Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ χρησιμοποιώ τον CM Browser που είναι ελαφρύς και γρήγορος. Σε ότι αφορά τον lean kerner αποδυκνείεται για άλλη μια φορά ότι είναι κορυφαίος. Τώρα περιμένω την καινούργια έκδοση της x-note για να ξεσκουριάσω. Έχω πάνω από 2 μήνες να αλλάξω rom! ☺

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στις αλλαγές λέει • ASoC: msm: Fix ADM GET PARAM callback δεν ξέρω αν είναι για το θέμα που είχες με την διπλή φωνή.

Το θεμα ειναι οτι είμαι στο 63% με 3 ώρες οθόνη αλλά κανονικά είχα 3.5 αλλά με επανεκκίνηση που έκανα μου έφαγε μισή ωρα:blink:

Σίγουρα πάει τρένο και έχω πάθει πλάκα.

Ο Lean είναι τεράστιος.

μην με μπριζωνεις μενιο και ειπα να αραξω ...και ειμαι και εγω απο τσιπουρα ...:lol:

θα την ξαναδοκιμασω καποια στιγμη να δουμε αν θα λυθει το θεμα ...

Ένα είναι σίγουρο με τον λειν ότι υπάρχει και καλλίτερος...

Καλλίτερος είναι ο επόμενος που θα βγάλει ο άνθρωπος είναι τεράστιος όπως λέει και ο menioseten.

συμφωνω ...και σε crash odex παντως θεριζει ..

Κατι ασχετο με το watch on..ξερετε αν μπορω να χειριζομαι και τον αποκωδικοποιητή του ote tv;και αν ναι πως; και ποιο μοντελο ειναι;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Παίδες καλημέρα. Ρε παιδιά, τι κάνω λάθος? Σε Crash 17.1 (με lean 3.8 τώρα). πάω με recpvery (χωρίς κανένα wipe) να βάλω lean 3.12 η 3.12.3. Και με τους δυο, το τηλέφωνο κολλάει στο λογότυπο της Samsung (φυσικα κάνω μετά αναγκαστικά restore την RΟΜ). Τί κάνω λάθος? Και κάτι τελευταίο, Για να πάω από την 17.1 σε 18 χωρίς να χάσω κάτι, θα κάνω κάποιο από τα wipe η καθόλου wipe Edited by artakigeorge

Κατεβάζεις το σωστό αρχείο; Αυτό (lk_hlteeur-kk-v3.12.3.zip) είναι το τελευταίο συμβατό με την Crash https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4badfee3fc02&id=F1ED4BADFEE3FC02%21125# Edited by aopvet

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Παίδες καλημέρα. Ρε παιδιά, τι κάνω λάθος? Σε Crash 17.1 (με lean 3.8 τώρα). πάω με recpvery (χωρίς κανένα wipe) να βάλω lean 3.12 η 3.12.3. Και με τους δυο, το τηλέφωνο κολλάει στο λογότυπο της Samsung (φυσικα κάνω μετά αναγκαστικά restore την RΟΜ). Τί κάνω λάθος? Και κάτι τελευταίο, Για να πάω από την 17.1 σε 18 χωρίς να χάσω κάτι, θα κάνω κάποιο από τα wipe η καθόλου wipe

Έχεις τσεκάρει αν φοράς την τελευταία βερσιόν από το recovery που χρησιμοποιείς?

Έχεις τσεκάρει αν φοράς την τελευταία βερσιόν από το recovery που χρησιμοποιείς?

Εχει την 6.0.4.7. Ποια είναι η τελευταία και από μπορώ να το κατεβάσω?

Το βρήκα γιατί το έκανε. Το αρχείο που είχα κατεβάσει ήταν 5.9ΜΒ, ενώ αυτό που ξανακατέβασα (που μου έδωσε ο φίλος aopvet πιο πάνω) ειναι 6,49. Οπότε όλα ΟΚ. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις βοήθειες

Edited by artakigeorge

Back to base τελικα μετα απο μια βδομαδα αδρανειας.

τελικα πηγε στο σερβις για αλλαγη charging port.Ολα καλα μεχρι στιγμης και οχι τοσο τρελο κοστος κοντα στο 50αρικο :D:D

Αφού κάν root την συσκευή Πώς Μπορώ να αλλάξω για να την βελτιώσω είναι ο κερνελ και η ρομ ? Ποια να βάλω και Πώς? Edited by Carpe_Diem

Από που τον έβαλες τον Blinkfeed Launcher? Δουλεύει το Blinkfeed κανονικά?

Ναι άψογα. Twitter KAI Facebook

Βάλτο από εδώ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2735764

Edited by jimpsar

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Ναι άψογα. Twitter KAI Facebook

Βάλτο από εδώ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2735764

Eιναι launcher ή απλη εφαρμογη ?

Πχ αμα εχω τον Apex or Nova launcher, μπορω να το εγκαταστησω ?

απο μπαταρια τρωει τιποτα ? :D

Eιναι launcher ή απλη εφαρμογη ?

Πχ αμα εχω τον Apex or Nova launcher, μπορω να το εγκαταστησω ?

Είναι Launcher κανονικά.

Από μπαταρία δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο νορμάλ πράγματα.

Από Nova μπορείς να κάνεις συντόμευση και να σε βγάζει Blinkfeed κατευθείαν

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Aλλο ένα κouλό πράγμα με την cm11 (V160.1) και κερνελ Ln 3.12.3.. το είχα για φορτισμα κλιστώ στην πρίζα όχι σε pc. πήγα να το ανοίξω και δεν άνοιγε έφτανε ως το bοοt κ ξαναέκλεινε.. μου έλεγε kernel is not seandroid αφού έβγαλα από τον φορτιστή άνοιγε κανονικά.. μετά το ξαναεκείσα κ το έβαλα να φορτίσει ξαναπροσπάθησα να το ανοίξω κ δεν άνοιγε k πάλι..

Αυτό το κάνεις σε ότι ρομ και αν έχεις...

Δεν είναι θέμα CM . Όταν είναι κλειστό και φορτώνει δεν ανοίγει.

Αυτό το κάνεις σε ότι ρομ και αν έχεις...

Δεν είναι θέμα CM . Όταν είναι κλειστό και φορτώνει δεν ανοίγει.

Παντως φιλε την μπαταρια της crash με lean ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα με cm :):lol:

Βλέπω πως δεν προτιμάτε τις "κλασικές" custom όπως τις CM και AOKP. Υπάρχει κάποιος λόγος εκτός από τις spen apps;

Επειδή θα αργήσουμε να πάρουμε lolipop σκέφτομαι να κάνω την κουτουράδα με τις πρώτες CM12.

Ιδικά εδώ και 2 εβδομάδες μόνο για CM μιλάμε.... Που είναι πάρα πολύ καλές τώρα για την 12 δεν ξέρω...

Ιδικά εδώ και 2 εβδομάδες μόνο για CM μιλάμε.... Που είναι πάρα πολύ καλές τώρα για την 12 δεν ξέρω...

πάρτε ένα δείγμα από cm12

πάρτε ένα δείγμα από cm12

Aπο bugs πως πάει;; Υπάρχει λινκ για xda?

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Aπο bugs πως πάει;; Υπάρχει λινκ για xda?

δεν την έβαλα ακομα.. λινκ εδω..:D http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-cyanogenmod-12-lollipop-build-1-16-t2942687 :D λίγο που διάβασα τα έχει τα ρεσταρτ της.. και video δεν δουλευει.. είναι πολύ νωρίς ακόμα μάλλον

Edited by nickomarko

δεν την έβαλα ακομα.. λινκ εδω..:D http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-cyanogenmod-12-lollipop-build-1-16-t2942687 :D λίγο που διάβασα τα έχει τα ρεσταρτ της.. και video δεν δουλευει.. είναι πολύ νωρίς ακόμα μάλλον

Όντως είναι νωρις... Θα περιμένουμε :)

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όντως είναι νωρις, θα περιμένουμε :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Σύμφωνα με τη δημοσίευση των developers της x-note στο Facebook η νέα έκδοση αναμένεται να δοθεί το Σάββατο. Για να δούμε τι μας ετοιμάζουν!

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Σύμφωνα με τη δημοσίευση των developers της x-note στο Facebook η νέα έκδοση αναμένεται να δοθεί το Σάββατο. Για να δούμε τι μας ετοιμάζουν!

Πηγα να γράψω το ίδιο αλλά με προλαβες. :cool βασισμένη σε lollipop έτσι;

Cm11 V160.1 και λίαν κερνελ 3.12.3 δεν τα πειράζω καθόλου .. σφαίρα το κινητό και τρελή μπαταρία έφτασε 2+ μέρες,, οθόνη 6.30 ώρες και αυτά από την πρώτη κιόλας φόρτιση ίσως διξει κ κάτι παραπάνω,, αλλά μετά από επανακίνηση που έκανα μου έφαγε ώρες από τα στατιστικά .. :mad:

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις