stelioz350 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 (edited) Να κάνεις full wipe και κυρίως wipe system (wipe dalvik/cache/system/data). ναι τελικα εκανα τα παντα wipe και ανοιξε. ομως δεν κανει συγχρονισμο με το samsung account .. τι γινεται ? μενει και ανοικτο το hands free ολη την ωρα . επιστρεφω στην v2 και τα ξαναλμε Edited February 10, 2015 by stelioz350 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 (edited) Την κατεβάζω τώρα.. Θα σας γράψω και εγώ εντυπώσεις !! Edit : Η ρομ φαινεται πολυ καλη... Εδωσε μια σπιρταδα στο κινητο και πολυ πιο σμουθ απ οτι ηταν.. Το Hands free , το κλεινετε απο τις ρυθμισεις και τελειωσε η υποθεση ... Ολες μου οι ρυθμισεις ειναι στα Ελληνικα.. Φωτισμος στα πληκτρα , κανονικα :) Κανενα απολυτως θεμα ως τωρα :D Edited February 11, 2015 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Την κατεβάζω τώρα.. Θα σας γράψω και εγώ εντυπώσεις !! Edit : Η ρομ φαινεται πολυ καλη... Εδωσε μια σπιρταδα στο κινητο και πολυ πιο σμουθ απ οτι ηταν.. Το Hands free , το κλεινετε απο τις ρυθμισεις και τελειωσε η υποθεση ... Ολες μου οι ρυθμισεις ειναι στα Ελληνικα.. Φωτισμος στα πληκτρα , κανονικα :) Κανενα απολυτως θεμα ως τωρα :D Δεν μου έκατσε καλά εμένα.Ίσως αν ξαναπροσπαθήσω να το πετύχω, αν και ποτέ δεν είχα πρόβλημα στα φλασαρίσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Δεν μου έκατσε καλά εμένα.Ίσως αν ξαναπροσπαθήσω να το πετύχω, αν και ποτέ δεν είχα πρόβλημα στα φλασαρίσματα. Έχεις κάνει full wipe πριν την εγκατάσταση (dalvik/cache/system/data); Τι initd ενεργοποιείται και με στοκ κερνελ Σωστό είνα αυτό και είναι εκεί (system/etc/init.d) που οι developers τοποθετούν τα scripts για βελτίωση της απόδοσης, της μπαταρίας, κλπ Βέβαια δεν βοηθάνε πάντα, αφού τέτοια scripts υπάρχουν αρκετά και θα πρέπει ο developer να κάνει σωστή επιλογή, για να μην οδηγήσει σε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκει. Στην aryamod v3.0 σου δίνει την επιλογή από το aroma, για το αν θα ενεργοποιήσεις τον φάκελο init.d με αυτά τα scripts, ή όχι. ομως δεν κανει συγχρονισμο με το samsung account .. τι γινεται ? Έχει βρει την αιτία του προβλήματος και ετοιμάζει update (v3.1). :) Edited February 11, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Μενιο η οποιος αλλος ξερει,ψαχνω την masik 3 odex..βρηκα ενα λινκ αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστο https://yadi.sk/d/xtCQYbyOe2puS Αν ξερει κανεις ας μου στειλει ενα λινκ. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Μενιο η οποιος αλλος ξερει,ψαχνω την masik 3 odex..βρηκα ενα λινκ αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστο https://yadi.sk/d/xtCQYbyOe2puS Αν ξερει κανεις ας μου στειλει ενα λινκ. Ευχαριστω http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-lp-tw-rom-t3027148 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-lp-tw-rom-t3027148 Σε υπερευχαριστω.ποια λες να επιλεξω την στοκ μαζικ η αυτη που εχει κανει καποιες αλλαγες ο rayman?θελω να βαλω μια και να μν ασχοληθω για μερες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Σε υπερευχαριστω.ποια λες να επιλεξω την στοκ μαζικ η αυτη που εχει κανει καποιες αλλαγες ο rayman?θελω να βαλω μια και να μν ασχοληθω για μερες :) βασικα αυτη γιατη την εχω... http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-masik-lollipop-v2-6-multi-csc-t2993173 οτι καλυτερο υπαρχει με διαφορα.. δοκιμασε την και πες μου και εσυ... σου εδειξα την αλλη γιατη μου ειπες θελεις σε odex :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 βασικα αυτη γιατη την εχω... http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-masik-lollipop-v2-6-multi-csc-t2993173 οτι καλυτερο υπαρχει με διαφορα.. δοκιμασε την και πες μου και εσυ... σου εδειξα την αλλη γιατη μου ειπες θελεις σε odex :O Πιο καλη και απο την οντεξ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 ακομα προσπαθω βα βρω ακρη με το συγχρονισμο . εκανα τα παρακατω αλλα δεν.. Samsung account folder is called Samsungservice2_xxhdpi which is in device- system- priv-app In there you'll find the apk file. You can move it to internal Sd emulated space or external sdcard using ES file explorer or any similar root explorer. Restart the phone. And reinstall the application by clicking on the samsung apk file which you have moved. It will sync again but when you cancel sync and try to sync again, it will cause the same issue all over again. You guys can try it out. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 ακομα προσπαθω βα βρω ακρη με το συγχρονισμο . εκανα τα παρακατω αλλα δεν.. Samsung account folder is called Samsungservice2_xxhdpi which is in device- system- priv-app In there you'll find the apk file. You can move it to internal Sd emulated space or external sdcard using ES file explorer or any similar root explorer. Restart the phone. And reinstall the application by clicking on the samsung apk file which you have moved. It will sync again but when you cancel sync and try to sync again, it will cause the same issue all over again. You guys can try it out. Είπε ότι βρήκε την αιτία του προβλήματος και ότι θα ανεβάσει την ν3.1 που θα είναι διορθωμένο. Οπότε κάνε λίγο υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Είπε ότι βρήκε την αιτία του προβλήματος και ότι θα ανεβάσει την ν3.1 που θα είναι διορθωμένο. Οπότε κάνε λίγο υπομονή. ναι το διαβασα. απο χτες ομως εμεινα χωρις τηλ γιατι δε λλει να το ξαναστησω με την προηγουμενη και γυρισα στο iphone !:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Δοκίμασε κάνεις αυτόν τον κερνελ να μας πει πως πάει? http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/arter97-kernel-galaxy-note-3-t3028148 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Δοκίμασε κάνεις αυτόν τον κερνελ να μας πει πως πάει? http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/arter97-kernel-galaxy-note-3-t3028148 Νομίζω πως είναι για cm και όχι για την αριαμοντ. Διορθώστε αν κάνω λάθος και αν ναι δοκιμάζω εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Δοκίμασε κάνεις αυτόν τον κερνελ να μας πει πως πάει? http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/arter97-kernel-galaxy-note-3-t3028148 Είναι για 4.4 και για aosp lolipop, όχι για touchwiz lolipop. Αν δεν παρουσιάσει η Samsung την πρώτη official lolipop δεν μπορεί να φτιαχτεί ολοκληρωμένο custom kernel γι'αυτήν. ναι το διαβασα. απο χτες ομως εμεινα χωρις τηλ γιατι δε λλει να το ξαναστησω με την προηγουμενη και γυρισα στο iphone !:D Για κοίτα και εδώ. Edited February 11, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 ναι το διαβασα. απο χτες ομως εμεινα χωρις τηλ γιατι δε λλει να το ξαναστησω με την προηγουμενη και γυρισα στο iphone !:D Πάντα πέρνουμε backup πριν την αλλαγή rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Πιο καλη και απο την οντεξ? δεν εχω δοκιμασει την odex αφου με την 3.2 ειμαι super.... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν εχω δοκιμασει την odex αφου με την 3.2 ειμαι super.... και ενα ευχαριστω νεο... http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/news-official-lollipop-n9005-t3028297 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Πώς σβήνω το τιμονακι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Πώς σβήνω το τιμονακι; Η λειτουργια hands-free ειναι Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 To ξέρω. Το θέμα είναι ότι το δείχνει κλειστό στις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Πώς σβήνω το τιμονακι; δεν σβηνει φιλε μου με τιποτα,θελει δουλεια ακομα,γυρνα στην v2 και αργοτερα την ξανακοιτας,αυτο εκανα κι εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 δεν σβηνει φιλε μου με τιποτα,θελει δουλεια ακομα,γυρνα στην v2 και αργοτερα την ξανακοιτας,αυτο εκανα κι εγω Έχεις δίκιο. Βιαστηκα να πάω στην 3. Αφού η 2 ήταν τελεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 η έκδοση lolipop πότε έρχεται?θα πηγαίνει μπάλα το κινητό ή να κάνω ροοτ?επίσης έχω 4.4.2 kitkat, o οδηγός που υπάρχει για το ροοτ στην αρχή του θέματος μου κάνει ή πρέπει να βρω άλλον?αν υπάρχει κάποιος πιο εύκολος τρόπος για ροοτ πείτε μου...συγνώμη αν έχουν ειπωθεί αυτά που ρωτάω αλλά λόγο δουλειάς δεν μπορώ να κάτσω να τα ψάξω..ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 (edited) Έχεις δίκιο. Βιαστηκα να πάω στην 3. Αφού η 2 ήταν τελεια Ανέβηκε η v3.1 με διορθωμένα τα bugs. Από aroma για system ui η επιλογή 3 δεν λειτουργεί. η έκδοση lolipop πότε έρχεται?θα πηγαίνει μπάλα το κινητό ή να κάνω ροοτ?επίσης έχω 4.4.2 kitkat, o οδηγός που υπάρχει για το ροοτ στην αρχή του θέματος μου κάνει ή πρέπει να βρω άλλον?αν υπάρχει κάποιος πιο εύκολος τρόπος για ροοτ πείτε μου...συγνώμη αν έχουν ειπωθεί αυτά που ρωτάω αλλά λόγο δουλειάς δεν μπορώ να κάτσω να τα ψάξω..ευχαριστώ εκ των προτέρων Περιμένουμε την lolipop από μέρα σε μέρα. Δοκιμάζοντας τα μέχρι τώρα lolipop leak όντως το κινητό πηγαίνει μπάλα. Όταν με το καλό παρουσιαστεί η πρώτη official και αν θέλεις να γίνεις root τα ξαναλέμε για τους τρόπους. ;) Edited February 12, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ειμαι με οφισιαλ ρομ και απλα το εκανα ρουτ και τωρα δεν λειτουργει η περιστροφη οθονης. Γινεται γενικα αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts