Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να κάνεις full wipe και κυρίως wipe system (wipe dalvik/cache/system/data).

ναι τελικα εκανα τα παντα wipe και ανοιξε. ομως δεν κανει συγχρονισμο με το samsung account .. τι γινεται ?

μενει και ανοικτο το hands free ολη την ωρα . επιστρεφω στην v2 και τα ξαναλμε

Edited by stelioz350

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την κατεβάζω τώρα.. Θα σας γράψω και εγώ εντυπώσεις !!

Edit : Η ρομ φαινεται πολυ καλη... Εδωσε μια σπιρταδα στο κινητο και πολυ πιο σμουθ απ οτι ηταν.. Το Hands free , το κλεινετε απο τις ρυθμισεις και τελειωσε η υποθεση ... Ολες μου οι ρυθμισεις ειναι στα Ελληνικα.. Φωτισμος στα πληκτρα , κανονικα :)

Κανενα απολυτως θεμα ως τωρα :D

Edited by dimitrissa
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Την κατεβάζω τώρα.. Θα σας γράψω και εγώ εντυπώσεις !!

Edit : Η ρομ φαινεται πολυ καλη... Εδωσε μια σπιρταδα στο κινητο και πολυ πιο σμουθ απ οτι ηταν.. Το Hands free , το κλεινετε απο τις ρυθμισεις και τελειωσε η υποθεση ... Ολες μου οι ρυθμισεις ειναι στα Ελληνικα.. Φωτισμος στα πληκτρα , κανονικα :)

Κανενα απολυτως θεμα ως τωρα :D

Δεν μου έκατσε καλά εμένα.Ίσως αν ξαναπροσπαθήσω να το πετύχω, αν και ποτέ δεν είχα πρόβλημα στα φλασαρίσματα.

Δεν μου έκατσε καλά εμένα.Ίσως αν ξαναπροσπαθήσω να το πετύχω, αν και ποτέ δεν είχα πρόβλημα στα φλασαρίσματα.

Έχεις κάνει full wipe πριν την εγκατάσταση (dalvik/cache/system/data);

Τι initd ενεργοποιείται και με στοκ κερνελ

Σωστό είνα αυτό και είναι εκεί (system/etc/init.d) που οι developers τοποθετούν τα scripts για βελτίωση της απόδοσης, της μπαταρίας, κλπ

Βέβαια δεν βοηθάνε πάντα, αφού τέτοια scripts υπάρχουν αρκετά και θα πρέπει ο developer να κάνει σωστή επιλογή, για να μην οδηγήσει σε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκει. Στην aryamod v3.0 σου δίνει την επιλογή από το aroma, για το αν θα ενεργοποιήσεις τον φάκελο init.d με αυτά τα scripts, ή όχι.

ομως δεν κανει συγχρονισμο με το samsung account .. τι γινεται ?

Έχει βρει την αιτία του προβλήματος και ετοιμάζει update (v3.1). :)

Edited by kouros17

Μενιο η οποιος αλλος ξερει,ψαχνω την masik 3 odex..βρηκα ενα λινκ αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστο

https://yadi.sk/d/xtCQYbyOe2puS

Αν ξερει κανεις ας μου στειλει ενα λινκ.

Ευχαριστω

Μενιο η οποιος αλλος ξερει,ψαχνω την masik 3 odex..βρηκα ενα λινκ αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστο

https://yadi.sk/d/xtCQYbyOe2puS

Αν ξερει κανεις ας μου στειλει ενα λινκ.

Ευχαριστω

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-lp-tw-rom-t3027148

Σε υπερευχαριστω.ποια λες να επιλεξω την στοκ μαζικ η αυτη που εχει κανει καποιες αλλαγες ο rayman?θελω να βαλω μια και να μν ασχοληθω για μερες :)

Σε υπερευχαριστω.ποια λες να επιλεξω την στοκ μαζικ η αυτη που εχει κανει καποιες αλλαγες ο rayman?θελω να βαλω μια και να μν ασχοληθω για μερες :)

βασικα αυτη γιατη την εχω...

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-masik-lollipop-v2-6-multi-csc-t2993173

οτι καλυτερο υπαρχει με διαφορα..

δοκιμασε την και πες μου και εσυ...

σου εδειξα την αλλη γιατη μου ειπες θελεις σε odex

:O

βασικα αυτη γιατη την εχω...

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-masik-lollipop-v2-6-multi-csc-t2993173

οτι καλυτερο υπαρχει με διαφορα..

δοκιμασε την και πες μου και εσυ...

σου εδειξα την αλλη γιατη μου ειπες θελεις σε odex

:O

Πιο καλη και απο την οντεξ?

ακομα προσπαθω βα βρω ακρη με το συγχρονισμο . εκανα τα παρακατω αλλα δεν..

Samsung account folder is called Samsungservice2_xxhdpi which is in device- system- priv-app

In there you'll find the apk file.

You can move it to internal Sd emulated space or external sdcard using ES file explorer or any similar root explorer.

Restart the phone.

And reinstall the application by clicking on the samsung apk file which you have moved.

It will sync again but when you cancel sync and try to sync again, it will cause the same issue all over again.

You guys can try it out.

ακομα προσπαθω βα βρω ακρη με το συγχρονισμο . εκανα τα παρακατω αλλα δεν..

Samsung account folder is called Samsungservice2_xxhdpi which is in device- system- priv-app

In there you'll find the apk file.

You can move it to internal Sd emulated space or external sdcard using ES file explorer or any similar root explorer.

Restart the phone.

And reinstall the application by clicking on the samsung apk file which you have moved.

It will sync again but when you cancel sync and try to sync again, it will cause the same issue all over again.

You guys can try it out.

Είπε ότι βρήκε την αιτία του προβλήματος και ότι θα ανεβάσει την ν3.1 που θα είναι διορθωμένο. Οπότε κάνε λίγο υπομονή.

Είπε ότι βρήκε την αιτία του προβλήματος και ότι θα ανεβάσει την ν3.1 που θα είναι διορθωμένο. Οπότε κάνε λίγο υπομονή.

ναι το διαβασα. απο χτες ομως εμεινα χωρις τηλ γιατι δε λλει να το ξαναστησω με την προηγουμενη και γυρισα στο iphone !:D

Δοκίμασε κάνεις αυτόν τον κερνελ να μας πει πως πάει?

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/arter97-kernel-galaxy-note-3-t3028148

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/arter97-kernel-galaxy-note-3-t3028148

Νομίζω πως είναι για cm και όχι για την αριαμοντ.

Διορθώστε αν κάνω λάθος και αν ναι δοκιμάζω εγώ...

Είναι για 4.4 και για aosp lolipop, όχι για touchwiz lolipop. Αν δεν παρουσιάσει η Samsung την πρώτη official lolipop δεν μπορεί να φτιαχτεί ολοκληρωμένο custom kernel γι'αυτήν.

ναι το διαβασα. απο χτες ομως εμεινα χωρις τηλ γιατι δε λλει να το ξαναστησω με την προηγουμενη και γυρισα στο iphone !:D

Για κοίτα και εδώ.

Edited by kouros17

Πάντα πέρνουμε backup πριν την αλλαγή rom.

Πιο καλη και απο την οντεξ?

δεν εχω δοκιμασει την odex αφου με την 3.2 ειμαι super....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν εχω δοκιμασει την odex αφου με την 3.2 ειμαι super....

και ενα ευχαριστω νεο...

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/news-official-lollipop-n9005-t3028297

Πώς σβήνω το τιμονακι;

Η λειτουργια hands-free ειναι

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Πώς σβήνω το τιμονακι;

δεν σβηνει φιλε μου με τιποτα,θελει δουλεια ακομα,γυρνα στην v2 και αργοτερα την ξανακοιτας,αυτο εκανα κι εγω

δεν σβηνει φιλε μου με τιποτα,θελει δουλεια ακομα,γυρνα στην v2 και αργοτερα την ξανακοιτας,αυτο εκανα κι εγω

Έχεις δίκιο. Βιαστηκα να πάω στην 3. Αφού η 2 ήταν τελεια

η έκδοση lolipop πότε έρχεται?θα πηγαίνει μπάλα το κινητό ή να κάνω ροοτ?επίσης έχω 4.4.2 kitkat, o οδηγός που υπάρχει για το ροοτ στην αρχή του θέματος μου κάνει ή πρέπει να βρω άλλον?αν υπάρχει κάποιος πιο εύκολος τρόπος για ροοτ πείτε μου...συγνώμη αν έχουν ειπωθεί αυτά που ρωτάω αλλά λόγο δουλειάς δεν μπορώ να κάτσω να τα ψάξω..ευχαριστώ εκ των προτέρων
Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής

Έχεις δίκιο. Βιαστηκα να πάω στην 3. Αφού η 2 ήταν τελεια

Ανέβηκε η v3.1 με διορθωμένα τα bugs.

Από aroma για system ui η επιλογή 3 δεν λειτουργεί.

η έκδοση lolipop πότε έρχεται?θα πηγαίνει μπάλα το κινητό ή να κάνω ροοτ?επίσης έχω 4.4.2 kitkat, o οδηγός που υπάρχει για το ροοτ στην αρχή του θέματος μου κάνει ή πρέπει να βρω άλλον?αν υπάρχει κάποιος πιο εύκολος τρόπος για ροοτ πείτε μου...συγνώμη αν έχουν ειπωθεί αυτά που ρωτάω αλλά λόγο δουλειάς δεν μπορώ να κάτσω να τα ψάξω..ευχαριστώ εκ των προτέρων

Περιμένουμε την lolipop από μέρα σε μέρα. Δοκιμάζοντας τα μέχρι τώρα lolipop leak όντως το κινητό πηγαίνει μπάλα. Όταν με το καλό παρουσιαστεί η πρώτη official και αν θέλεις να γίνεις root τα ξαναλέμε για τους τρόπους. ;)

Edited by kouros17

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις