Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:geek: Για να φλασάρεις λέω...

δεν χρειαζετε να βγαλεις την μπαταρια για να μπεις σε download mode.. δες εδω πως γινετε... ειναι απλο φλασαρισμα με odin.. http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/finally-official-5-0-firmware-galaxy-t3029557

Οτι ρομ και να εχεις ακομα και κιτ κατ κοστουμ η οχι λολλιποπ η cm12 δουλευει παντου το κανω παντα σε καθε μου ρομ.. για πρωτη φορα το εκανα σε ενα lg optimus 2x γενικα σε ολα τα android τηλ. μου.. απλα ισως βγαλετε τα ματια σας ως που να βρειτε ακριβως τις επιλογες εκει μεσα.. για μενα ειναι θεμα 2λεπτου πλεον.. προσεξτε καλα τις εικονες που ανεβασα και ολα θα πανε ρολοι

Φίλε είναι όπως τα είπες. Άλλαξα τις τιμές αλλά όταν βγηκα και ζήτησε αποθήκευση δεν έγινε για κάποιο λόγο και το έγραψε. Βέβαια ίσως μπορεί να φταίει που δεν μπορώ να τσεκάρω αυτό για το ροοτ πιυ μου πες. Δεν βρήκα πάνω δεξιά κάτι..

Φίλε είναι όπως τα είπες. Άλλαξα τις τιμές αλλά όταν βγηκα και ζήτησε αποθήκευση δεν έγινε για κάποιο λόγο και το έγραψε. Βέβαια ίσως μπορεί να φταίει που δεν μπορώ να τσεκάρω αυτό για το ροοτ πιυ μου πες. Δεν βρήκα πάνω δεξιά κάτι..

sorry man μολις ανοιγεις το es explorer πανω αριστερα ειναι το μικρο κουτακι εκει πατας κ θα δεις την επιλογη.. αυτο φταιει που δεν εγινε γιατι δεν πηρε και τα δικαιοματα απο το ροοτ

sorry man μολις ανοιγεις το es explorer πανω αριστερα ειναι το μικρο κουτακι εκει πατας κ θα δεις την επιλογη.. αυτο φταιει που δεν εγινε γιατι δεν πηρε και τα δικαιοματα απο το ροοτ

Όλα οκ! Πραγματικά δυναμωσε πολύ ο ήχος!!! Πολύ δυνατή βοήθεια

Όλα οκ! Πραγματικά δυναμωσε πολύ ο ήχος!!! Πολύ δυνατή βοήθεια

να εισαι καλα.. και οπου εχει 80 και πανω και τα αλλαξεις π.χ 89 90 ανεβαινει ακομα πιο πολυ αλλα δεν το πρωτεινω.. εκει ειναι στα ορια του που το εχω..

πρωτα απο ολα να ειμαστε ROOT..!! μετα κατεβαζουμε απο το play store το es explorer..το ανοιγουμε και παταμε πανω αριστερα στο μικρο τετραγωνακι να μας ανοιξει της επιλογες..παταμε στο εξερευνητης root να εινα ΟΝ..τωρα μπαινουμε στο ζουμι..παμε (Συσκευη/etc/mixer_paths.xml)..μολις πατησουμε το mixer_paths.xml θα μας βγαλει επιλογη ""ΕS επεξεργαστης κειμενου""το επιλεγουμε..και τωραααα παμε σχεδον τερμα κατω και αλλαζουμε οτι εχω κανει με κοκκινο ετσι ακριβως.. οσο πιο πανω τα βαζετε τοσο πιο δυνατο ηχειο αλλα μετα απο πολλες ωρες καψιματος ειναι οι καλητερες ρυθμησεις που εχω κανει κ δεν πρωτηνω κατι 90.. ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΑΤΑΜΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΟ ΑΦΗΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΑΜΕ ΝΑΙ Κ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ..ΕΤΟΙΜΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΗΧΟΣ ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΑΜΠΟΥΤΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΘΑ ΚΕΛΑΗΔΗΣEI ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ enjoy it ..

[ATTACH]56899[/ATTACH]

[ATTACH]56900[/ATTACH]

το εκανα αλλα παραμορφωνε τον ηχο και το επανεφερα..

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

το εκανα αλλα παραμορφωνε τον ηχο και το επανεφερα..

μπορεις απλα να το πειραξεις πιο λιγο.. αν θες ανεβαζεις τισ τιμες 2 κλικ πιο πανω.. π.χ απο 81 σε 83 σε ολα τα τσεκαρισμενα κοκκινα που εχω.. καθε ρομ ειναι κ λγ διαφορετικη.. πρεπει να παιξεις λγ..

Και το xposed για lolipop είναι εδώ, αν και ακόμα υπάρχει θέμα όπως αναφέρει και ο dev με μερικές Samsung συσκευές. Πολλοί με το τηλέφωνο μας αναφέρουν ότι το τηλέφωνο δεν ανοίγει, αλλά κάποια στιγμή υποθέτω ότι θα το φτιάξει.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3030118

Edited by kouros17

Κάποιος που την έβαλε μπορεί να δει αν υποστηρίζει call rec? η 'έστω με κάποια εφαρμογή από το play store αν κάνει call rec?

Καλημερα παιδια root οκ.Παντως οι εφαρμογες που εκανα restore απο titanium οι περισσοτερες δεν παιζουν και θελουν παλι νεα εγκατασταση ,ουτε το restore data δεν επιασε.Εχει αρκετα καλη ταχυτητα η rom.Επισης δεν πιανει η σιγαση παρα μονο με δονηση

Καλημερα παιδια root οκ.Παντως οι εφαρμογες που εκανα restore απο titanium οι περισσοτερες δεν παιζουν και θελουν παλι νεα εγκατασταση ,ουτε το restore data δεν επιασε.Εχει αρκετα καλη ταχυτητα η rom.Επισης δεν πιανει η σιγαση παρα μονο με δονηση
Αν έχεις αντίγραφα του titanium από kit kat ξέχασε την επαναφορά.

Πάμε τώρα και για τα πρώτα παρατράγουδα : εκτός του ότι πήραν πάλι πίσω την προσθήκη του αθόρυβου που είχαμε στην τελευταία leaked με χάλασε αφάνταστα πρωινιάτικα που διαπιστώνω πάλι το πρόβλημα με την επανασύνδεση στα bt με σβηστή οθόνη που υπήρχε στην πρώτη leaked και είχαν διορθώσει στην δεύτερη. ..δε λέω τίποτα άλλο γιατί αν αρχίσω θα μπανάρω τον εαυτό μου...:angry:

Αν έχεις αντίγραφα του titanium από kit kat ξέχασε την επαναφορά.

Πάμε τώρα και για τα πρώτα παρατράγουδα : εκτός του ότι πήραν πάλι πίσω την προσθήκη του αθόρυβου που είχαμε στην τελευταία leaked με χάλασε αφάνταστα πρωινιάτικα που διαπιστώνω πάλι το πρόβλημα με την επανασύνδεση στα bt με σβηστή οθόνη που υπήρχε στην πρώτη leaked και είχαν διορθώσει στην δεύτερη. ..δε λέω τίποτα άλλο γιατί αν αρχίσω θα μπανάρω τον εαυτό μου...:angry:

Αυτο με το αθορυβο κ μενα μου την εσπασε παρα πολυ!! θα υπαρχει σιγουρα καποιος τροπος με κανενα εξτρα αρχειο να το βαλουμε μεσα στο system στο κινητο μας αλλα θελει πολυ ψαξιμο.. και δεν ειμαι για πολλα σκαλισματα!! καλα που εχω κ back up απο το 2τερο leaked.. αν δω κ αλλα κουλα την κοπαναω πισω!!

Edited by nickomarko

Εγώ την κοπανισα ηδη και πήγα σε temasek μεριά μέχρι να κατασταλαξουν τα πραγματα και βγάλουν οι dev τα update τους..

Temasek lolipop?καλη?

Κοιτά αν δεν χρησιμοποιείς τόσο το s pen και δεν είσαι φαν των τρελών φωτογραφιών τοτε είναι τελεια .. Δεν χρειάζεται να πω ποσο σμουθ και γρήγορη είναι.όλες οι cm δεν πιάνονται σε ταχύτητα κσι smoothness.συν ολων των αλλων είναι πανέμορφη και εννοώ τα χρωματα στο μενού κτλπ και έχει multidpi εγκατεστημένο στην Ρομ.δεν θέλω να παρακινησω και να αποθεωσω τις cm μιας και είμαι χρόνια φαν του στοκ αντροιντ.πάντως πρεπει όλοι κάποια στιγμή να περάσουμε απο cm μιας και γίνετε παρα πολύ καλη δουλεια και σχεδόν αγγίζουν την τελειότητα.

Την ἐστειλα αδιάβαστη,δεν το πάλεψα άλλο...restore το system απο την τελευταία leaked και γειά σας!!

Την ἐστειλα αδιάβαστη,δεν το πάλεψα άλλο...restore το system απο την τελευταία leaked και γειά σας!!

για να γυρισω πισω σε kitkat Πρέπει να κατεβάσω official kit kat Πρωτα?

Εγω δεν γύρισα σε kit kat (δεν ξαναπάω εκεί),απλά πέρασα το system της τελευταίας lolipop leaked.Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να γυρίσεις σε 4.4.2.Λίγο δύσκολο να γυρίσεις σε αυτήν χωρίς προβλήματα με απλό φλασάρισμα...

Τι δεν σου άρεσε ή δεν σου δούλεψε στην official;

back up εχεις παρει απο κιτ κατ;;; αν οχι δεν θα ρισκαρα να παω πισω.. γιατι αλλαξε κ ο τo modem k o bootloader.. το ειχα ρισκαρει παλια να κανω downgrade κ την πατησα αγρια.. μετα επρεπε να βρω και το modem k bootloader για να τα φλασαρω μαζι με την ρομ κιτ κατ.. ηταν πικρα κατι τετοιο να βρω ακριβως τα ιδια αρχεια με την σωστη ρομ.!! για μενα ΜΟΝΟ με back up κρατημενο πισω σε παλιες ρομ..(ανοιγε το κινητο και δεν αναγνωριζε την sim ουτε ΙΜΕΙ ουτε baseband) μεχρι κ για σερβης το ειχα παει σε 2 καταστηματα ακρη δεν βγαλανε)..

Edited by nickomarko

Εγω δεν γύρισα σε kit kat (δεν ξαναπάω εκεί),απλά πέρασα το system της τελευταίας lolipop leaked.Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να γυρίσεις σε 4.4.2.Λίγο δύσκολο να γυρίσεις σε αυτήν χωρίς προβλήματα με απλό φλασάρισμα...

Ωραια για προτεινετε μου κανα file ρε παιδια!

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις