Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καποιο link για να κατεβασω την μαμά ρομ?

*Να εχει ελληνική γλωσσα.

Εδώ http://www.sammobile.com/

Και εδω http://live.samsung-updates.com/

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατέβασα απο αυτα τα site rom αλλα μολις ανοίγω το κινητο κολλάει οταν το κλειδωνω και παω να το ξεκλειδώσω

Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p

Κάνε full wipe αν δεν έχεις κάνει. Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Οι ρομ που θα βγουν η που έχουν βγει θα τρέχουν σε αρτ;

Στον civato δεν κατάλαβα τι πρέπει να περασω μέσω Odin στο τέλος;

Όλες οι rom που βασίζονται σε Lolipop (android 5) τρέχουν μόνο art. :)

Νταξ...κατεβασα και την εφαρμογη που προτεινε ο σιβατο και εκανα ολες τις εφαρμογες για multiwindow και pop-up menu...τα σπαει τελειως λεμε...με βλεπω να μενω εδω για πολυυυυυ καιρο...
S8+

παιδες στο thread του civ λεει " Odex option included - re_odex your rom for better response and batterylife "

πως την κανουμε οντεξ?

παιδες στο thread του civ λεει " Odex option included - re_odex your rom for better response and batterylife "

πως την κανουμε οντεξ?

Καλή ερώτηση...ίσως είναι η ίδια διαδικασία που υπήρχε και στις ΚΚ ρομς μέσω terminal....

Σας ειπα οτι εχω παθει ΣΟΚ με αυτην τη ρομ????...ειναι απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ λεμε...καινουργιο κινητο στην κυριολεξια!!!...α ρε καψιμο!!!

Edited by CostasChem
S8+

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους,

Είμαι εδώ και 3 μήνες με note 3 'καθαρό' αλλά είχα καλομαθει με το 2αρι ρουταρισμενο ...

Δεν πάει άλλο ρε παιδιά ,υπάρχει τρόπος να το ρουταρω απλώς χωρίς να γράψει Knox ή να το πάρω απόφαση και να τα ξηλώσω όλα....

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους,

Είμαι εδώ και 3 μήνες με note 3 'καθαρό' αλλά είχα καλομαθει με το 2αρι ρουταρισμενο ...

Δεν πάει άλλο ρε παιδιά ,υπάρχει τρόπος να το ρουταρω απλώς χωρίς να γράψει Knox ή να το πάρω απόφαση και να τα ξηλώσω όλα....

Υπάρχει τρόπος να ρουτάρεις το κινητό χωρίς να γράψει ο Knox και περιγράφεται εδώ.

@kouros17 ευχαριστώ πολύ.καλή χρονιά να έχεις.

Σε ρομ σταθερή τί θα πρότεινες ?

Εφοσον θα βαλεις νεα ρομ, περασε την lollipop του σιβατο...πεταει!!!

S8+

@kouros17 ευχαριστώ πολύ.καλή χρονιά να έχεις.

Σε ρομ σταθερή τί θα πρότεινες ?

Καλή χρονιά dlg!

Βέβαια από την στιγμή που θα φλασαρεις άλλη ρομ, Kernel, η ακόμα και custom recovery, o Knox θα γράψει.

Αν διαβάσεις λίγο τις προηγούμενες σελίδες θα δεις ποιές είναι οι δημοφιλέστερες ρομ εδώ μέσα. Ότι θέλεις βάλε από αυτές.

Έχω την Echoe v21 (lollipop) και είμαι πολύ ικανοποιημένος. :)

Edited by kouros17

Καλή χρονιά dlg!

Βέβαια από την στιγμή που θα φλασαρεις άλλη ρομ, Kernel, η ακόμα και custom recovery, o Knox θα γράψει.

Αν διαβάσεις λίγο τις προηγούμενες σελίδες θα δεις ποιές είναι οι δημοφιλέστερες ρομ εδώ μέσα. Ότι θέλεις βάλε από αυτές. :)

Έχω την Echoe v21 (lollipop) και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Το τηλέφωνο είναι εργαλείο δουλειάς (4 email - GPS κλπ. ) Η προτεραιότητα είναι όχι κολλήματα καλή μπαταρία και σταθερότητα...

Το τηλέφωνο είναι εργαλείο δουλειάς (4 email - GPS κλπ. ) Η προτεραιότητα είναι όχι κολλήματα καλή μπαταρία και σταθερότητα...

Τότε θα σου πρότεινα Crash ή Xnote, που είναι kit-kat και καρατσεκαρισμένες απ'όλους μας, μέχρι να στρώσει περισσότερο η κατάσταση με την Lolipop.

Πάντως αν όλα σου δουλεύουν σωστά και έχεις καλή μπαταρία με την stock, δεν βρίσκω τον λόγο να φλασάρεις custom rom και να χάσεις την εγγύησή σου. Ότι θέλεις...:)

μολις εβαλα civato και τεσταρω ...

ρε παιδια η θέση στο ρολόι δεν ειναι λαθος ..πανω?:)

οταν εχεις Notifications γινεται μια ομελετα εκει ..

μολις εβαλα civato και τεσταρω ...

ρε παιδια η θέση στο ρολόι δεν ειναι λαθος ..πανω?:)

οταν εχεις Notifications γινεται μια ομελετα εκει ..

Για αυτο παραπονιουνται στο XDA...και εμενα μου φαινεται λιγο περιεργη...αλλα δεν με χαλαει!! Εβαλες την εφαρμογη να κανεις οποια εφαρμογη θες pop-up και multiwindow?

S8+

Για αυτο παραπονιουνται στο XDA...και εμενα μου φαινεται λιγο περιεργη...αλλα δεν με χαλαει!! Εβαλες την εφαρμογη να κανεις οποια εφαρμογη θες pop-up και multiwindow?

μεσα δεν τα εχει ετοιμα? αν οχι για πες μου λιγο ?

(τωρα την εβαλα την ρομ πριν πεντε λεπτα ...)

Edited by freddaras

μεσα δεν τα εχει ετοιμα? αν οχι για πες μου λιγο ?

(τωρα την εβαλα την ρομ πριν πεντε λεπτα ...)

Έχει για πολύ λίγες εφαρμογές...ούτε καν για το tapatalk δεν έχει.

Ο ίδιος μάλιστα στο φόρουμ του προτείνει αυτήν την εφαρμογή για να κάνεις ότι θες σε multi-window και pop-up menu:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xpe.app.multiwindow.commander

Κοστίζει 1 euro...την εγκατέστησα και έχω πλέον τα πάντα όλα σε multi-window και pop-up menu...

η ρομ ΠΕΤΑΕΙ μάγκες λέμε...ΠΕΤΑΕΙ....

S8+

ok φιλε μου την ξερω την εχω αγορασει και εγω ..

η ρομ ειναι απιστευτη απλα θελει φιξ για τα Notifications πανω ..εκει τα εκανε λιγο σαλατα ..αλλα πιστευω θα το διορθώσει συντομα το θεμα ..

ok φιλε μου την ξερω την εχω αγορασει και εγω ..

η ρομ ειναι απιστευτη απλα θελει φιξ για τα Notifications πανω ..εκει τα εκανε λιγο σαλατα ..αλλα πιστευω θα το διορθώσει συντομα το θεμα ..

Τί πρόβλημα υπάρχει με τα notifications? εννοείς αυτό με το ρολόϊ στο κέντρο? διάβασα ότι να εγκαταστήσουμε το aoxp theme θα διορθωθεί...προσωπικά εμένα ασήμαντο μου φαίνεται....

...μένει τώρα να δούμε τι θα πεί η μπαταρία στο λιώσιμο...χωρίς να κάνουμε 1298427812 κόλπα οικονομίας!!!

S8+

Τί πρόβλημα υπάρχει με τα notifications? εννοείς αυτό με το ρολόϊ στο κέντρο? διάβασα ότι να εγκαταστήσουμε το aoxp theme θα διορθωθεί...προσωπικά εμένα ασήμαντο μου φαίνεται....

...μένει τώρα να δούμε τι θα πεί η μπαταρία στο λιώσιμο...χωρίς να κάνουμε 1298427812 κόλπα οικονομίας!!!

ρε δεν ειναι ασήμαντο ..οταν εχεις Notification πανω μπλέκεται με την ώρα ...και δεν μπορεις να το διαβασεις ...:)

Λόγο του ότι τα αγγλικά μου είναι άθλια αν θέλει κάποιος να μου πει τα βήματα ένα ένα.

γιατί μόνο από οντιν κρίμα...

Σορυ αν κουραζω....

Λόγο του ότι τα αγγλικά μου είναι άθλια αν θέλει κάποιος να μου πει τα βήματα ένα ένα.

Σορυ αν κουραζω....

Πες μου τι θες να σου πω τα παντα!

S8+

Σορυ αν κουραζω....

odin ειναι μονο για να αλλάξεις Bootloader κτλ...

ελα ρε πανεύκολο ειναι το εχεις κανει 500 φορες ..τι αγγλικά μου λες τωρα ...!:lol:

δες το βιντεο για να δεις τι αρχεία βαζεις στο odin .....

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις