truckman Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 services.jar Σε ευχαριστω Στρατο :) Ολα καλα με την lollipop αλλα εχουμε αρκετες ασυμβατοτητες με εφαρμογες προς το παρον Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Επειδή δεν έχω Windows στον υπολογιστή μου και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το odin και επειδή όντως το flashable zip έχει κάποια θεματάκια όπως είπε ο truckman, αποφάσισα να εγκαταστήσω την πρώτη custom rom που δημιουργήθηκε, βασισμένη στην συγκεκριμένη Lolipop, που ανέβηκε μόλις πριν λίγο. Είναι η Echoe Rom v21 με επιλέον κάποια features. Εντυπώσεις από αύριο. :) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Να το γραψω εδω για να το δουν και τα αλλα παιδια.Παμε με τον root explorer (ο οποιος ειναι και δωρεαν σημερα στο amazon store) στο system/ και ανοιγουμε το αρχειο build.prop.Πριν το τελος της σελιδας θα βρουμε μια εγγραφη που λεει ro.securestorage.support=true.Θα σβησουμε το true και θα το κανουμε false.Κανουμε αποθηκευση και reboot και ειμαστε ετοιμοι. Λοιπον τα καταφερα κι εγω!!Ηταν ευκολο οπως ειπες κι ευχαριστω!!Αλλα...Μου φαινεται οτι σε σχεση με την xnote+leam kernel 3.14 ρουφαει παρα πολυ γρηγορα τη μπαταρια!!!Θα τη δοκιμασω μεχρι αυριο και αν δω οτι συνεχιζει να τη ρουφαει,θα ξαναγυρισω στη xnote!!!Σε σας που τη δοκιμαζετε(τη Lollipop),πως σας φαινεται η μπαταρια?? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Λοιπον τα καταφερα κι εγω!!Ηταν ευκολο οπως ειπες κι ευχαριστω!!Αλλα...Μου φαινεται οτι σε σχεση με την xnote+leam kernel 3.14 ρουφαει παρα πολυ γρηγορα τη μπαταρια!!!Θα τη δοκιμασω μεχρι αυριο και αν δω οτι συνεχιζει να τη ρουφαει,θα ξαναγυρισω στη xnote!!!Σε σας που τη δοκιμαζετε(τη Lollipop),πως σας φαινεται η μπαταρια?? Στο πρώτο στήσιμο έβλεπα κι εγώ να την ψιλοτρωει την μπαταρία. Από την δεύτερη φόρτιση και μετά βλέπω τα πράγματα πολυ καλύτερα.Ρίξε μια ματιά στα screenshots και υπόψη ότι έχω κάνει κι ένα backup από το recovery στην αρχη,του οποίου ο χρόνος δεν φαίνεται μια κι έγινε reboot .Επίσης ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις δικτύου, από default είναι σε αυτόματο με LTE,αν το γυρισεις σε κανονικο αυτόματο πιστεύω θα δεις κι εκεί βελτίωση στην κατανάλωση. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Στο πρώτο στήσιμο έβλεπα κι εγώ να την ψιλοτρωει την μπαταρία. Από την δεύτερη φόρτιση και μετά βλέπω τα πράγματα πολυ καλύτερα.Ρίξε μια ματιά στα screenshots και υπόψη ότι έχω κάνει κι ένα backup από το recovery στην αρχη,του οποίου ο χρόνος δεν φαίνεται μια κι έγινε reboot .Επίσης ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις δικτύου, από default είναι σε αυτόματο με LTE,αν το γυρισεις σε κανονικο αυτόματο πιστεύω θα δεις κι εκεί βελτίωση στην κατανάλωση. Κι εγω τωρα τη φορτιζω!!!Ηταν στο 80% και επεσε στο 20% σε μια ωρα περιπου!!!Kαι με ανοιχτο το ασυρματο για περασμα εφαρμογων κλπ.Μου φανηκε πολυ αποτομη η ξεφορτιση!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλά Χριστούγεννα!! Πάντα με υγεία! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Εγώ πάλι παιδιά άραξα στην xnote 21 με lean .....θα περιμένω μέχρι να βγει η επόμενη xnote που πιστεύω θα είναι lollipop.... χρόνια πολλά σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλημέρα παιδιά. Χρόνια πολλά σε όλους με τις θερμοτερες ευχές μου για εσάς και τις οικογένειες σας. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 χονια πολλα ασσχτετος λιγο με ρομ 1) ποιο το λινκ με την χνοτε 21 και λεαν 2)με τιτανιουμ αλλα εμφανιζει κοκκινα αλλα πρασινα γτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Xnote http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-x-note-build-21-nj4-t2947649 leanKernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2488082 Τα κόκκινα ειναι εφαρμογές του συστήματος και τα πράσινα όχι . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Εγώ πάλι παιδιά άραξα στην xnote 21 με lean .....θα περιμένω μέχρι να βγει η επόμενη xnote που πιστεύω θα είναι lollipop.... χρόνια πολλά σε όλους χανεις δεν υπαρχει νοημα για μενα ...:) εγω εχω πλεον στοκ lollipop ρουτ και ειναι οτι καλυτερο εχω βαλει ποτε ..ΤΟΥΜΠΑΝΟ .... απιστευτη επισης διαχείριση της ραμ ...δεν χρειάζεσαι πλεον ουτε xpose ουτε τιποτα ... και βελτιωσαν και την καμερα..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...εστιαζει πλεον αμεσως ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 services.jar τι ακριβως πειραζουμε εδω? μπορει να μας πει καποιος αναλυτικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Και εγω γυρισα XNote τελικα...ειχα προβληματα με τη Lollipop... αργουσε να ξεκινησει...και πολλες φορες κολλουσε στο boot...ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ να γυρισω σε KitKat!!!!!! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) Και εγω γυρισα XNote τελικα...ειχα προβληματα με τη Lollipop... αργουσε να ξεκινησει...και πολλες φορες κολλουσε στο boot...ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ να γυρισω σε KitKat!!!!!!Καλά Χριστούγεννα σε ολους. Φιλέ Κώστα ευτυχώς με την διαδικασία που έκανες υπήρχε γυρισμός. Αν περιμενες λίγο θα εβαζες για δοκιμή την Echoe Rom και με ενα απλό restore θα ήσουν πίσω στό φτερό. Εγώ την δοκιμασα κάνα μισαωρο και στην πρώτη επανεκκίνηση είχα κολλήματα.. Η cm12 το tema είναι μακράν ταχύτερη και καλητερη μπαταρία. Edited December 25, 2014 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλά Χριστούγεννα σε ολους. Φιλέ Κώστα ευτυχώς με την διαδικασία που έκανες υπήρχε γυρισμός. Αν περιμενες λίγο θα εβαζες για δοκιμή την Echoe Rom και με ενα απλό restore θα ήσουν πίσω στό φτερό. Εγώ την δοκιμασα κάνα μισαωρο και στην πρώτη επανεκκίνηση είχα κολλήματα.. Η cm12 το tema είναι μακράν ταχύτερη και καλητερη μπαταρία. Πεθανα για να γυρισω σε KitKat....και τι δεν εκανα λεμε! Ετρεχε το restore μια χαρα...και λιγο πριν τελειωσει εβγαζε restore error...ουτε που θυμαμαι ποσα full wipes εκανα, ξανα και ξανα...περασα με Odin την Lollipop 3 φορες, γιατι οταν κολλουσε το restore δεν ανοιγε το κινητο και κολλουσε στο boot (με το KitKat να αναβοσβηνει για 20 λεπτα)...και φτου απο την αρχη!!! Περασα το πρωι φλασαροντας και ξανα και ξανα... Τελικα καταφερα και εκανα restore μετα απο 5-6 προσπαθειες...και ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ και το ιντερνετ στο χωριο και ημουν στα προθυρα νευρικου κλωνισμου!! Αρχικα δεν εβλεπε ουτε τα restores!! Ενα προγραμμα με εσωσε: recovery tools ή καπως ετσι που καταφερα να αλλαξω απο TWRP σε CWM και με αφησε να δω το restore....και μετα αρχισε ο Γολγοθας χριστουγεννιατικα :-) Λες να περασω echoe rom??? Δεν με ενδιαφερει η μπαταρια...οτι ρομ και να εχω βαλει, το λιωνω οποτε καθε βραδυ το φορτιζω (χρονια ειμαι ετσι)... Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Πεθανα για να γυρισω σε KitKat....και τι δεν εκανα λεμε! Ετρεχε το restore μια χαρα...και λιγο πριν τελειωσει εβγαζε restore error...ουτε που θυμαμαι ποσα full wipes εκανα, ξανα και ξανα...περασα με Odin την Lollipop 3 φορες, γιατι οταν κολλουσε το restore δεν ανοιγε το κινητο και κολλουσε στο boot (με το KitKat να αναβοσβηνει για 20 λεπτα)...και φτου απο την αρχη!!! Περασα το πρωι φλασαροντας και ξανα και ξανα... Τελικα καταφερα και εκανα restore μετα απο 5-6 προσπαθειες...και ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ και το ιντερνετ στο χωριο και ημουν στα προθυρα νευρικου κλωνισμου!! Αρχικα δεν εβλεπε ουτε τα restores!! Ενα προγραμμα με εσωσε: recovery tools ή καπως ετσι που καταφερα να αλλαξω απο TWRP σε CWM και με αφησε να δω το restore....και μετα αρχισε ο Γολγοθας χριστουγεννιατικα :-) Λες να περασω echoe rom??? Δεν με ενδιαφερει η μπαταρια...οτι ρομ και να εχω βαλει, το λιωνω οποτε καθε βραδυ το φορτιζω (χρονια ειμαι ετσι)...χα χα είναι το μικρόβιο φιλέ εγώ τη κατέβασα στης 04.00 το βράδυ και την δοκιμασα με την ησυχία μου. Απο ότι διάβασα όμως για να τραβηξεις βίντεο πρέπει να βάλεις το τελευταίο modem https://mega.co.nz/#!7sYFBZjA!v5Wveg74emegOjjrL2CorztwpvsAq9r7efB64utG2Wc. Εγώ δεν το έβαλα γιατί γυρισα πίσω στην αγαπημένη v3.0 με boost sound κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) χανεις δεν υπαρχει νοημα για μενα ...:) εγω εχω πλεον στοκ lollipop ρουτ και ειναι οτι καλυτερο εχω βαλει ποτε ..ΤΟΥΜΠΑΝΟ .... απιστευτη επισης διαχείριση της ραμ ...δεν χρειάζεσαι πλεον ουτε xpose ουτε τιποτα ... και βελτιωσαν και την καμερα..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...εστιαζει πλεον αμεσως ... +1 φοβερη ρομ ,καμιά σχέση με kit kat. Εμένα πάντως αυτό που με κάνει να απορώ είναι το πως έγινε να δώσει η samsung τα περισσότερα features του 4 στο δικό μας. Ελπίζω όταν δωθει η lollilop public να μην τα μαζέψει πίσω γιατί δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια. Edited December 25, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Xnote http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-x-note-build-21-nj4-t2947649 leanKernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2488082 Τα κόκκινα ειναι εφαρμογές του συστήματος και τα πράσινα όχι . ευχαριστω και οδηγιες να την περασω? στο λινκ του λεαν ποιο απο ολα κατεβαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Κατσε να περιμενω λιγακι...και ειμαι σιγουρος οτι συντιμα θα βγει Xnote Lillipop...και τοτε δεν θα υπαρχει επιστροφη !!! Ασε να ηρεμησω λιγακι απο τη λαχταρα που περασα!!! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Οταν απο το φορουμ παταω να με παει σε ενα λινκ που εχετε ανεβασει σε καποιο browser μου βγαζει συνεχεια αυτο. Τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 ευχαριστω και οδηγιες να την περασω? στο λινκ του λεαν ποιο απο ολα κατεβαζω? Οδηγιες υπάρχουν στο θέμα της Xnote ,lean κατεβάζεις την τελευταία έκδοση ( ή όποια άλλη θελεις εσύ ) lk_hlteeur-kk-v3.14. https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4badfee3fc02&id=F1ED4BADFEE3FC02!125 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Οδηγιες υπάρχουν στο θέμα της Xnote ,lean κατεβάζεις την τελευταία έκδοση ( ή όποια άλλη θελεις εσύ ) lk_hlteeur-kk-v3.14. https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4badfee3fc02&id=F1ED4BADFEE3FC02!125 καποιο βιντεο η καποιο ποστ για το πως να την περασω ειναι ευκολο? στο xda διαβασα αλλα δε καταλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) καποιο βιντεο η καποιο ποστ για το πως να την περασω ειναι ευκολο? στο xda διαβασα αλλα δε καταλαβα Μπαινεις σε recovery mond, περνας τη ρομ και μετα την εγκατασταση της, επανεκκινιση σε recovery παλι και περνας τον kernel!!!;) Εννοειται οτι το εχεις κανει root...Και φυσικα να εχεις βαλει πρωτα το twrp recovery!!!Απο εκει κανεις τη διαδικασια!!! :) Edited December 25, 2014 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) χανεις δεν υπαρχει νοημα για μενα ...:) εγω εχω πλεον στοκ lollipop ρουτ και ειναι οτι καλυτερο εχω βαλει ποτε ..ΤΟΥΜΠΑΝΟ .... απιστευτη επισης διαχείριση της ραμ ...δεν χρειάζεσαι πλεον ουτε xpose ουτε τιποτα ... και βελτιωσαν και την καμερα..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...εστιαζει πλεον αμεσως ... Συμφωνώ. Είμαι στην Echoe v21 που βασίζεται στην lolipop. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ρομ παρά πολύ καλή απόδοση και πολύ καλή μπαταρία! Όλα λειτουργούν σχεδόν τέλεια, κανένα σοβαρό bug, εκτός από τα πρόσθετα που έχει προσθέσει ο ίδιος ο dev. Και μένα μου φαίνεται ότι η ποιότητα της κάμερας έχει βελτιωθεί και άλλο. :) Λες να περασω echoe rom??? Δεν με ενδιαφερει η μπαταρια...οτι ρομ και να εχω βαλει, το λιωνω οποτε καθε βραδυ το φορτιζω (χρονια ειμαι ετσι)... Στην προτείνω ανεπιφύλακτα. Καλύτερα να κάνεις όμως όλα τα δυνατά wipe και format. Ακόμα και στην εσωτερική κάρτα. Μιλάμε για άλλη έκδοση λειτουργικού του android. :) Οταν απο το φορουμ παταω να με παει σε ενα λινκ που εχετε ανεβασει σε καποιο browser μου βγαζει συνεχεια αυτο. Τι ειναι? Αυτό σου συμβαίνει όταν χρησιμοποιείς tapatalk? Edited December 25, 2014 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) βαζω και εγω echoe τωρα ..:) Καλά Χριστούγεννα σε ολους. Φιλέ Κώστα ευτυχώς με την διαδικασία που έκανες υπήρχε γυρισμός. Αν περιμενες λίγο θα εβαζες για δοκιμή την Echoe Rom και με ενα απλό restore θα ήσουν πίσω στό φτερό. Εγώ την δοκιμασα κάνα μισαωρο και στην πρώτη επανεκκίνηση είχα κολλήματα.. Η cm12 το tema είναι μακράν ταχύτερη και καλητερη μπαταρία. μενιο δεν εχω ουτε ενα κόλλημα ουτε για αστειο .. ουτε ενα restart ...! θελει φουλ φορματ τα παντα(και system κτλ κτλ κτλ ) για να μπει σωστα ... Edited December 25, 2014 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts