καλύτερη. .

Όταν λέτε άδεια τι εννοείτε? Για την Omega!

Με έχει ψήσει ο ενθουσιασμός σας να την περάσω... Θέλω ότι πιο ελαφρύ υπάρχει!

Διαβάζω τις οδηγίες που έχει εδώ.

Αυτό που μου έκαψε το μυαλό αρχικά:

"Installation Instructions:

1. Backup your device (nadroid backup, titanium backup, efs backup … etc) and save the backup to a safe place."

Το efs είχα διαβάσει είναι για IMEI? Αν χαθεί αυτό κλαις τη συσκευή?

Ποια είναι τα ζωτικά backups? Το etc που λέει, τι άλλο εννοεί? Για sms, φωτό κλπ αδιάφορα?

Αυτά για αρχή!

-ν-ν-ν- ΟΚ ευχαριστώ Γιώργο! -ν-ν-ν-

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Όταν λέτε άδεια τι εννοείτε? Για την Omega!

Με έχει ψήσει ο ενθουσιασμός σας να την περάσω... Θέλω ότι πιο ελαφρύ υπάρχει!

Διαβάζω τις οδηγίες που έχει εδώ.

Αυτό που μου έκαψε το μυαλό αρχικά:

"Installation Instructions:

1. Backup your device (nadroid backup, titanium backup, efs backup … etc) and save the backup to a safe place."

Το efs είχα διαβάσει είναι για IMEI? Αν χαθεί αυτό κλαις τη συσκευή?

Ποια είναι τα ζωτικά backups? Το etc που λέει, τι άλλο εννοεί? Για sms, φωτό κλπ αδιάφορα?

Αυτά για αρχή!

Το πόσο "άδεια" θα είναι εξαρτάται από τις επιλογές που θα κάνεις εσύ από το aroma installer (ποιες stock εφαρμογές δεν θα εγκαταστήσεις).

To efs έχει σχέση με το IMEI και αν χαθεί αυτό μπαίνεις όντως σε μεγάλους μπελάδες. Μαζί με το IMEI χάνεις και την σύνδεση με το δίκτυο, οπότε ουσιαστικά δεν έχεις τηλέφωνο. Την είχα πατήσει πολύ άσχημα κάποτε με το S3 όταν το έκανα root και φλάσαρα την πρώτη μέρα που το πήρα χωρίς πρώτα να ενημερωθώ (κατά σύμπτωση είχα περάσει την omega). To πρόβλημα δημιουργείται όταν περάσεις σε μία άλλη ρομ με διαφορετικό modem (συνήθως παλιότερο από αυτό που έχεις). Για να αποφευχθεί αυτός ο κίνδυνος οι custom rom πλέον δεν έχουν bootloader και modem (πρέπει να φλασάρεις stock rom για να τ'αλλάξεις αυτά).

Το ζωτικό backup που πρέπει να υπάρχει σε κάθε root συσκευή είναι το nandroid backup. Αν έχεις twrp recovery πρέπει να τικάρεις όλες τι επιλογές που σου έχει όταν επιλέξεις backup. Ανάμεσα σε αυτές αν προσέξεις είναι και το efs. Αλλά μην ανησυχείς τόσο γι'αυτό, επειδή όπως είπα οι custom rom πλέον δεν περιέχουν modem και επομένως δεν σου αλλάζουν αυτό που ήδη έχεις.

Ναι, με το etc που λέει εννοεί τα διάφορα προσωπικά σου αρχεία.

Εδώ η ρομ στους xda.

Edited by kouros17

Δεν το έχω κοιτάξει ακόμα. Σαββατοκύριακο οσονούπω. Πάντως θα ενημερώσω. Ευχαριστώ πολύ πάντως..

Με AryaMod 5.0 δεν μου δουλεύει η επιλογή εγγραφή οθόνης στο spen. Οι άλλες επιλογές δουλεύουν αλλά αυτή ήταν που χρησιμοποιώ περισσότερο

Με AryaMod 5.0 δεν μου δουλεύει η επιλογή εγγραφή οθόνης στο spen. Οι άλλες επιλογές δουλεύουν αλλά αυτή ήταν που χρησιμοποιώ περισσότερο

Σε μένα πάντως δουλεύει μια χαρά. Μήπως έχεις παγώσει κάτι από titanium που το επηρεάζει;

Έκανες full wipe πριν την εγκατάσταση της rom;

Ναι έκανα. Μόνο αυτό δεν δουλεύει. Παίρνω screen shot με την παλάμη τωρα

Μπορείς και από το power button με την επιλογή "take screenshot".

Που το βρίσκω να το βάλω;

Είναι ήδη εκεί. Πατάς παρατεταμένα το power button (το κουμπί δεξιά που ανοιγοκλείνεις το τηλέφωνο) και σου εμφανίζει κάποιες επιλογές.

Edited by kouros17

Μπορείς και από το power button με την επιλογή "take screenshot".

Και συνδυασμός power button + home screen επίσης παίρνει screenshot!

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις