CostasChem Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Λόγο του ότι τα αγγλικά μου είναι άθλια αν θέλει κάποιος να μου πει τα βήματα ένα ένα. γιατί μόνο από οντιν κρίμα... Σορυ αν κουραζω.... Σου στελνω αναλυτικες οδηγιες σε 1 λεπτο ! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Εφοσον θα βαλεις νεα ρομ, περασε την lollipop του σιβατο...πεταει!!! Φίλε σε ευχαριστώ για την πρόταση αλλά κατά πόσο είναι δοκιμασμένη αυτή κυρίως σε κατανάλωση μπαταρίας...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Λόγο του ότι τα αγγλικά μου είναι άθλια αν θέλει κάποιος να μου πει τα βήματα ένα ένα. γιατί μόνο από οντιν κρίμα... Σορυ αν κουραζω.... 1) Κατέβασε και αποθήκευσε κάπου στον υπολογιστή σου τα 3 αρχεία που σου έχω κυκλώσει από την πρώτη σελίδα του CivZ. 2) Κατέβασε τη ρόμ και αποθήκευσέ την κάπου στο κινητό σου. 3) Φλάσαρε τη ρομ μέσω CWM. 4) Όταν τελειώσει το φλασάρισμα, ΜΗΝ κάνεις reboot, αλλά βγάλε την μπαταρία για 1-2 λεπτά 5) Ξαναβάλε την μπαταρία κα μπες σε Download με ταυτόχρονα: Volume down + home + power. Στη συνέχεια όταν σε ρωτήσει για επιβεβαίωση το κινητό, πατάς Volume Up. 6) Ενωσε το κινητό με τον υπολιγιστή με το καλώδιο USB του κινητού. 7) Άνοιξε το Odin. 8) Πατάς την επιλογή BL και επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες στον υπολογιστή σου του οποίου το όνομα αρχίζει με ΒL Πατάς την επιλογή ΑP και επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες στον υπολογιστή σου του οποίου το όνομα αρχίζει με PERSIST την επιλογή CP και επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες στον υπολογιστή σου του οποίου το όνομα αρχίζει με CP 9) Στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ πλαίσιο έχεις τικαρισμένες ΜΟΝΟ τις επιλογές Auto-Reboot και F.Reset Time. 10) Πατάς START και περιμένεις. Καθώς θα περιμένεις το κινητό θα εγκαταστήσει ότι πρέπει και θα επανεκκινήσει 1-2 φορές.... 11) ΟΤΑΝ το Odin βγάλει ενα ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΑ "PASS" τότε και μόνον τότε θα πατήσεις EXIT στο Odin και βγάλεις το κινητό σου από τον υπολογιστή σου.... Αυτά!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε σε ευχαριστώ για την πρόταση αλλά κατά πόσο είναι δοκιμασμένη αυτή κυρίως σε κατανάλωση μπαταρίας...... Σήμερα τη δοκιμάζω για πρώτη φορά...και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ΚΑΙ με την μπαταρία! Δεν ξέρω πόσο θα βγάλει γιατί δεν είχα φουλ μπαταρία.Επίσης το έχω λιώσει από τη στιγμή που έβαλα τη νάε ρομ... Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Ξέχασα την εικόνα!!! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 ωραιος φιλε μου ...αραδιτσα δες το ποστ ειναι για σενα ....:):) ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε σε ευχαριστώ για την πρόταση αλλά κατά πόσο είναι δοκιμασμένη αυτή κυρίως σε κατανάλωση μπαταρίας...... η ρομ και γενικα η lollipop ειναι αψογη σε θεμα μπαταριας ...! αλλα αν δεν εισαι σίγουρος περιμενε ... να ξερεις παντως γενικως σε 6 μηνες απο τωρα (λεω εγω τωρα) δεν θα υπαρχει κατοχος του Note 3 χωρις λολιποπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Έχει για πολύ λίγες εφαρμογές...ούτε καν για το tapatalk δεν έχει. Ο ίδιος μάλιστα στο φόρουμ του προτείνει αυτήν την εφαρμογή για να κάνεις ότι θες σε multi-window και pop-up menu: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xpe.app.multiwindow.commander Κοστίζει 1 euro...την εγκατέστησα και έχω πλέον τα πάντα όλα σε multi-window και pop-up menu... η ρομ ΠΕΤΑΕΙ μάγκες λέμε...ΠΕΤΑΕΙ.... Την είχα προτείνει λίγες σελίδες πίσω . Δουλεύει άριστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Την είχα προτείνει λίγες σελίδες πίσω . Δουλεύει άριστα. Λοιπόν την έβαλα κι εγώ του Civato!Πραγματικά πετάει!Αγόρασα και την εφαρμογή που λες (MultiWindow Commander) και έγινε τούρμπο 16βάλβιδο το Note μου!;):lol: Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Ειχα χρονο τωρα που ειχα υπηρεσια στον ελληνικο στρατο και εκατσα και περασα την echoe..επαθα πλακα με τον tw..προς το παρον φαινεται.πολυ καλη απλα εχω καποια.θεματακια!!οταν παω να.ενεργοποιησω το greenify μεσα απο.την προσβασιμοτητα δεν με αφηνει να πατησω το οκ και επισης δεν με αφηνει να εγκαταστησω εφαρμογες,δηλαδη παω ν την.εγκαταστησω και δεν μπορω να πατησω το.πληκτρο εγκατασταση..τι να κανω; Παράθεση iPhone 16 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Ειχα χρονο τωρα που ειχα υπηρεσια στον ελληνικο στρατο και εκατσα και περασα την echoe..επαθα πλακα με τον tw..προς το παρον φαινεται.πολυ καλη απλα εχω καποια.θεματακια!!οταν παω να.ενεργοποιησω το greenify μεσα απο.την προσβασιμοτητα δεν με αφηνει να πατησω το οκ και επισης δεν με αφηνει να εγκαταστησω εφαρμογες,δηλαδη παω ν την.εγκαταστησω και δεν μπορω να πατησω το.πληκτρο εγκατασταση..τι να κανω;Απενεργοποισε το Lux;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) Απενεργοποισε το Lux;) Ειχες δικιο!!σ ευχαριστω μενιο!!! Αναβει ενα πορτοκαλι λαμπακι μολις κλειδωνω το κινητο..αλλα δεν μπορω να βρω τι ειναι Edited December 31, 2014 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 16 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Ειχες δικιο!!σ ευχαριστω μενιο!!! Αναβει ενα πορτοκαλι λαμπακι μολις κλειδωνω το κινητο..αλλα δεν μπορω να βρω τι ειναιΜάλλον είναι το led manager παιξε λίγο με την εφαρμογή και αν έχεις θέμα πάνε system/app και διαγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) παιδιά σας ευχαριστώ πολύ αμέσως μόλις βρω χρόνο φλασαρω... ερωτήσεις έχω ενα περίεργο ρεικοβερι που το είχα περάσει με την ρομ του κρας υπάρχει πρόβλημα? πρώτα φλασαρω λολιποπ και μετά τα αρχεία με οντιν? το τιτανιουμ δουλεύει? Edited December 31, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 παιδιά σας ευχαριστώ πολύ αμέσως μόλις βρω χρόνο φλασαρω... ερωτήσεις έχω ενα περίεργο ρεικοβερι που το είχα περάσει με την ρομ του κρας υπάρχει πρόβλημα? πρώτα φλασαρω λολιποπ και μετά τα αρχεία με οντιν? το τιτανιουμ δουλεύει? Δεν πιστευω να εχεις προβλημα με το ρικοβερι σου... Ναι, οπως στα εγραψα καντα. Πρωτα φλασαρεις λολιποπ και μετα οντιν. Μην ξεχασεις να βγαλεις την μπαταρια στο βημα που σου λεω! Καλη τυχη!! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) Λοιπόν η εγώ είμαι γκαβός η όντως δεν έχει ξυπνητήρι η ρομ. ... (civato lp) α και κάτι ακόμα . σήμερα παίρνω καινούρια μπαταρία. Τι κάνω την φτάνω 15% και δίνω καλή φόρτιση η με την μία φορτίζω για κάνα 8ωρο όπως κάναμε παλιά? Έχω καιρό να αλλάξω μπαταρία σε κινητό. ..από εποχές 3210 Edited December 31, 2014 by kyriasgr87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Λοιπόν η εγώ είμαι γκαβός η όντως δεν έχει ξυπνητήρι η ρομ. ... (civato lp) α και κάτι ακόμα . σήμερα παίρνω καινούρια μπαταρία. Τι κάνω την φτάνω 15% και δίνω καλή φόρτιση η με την μία φορτίζω για κάνα 8ωρο όπως κάναμε παλιά? Έχω καιρό να αλλάξω μπαταρία σε κινητό. ..από εποχές 3210 Εχει...στην εφαρμογη Clock :-) Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Απενεργοποισε το Lux;) Μένιο το θυμάμαι και ακόμη γελάω που σπάγαμε το κεφάλι μας να βρούμε τη λύση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 civato πρωτη φορτιση... 81% μια ωρα οθονη και λιώσιμο ...:) γενικα η λολι σε θεματα μπαταριας μαμαει και δερνει ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Εχει...στην εφαρμογη Clock :-) Βρε αυτό δεν λέω δεν έχει ούτε την εφαρμογή clock χααχχααχαχ πως γκενεν αυτό? Για την μπαταρία που ρώτησα ξες κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Βρε αυτό δεν λέω δεν έχει ούτε την εφαρμογή clock χααχχααχαχ πως γκενεν αυτό? Για την μπαταρία που ρώτησα ξες κάτι? Δεν ξερω να σου πω...εγω τη φορτισα με την μια καλα και μετα γεια σας! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) Παιδιά ο Crash κάνει τα τελευταία test στην lolipop Rom του και ίσως να την ανεβάσει σήμερα. Από την άλλη έχουμε καινούριo update στην Echoe lollipop (v.22). :) Edited December 31, 2014 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Παιδιά ο Crash κάνει τα τελευταία test στην lolipop Rom του και ίσως να την ανεβάσει σήμερα. Από την άλλη έχουμε καινούριo update στην Echoe lollipop (v.22). :) :lol::lol::lol::lol::lol::lol: δεν ξερεις τι να βαλεις παλι ....:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- του civato ειναι κορυφη απλα εκει πανω στα notifications τα εχει λιγο σαλατα ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 :lol::lol::lol::lol::lol::lol: δεν ξερεις τι να βαλεις παλι ....:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- του civato ειναι κορυφη απλα εκει πανω στα notifications τα εχει λιγο σαλατα ..... Βγάζει και update o civato πολύ σύντομα...στο οποίο άλλαξε το ρολόι μετά από πολλά παράπονα :lol: Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Σασιρμας ανέβασε lp o crash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Σασιρμας ανέβασε lp o crash. Νταξ...εχει παραγινει το κακο!! Ρεβεγιον με φλασαρισματα θα περασουμε !!! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Λινκ παιδια!!! Παράθεση iPhone 16 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts