Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα από τις απόκριες την cm12. Πολλά προβλήματα. Εντάξει γρήγορη μεν και με καλή διάρκεια μπαταρίας αλλά τα fc πήγαιναν και έρχονταν. Ξέρω μπλα μπλα nightly και τα συναφή. Αλλά πολλά προβλήματα.

Έβαλα την τελευταία πολωνική και περιμένω. Θα μου λείψουν βέβαια τα θέματα αλλά τι να κάνουμε θα το υποστούμε.

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προς όσους είχαν aryamod 4.1 και τώρα την 5 μια ερώτηση.

Βλέπετε διαφορά ; αξίζει τον κοπο το νεο σεταρισμα;

Αν ναι τι έχει βελτιωθεί κατά την γνώμη σας;

Ευχαριστω προκαταβολικά οποιον μπει στον κόπο να γράψει την γνώμη του

Πολύ καλή ερώτηση. Ασ απαντήσει οποίος την έχει κάνει την αλλαγή

Πολύ καλή ερώτηση. Ασ απαντήσει οποίος την έχει κάνει την αλλαγή

Όπως έγραψα και πιο πριν, για εμένα πολύ καλύτερη η 5

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά το μικρόβιο δεν με άφησε σε ησυχία χα χα έβαλα civato Flex_ Rev2.2+Xplorer_Rev3.5 [15/03/2015]

Είναι καλή φίλε μου; ;

Τελικά το μικρόβιο δεν με άφησε σε ησυχία χα χα έβαλα civato Flex_ Rev2.2+Xplorer_Rev3.5 [15/03/2015]

Μένιο κι εγώ θα βάλω μόλις βρω χρόνο, μέχρι να βγει (αν βγει) x-note.

Αλήθεια, άλλαξες bootloader και modem. Αν ναι, από που τα κατέβασες για να μη ψάχνω.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Όπως έγραψα και πιο πριν, για εμένα πολύ καλύτερη η 5

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι καλή φίλε μου; ;

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τα χρώματα είναι καλύτερα από την masik που είχα ,ταχύτητα στα ίδια περίπου αλλά από μπαταρία είναι νωρίς ακόμα.

Δύο θεματακια έχει αλλά δεν με πειράζουν 1)έχω βάλει ανάλυση 390dpi και όταν κάνω επανεκκίνηση βγάζει fc για το Google play 2) το synapse αν κάνεις επανεκκίνηση σου βγάζει μήνυμα No UCI support detected. Και πρέπει να το βγάλεις και να το βάλεις από το play για να παίξει.

Ο civato λέει ότι αυτός δεν έχει τέτοιο θέμα, εγώ από την στιγμή που το έστησα δεν κάνω ξανά επανεκκίνηση οπότε δεν με χαλάει.

Μένιο κι εγώ θα βάλω μόλις βρω χρόνο, μέχρι να βγει (αν βγει) x-note.

Αλήθεια, άλλαξες bootloader και modem. Αν ναι, από που τα κατέβασες για να μη ψάχνω.

Δεν άλλαξα τίποτα άφησα τα παλιά.

Παιδιά καλησπέρα,

Υπάρχει κανένας οδηγώς για rooting του note 3 στα Ελληνικά αλλά χωρίς να γράφει ο Knox? Είμαι σχετικά νέος στο θέμα και δεν θέλω να κάνω καμιά πατάτα... Επισης τι καλύτερο σε γενικές γραμμές κερδίζω από rooting της συσκευής? να πώ την αλήθεια το μόνο που θα ήθελα είναι ένα upgrade για να μπορέσω να πάρω τις λειτουργίες του GN 4! Αν έχει κανείς εμπειρία θα ήταν πολύ καλή βοήθεια!

Προς όσους είχαν aryamod 4.1 και τώρα την 5 μια ερώτηση.

Βλέπετε διαφορά ; αξίζει τον κοπο το νεο σεταρισμα;

Αν όλα στην 4.1 σου δουλεύουν σωστά (τουλάχιστον αυτά που χρησιμοποιείς) και αν βαριέσαι, τότε μείνε εκεί που είσαι μέχρι νεωτέρας. :)

το synapse αν κάνεις επανεκκίνηση σου βγάζει μήνυμα No UCI support detected. Και πρέπει να το βγάλεις και να το βάλεις από το play για να παίξει.

Ο civato λέει ότι αυτός δεν έχει τέτοιο θέμα, εγώ από την στιγμή που το έστησα δεν κάνω ξανά επανεκκίνηση οπότε δεν με χαλάει.

Δοκιμάζω το kernel του civato εδώ και μέρες, δεν έχω δει σημαντική διαφορά στην μπαταρία από τον stock kernel, αλλά συνεχίζω να τον δοκιμάζω με την aryamod 5.0.

Το πρόβλημα που αναφέρεις Μένιο είναι το πιο "διάσημο" απ'όλα, αλλά μην τολμήσεις ποτέ να το πεις στον civato γιατί του το έχουν αναφέρει τόσες φορές που βγάζει αφρούς όταν το ξανααναφέρει κάποιος. :lol:

Λοιπόν, εγώ που έχω aryamod, από το play store εγκαθιστώ το synapse αλλά και πάλι το πρόβλημα εμφανίζεται.

Η λύση που σε μένα - και όχι μόνο - λειτουργεί είναι η εξής: Ανοίγω το superSu, διαγράφω από μέσα το synapse, κάνω επανεκκίνηση, ανοίγω το synapse, περιμένω μέχρι το superSu να με ρωτήσει αν θα του χορηγήσω δικαιώματα, επιλέγω φυσικά ναι, ρυθμίζω το synapse (θα πρέπει από τα settings της εφαρμογής να είναι τικαρισμένο το "apply in boot"), κάνω επανεκκίνηση και εδώ είναι το σημαντικό. Όταν ανοίξει το τηλέφωνο περιμένω μέρικά δευτερόλεπτα μέχρι να φορτώσει το synapse και να μου βγάλει το γνωστό pop-up ότι στο "synapse παραχωρήθηκαν δικαιώματα κελύφους κλπ" και μόνο μετά από αυτό ανοίγω ξανά το synapse. Το βασικό είναι να μην μπαίνουμε στο synapse πριν βγεί αυτό το pop-up. :)

Edited by kouros17

Παιδιά καλησπέρα,

Υπάρχει κανένας οδηγώς για rooting του note 3 στα Ελληνικά αλλά χωρίς να γράφει ο Knox? Είμαι σχετικά νέος στο θέμα και δεν θέλω να κάνω καμιά πατάτα... Επισης τι καλύτερο σε γενικές γραμμές κερδίζω από rooting της συσκευής? να πώ την αλήθεια το μόνο που θα ήθελα είναι ένα upgrade για να μπορέσω να πάρω τις λειτουργίες του GN 4! Αν έχει κανείς εμπειρία θα ήταν πολύ καλή βοήθεια!

Διαβάζεις αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412552

και αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412759

Αν όλα στην 4.1 σου δουλεύουν σωστά (τουλάχιστον αυτά που χρησιμοποιείς) και αν βαριέσαι, τότε μείνε εκεί που είσαι μέχρι νεωτέρας. :)

Δοκιμάζω το kernel του civato εδώ και μέρες, δεν έχω δει σημαντική διαφορά στην μπαταρία από τον stock kernel, αλλά συνεχίζω να τον δοκιμάζω με την aryamod 5.0.

Το πρόβλημα που αναφέρεις Μένιο είναι το πιο "διάσημο" απ'όλα, αλλά μην τολμήσεις ποτέ να το πεις στον civato γιατί του το έχουν αναφέρει τόσες φορές που βγάζει αφρούς όταν το ξανααναφέρει κάποιος. :lol:

Λοιπόν, εγώ που έχω aryamod, από το play store εγκαθιστώ το synapse αλλά και πάλι το πρόβλημα εμφανίζεται.

Η λύση που σε μένα - και όχι μόνο - λειτουργεί είναι η εξής: Ανοίγω το superSu, διαγράφω από μέσα το synapse, κάνω επανεκκίνηση, ανοίγω το synapse, περιμένω μέχρι το superSu να με ρωτήσει αν θα του χορηγήσω δικαιώματα, επιλέγω φυσικά ναι, ρυθμίζω το synapse (θα πρέπει από τα settings της εφαρμογής να είναι τικαρισμένο το "apply in boot"), κάνω επανεκκίνηση και εδώ είναι το σημαντικό. Όταν ανοίξει το τηλέφωνο περιμένω μέρικά δευτερόλεπτα μέχρι να φορτώσει το synapse και να μου βγάλει το γνωστό pop-up ότι στο "synapse παραχωρήθηκαν δικαιώματα κελύφους κλπ" και μόνο μετά από αυτό ανοίγω ξανά το synapse. Το βασικό είναι να μην μπαίνουμε στο synapse πριν βγεί αυτό το pop-up. :)

Το δοκίμασα αυτό που λες αλλά βγάζει πάλι το μήνυμα ,εντάξει δεν με πειράζει αυτό αλλά ο ήχος όταν κάνει επανεκκίνηση, δεν θυμάμαι τι αλλάζουμε στο build.prop.

Μετά από επαναλαμβανόμενες διαδικασίες επιτέλους μπόρεσα και πέρασα κι εγώ λολιποπ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω τώρα είναι να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή όχι γιατί δεν μου διέγραψε τίποτα? Αν ναι ποιος ο λόγος? Θα προτιμούσα αν δεν υπάρχει κάτι σοβαρό να μην κάνω διότι έχω αρκετά αρχεία και δεν μπορώ να τα περνάει στον υπολογιστή και μετά πάλι στο κινητό. Και κάτι ακόμη. Τι είναι το bloomberg+ που δεν μου αφήνει να το κάνω απεγκατάσταση? Edited by pagiotis
Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής

ειχα ισα ισα σεταρει 2-3 εφαρμογες μετα απο φορματ και λεω δε περναω το γλυφιτζουρι?ολα καλα,δεν εκανα παλι φορματ,δε το θεωρησα σκοπιμο,εβαλα και νοβα και πεταει...να δουμε απο μπαταρια..ενα 4ωρο θα το βγαζω οθονη?μεικτη χρηση χωρις παιχνιδια
Vamos Aris

Εγώ ότι και να του κάνω και είμαι με ψόφια μπαταρία 5 ώρες βγάζω ότι και να του κάνω ακόμα και παιχνίδι οπότε σίγουρα θα βγάζεις παραπάνω

Μιας και είδα οτι κανείς δεν απάντησε είπα να κάνω την προσπάθεια και μετά να σας πώ!

Ναί λοιπόν αξίζει η μετάβαση απο Aryamod 4.1 σε 5.0.

Αυτό φυσικά όσον αφορά το θέμα ταχύτητας. Απο μπαταρία δεν μπορώ να πώ τίποτα ακόμη!

Μιας και είδα οτι κανείς δεν απάντησε είπα να κάνω την προσπάθεια και μετά να σας πώ!

Ναί λοιπόν αξίζει η μετάβαση απο Aryamod 4.1 σε 5.0.

Αυτό φυσικά όσον αφορά το θέμα ταχύτητας. Απο μπαταρία δεν μπορώ να πώ τίποτα ακόμη!

Επειδή κάνεις δεν απάντησε στάθηκα ότι έκανες την αλλαγή και είπα να τολμήσω. Είχα βαρεθεί να κάνω εγκατάσταση και στήσιμο την 4.1 κια όλο κάτι να μην δουλεύει αν και στο τέλος κατάφερε και εγκαταστηθηκε σωστά. Τελικά είναι πολύ καλύτερη η 5.0

Πολύ πιο γρήγορη πολύ πιο ομαλή και αξίζει σίγουρα η αλλαγή. Πιστεύω ότι η 4.1 ήταν η χειρότερη ρομ που έχω βάλει στο νότε

Εγώ ότι και να του κάνω και είμαι με ψόφια μπαταρία 5 ώρες βγάζω ότι και να του κάνω ακόμα και παιχνίδι οπότε σίγουρα θα βγάζεις παραπάνω

εγω δε τα βλεπω καλα τα πραματα..με 20 λεπτα οθονης επεσε στο 90%

οκ πρωτη φορτιση,αλλα δε τα βλεπω καλα.ισως επειδη συνηθισα σε κατι καλυτερο,θα δειξει :)

παντως παει σφαιρα

Vamos Aris

εγω δε τα βλεπω καλα τα πραματα..με 20 λεπτα οθονης επεσε στο 90%

οκ πρωτη φορτιση,αλλα δε τα βλεπω καλα.ισως επειδη συνηθισα σε κατι καλυτερο,θα δειξει :)

παντως παει σφαιρα

Η lolipop γενικά έχει καλύτερη μπαταρία από την kitkat και κυρίως είναι εκπληκτική όταν δεν χρησιμοποιείς το τηλέφωνο (χρειάζεται να περάσουν πολλές ώρες μέχρι να πέσει έστω και μία μονάδα). Παρατηρήθηκε όμως ότι μεγάλη κατανάλωση στην μπαταρία προκαλείται όταν έχεις ενεργοποιημένες τις πληροφορίες καιρού στην οθόνη κλειδώματος. Αν τις έχεις απενεργοποίησέ της και αν χρησιμοποιείς titanium μπορείς να παγώσεις το Unified Daemon(EUR).

Edited by kouros17

Η lolipop γενικά έχει καλύτερη μπαταρία από την kitkat και κυρίως είναι εκπληκτική όταν δεν χρησιμοποιείς το τηλέφωνο (χρειάζεται να περάσουν πολλές ώρες μέχρι να πέσει έστω και μία μονάδα). Παρατηρήθηκε όμως ότι μεγάλη κατανάλωση στην μπαταρία προκαλείται όταν έχεις ενεργοποιημένες τις πληροφορίες καιρού στην οθόνη κλειδώματος. Αν τις έχεις απενεργοποίησέ της και αν χρησιμοποιείς titanium μπορείς να παγώσεις το Unified Daemon(EUR).

δυστυχως ειναι απο τα λιγα μου κινητα που δε θελω να χασω εγγυηση και παραμενει στοκ.εχω απλα παγωσει μεσω της λιστας εφαρμογων μερικες...θα δοκιμασω να τις απενεργοποιησω.οντως σε αναμονη μου δινει την εντυπωση οτι δε πεφτει

Vamos Aris

Παιδια ξερει καποιος πως μπορουμε να αυξησουμε την ενταση του ακουστικου στη συνομιλια με τον αλλον στη γραμμη?με lolipop μου φαινεται ιδιαιτερα χαμηλο,ενω εχω βρει τροπο μεσω mixer-path.xml να ανεβασω την αναπαραγωγη στο ηχειο,τον ηχο κλησης(ringtone),ηχους συστηματοςκ.λ.π,δεν μπορω να ανεβασω το ακουστικο.Εννοω το ακουστικο του τηλεφωνου,οχι hands free και τετοια

Το δοκίμασα αυτό που λες αλλά βγάζει πάλι το μήνυμα ,εντάξει δεν με πειράζει αυτό αλλά ο ήχος όταν κάνει επανεκκίνηση, δεν θυμάμαι τι αλλάζουμε στο build.prop.

Δεν θυμάμαι κι εγώ τι αλλάζουμε στο build.prop.

Δεν είχες επιλογή από aroma να μην έχεις ήχο στην επανεκκίνηση;

Αν πας system/media/audio/ui μπορείς να δεις τον ήχο της επανεκκίνησης με την ονομασία "PowerOn.ogg". Αν τον διαγράψεις ή τον μεταφέρεις κάπου αλλού, λογικά δεν θα έχεις ήχο στην επανεκκίνηση.

Μετά από επαναλαμβανόμενες διαδικασίες επιτέλους μπόρεσα και πέρασα κι εγώ λολιποπ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω τώρα είναι να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή όχι γιατί δεν μου διέγραψε τίποτα? Αν ναι ποιος ο λόγος? Θα προτιμούσα αν δεν υπάρχει κάτι σοβαρό να μην κάνω διότι έχω αρκετά αρχεία και δεν μπορώ να τα περνάει στον υπολογιστή και μετά πάλι στο κινητό

Γενικά όταν περνάμε από μία έκδοση λειτουργικού android σε μία άλλη, καλό είναι να κάνουμε factory reset πριν, αλλά και μετά την εγκατάσταση της ρομ μέσω odin, για να αποφευχθούν διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Αν με μια εφαρμογή όπως το titanium, το mybackup, κλπ, κρατήσεις backup τις εφαρμογές και τα δεδομένα σου, τότε αρκεί ένα απλό restore, για να επανέρθουν όλα όπως ήταν πριν, μέσα σε λίγα λεπτά. Δεν είναι δα και τόσο επίπονο. Αν βέβαια σου λειτουργούν όλα ικανοποιητικά, τότε δεν χρειάζεται να το κάνεις.

δυστυχως ειναι απο τα λιγα μου κινητα που δε θελω να χασω εγγυηση και παραμενει στοκ.εχω απλα παγωσει μεσω της λιστας εφαρμογων μερικες...θα δοκιμασω να τις απενεργοποιησω.οντως σε αναμονη μου δινει την εντυπωση οτι δε πεφτει

Για κοίτα και στο "διαχείρηση εφαρμογών"/"όλα" μήπως βρεις εκεί την συγκεκριμένη εφαρμογή για να την απενεργοποιήσεις.

Παιδια ξερει καποιος πως μπορουμε να αυξησουμε την ενταση του ακουστικου στη συνομιλια με τον αλλον στη γραμμη?με lolipop μου φαινεται ιδιαιτερα χαμηλο,ενω εχω βρει τροπο μεσω mixer-path.xml να ανεβασω την αναπαραγωγη στο ηχειο,τον ηχο κλησης(ringtone),ηχους συστηματοςκ.λ.π,δεν μπορω να ανεβασω το ακουστικο.Εννοω το ακουστικο του τηλεφωνου,οχι hands free και τετοια

Για κοίτα και εδώ.

Μπορείς επίσης να βάλεις το kernel του civato και μέσα από την εφαρμογή synapse να ρυθμίσεις τους ήχους (κοίτα το screenshot).

Όσοι έχετε την aryamod, να ενημερώσω ότι ο kmokhtar ανέβασε OTA Update και καλό είναι να υπάρχει. Η εγκατάσταση γίνεται μέσω recovery, αλλά μετά την εγκατάστασή του χρειάζεται και wipe cache/dalvik cache.

Edited by kouros17

Μου έστειλαν μειλ και είναι έτοιμη η ωμέγα με λολι σαν ελληνική που είναι την κατεβάζω και δοκιμάζω αμέσως και θα επανέλθω .

Το πρωτο λινκ με τα mods ξερεις αν αφορα lolipop?γιατι νομιζω ειναι για kk.Για το κερνελ που λες παιζει καλα?μηπως εχει τιποτα προβληματα?και πως τον φλασαρουμε απο recovery?

Το πρωτο λινκ με τα mods ξερεις αν αφορα lolipop?γιατι νομιζω ειναι για kk.Για το κερνελ που λες παιζει καλα?μηπως εχει τιποτα προβληματα?και πως τον φλασαρουμε απο recovery?

Δεν είναι σίγουρο αν λειτουργούν στην lolipop, αλλά είναι πιθανό. Μπορείς πριν τα δοκιμάσεις να πάρεις ένα nandroid backup και αν δεν λειτουργήσουν μπορείς να επαναφέρεις το backup. Αν ξεζιπάρεις τον φάκελο θα δεις και που εγκαθίστανται στο τηλέφωνο και αν δεν τα θέλεις, τα διαγράφεις χειροκίνητα από τον φάκελο system/etc.

Το κερνελ εντάξει είναι (ναι το κατεβάζουμε από εδώ και το εγκαθιστούμε μέσω recovery) το synapse ίσως σε ταλαιπωρήσει λίγο, αλλά εμένα μου λειτουργεί κανονικά με αυτόν τον τρόπο.

Μου έστειλαν μειλ και είναι έτοιμη η ωμέγα με λολι σαν ελληνική που είναι την κατεβάζω και δοκιμάζω αμέσως και θα επανέλθω

Την είδα κι εγώ και ήθελα να ενημερώσω. Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ρομ που υπάρχουν και κάποια στιγμή θα την δοκιμάσω. Είναι η Omega v25. Έχει ανεβάσει το changelog εδώ, αλλά όχι ακόμα τη ρομ, που την περιμένουμε σήμερα, αύριο.

Edited by kouros17

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις