ageliko445 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 (edited) kαποιο καμμια ιδεα αυτο μου βγαζει το οντιν D:0/003> boot.img <ID:0/003> recovery.img <ID:0/003> system.img.ext4 <ID:0/003> Complete(Write) operation failed. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) ΕΧΩ μενει με το νοτε στο χερι...πειτε ρε παιδια.. ενα λινκ καποιο για να περασω μεσω οντιν τον twpr touch Edited February 8, 2015 by ageliko445 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Ακριβώς τα ίδια έχω και εγώ όσο αφορά τις ώρες και την κομμένη σαβούρα αλλά πίστεψε με δε θέλει και τόσο ψάξιμο. Έχω κάψει όλα μου τα εγκεφαλικά κύτταρα μιλώντας με devs και χρήστες που βγάζουν 7 8 9 ώρες οθόνης με κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Είμαι σε Aryamod 2 και η ρομ έχει ένα κάρο λειτουργίες που για εμένα είναι ότι πιο σημαντικό. Έχω χωνέψει το γεγονός πως με νορμάλ χρήση και Lux greenify κλείσιμο διαφόρων υπηρεσιών ακόμη και κάποιων του Google play services απλά δεν αλλάζει κάτι και να σου πω την αλήθεια δε με χαλάει να το φορτίζω πιο συχνά. Αναμένουμε Aryamod 3. Τελικά δεν υπάρχει καμία εξήγηση γιατί εμείς έχουμε λιγότερες ώρες SOT σε σχέση με άλλους. Από την άλλη ούτε κι εμένα με ενοχλεί πρακτικά. Απλώς μου κινεί την περιέργεια. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Ρε βαγγο λες και δεν ξέρεις, οι συγχρονισμοι είναι ανοικτοι πάντα, τον καιρό τον έχω ανά μια ώρα, πόση ώρα γράφαμε στο viber με εσένα και τον Κοσμά που δεν φαίνεται. Ναι ή οθόνη είναι στο 3 auto και μόνο wifi. Και από αυτά που βλέπεις τίποτα δεν είναι Greenify https://www.dropbox.com/s/hwhu1wlwqivfac3/screen_20150208_1552.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/um439o149i6qzrv/screen_20150208_1553.png?dl=0 Μενιο εγώ είπα στο παιδί τι πρέπει να κάνει για ανεβάσει shot είπαμε εσύ είσαι εκτός συναγωνισμού:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Τελικά δεν υπάρχει καμία εξήγηση γιατί εμείς έχουμε λιγότερες ώρες SOT σε σχέση με άλλους. Από την άλλη ούτε κι εμένα με ενοχλεί πρακτικά. Απλώς μου κινεί την περιέργεια. Πραγματικά δεν ξέρω που οφείλεται αν και η πιο πιθανή αιτία ειναι η μπαταρία. Απλά είνα λίγοι οι τυχεροί με τις κατασκευαστικα δυνατοτερες όπως παρατηρούμε βέβαια και στο xda με ελάχιστους χρήστες να ξεχωρίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 αυτο μου βγαζει το οντιν D:0/003> boot.img <ID:0/003> recovery.img <ID:0/003> system.img.ext4 <ID:0/003> Complete(Write) operation failed. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) ΕΧΩ μενει με το νοτε στο χερι...πειτε ρε παιδια.. ενα λινκ καποιο για να περασω μεσω οντιν τον twpr touch Από τα γραφόμενά σου να υποθέσω ότι σου βγάζει το fail λίγο πριν τελειώσει το φλασάρισμα, την ώρα που προσπαθεί να περάσει το hidden.img? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Από τα γραφόμενά σου να υποθέσω ότι σου βγάζει το fail λίγο πριν τελειώσει το φλασάρισμα, την ώρα που προσπαθεί να περάσει το hidden.img? ναι...βρηκα τι λυση...ξανα εκανα ροοτ μεσω οντιν,επανεκινιση κολησε στο σημα,εβγαλα την μπαταρια, και φλασαρα και παλι την οφισιαλ χωρις σιμ και εξωτερικη και ολα κυλησαν νερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Exω το τηλεφωνο απο το μαρτιο. Σημερα το βραδυ αποφασισα να απαλλαγω απο τις αηδιες της samsung και το απεραντο bloatware που με εχει φτασει στα ορια να πουλησω το κινητο. Περιμενω να βγει η arya 3.0 που τοσο καλα μιλατε και παμε για knox 0x1. Πολυ καλο κινητο το νοτε, η samsung τα εχει κανει μανταρα με τις βλακειες της, αμφιβαλλω αν θα την ξαναπροτιμησω μετα απο s1, s2, note2 και το note 3 που εχω τωρα. Και εγώ ενοχλούμαι απίστευτα απ'όλη αυτή τη "σαβούρα' που έχει η samsung, αλλά στην πραγματικότητα μην νομίζεις ότι είναι αυτήν που επιβαρύνει την μπαταρία, αλλά οι εφαρμογές και τα widgets που εγκαθιστούμε εμείς. Προσωπικά βρήκα την λύση και ονομάζεται titanium. Μ'αυτήν την γνωστή εφαρμογή μπορείς να παγώσεις όσες από τις προεγκαταστημένες εφαρμογές της samsung δεν επιθυμείς και έτσι ούτε θα λειτουργούν αλλά και ούτε καν θα τις βλέπεις στο τηλέφωνό σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 ρε παιδια στο τελευταιο lollipop leak δεν μου δουλευουν τα data ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 ρε παιδια στο τελευταιο lollipop leak δεν μου δουλευουν τα data ... Έχεις δει το apn σου αν είναι σωστο? Μπορεί να μη διάβασε σωστά την κάρτα sim και να μην έχει περάσει ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 ρε παιδια στο τελευταιο lollipop leak δεν μου δουλευουν τα data ... Μια χαρά δουλεύουν.Ψάξε τα apn σου μήπως δεν είναι σωστά Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) Έχεις δει το apn σου αν είναι σωστο? Μπορεί να μη διάβασε σωστά την κάρτα sim και να μην έχει περάσει ρυθμίσεις. βλεπω το εχουν παρα πολλοι αυτο το προβλημα .. δινε μια λύση με ενα ζιπ αλλα σε εμενα δεν δουλευει ...κ κριμα και δεν θελω να γυρισω στο προηγουμενο leak με τιποτα .. ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια χαρά δουλεύουν.Ψάξε τα apn σου μήπως δεν είναι σωστά πως θα το δω αυτο? και πως θα καταλαβω αν ειναι σωστα .. παιδια δεν δουλευουν ..και ενας αλλος φιλος εχει το ιδιο προβλημα .. δοκιμασαμε τα παντα χωρις λυση... επιστροφη δυστυχώς στο προηγούμενο leak .. Edited February 9, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Μήπως να έβαζες την νέα leaked που περνιέται μέσω του restore (αυτή έχω εγώ) και όχι αυτή που φλασάρεται μέσω recovery και η οποία είναι πειραγμένη?? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Μήπως να έβαζες την νέα leaked που περνιέται μέσω του restore (αυτή έχω εγώ) και όχι αυτή που φλασάρεται μέσω recovery και η οποία είναι πειραγμένη?? Σου είναι εύκολο να δώσεις λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) Σου είναι εύκολο να δώσεις λινκ; Νομίζω ότι την έχει κατεβάσει κι έχει αφήσει μόνο το zip.Αν περιμένεις, πιο αργά απόψε θα προσπαθησω να στην ανεβάσω εγώ.Μια ερώτηση, έκανες hard reset? Στο λέω γιατί εμένα μου έβγαλε στην αρχή κάτι κουλά με την αναγνώριση κλήσεων αλλά μόλις της έκανα hard reset...έπιασε την τελειότητα στα πάντα!! Edit: Όπως το φανταζόμουν, έχουν κάνει βλακεία με το zip, εδώ δίνουν fix για όσους έχουν το πρόβλημα σου (γι'αυτό εγώ δεν βάζω πειραγμένες καταστάσεις) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3021112 Edited February 9, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Χα χα σασιρμάς στου masik o άλλος είδε τους χρόνους μου και λέει ότι έχω zerolemon χα χα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Χα χα σασιρμάς στου masik o άλλος είδε τους χρόνους μου και λέει ότι έχω zerolemon χα χα Ρε συ Μένιο μας έχεις τρελάνει με τους χρόνους που πιάνεις. Τι μπαταρία έχεις; Πυρηνικό αντιδραστήρα; :p Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ρε συ Μένιο μας έχεις τρελάνει με τους χρόνους που πιάνεις. Τι μπαταρία έχεις; Πυρηνικό αντιδραστήρα; :pΦιλε μου τα βασικά, η μπαταρία μου είναι από πέρσι τα Χριστούγεννα που το πήρα, το φορτίζω μόλις πάει 10 με15 % πότε δεν το αφήνω όλο το βράδυ στο ρεύμα και ελάχιστες φορές το έχω φορτίσει ενδιάμεσα και πότε δεν παίζω ενώ φορτίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ρε συ Μένιο μας έχεις τρελάνει με τους χρόνους που πιάνεις. Τι μπαταρία έχεις; Πυρηνικό αντιδραστήρα; :p με χιλια ζορια επιασα 6ω.40λ. με λολιποπ λεακεντ..ολα παγωμενα με greenify.. lux.. ολα κλειστα μονο wifi ανοιχτο.. και σημα 2g .. μπαταρια 1.5 χρονο την εχω αλλα παντα πληρες φορτησεις την κανω.. τωρα με τον μενιο τι παιζει δεν ξερουμε.. με κιτ κατ επιανα 5-5.30 ωρες.. πες μας την συνταγη βρε μενιοοο!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 με χιλια ζορια επιασα 6ω.40λ. με λολιποπ λεακεντ..ολα παγωμενα με greenify.. lux.. ολα κλειστα μονο wifi ανοιχτο.. και σημα 2g .. μπαταρια 1.5 χρονο την εχω αλλα παντα πληρες φορτησεις την κανω.. τωρα με τον μενιο τι παιζει δεν ξερουμε.. με κιτ κατ επιανα 5-5.30 ωρες.. πες μας την συνταγη βρε μενιοοο!! :D Φωτεινότητα και καθόλου tapatalk μόνο από browser στα forums:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Φωτεινότητα και καθόλου tapatalk μόνο από browser στα forums:rolleyes:Οθόνη στο 3 auto. Ανάποδα τα λες, tapatalk στα φόρουμ είναι λιγότερο ενεργοβόρο. UC Browser μακράν καλύτερη κατανάλωση από όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Φωτεινότητα και καθόλου tapatalk μόνο από browser στα forums:rolleyes: τερμα χαμηλη φωτεινοτητα ειμαι και εβαλα και lux για ακομα πιο χαμηλα.. και τα εχω διαγραψει ολα.. ουτε tapatalk εχω ουτε samsung link ουτε ολα αυτα τα περιτα της σαμμη..μονο facebook μπαινω και broswer καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 τερμα χαμηλη φωτεινοτητα ειμαι και εβαλα και lux για ακομα πιο χαμηλα.. και τα εχω διαγραψει ολα.. ουτε tapatalk εχω ουτε samsung link ουτε ολα αυτα τα περιτα της σαμμη..μονο facebook μπαινω και broswer καθολουΤο lux στα lp δεν μου άρεσε και το ξήλωσα. Το Facebook είναι μακράν το νούμερο ένα ενεργοβόρο πρόγραμμα αλλά στα lp θα έλεγα ότι είναι νορμάλ η κατανάλωση. Δείτε σήμερα χωρίς να το δουλέψω σχεδόν καθόλου αυτό και το Messenger. Ενώ το viber περίπου κάνα μισάωρο ούτε καν φαίνεται. https://www.dropbox.com/s/woj4o42jhwuq20r/screen_20150209_2234.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/0b8z60jbbe9a9ek/screen_20150209_2235.png?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Το lux στα lp δεν μου άρεσε και το ξήλωσα. Το Facebook είναι μακράν το νούμερο ένα ενεργοβόρο πρόγραμμα αλλά στα lp θα έλεγα ότι είναι νορμάλ η κατανάλωση. Δείτε σήμερα χωρίς να το δουλέψω σχεδόν καθόλου αυτό και το Messenger. Ενώ το viber περίπου κάνα μισάωρο ούτε καν φαίνεται. https://www.dropbox.com/s/woj4o42jhwuq20r/screen_20150209_2234.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/0b8z60jbbe9a9ek/screen_20150209_2235.png?dl=0 πσσσσ 5ωρες οθονη με 50% χαχαχα ρεκορ.. οντως το viber δεν τρωει τπτ κ σε μενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 με χιλια ζορια επιασα 6ω.40λ. με λολιποπ λεακεντ..ολα παγωμενα με greenify.. lux.. ολα κλειστα μονο wifi ανοιχτο.. και σημα 2g .. μπαταρια 1.5 χρονο την εχω αλλα παντα πληρες φορτησεις την κανω.. τωρα με τον μενιο τι παιζει δεν ξερουμε.. με κιτ κατ επιανα 5-5.30 ωρες.. πες μας την συνταγη βρε μενιοοο!! :D Σε κιτκατ εγώ αλλά και ο μενιος είχαμε 8ωρα ..έχω ακόμα τα screeshoot. τερμα χαμηλη φωτεινοτητα ειμαι και εβαλα και lux για ακομα πιο χαμηλα.. και τα εχω διαγραψει ολα.. ουτε tapatalk εχω ουτε samsung link ουτε ολα αυτα τα περιτα της σαμμη..μονο facebook μπαινω και broswer καθολου Εγώ έπαψα να ασχολούμεθα με την μπαταρία και δεν έχω καν νούμερο ποσοστού για το που είναι... Από την μέρα που κατάφερα να μην ασχολούμεθα με αυτό (περίπου 1 εβδομάδα δλδ) χαίρομαι το κινητό μου περισσότερο έχω βάλει και φωτηνοτητα κάργα να γουστάρω είχα ξεχάσει πόσο καλή οθόνη έχουμε. Αν χρειαστεί το βάζω στο ρεύμα και σε 40 λεπτά περνει άνετα 50 με 70 % Σώθηκα . Εύχομαι να τα καταφέρετε και εσείς. Χαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 πσσσσ 5ωρες οθονη με 50% χαχαχα ρεκορ.. οντως το viber δεν τρωει τπτ κ σε μενα..χα χα μπερδεύτηκες το screen on είναι τρεις ώρες οθόνη γιατί σήμερα είμαι μια μέρα αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts