Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια μπορω να βαλω παλι το home button ενεργο αντι για το αριστερο κουμπι που εχει η ρομ?

Ποια ρομ έχεις;

Μπορείς ξανακάνοντας εγκατάσταση τη ρομ που έχεις και από το aroma installer να επιλέξεις note 3 και όχι note 4 από την σχετική επιλογή (πρέπει να υπάρχει λογικά η επιλογή αυτή). Μην κάνεις wipe data, ώστε να μην χάσεις ρυθμίσεις, παρά μόνο wipe cache/dalvik cache.

Στην leaked2;

Συγνώμη ειδα το μήνυμα πριν συμπληρώσεις το που.

Σε εμενα έχει μόνο το αναφορές παράδοσης

Το διαχείριση μηνυμάτων κάρτας σιμ

και το κέντρο σμσ.

Τίποτα άλλο

Ναι για την leaked 2 μιλώ,τα έχει κανονικά εμένα.Κάνατε Hard reset όταν την περάσατε?

Ναι για την leaked 2 μιλώ,τα έχει κανονικά εμένα.Κάνατε Hard reset όταν την περάσατε?

Εγώ έκανα hard reset . τι να πω ...περίεργα πράγματα...τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος που δεν του εμφανίζεται...χαχα. Επίσης ευτυχώς δεν στέλνω πολλά sms (σχεδόν καθόλου) οπότε μπορώ να το παραβλέψω μιας που η ρομ είναι αψεγάδιαστη κατά τα λοιπά

Πάντα κάνω full wipe όταν βάζω μία ρομ. Την ξαναέβαλα σήμερα κάνοντας ξανά full wipe, αλλά δεν έχω την επιλογή αυτή. Μπορείς σε παρακαλώ όταν μπορέσεις να μου ανεβάσεις ένα screenshot με τα περιεχόμενα του φακέλου της ρομ (LRX21V.N9005ZSUGOA5), μήπως μου λείπε κάτι;

Παιδιά τελικά όσοι έχετε δοκιμάσει το δεύτερο leaked, την official αλλά και την Aryamod 3/3.1, τι προτείνετε;; Ποια είναι καλύτερη;; Εξίσου καλή επιλογή έχουμε;;

Έχω τώρα την v3 Aryamod και λέω να περιμένω την 4 ώστε να μείνω εκει για καιρό..

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδιά τελικά όσοι έχετε δοκιμάσει το δεύτερο leaked, την official αλλά και την Aryamod 3/3.1, τι προτείνετε;; Ποια είναι καλύτερη;; Εξίσου καλή επιλογή έχουμε;;

Έχω τώρα την v3 Aryamod και λέω να περιμένω την 4 ώστε να μείνω εκει για καιρό..

Αν είσαι ικανοποιημένος με την Aryamod και δεν έχεις κάποιο πρόβλημα μείνε εκεί που είσαι. :)

Αν είσαι ικανοποιημένος με την Aryamod και δεν έχεις κάποιο πρόβλημα μείνε εκεί που είσαι. :)

Η v4 που θα είναι βασισμένη στην οφισιαλ, λες θα είναι καλύτερη;;

Θα δείξει. Που να ξέρουμε; :)

Επειδή ως βάση η 3.1 έχει το 2ο leaked και η 4 θα έχει την οφισιαλ ρομ.. Είδα και πριν ότι η 2η leaked Rom, είναι μεταγενεστερη της οφισιαλ και έτσι προβληματιζομαι :p

Αντιμετωπίζω ένα περίεργο προβλημα με την Aryamod 3.1. Συγκεκριμένα όποτε παώ να γράψω κάποιο μήνυμα στα ελληνικά, sms ή οτιδήποτε άλλο, τα φωνήεντα βγαίνουν πάντα τονισμένα. Συνήθως οταν κράταγα πατημένο κάποιο φωνήεν, έβγαινε να επιλέξω τόνο διαλυτικά ή σκέτο. Τώρα δεν έχω επιλογή να τα γράφω χωρίς τόνο. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό? :)

Αντιμετωπίζω ένα περίεργο προβλημα με την Aryamod 3.1. Συγκεκριμένα όποτε παώ να γράψω κάποιο μήνυμα στα ελληνικά, sms ή οτιδήποτε άλλο, τα φωνήεντα βγαίνουν πάντα τονισμένα. Συνήθως οταν κράταγα πατημένο κάποιο φωνήεν, έβγαινε να επιλέξω τόνο διαλυτικά ή σκέτο. Τώρα δεν έχω επιλογή να τα γράφω χωρίς τόνο. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό? :)

Μου το έκανε εμενα μια φορα.εκανα ένα ρισταρτ και δεν ξαναεμφανιστηκε .

Στην leaked 2 οποτε μάλλον έχει να κανει με την βάση της ρομ υποθέτω .

Αν έχουμε το ίδιο πληκτρολόγιο (γιατί έχω άλλη rom) δίπλα στο γράμμα Λ υπάρχει ένα πλήκτρο με τόνο. Πάτησε το και θα είσαι OK.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

κανενα νεο για

x not v 22

εχουμε παιδια?

Προς το παρόν ασχολείται με αλλά τηλέφωνα. Άγνωστο αν θα φτιάξει καινούρια ρομ για το note 3.

Και σε μένα το ίδιο.

Και σε μένα το ίδιο .Εγώ εχω και ένα άλλο πρόβλημα. Αν ξετικαρω αυτά που φαίνονται στην εικόνα και κλείσω και ανοίξω το WiFi χάνει τον κωδικό και πρέπει να τον ξαναβαλω

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Ποια ρομ έχεις;

Μπορείς ξανακάνοντας εγκατάσταση τη ρομ που έχεις και από το aroma installer να επιλέξεις note 3 και όχι note 4 από την σχετική επιλογή (πρέπει να υπάρχει λογικά η επιλογή αυτή). Μην κάνεις wipe data, ώστε να μην χάσεις ρυθμίσεις, παρά μόνο wipe cache/dalvik cache.

Masic 4.0 αλλα δεν ξανακανω εγκατασταση γι αυτο.Θα περιμενω να βγει καμμια αλλη δυνατη....

Αν έχουμε το ίδιο πληκτρολόγιο (γιατί έχω άλλη rom) δίπλα στο γράμμα Λ υπάρχει ένα πλήκτρο με τόνο. Πάτησε το και θα είσαι OK.

Αυτό ήταν. Ευχαριστώ πολύ :)

Εγώ εχω και ένα άλλο πρόβλημα. Αν ξετικαρω αυτά που φαίνονται στην εικόνα και κλείσω και ανοίξω το WiFi χάνει τον κωδικό και πρέπει να τον ξαναβαλω

Λογικά χρειάζεται αναβάθμιση το μόντεμ σου. Έχεις το πιο πρόσφατο;

Αν δεν γνωρίζεις κατέβασε την εφαρμογή Phone info και πήγαινε εκεί που λέει "Firmware" για να μας πεις τι γράφει (καλύτερο θα ήταν ένα screenshot).

Για να αναβαθμίσεις bootloader και modem φλάσαρε πρώτα μέσω odin την official lolipop και μετά βάζεις όποια άλλη lolipop θέλεις.

Edited by kouros17

Λογικά χρειάζεται αναβάθμιση το μόντεμ σου. Έχεις το πιο πρόσφατο;

Αν δεν γνωρίζεις κατέβασε την εφαρμογή Phone info και πήγαινε εκεί που λέει "Firmware" για να μας πει τι γράφει (καλύτερο θα ήταν ένα screenshot).

Για να αναβαθμίσεις bootloader και modem φλάσαρε πρώτα μέσω odin την official lolipop και μετά βάζεις όποια άλλη lolipop θέλεις.

Οχι δεν εχω το πιο προσφατο.αυτο εχω.σε ευχαριστω παντως

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Οχι δεν εχω το πιο προσφατο.αυτο εχω.σε ευχαριστω παντως

Χρειάζεται αναβάθμιση. :)

Αν σ'ενδιαφέρει από δω και πέρα να είσαι σε lolipop roms, φλάσαρε την official lolipop μέσω odin (θ'αλλάξει ο bootloader και το modem σου) και μετά όποια άλλη lolipop θέλεις.

Ποιος είναι ο τελευταίος μπουτλοαντερ και μόντεμ;

Εγώ έχω το NL8.

Είμαι με αριαμοντ 3 και περιμένω να βγει καμιά καινούργια που να αξίζει.

Θα πρέπει να φλασαρω οδφισιαλ η να περασω μόνο αυτά;

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις