Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικα μόνο αν ξανα φλασαρεις την ρομ γίνεται!! Μπορείς παρ ολα αυτα να στείλεις κανενα screenshot με το θέμα αυτό;;

ελεγα μηπως υπηρχε σαν αρχειο zip και το κατεβαζα . θα ανεβασω μετα αλλα το μονο που παρατηρω οσο περναω το μπακ απ ειναι ο τι στα settings που κατεβαινουν απο πανω ειναι γκρι και τα εικονονιδια ασπρο χρωμα ,

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κανείς ρε παιδια που να μπορεί να βοηθήσει; τι στο καλό να πειραχτηκε; έχω ψάξει όλο το κινητο θα σκάσω μιλάμε..

Κανείς ρε παιδια που να μπορεί να βοηθήσει; τι στο καλό να πειραχτηκε; έχω ψάξει όλο το κινητο θα σκάσω μιλάμε..

Δες τι αλλαγες εκανες τελευταια..ή ποια εφαρμογη εγκατέστησες..

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

απο το save του nova δεν μπορω να το περασω και στον tw ? μαρεσει στην aryamod ενα τheme και δεν το περναει αν εχω nova

και κατι ακομη . . παταω το home button συνεχομενα αλλα δεν μου βγαινουν οι εφαρμογεσ πυ τρεχουν .. κατι εχω πατησει , πως το επαναφερω

Edited by stelioz350

Τωρα γίνεται να αλλάξω το menu button ή μόνο στο φλασαρισμα της ρομ;;

Πρέπει να ξαναφλασάρεις τη ρομ και από aroma installer να αλλάξεις το menu button. Αν δεν κάνεις wipe data δεν χάνεις εφαρμογές και ρυθμίσεις.

ρε παιδια απο χθες οποιος με παιρνει τηλ η κλιση μπαινει σε απόρριψη ..

εχουν σπασει τα νευρα μου μιλαμε! !

δεν εχω ενεργοποιημενη την black list τι στο καλο πειράχτηκε?

ειμαι με aryamod ...

Δεν δοκιμάζεις να φλασάρεις την v2.0 μήπως και λυθεί;

μολις εκανα clean install την aryamod 2 . πως μποεω ομως να αλλαξω το system ui που εχω περασει ? εχω επιλεξει κατα την εγκατασταση το grey και θελω να δοκιμασω και τα αλλα

Μέσα από το aroma installer επιλέγεις άλλο θέμα. Αν δεν κάνεις wipe data δεν χάνεις εφαρμογές και ρυθμίσεις.

απο το save του nova δεν μπορω να το περασω και στον tw ? μαρεσει στην aryamod ενα τheme και δεν το περναει αν εχω nova

και κατι ακομη . . παταω το home button συνεχομενα αλλα δεν μου βγαινουν οι εφαρμογεσ πυ τρεχουν .. κατι εχω πατησει , πως το επαναφερω

Υπάρχουν εφαρμογές στο play store, όπως ο Launcher Switcher, ή ο Launcher Manager, μέσα από τις οποίες μπορείς να αλλάξεις τον προεπιλεγμένο launcher.

Όσο για το δεύτερο έχεις επιλέξει μάλλον για menu button το note 4 και όχι το note 3. Μπορείς να δεις τις εφαρμογές που τρέχουν πατώντας το menu button και όχι το home.

Αν δεν σου αρέσει αυτό, επέλεξε από aroma το note 3. Αν δεν κάνεις wipe data δεν χάνεις εφαρμογές και ρυθμίσεις.

Edited by kouros17

Αλήθεια είναι αυτό και καλά που το επισήμανες Βαγγέλη, αν και προσωπικά βολεύομαι να έχω το menu button όπως είναι τώρα.

Με παρατεταμένο πάτημα στο menu button έχεις πάλι την επιλογή menu δεν βρίσκω πιο βολική εφαρμογή και δεν κουράζουμε και το home button:rolleyes:

Με παρατεταμένο πάτημα στο menu button έχεις πάλι την επιλογή menu δεν βρίσκω πιο βολική εφαρμογή και δεν κουράζουμε και το home button:rolleyes:

Σύμφωνοι δεν έχω κατασταλάξει τι μ'αρέσει περισσότερο απλώς επειδή έχω apex launcher και με μία μόνο κίνηση μπαίνω γρήγορα σε κάποιες ρυθμίσεις με το menu button (ενώ με note 4 χρειάζομαι δύο κινήσεις γι'αυτό), επειδή κάποια widget δεν έχουν τις τρεις τελίτσες για να μπαίνω στις ρυθμίσεις και επειδή μερικές φορές με το παρατεταμένο πάτημα μου ανοίγουν οι ενεργές εφαρμογές πρώτα κάτι που μ'εκνευρίζει, προτιμώ το menu button του note 3.

Αλλά όταν αύριο φλασάρω την νέα Aryamod δεν είμαι σίγουρος ακόμα τι θα επιλέξω. Θα το σκεφτώ... :)

Αν και σχεδόν σε όλα τα άλλα smartphone έτσι είναι...

Σε AryaMod 2.0 δεν μου δουλεύει το ξυπνητήρι.

Εμενα δουλεύει τέλεια! Για διευκρίνησε λίγο.. Δεν ανοίγει καν σαν εφαρμογή;

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Το αναφέρουν πολλοί αυτό το πρόβλημα και πρέπει να φταίει η εφαρμογή s-reminder. Προσωπικά την έχω παγωμένη από titanium και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν όντως ισχύει.

Σε AryaMod 2.0 δεν μου δουλεύει το ξυπνητήρι.

Πολύ πιθανόν να φταίει και εδώ το s-reminder. Χρειάζεται η μια αλλαγή στις ρυθμίσεις του η πάγωμα μέσω titanium.

Διαβάστε αυτό:

"If you choose to install SREMINDER, be careful how to set the "DAILY ROUTINE" and what controls associated to him: may cause BLOCK CALLS or wrong ALARM, be careful, otherwise don't select it in aroma"

Edited by kouros17

Το αναφέρουν πολλοί αυτό το πρόβλημα και πρέπει να φταίει η εφαρμογή s-reminder. Προσωπικά την έχω παγωμένη από titanium και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν όντως ισχύει.

Πολύ πιθανόν να φταίει και εδώ το s-reminder. Χρειάζεται η μια αλλαγή στις ρυθμίσεις του η πάγωμα μέσω titanium.

Διαβάστε αυτό:

"If you choose to install SREMINDER, be careful how to set the "DAILY ROUTINE" and what controls associated to him: may cause BLOCK CALLS or wrong ALARM, be careful, otherwise don't select it in aroma"

S reminder ειναι το ημερολογιο της samsung;

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Όχι αυτό είναι το s-planner.

Το s reminder ποιο ειναι;γιατι μαλλον κατι εχω χασει

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Το s reminder ποιο ειναι;γιατι μαλλον κατι εχω χασει

Είναι εφαρογή του note 4 με την οποία μπορείς να δημιουργήσεις υπενθυμίσεις κλπ.

Την έχει προσθέσει στην aryamod όπως και σε άλλες roms, αλλά παρατηρήθηκε ότι ανάλογα με τις ρυθμίσεις μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στις κλήσεις ή στο ξυπνητήρι.

Επειδη θα βαλω aryamod σημερα..εχω παρει backup αλλα το ενεργο σημειωμα ποτε δεν επανερχονται οι σημειωσεις..ξερει κανεις πως ν τς επαναφερω;;

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Εμενα δουλεύει τέλεια! Για διευκρίνησε λίγο.. Δεν ανοίγει καν σαν εφαρμογή;

Χρονόμετρο αντίστροφη μέτρηση οκ. Αλλά το ξυπνητήρι δεν μπορούσα να το πατήσω. Έκανα ξανά εγκατάσταση και ολα οκ

Επειδη θα βαλω aryamod σημερα..εχω παρει backup αλλα το ενεργο σημειωμα ποτε δεν επανερχονται οι σημειωσεις..ξερει κανεις πως ν τς επαναφερω;;

Εδώ είσαι και γω δεν μπορούσα παλιά μέχρι που τικαρα το παρακάτω

Λοιπόν βρήκα τι φταίει για τα χαζό προβλήματα σε εμένα. Έχω κάνει ινσταλ το dark ui AryaMod και το τσέκαρα μόλις τώρα.

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by truckman

Παίδες νέο lolipop leak! :D

Όποιος το δοκιμάσει ας πει εντυπώσεις. :)

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/galaxy-note-3-sm-n9005-android-lollipop-t3021112

Με την νέα Aryamod v2.0 έχω την καλύτερη μπαταρία που είχα ποτέ!

Edited by kouros17

Παίδες νέο lolipop leak! :D

Όποιος το δοκιμάσει ας πει εντυπώσεις. :)

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/galaxy-note-3-sm-n9005-android-lollipop-t3021112

Με την νέα Aryamod v2.0 έχω την καλύτερη μπαταρία που είχα ποτέ!

παιδια εβγαλε κανεις ακρη πως περνιεται αυτη η καινουρια leak?

New Android Lollipop Leak LRX21V.N9005ZSUGOA5

καποιος που την περασε μπορει να πει αναλυτικα γιατη οπως και αν δοκιμασα δεν την περνει

καποιος που την περασε μπορει να πει αναλυτικα γιατη οπως και αν δοκιμασα δεν την περνει

2. Once you have downloaded ( LRX21V.N9005ZSUGOA5.zip) use Winrar or any zip extractor software to extract the TWRP folder.

3. Now that you have extracted the TWRP folder from the zip file, Paste that folder to an Sd card or to your phone's internal memory.

4. When the pasting process is done, boot into recovery and go to restore, and there you will be able to restore System and Boot. but first make sure to make a backup of you current Rom.

When your phone finishes restoring, please wipe dalvik/cache and data.

5. then restart the phone and wait for about 8-10 minutes.

6 Enjoy!!

restore system ποιο ειναι στο TWRP?το boot ειναι επανακινιση?εκει ειναι που δεν βγαζω ακρη..εχω ξεζιπαρει το firmware και το εβαλα στην sd..

υποτιθεται το κανει μονο του λεει...πως γινεται χωρεις να φλασαρεις ζιπ?οποιος βγαλει ακρη ας εβημερωσει παιδια..

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by truckman

Δεν περνιέται μέσω odin. Είναι backup zip. Κάποιος έκανε backup τη ρομ μέσα από TWRP recovery γι'αυτό και χρειάζεται να έχεις TWRP recovery. Κατεβάζεις τη ρομ που είναι αρχείο zip, την ξεζιπάρεις και έχεις έναν φάκελο TWRP. Αν δεν έχεις άλλον τέτοιο φάκελο με κάποιο backup άλλης ρομ στο τηλέφωνό σου, τον τοποθετείς στην εσωτερική ή την εξωτερική κάρτα και τον κάνεις restore από recovery. Αν έχεις ήδη άλλον τέτοιο φάκελο τοποθετείς τον υποφάκελο της ρομ που κατέβασες, μέσα σ'αυτόν (που βρίσκονται και τα άλλα backup των rom που πιθανόν έχεις) και τον κάνεις restore από recovery.

Μην ξεχάσεις να κάνεις wipe cache, dalvik cache και wipe data και ΜΕΤΑ το φλασάρισμα. Όσοι την δοκίμασαν λένε ότι είναι πιο βελτιωμένη από το προηγούμενο leak (δεν υπάρχει ας πούμε η καθυστέρηση στο παρατεταμένο πάτημα του home button με τις πρόσφατες εφαρμογές).

restore system ποιο ειναι στο TWRP?το boot ειναι επανακινιση?εκει ειναι που δεν βγαζω ακρη..εχω ξεζιπαρει το firmware και το εβαλα στην sd..

υποτιθεται το κανει μονο του λεει...πως γινεται χωρεις να φλασαρεις ζιπ?οποιος βγαλει ακρη ας εβημερωσει παιδια..

Ο φάκελος TWRP είναι ο φάκελος όπου αποθηκεύονται τα backup από twrp recovery. Αν δεν έχεις τέτοιον φάκελο στο τηλέφωνό σου τότε βάλε απλώς τον ξεζιπαρισμένο φάκελο της ρομ (TWRP) στο τηλέφωνό σου και κάνε restore τη ρομ από recovery όπως θα έκανες οποιαδήποτε άλλη ρομ.

Φαντάσου δηλαδή ότι κάποιος έβαλε αυτή τη ρομ στο τηλέφωνό του, πήρε ένα nandroid backup (recovery backup), πήρε αυτό το backup (τον φάκελο TWRP δηλαδή), τον ζίπαρε και τον ανέβασε. :)

EDIT: Τελικά το recovery δεν βλέπει τη ρομ ούτε στην εσωτερική ούτε στην εξωτερική κάρτα, για να γίνει το restore.

Edited by kouros17

Δεν περνιέται μέσω odin. Είναι backup zip. Κάποιος έκανε backup τη ρομ μέσα από TWRP recovery γι'αυτό και χρειάζεται να έχεις TWRP recovery. Κατεβάζεις τη ρομ που είναι αρχείο zip, την ξεζιπάρεις και έχεις έναν φάκελο TWRP. Αν δεν έχεις άλλον τέτοιο φάκελο με κάποιο backup άλλης ρομ στο τηλέφωνό σου, τον τοποθετείς στην εσωτερική ή την εξωτερική κάρτα και τον κάνεις restore από recovery. Αν έχεις ήδη άλλον τέτοιο φάκελο τοποθετείς τον υποφάκελο της ρομ που κατέβασες, μέσα σ'αυτόν (που βρίσκονται και τα άλλα backup των rom που πιθανόν έχεις) και τον κάνεις restore από recovery.

Μην ξεχάσεις να κάνεις wipe cache, dalvik cache και wipe data και ΜΕΤΑ το φλασάρισμα. Όσοι την δοκίμασαν λένε ότι είναι πιο βελτιωμένη από το προηγούμενο leak (δεν υπάρχει ας πούμε η καθυστέρηση στο παρατεταμένο πάτημα του home button με τις πρόσφατες εφαρμογές).

Ο φάκελος TWRP είναι ο φάκελος όπου αποθηκεύονται τα backup από twrp recovery. Αν δεν έχεις τέτοιον φάκελο στο τηλέφωνό σου τότε βάλε απλώς τον ξεζιπαρισμένο φάκελο της ρομ (TWRP) στο τηλέφωνό σου και κάνε restore τη ρομ από recovery όπως θα έκανες οποιαδήποτε άλλη ρομ.

Φαντάσου δηλαδή ότι κάποιος έβαλε αυτή τη ρομ στο τηλέφωνό του, πήρε ένα nandroid backup (recovery backup), πήρε αυτό το backup (τον φάκελο TWRP δηλαδή), τον ζίπαρε και τον ανέβασε. :)

EDIT: Τελικά το recovery δεν βλέπει τη ρομ ούτε στην εσωτερική ούτε στην εξωτερική κάρτα, για να γίνει το restore.

πολθ εξυπνος αυτος που την ανεβασε...:X:mad:

Να ρωτήσω κάτι πιο γενικό παιδιά..

Σε περίπτωση που περαστεί custom ROM, θα χαθούν κάποια χαρακτηριστικά που έχει μόνο η stock με TouchWiz; Προσωπικά με ενδιαφέρει το multi-window, το χρησιμοποιώ πολύ συχνά...

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις