freddaras Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 παιδια στην lollipop τελικα δεν υπαρχει με την καμια τροπος να κατεβαινει η Notification μπαρα με καμια εφαρμογη ετσι ? το εχει καταφερει κανεις?(πχ με gesture απο Nova?) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποοια λες την v1? δωσε λινκ http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-crash-rom-v1-t2989617 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 παιδια στην lollipop τελικα δεν υπαρχει με την καμια τροπος να κατεβαινει η Notification μπαρα με καμια εφαρμογη ετσι ? το εχει καταφερει κανεις?(πχ με gesture απο Nova?) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-crash-rom-v1-t2989617 Nova δεν κανει τιποτα δυστυχως..επισης θελω να ρωτησω αν εχει διαφορα στην λολιποπ να ειναι ενεργοποιημενο το greenify.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Nova δεν κανει τιποτα δυστυχως..επισης θελω να ρωτησω αν εχει διαφορα στην λολιποπ να ειναι ενεργοποιημενο το greenify.. δεν μπορεσα με καμια εφαρμογη κανενα gesture με την καμια τελος παντων να "κατεβασω" την notification μπαρα κατω ... με κανει μεγαλη εντυπωση αυτο ..! για μενα εχει νοημα ..δεν υπαρχει λογος facebook εορτολόγια κτλ να "τρεχουν" απο πισω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) δεν μπορεσα με καμια εφαρμογη κανενα gesture με την καμια τελος παντων να "κατεβασω" την notification μπαρα κατω ... με κανει μεγαλη εντυπωση αυτο ..! για μενα εχει νοημα ..δεν υπαρχει λογος facebook εορτολόγια κτλ να "τρεχουν" απο πισω ... Σιγουρα θα βρουν κατι για να κατεβαινει..ρωταω για το greenify γιατι καποιος ειχε πει οτι στην λολιποπ οταν κλεισεις χειροκινητα μια εφαρμογη κλεινει και δεν τρωει μπαταρια και η διαφορα με το greenify ειναι μικρη..παντως ετσι οπως πειραζα το κινητο βρηκα μια ρυθμιση που σου λεει να επιλεξεις αριθμο διεργασιων που θα τρεχουν απο πισω..δηλαδη ρυθμισεις-γενικα-επιλογες προγραμματιστη- τερμα κατω που λεει εφαρμογες..ξερει κανεις τιποτα; Edited January 3, 2015 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsow Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Δεν υπάρχει ενεργοποιημενο toolbox στην lollipop για το note 3 που να δουλεύει το edit πατώντας το εικονίδιο στη notification.Για να το κανετε επεξεργασία,οταν θα βλέπετε το εικονίδιο του στη home screen,πατηστε το παρατεταμενα και στο μενού που θα ανοίξει στο επάνω μέρος της οθόνης, καντε το οπως το εχετε πατημενο drag and drop πανω στο αριστερό εικονιδιο που γράφει επεξεργασία και θα κάνετε τη δουλεια σας. πολυ σωστος ετσι οπως ειπες δουλευει μια χαρα!! Αν μπορεις να με βοηθσεις παλι 2 ερωτησεις μεχρι 4 εφαρμογες μπορουμε να βαλουμε στο toolbox? κ η δευτερη το smartlock πως δουλευει γιατι δεν το βλεπω σαν επιλογη στις ρυθμισεις "ασφαλεια" Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 @ kouros17 ευχαριστω αδερφε ολα οκ.. Για το αλλο θεμα με τις εφαρμογες που λεγαμε βρηκα λυση.κανεις απεγκατασταση οτι θες και στα καπακια κανεις wipe cache/dalvik cache και δεν τις ξαναεγκαθηστα Δυστυχώς ούτε αυτό δούλεψε σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 πολυ σωστος ετσι οπως ειπες δουλευει μια χαρα!! Αν μπορεις να με βοηθσεις παλι 2 ερωτησεις μεχρι 4 εφαρμογες μπορουμε να βαλουμε στο toolbox? κ η δευτερη το smartlock πως δουλευει γιατι δεν το βλεπω σαν επιλογη στις ρυθμισεις "ασφαλεια" Ευχαριστω... Το toolbox απο default δέχεται μέχρι 5 εφαρμογές.Για να γινει ενεργο το smart lock πρεπει να αλλαξεις τυπο κλειδώματος οθόνης,πχ με κωδικο (αχρηστο ειναι για μενα). Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 εβαλα crash v1.κολλησε. στην επανεκινιση λεει΄΄ sfinder διακοπηκε΄΄ σε μαυρο φοντο... και αλλα τετοια παραθυρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 πιο stable δεν γίνεται :cool: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2989617 καλημερα σε σχεση με τη 17.1 σκοτωνει η νεα? το link δεν λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 1) Κατέβασε και αποθήκευσε κάπου στον υπολογιστή σου τα 3 αρχεία που σου έχω κυκλώσει από την πρώτη σελίδα του CivZ. 2) Κατέβασε τη ρόμ και αποθήκευσέ την κάπου στο κινητό σου. 3) Φλάσαρε τη ρομ μέσω CWM. 4) Όταν τελειώσει το φλασάρισμα, ΜΗΝ κάνεις reboot, αλλά βγάλε την μπαταρία για 1-2 λεπτά 5) Ξαναβάλε την μπαταρία κα μπες σε Download με ταυτόχρονα: Volume down + home + power. Στη συνέχεια όταν σε ρωτήσει για επιβεβαίωση το κινητό, πατάς Volume Up. 6) Ενωσε το κινητό με τον υπολιγιστή με το καλώδιο USB του κινητού. 7) Άνοιξε το Odin. 8) Πατάς την επιλογή BL και επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες στον υπολογιστή σου του οποίου το όνομα αρχίζει με ΒL Πατάς την επιλογή ΑP και επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες στον υπολογιστή σου του οποίου το όνομα αρχίζει με PERSIST την επιλογή CP και επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες στον υπολογιστή σου του οποίου το όνομα αρχίζει με CP 9) Στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ πλαίσιο έχεις τικαρισμένες ΜΟΝΟ τις επιλογές Auto-Reboot και F.Reset Time. 10) Πατάς START και περιμένεις. Καθώς θα περιμένεις το κινητό θα εγκαταστήσει ότι πρέπει και θα επανεκκινήσει 1-2 φορές.... 11) ΟΤΑΝ το Odin βγάλει ενα ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΑ "PASS" τότε και μόνον τότε θα πατήσεις EXIT στο Odin και βγάλεις το κινητό σου από τον υπολογιστή σου.... Αυτά!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- που ειναι τα αρχεια του οντιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 καλημερα σε σχεση με τη 17.1 σκοτωνει η νεα? το link δεν λειτουργει υ.γ. βρηκα το link για τη crash 19 .Αυτη δεν ειναι η lolipop?Αν ναι περνιεται κατευθειαν απο 17.1 που εχω?ποιο κερνελ να βαλω?lean? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 υ.γ. βρηκα το link για τη crash 19 .Αυτη δεν ειναι η lolipop?Αν ναι περνιεται κατευθειαν απο 17.1 που εχω?ποιο κερνελ να βαλω?lean? Δες ποιόν αριθμό κατασκευής έχεις αν έχεις ng1 θα σου στείλω το link αυτή που βρήκες πρέπει να είναι η τελευταία kit kat,εγώ πέρασα και bootloader και modem αυτά που δίνει ο crash για lolipop και τρέχει νεράκι το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 υ.γ. βρηκα το link για τη crash 19 .Αυτη δεν ειναι η lolipop?Αν ναι περνιεται κατευθειαν απο 17.1 που εχω?ποιο κερνελ να βαλω?lean? Οχι..η λολιποπ ειναι η v.1 και καμια σχεση με πριν.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Δες ποιόν αριθμό κατασκευής έχεις αν έχεις ng1 θα σου στείλω το link αυτή που βρήκες πρέπει να είναι η τελευταία kit kat,εγώ πέρασα και bootloader και modem αυτά που δίνει ο crash για lolipop και τρέχει νεράκι το τηλέφωνο. baseband ng1 γραφει.Λαθος η 19 που κατεβασα μαλλον...στειλτε μου ενα link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Στην crash lollipop τλκ τι δεν δουλεύει σε σχέση με τη kitkat. Πχ η notification bar δεν κατεβαίνει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 κοιταχτε τα στοιχεια μου και πειτε μου τι κανω... https://www.dropbox.com/s/g9kzpzecasnjffm/2015_01_04_11.40.55.png?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Καλημέρα! Χθές βράδυ πέρασα και εγώ την crash v1 lollipop, όπως ακριβώς περιγράφει ο crash, wipe, recovery και install zip V1, download mode και πέρασα τα τρία αρχεία με Odin! Προερχόμενος από crash 17.1 και Lean! Το πρόβλημα είναι ότι μου τρώει απεριόριστη μπαταρία... Τι είναι το unified Damon που τρώει τόση μπαταρία; Και κάτι άλλο, τώρα είμαι root η όχι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 μηπως να βαλω καλυτερα την crash v 19 σαν καλυτερη της 17.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Καλημέρα! Χθές βράδυ πέρασα και εγώ την crash v1 lollipop, όπως ακριβώς περιγράφει ο crash, wipe, recovery και install zip V1, download mode και πέρασα τα τρία αρχεία με Odin! Προερχόμενος από crash 17.1 και Lean! Το πρόβλημα είναι ότι μου τρώει απεριόριστη μπαταρία... Τι είναι το unified Damon που τρώει τόση μπαταρία; Και κάτι άλλο, τώρα είμαι root η όχι;;;Πιστεύω να έκανες και επανεκκίνηση μετά ?Βέβαια είσαι root,όταν θα το βάλεις στο ρεύμα κάνε και μια εκκαθάριση μνήμης. Πάντως σε εμένα η μπαταρία είναι κούτσουρο μετά από πολλές μέρες χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 baseband ng1 γραφει.Λαθος η 19 που κατεβασα μαλλον...στειλτε μου ενα link. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2989617 Αυτό είναι φίλε μου μπορείς να φλασαρεις την ρομ κατευθείαν αν και ο crash λέει ότι είναι καλύτερο να αλλάξεις baseband και modem με τον τρόπο ακριβώς που περιγράφει με odin 3.09:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark-Shadow Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Το πρόβλημα με την μπαταρία συνεχίζεται. Δεν μπορω να καταλαβω το 1013 τι είναι. Παίδες καμιά βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) που ειναι τα αρχεια του οντιν? 1) Κατέβασε και αποθήκευσε κάπου στον υπολογιστή σου τα 3 αρχεία που σου έχω κυκλώσει από την πρώτη σελίδα του CivZ. 2) Κατέβασε τη ρόμ και αποθήκευσέ την κάπου στο κινητό σου. 3) Φλάσαρε τη ρομ μέσω CWM. 4) Όταν τελειώσει το φλασάρισμα, ΜΗΝ κάνεις reboot, αλλά βγάλε την μπαταρία για 1-2 λεπτά 5) Ξαναβάλε την μπαταρία κα μπες σε Download με ταυτόχρονα: Volume down + home + power. Στη συνέχεια όταν σε ρωτήσει για επιβεβαίωση το κινητό, πατάς Volume Up. 6) Ενωσε το κινητό με τον υπολιγιστή με το καλώδιο USB του κινητού. 7) Άνοιξε το Odin. 8) Πατάς την επιλογή BL και επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες στον υπολογιστή σου του οποίου το όνομα αρχίζει με ΒL Πατάς την επιλογή ΑP και επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες στον υπολογιστή σου του οποίου το όνομα αρχίζει με PERSIST την επιλογή CP και επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες στον υπολογιστή σου του οποίου το όνομα αρχίζει με CP 9) Στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ πλαίσιο έχεις τικαρισμένες ΜΟΝΟ τις επιλογές Auto-Reboot και F.Reset Time. 10) Πατάς START και περιμένεις. Καθώς θα περιμένεις το κινητό θα εγκαταστήσει ότι πρέπει και θα επανεκκινήσει 1-2 φορές.... 11) ΟΤΑΝ το Odin βγάλει ενα ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΑ "PASS" τότε και μόνον τότε θα πατήσεις EXIT στο Odin και βγάλεις το κινητό σου από τον υπολογιστή σου.... Αυτά!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα τη δοκιμάζω για πρώτη φορά...και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ΚΑΙ με την μπαταρία! Δεν ξέρω πόσο θα βγάλει γιατί δεν είχα φουλ μπαταρία.Επίσης το έχω λιώσει από τη στιγμή που έβαλα τη νάε ρομ... 1. Φυσικά πριν την εγκατάσταση (αν είσαι από ΚΙΤΚΑΤ ειδικά) ένα full wipe χρειάζεται. Σωστά? 2.Μετά από αυτά τα βήματα θα έχεις και CWM η TWRP ή θα πρέπει να τα βάλεις ξανά ? 3.Επίσης αν για κάποιο λόγο θέλεις να γυρίσεις σε ΚΙΤΚΑΤ (αφού είχες πάρει φυσικά backup με cwm, μπορείς? Edited January 4, 2015 by artakigeorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 1. Φυσικά πριν την εγκατάσταση (αν είσαι από ΚΙΤΚΑΤ ειδικά) ένα full wipe χρειάζεται. Σωστά? 2.Μετά από αυτά τα βήματα θα έχεις και CWM η TWRP ή θα πρέπει να τα βάλεις ξανά ? 3.Επίσης αν για κάποιο λόγο θέλεις να γυρίσεις σε ΚΙΤΚΑΤ (αφού είχες πάρει φυσικά backup με cwm, μπορείς?1) Full wipe και έχει επιλογή στο άρωμά 2)Μέσα στο άρωμα σου έχει επιλογή πιο recovery θέλεις.3)Μπορείς να γυρίσεις αλλά είναι δύσκολη διαδικασία, πίστεψέ όμως αν βάλεις LP τα 4.4 ειναι παρελθόν ,φανταστικό περιβάλλον και μπαταρία άψογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 1) Full wipe και έχει επιλογή στο άρωμά 2)Μέσα στο άρωμα σου έχει επιλογή πιο recovery θέλεις.3)Μπορείς να γυρίσεις αλλά είναι δύσκολη διαδικασία, πίστεψέ όμως αν βάλεις LP τα 4.4 ειναι παρελθόν ,φανταστικό περιβάλλον και μπαταρία άψογη. Ευχαριστώ πολύ για τις επεξηγήσεις. Ήδη έχει μπει και αρχίζω επαναφορά με Titanum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Πιστεύω να έκανες και επανεκκίνηση μετά ?Βέβαια είσαι root,όταν θα το βάλεις στο ρεύμα κάνε και μια εκκαθάριση μνήμης. Πάντως σε εμένα η μπαταρία είναι κούτσουρο μετά από πολλές μέρες χρήσης. Μενιο εσυ δεν χρησιμοποιεις ουτε fb ουτε instagram ουτε swarm που τρωνε μπαταρια..χρησιμοποιεις greenify?..παντως ετσι οπως πειραζα το κινητο βρηκα μια ρυθμιση που σου λεει να επιλεξεις αριθμο διεργασιων που θα τρεχουν απο πισω..δηλαδη ρυθμισεις-γενικα-επιλογες προγραμματιστη- τερμα κατω που λεει εφαρμογες..το εχεις δει; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts