vag74 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Δεν είναι τυχαίο ότι τους καλύτερους χρόνους τους έκανα με odex rom. Τίποτα από την φωτογραφία δεν έχω Greenify και τα πάντα είναι ανοιχτά. Περιμενουμε τα δικά σου νούμερα να συγκρίνουμε. https://www.dropbox.com/s/7f99zvwxvsqm1ux/screen_20150126_2015.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/9pu5j9f503zfg5b/screen_20150126_2015_2.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/uuh5jw0g05t0heg/screen_20150126_2015_3.png?dl=0 Ανέβασα εχθές 2 ώρες στο 84% με wifi από το πρωί και μετά 4g και 2 ώρες κλήσεις είχα τι να ανεβάσω :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Δηλαδη εγω που ειμαι με 1,6 crash ειμαι πολυ πισω ε; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Δηλαδη εγω που ειμαι με 1,6 crash ειμαι πολυ πισω ε; Εεεε λίγο με crash θα ήσουν μπροστά αν είχες g3:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Εεεε λίγο με crash θα ήσουν μπροστά αν είχες g3:o Η masik δεν ειναι που θα σταματησει το support? Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Η masik δεν ειναι που θα σταματησει το support? Ναι και έχω απογοητευτεί γιατί ήταν τρομερή rom θα μπορούσε να το απογειώσει το τηλέφωνο μετά το επίσημο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Για όσους χρησιμοποιούν lollipop, υπάρχει τρόπος για αλλαγή στο dpi? Είναι το μόνο που με κρατάει KitKat στην Xnote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Για όσους χρησιμοποιούν lollipop, υπάρχει τρόπος για αλλαγή στο dpi? Είναι το μόνο που με κρατάει KitKat στην Xnote.Εγώ το έχω στα 400dpi όλα είναι εντάξει εκτός από το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου που έχει γίνει πιο μικρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 (edited) Εγώ το έχω στα 400dpi όλα είναι εντάξει εκτός από το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου που έχει γίνει πιο μικρό. Πως το άλλαξες? Οι επαφές ,μηνύματα, γκαλερι είναι οκ? Αν βάλεις άλλο πληκτρολογειο και όχι το μαμά είναι οκ? να έχετε υποψιν και την φθορά που έχει η κάθε μπαταρία δλδ εγώ που έχω ελαφρός μικρότερους χρόνους απο εσάς ίσως παίζει και ρόλο οτι έχω την ίδια μπαταρία απο την ημέρα κυκλοφορίας του κινητού όπου και το πήρα.... περίπου 13-14 μηνες δλδ έχω τουλάχιστον 500 φορτίσεις... Edited January 27, 2015 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Πως το άλλαξες? Οι επαφές ,μηνύματα, γκαλερι είναι οκ? Αν βάλεις άλλο πληκτρολογειο και όχι το μαμά είναι οκ? .με αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.texdroider.texdroider_dpi μονο το πληκτρολογειο ειναι μικρο αλλα δεν με πειράζει, δοκίμασα άλλο αλλά όταν κάνεις κλήση σε πετάει στο μαμά , δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Αν εχουμε την lollipop leaked οταν βγει official θα μας ερθει ειδοποιηση στο κινητο για αναβαθμηση παιδες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Αν εχουμε την lollipop leaked οταν βγει official θα μας ερθει ειδοποιηση στο κινητο για αναβαθμηση παιδες ; Οχι,δεν θα έρθει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Παιδιά, λόγω έλλειψης χρόνου έχω χάσει πάρα πολλα επεισόδια σχετικά με ρομ κτλ.. Έχω 4.4.2 μαμα με ροοτ και είμαι ευχαριστημένος.. Μπορεί κάποιος να μου αναφέρει τις καλύτερες ρομ για kit kat αλλα και για lp? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Παιδιά, λόγω έλλειψης χρόνου έχω χάσει πάρα πολλα επεισόδια σχετικά με ρομ κτλ.. Έχω 4.4.2 μαμα με ροοτ και είμαι ευχαριστημένος.. Μπορεί κάποιος να μου αναφέρει τις καλύτερες ρομ για kit kat αλλα και για lp? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Για kitkat προτεινω crash για lollipop masik! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατι αλλο ρε παιδες official με το καλο ποτε υπολογιζεται..? Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Υπάρχει κάποιο Link για recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Δοκιμάστε τα Animation scale στο 0.5 και θα πέσει κλάμα χα χα. https://www.dropbox.com/s/mwuf0yiu5sttvok/screen_20150127_2041.png?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Υπάρχει κάποιο Link για recovery http://www.techerrata.com/browse/twrp2/hlte Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Έχω βάλει rom lollipop αλλά το τηλ δεν είναι root προσπαθώ να βάλω recovery άλλο και με odin και με zip αλλά τίποτα έχει κάποιος λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 (edited) Δοκιμάστε τα Animation scale στο 0.5 και θα πέσει κλάμα χα χα. https://www.dropbox.com/s/mwuf0yiu5sttvok/screen_20150127_2041.png?dl=0 Η τελευταία Aryamod (1.9) τα έχει ενεργοποιημένα από προεπιλογη στην τιμή αυτή. Προσωπικά θα προτιμούσα να υπήρχε η επιλογή για 0,75, όπως στις aosp roms που θεωρώ την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην ταχύτητα και στην ομαλή κίνηση. Στο 0,5 το τηλέφωνο αποκτά μεν μια νευρική ταχύτητα αλλά χάνει σε ομαλότητα (smoothness). Έτσι ανάμεσα στο 0,5 και στο 1, πάντα προτιμώ το 1 που έχει ως προεπιλογή η Samsung. Edited January 28, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Έχω βάλει rom lollipop αλλά το τηλ δεν είναι root προσπαθώ να βάλω recovery άλλο και με odin και με zip αλλά τίποτα έχει κάποιος λύση.Στο λινκ που σου έδωσε πριν ο Μιχάλης, κατέβασε το προτελευταίο, αυτό δηλαδή "openrecovery-twrp-2.8.4.0-hlte-4.4.img.tar" και πέρασε το με odin Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Για kitkat προτεινω crash για lollipop masik! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατι αλλο ρε παιδες official με το καλο ποτε υπολογιζεται..? Ευχαριστω πολύ!! Crash καλύτερη απο την Xnote για kit kat?? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 (edited) Ευχαριστω πολύ!! Crash καλύτερη απο την Xnote για kit kat?? Δεν εχω δοκιμασει xnote αν και λενε οτι ειναι αξιολογη..για κρας που ειχα δεν ειδα ποτε fc και bug Βγηκε lollipop για exynos Edited January 28, 2015 by ggazas Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Ξερουμε πως θα αλλαξω το dpi στο πληκτρολογιο οταν παω ν παρω τηλέφωνο;γιατι ειναι τ μονο που μου δειχνει πολυ μικρό Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 (edited) Έβαλα την αριαμοντ 1.9 όλα καλά αλλά από κλειδωμένο τηλέφωνο όταν πατάς το κουμπί να ανάψει η οθόνη για να το ξεκλειδώσεις αργεί να ανάψει. Είναι πολύ εκνευριστικό. Έχω και πρόβλημα με την φωτηνοτητα με την περιστροφή οθόνης χαχαχαχ χάλια δλδ. Έβγαλε 1.91. Αλλά δεν έχω χρόνο να ξαναφλασαρω με τον μπαγλαμά βγάζει Ρομ χωρίς να την τεστάρει Edited January 28, 2015 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 (edited) Έβαλα την αριαμοντ 1.9 όλα καλά αλλά από κλειδωμένο τηλέφωνο όταν πατάς το κουμπί να ανάψει η οθόνη για να το ξεκλειδώσεις αργεί να ανάψει. Είναι πολύ εκνευριστικό. Έχω και πρόβλημα με την φωτηνοτητα με την περιστροφή οθόνης χαχαχαχ χάλια δλδ. Έβγαλε 1.91. Αλλά δεν έχω χρόνο να ξαναφλασαρω με τον μπαγλαμά βγάζει Ρομ χωρίς να την τεστάρει Δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις. Βέβαια από το aroma επέλεξα τη stock λειτουργία του menu button και όχι αυτή του note 4. Από ότι διαβάζω προβλήματα έχουν αυτοί που επέλεξαν note 4. Edited January 28, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις. Βέβαια από το aroma επέλεξα τη stock λειτουργία του menu button και όχι αυτή του note 4. Από ότι διαβάζω προβλήματα έχουν αυτοί που επέλεξαν note 4, αλλά έχει ανέβει ήδη το fix. Πως σου φαίνεται η aryamod σε σχέση με final masik με ενδιαφέρει η ταχύτητα,smoothness, μπαταρία αλλά κυρίως η διαχείριση τηε μνήμης ram:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts