Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χα χα σασιρμάς με τις LP βάλε και χρήση να δούμε .

https://www.dropbox.com/s/2dcw5nbj96i98q8/2015-01-25%2013.49.21.jpg?dl=0

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε αυτό που λες έχεις δίκιο για αυτό βάζουμε και ένα μπούσουλα και λέμε τα πάντα ανοιχτά.

FB ,Messenger,tapatalk, viber κτλ που έχουν οι πιο πολλοί, οθόνη 3,4,5 auto και βλέπουμε το κοντέρ χα χα.

Εγώ πάντως αν δεν βγει official να την κάνουν costum δεν το κουνάω από το 3.0 odex, όλες πάνω κάτω ίδιες είναι.

Και πάλι είναι δύσκολο να συγκρίνεις. Προσωπικά ας πούμε απενεργοποιώ εντελώς τον αυτόματο φωτισμό και τον έχω μονίμως στο 60%. Άλλος τον έχει μονίμως στο 100%...είναι τόσοι πολλοί οι παράγοντες που σου τρώνε την μπαταρία και τόσο διαφορετική η χρήση του καθενός από μας που είναι αδύνατο να τους συνυπολογίσεις με ακρίβεια.

Πάντως συμφωνώ ότι η masik είναι κορυφαία σε απόδοση και μπαταρία. Αν δεν δω με την Aryamod τις 3 ώρες και 40 λεπτά ανοιχτή οθόνη στο 50% (όπως είχα με την masik), τότε έχω έτοιμο το backup και επιστρέφω ξανά σε masik. :)

Και πάλι είναι δύσκολο να συγκρίνεις. Προσωπικά ας πούμε απενεργοποιώ εντελώς τον αυτόματο φωτισμό και τον έχω μονίμως στο 60%. Άλλος τον έχει μονίμως στο 100%...είναι τόσοι πολλοί οι παράγοντες που σου τρώνε την μπαταρία και τόσο διαφορετική η χρήση του καθενός από μας που είναι αδύνατο να τους συνυπολογίσεις με ακρίβεια.

Πάντως συμφωνώ ότι η masik είναι κορυφαία σε απόδοση και μπαταρία. Αν δεν δω με την Aryamod τις 3 ώρες και 40 λεπτά ανοιχτή οθόνη στο 50% (όπως είχα με την masik), τότε έχω έτοιμο το backup και επιστρέφω ξανά σε masik. :)

νομιζω θα την δεις ...:)

συμφωνω σε αυτα που λες ..

στην δικια μου χρηση και στην δικια μου συσκευη με masik δεν ειχα τοσο δυνατη μπαταρια οσο τωρα με Arya ...

δες και εσυ και πες μας ...

Δείτε την διαφορά στα Wakelock όταν η ρομ είναι odex είναι μηδαμινά.

https://www.dropbox.com/s/rx8yqwaikmlz46n/screen_20150125_1613.png?dl=0

https://www.dropbox.com/s/qq1pq6llj9gu261/screen_20150125_1614.png?dl=0

https://www.dropbox.com/s/p2c4169t5a5vl1n/screen_20150125_1614_2.png?dl=0

https://www.dropbox.com/s/ws6zdbfbd86nzl1/screen_20150125_1615.png?dl=0

Μενιο δεν διαφωνω απλα την ρομ την ειχα στο στρωσιμο απο χθες ...:)

greenfy κτλ ολα τα "εστρωσα" οπως πρεπει πριν απο λιγο ...θα επανελθω ...

με lollipop crash περναω arym κανονικα μονο με wipe cache dalvik?

Καλύτερα κάνε όλα τα wipe (system/data/cache/dalvik cache), γιατί η aryamod ειδικά έχει κάποια mods που μπορεί να μην εγκατασταθούν σωστά χωρίς full wipe.

με lollipop crash περναω arym κανονικα μονο με wipe cache dalvik?
Και system θα κάνεις αλλά θα με θυμηθείς όλοι σε masik θα γυρίσουν χα χα

Καλύτερα κάνε όλα τα wipe (system/data/cache/dalvik cache), γιατί η aryamod ειδικά έχει κάποια mods που μπορεί να μην εγκατασταθούν σωστά χωρίς full wipe.

ωχ. δεν εκανα full wipe .. παιζει να εχω προβλημα μεγαλο ??

δεν μου ανοιγοθν οι ρθυμισεις! επιστερφς σε crash

Edited by stelioz350

Και system θα κάνεις αλλά θα με θυμηθείς όλοι σε masik θα γυρίσουν χα χα

Μενιο έκανα την masik final odex με μια εφαρμογή υπάρχει τρόπος να το δω κάπου αν όντως έχει γίνει odex.

Μενιο έκανα την masik final odex με μια εφαρμογή υπάρχει τρόπος να το δω κάπου αν όντως έχει γίνει odex.
system /app/ και δες μια από τις εφαρμογές να γράφουν odex.

system /app/ και δες μια από τις εφαρμογές να γράφουν odex.

Δεν γράφει odex πουθενά άρα αβαβα η εφαρμογή :o

Παιδια...η Masik final ΔΕΝ υπαρχει λεμε...ΑΠΛΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!! Μενιο αρχοντα, σε υπερευχαριστω που μου ανοιξες τα ματια...και πλεον εχω "καινουργιο" τουρμποκινητο!!!!!!!!
S8+

Η masik final είναι odex ή όχι; Ρωτάω γιατί είμαι στην 3.0 odex και θελω να δω αν θα χρειαστώ clean install.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Η masik final είναι odex ή όχι; Ρωτάω γιατί είμαι στην 3.0 odex και θελω να δω αν θα χρειαστώ clean install.
Δεν είναι ,μείνε στην 3.0 για έμενα είναι η καλύτερη, η δοκιμή βέβαια είναι δωρεάν χά χα.

Αν δεν είναι δεν θα δοκιμάσω γιατί βαριέμαι να ξαναστύνω από την αρχή. Ευχαριστώ παιδιά.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Δεν είναι ,μείνε στην 3.0 για έμενα είναι η καλύτερη, η δοκιμή βέβαια είναι δωρεάν χά χα.

Δεν νομίζω είναι καλύτερη η final με διαφορά :p

Δεν νομίζω είναι καλύτερη η final με διαφορά :p

Vag αξίζει τόσο από αριαμοντ;

Εντύπωση μου κάνει ....πάλι στήσιμο από την αρχή ρε συ πω πω

Εγώ θα έλεγα πως τώρα πετάει τι κινητό μου

Κάτσε εκεί που είσαι ρε φίλε πλέον οι διαφορές είναι μικρές μην παιδεύεσαι.

Όχι με arya είναι κοντά με την 3 odex που λέει ο Μενιος είναι ανώτερη τουλάχιστον 10% στην μπαταρία :rolleyes:

Όχι με arya είναι κοντά με την 3 odex που λέει ο Μενιος είναι ανώτερη τουλάχιστον 10% στην μπαταρία :rolleyes:
Τα παραλές δεν παίζει σενάριο να έχει καλύτερη μπαταρία η ρομ που δεν είναι odex ,ο λόγος που δεν την έκανε odex είναι για να παίζουν οι μόντες.

Τα παραλές δεν παίζει σενάριο να έχει καλύτερη μπαταρία η ρομ που δεν είναι odex ,ο λόγος που δεν την έκανε odex είναι για να παίζουν οι μόντες.

Δεν τα παραλέω καθόλου δεν είναι νόμος ότι οι odex έχουν καλύτερη μπαταρία,αν ήταν έτσι κανένας δεν θα έβαζε custom rom όλοι θα είχαν μόνο root:o

Δεν τα παραλέω καθόλου δεν είναι νόμος ότι οι odex έχουν καλύτερη μπαταρία,αν ήταν έτσι κανένας δεν θα έβαζε custom rom όλοι θα είχαν μόνο root:o
Δεν είναι τυχαίο ότι τους καλύτερους χρόνους τους έκανα με odex rom.

Τίποτα από την φωτογραφία δεν έχω Greenify και τα πάντα είναι ανοιχτά.

Περιμενουμε τα δικά σου νούμερα να συγκρίνουμε.

https://www.dropbox.com/s/7f99zvwxvsqm1ux/screen_20150126_2015.png?dl=0

https://www.dropbox.com/s/9pu5j9f503zfg5b/screen_20150126_2015_2.png?dl=0

https://www.dropbox.com/s/uuh5jw0g05t0heg/screen_20150126_2015_3.png?dl=0

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις