Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ με eckoe δεν έχω τρελαθεί κιόλας. Από μπαταρία σίγουρα όχι άλλα δεν ξέρω γιατί έρχεται δεύτερη η οθόνη έχω παγώσει σαβούρα έχω και το greenify.

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ με eckoe δεν έχω τρελαθεί κιόλας. Από μπαταρία σίγουρα όχι άλλα δεν ξέρω γιατί έρχεται δεύτερη η οθόνη έχω παγώσει σαβούρα έχω και το greenify.

Σε μένα πάντως η μπαταρία πάνω-κάτω σε όλες τις ρομ κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα.

Είμαι με Crash τώρα, αν θέλεις δοκίμασέ την, μπορείς να μην εγκαταστήσεις πολύ από αυτήν την "σαβούρα" μέσω του aroma installer. Δυστυχώς η Echoe δεν έχει aroma και αναγκαστικά εγκαθιστάς και όλη αυτήν την "σαβούρα' μαζί.

Επανηλθα..προσωπικα για μενα ο crash εκανε παρα πολυ καλη δουλεια και παλι και βλεπω διαφορα αναμεσα στην ρομ του echoe και διαφορα καλυτερη για την μπαταρια υπερ του crash!!

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Διαπίστωσα ότι στη Chras Lollipop, ενώ έχω τσεκαρισμένη την αναφορά,δεν έρχεται ειδοποίηση με ήχο ότι παρελήφθη.Πρέπει να δεις στις λεπτομέρειες του μηνύματος για να καταλάβεις αν παραδόθηκε!Πολύ σπαστικό.

Apple iPhone 14 Pro Max

Διαπίστωσα ότι στη Chras Lollipop, ενώ έχω τσεκαρισμένη την αναφορά,δεν έρχεται ειδοποίηση με ήχο ότι παρελήφθη.Πρέπει να δεις στις λεπτομέρειες του μηνύματος για να καταλάβεις αν παραδόθηκε!Πολύ σπαστικό.

Οπότε το φαινόμενο είναι γενικότερο.. Και στην Civato το ίδιο ισχύει.. Πιστεύω ότι θα διορθωθεί σύντομα σε επόμενο update..

Edit : Δεν ξέρω αν περάσουμε άλλη εφαρμογή τί γίνεται? (π.χ. Textra sms). Το συγκεκριμένο όμως θυμάμαι μου έκανε πολλά wakelocks και το είχα κοιμίσει στην kitkat μέσω greenify.. Τώρα όμως που δεν παίζει το xposed έχουμε θέμα με τα push notifications..

Edited by rx8_75

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Αν και έχω Έκο πιστεύω ότι η κρας από το λίγο που την κράτησα ήταν καλύτερη. ..

Μπορεί να μην έχουμε exposed αλλά δουλεύει και χωρίς αυτό το greenify.

Βέβαια μου λείπει για άλλες εφαρμογές.

Να ρωτήσω το busybox τι ακριβώς κάνει ξέρει κανένας?

Ρε παιδες βλεπω και μιλατε για lollipop...Αυτή τη στιγμη φοραω την crash kitkat ...εχω κατεβασει την αντιστοιχη lollipop..Το θέμα ειναι αξιζει να την βαλω .?ειναι ακομα leak.... ειμαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης με την 4.4.2...αν παω σε 5.0 μπορω να κανω downgrade?
DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D

Παίδες καλησπέρα και Καλή Χρονιά. Ρε παιδιά θέλω να βάλω την crash απο ΚΙΤΚΑΤ, και θέλω να ρωτήσω τo εξής:

αυτό που λέει στο τέλος

If you don´t have a MD5 Checking tool DOWNLOAD HERE

MD5 78eaed67d278fba277b2ae29b7dbb819

(το mdb checking tool) τι ακριβως το κάνεις?

και επίσης, με το που εγκαθιστας την crash έχεις αυτόματα και cwm η twrp ή πρέπει να τα εγκαταστήσεις κάπως (με odin ή από zip). Και αν ναι υπάρχει κάποιο link για να τα κατεβάσεις (για LP φυσικά)

Edited by artakigeorge

Παίδες καλησπέρα και Καλή Χρονιά. Ρε παιδιά θέλω να βάλω την crash απο ΚΙΤΚΑΤ, και θέλω να ρωτήσω τo εξής:

αυτό που λέει στο τέλος

και επίσης, με το που εγκαθιστας την crash έχεις αυτόματα και cwm η twrp ή πρέπει να τα εγκαταστήσεις κάπως (με odin ή από zip). Και αν ναι υπάρχει κάποιο link για να τα κατεβάσεις (για LP φυσικά)

Με το md5 ελέγχεις αν το αρχείο που κατέβασες είναι το ίδιο με αυτό που ανέβασε ο developer.

Οι custom roms δεν περιέχουν custom recovery και συνήθως πρέπει να έχεις εγκατεστημένο ένα custom recovery για να εγκαταστήσεις μια custom rom.

Αν θέλεις να εγκαταστήσεις το twrp δες εδώ http://teamw.in/project/twrp2/202

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Πηγα να ανοιξω το sketchbook και μου λεει οτι διακοπηκε..καμια ιδεα;;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Ρε παιδες βλεπω και μιλατε για lollipop...Αυτή τη στιγμη φοραω την crash kitkat ...εχω κατεβασει την αντιστοιχη lollipop..Το θέμα ειναι αξιζει να την βαλω .?ειναι ακομα leak.... ειμαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης με την 4.4.2...αν παω σε 5.0 μπορω να κανω downgrade?
Κάνε ένα backup από το recovery την ρομ σου και δοκίμασε του crash χωρίς να βάλεις τα αρχεία που λέει μέσω odin δηλαδή από recovery με wipe και τλπ install zip και έτοιμος, πιστεύω το το modem σου να είναι ng1.

Αν δεν σου αρέσει πάλι Wipe data κτλ και restore την παλιά.

αυτό που λέει στο τέλος

θα βάλεις με odin το recovery σε zip αρχείο που λέει ο πιο πάνω ο φίλος, και θα πας κανά δύο σελίδες πιο πίσω ο Κώστας γράφει τη πρέπει να κάνεις για να βάλεις αν θέλεις τα νέα modem και bl.

Αν δε θέλεις να τα αλλάξεις την βάζεις μέσω recovery.

Γεια σας παιδια και καλη χρονια ευχομαι! :)

Θελω να κανω root το note 3 με 4.4.2 ενος φιλου μου. Υπαρχει καποιος ευκολος τροπος να μου δειξετε?

Ευχαριστω.

Γεια σας παιδια και καλη χρονια ευχομαι! :)

Θελω να κανω root το note 3 με 4.4.2 ενος φιλου μου. Υπαρχει καποιος ευκολος τροπος να μου δειξετε?

Ευχαριστω.

Root χωρίς να γραψει ο knox http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/root-root-xxufnf4-stock-firmware-knox-t2840150

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.

Έχω περάσει την lolipop του crash με clean install και δεν έχω δόνηση στο πληκτρολόγιο. Ενώ υπάρχει η επιλογή στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου, δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω. Το αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος;

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.

Έχω περάσει την lolipop του crash με clean install και δεν έχω δόνηση στο πληκτρολόγιο. Ενώ υπάρχει η επιλογή στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου, δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω. Το αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος;

Μάλλον δε τη πέρασες σωστά.Ίσως κατά την εγκατάσταση με το aroma.Καλύτερα ξαναπέρνα την πιο προσεκτικά.

Apple iPhone 14 Pro Max

καλη χρονια παιδια μετα απο 5 μηνες ξανα πηρα το νοτελι ειναι ελληνικο (G2,G3,Z2) με knox counter 0 αλλα απο αυριο θα εχει γραψει,root,recovery crash rom lolipop,χερακι χερακι με τον αγλαο ξερει αυτος.:X

O Civato έβγαλε update (1.3 έκδοση..)! Κατεβάζω...

Να μας πεις εντυπώσεις και αν δουλεύει η αναφορά μηνύματος με ήχο.;)

Apple iPhone 14 Pro Max

καλη χρονια παιδια μετα απο 5 μηνες ξανα πηρα το νοτελι ειναι ελληνικο (G2,G3,Z2) με knox counter 0 αλλα απο αυριο θα εχει γραψει,root,recovery crash rom lolipop,χερακι χερακι με τον αγλαο ξερει αυτος.:X

Χαχαχαχαχα. Welcome back. :yahoo:

Να μας πεις εντυπώσεις και αν δουλεύει η αναφορά μηνύματος με ήχο.;)

Πέτρο πόσταρα στο thread του και μου απάντησε ο ίδιος ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το delivery notification και ότι μάλλον δεν πέρασα καλά τη rom.. Θα δοκιμάσω και την updated και θα δούμε..

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Πέτρο πόσταρα στο thread του και μου απάντησε ο ίδιος ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το delivery notification και ότι μάλλον δεν πέρασα καλά τη rom.. Θα δοκιμάσω και την updated και θα δούμε..

Και όμως,τώρα δοκίμασα στην καινούργια του και πάλι δεν ακούγεται ήχος!!!Πρέπει να πας στις λεπτομέρειες μνμ για να δεις αν διαβάστηκε.Η αναφορά τσεκαρισμένη μένει,αλλά...Δε ξέρω καλά Αγγλικά εγώ,οπότε αν θέλεις ρώτα για ήχο αναφοράς!

Edited by petran66

Apple iPhone 14 Pro Max

Και όμως,τώρα δοκίμασα στην καινούργια του και πάλι δεν ακούγεται ήχος!!!Πρέπει να πας στις λεπτομέρειες μνμ για να δεις αν διαβάστηκε.Η αναφορά τσεκαρισμένη μένει,αλλά...Δε ξέρω καλά Αγγλικά εγώ,οπότε αν θέλεις ρώτα για ήχο αναφοράς!

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-aryamod-v1-tw-lollipop-t2990920

οτι καλυτερο εχει βγει ως τωρα....

Μμμ!Για να τη δοκιμάσουμε κι αυτή!:p

Λοιπόν,πραγματικά ίσως η καλύτερη lollipop ως τώρα!Μισό κλικ πιο γρήγορη από τις άλλες.Από τη μια ώρα+που το δουλεύω,αρκετά καλύτερη μπαταρία.Επίσης η αναφορά μνμ δουλεύει κανονικά με ήχο,αλλά διαπίστωσα τελικά,ότι αυτό οφείλεται στο αν δείχνει και τα μνμ εκτός από τις κλήσεις στο ιστορικό κλήσεων!Δηλ.στις ρομ που δε τα δείχνει,ναι μεν έχει αναφορά,αλλά δεν ακούγεται ήχος(σα να έρχτετε κανονικό μνμ.).Και πρέπει,όπως έχω πει,να πας στις λεπτομέρειες μνμ για να δεις αν παραδόθηκε!Ωχ.Χαχαχα το μάτιαξα! Έβαλα αυτή: http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-5-0-lollipop-tmt-1-0-t2982363 και μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν ρολόι!Καλημέρα σας

Edited by StratosGR

Apple iPhone 14 Pro Max

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις