aopvet Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ τον CM Browser που είναι ελαφρύς και γρήγορος. Σε ότι αφορά τον lean kerner αποδυκνείεται για άλλη μια φορά ότι είναι κορυφαίος. Τώρα περιμένω την καινούργια έκδοση της x-note για να ξεσκουριάσω. Έχω πάνω από 2 μήνες να αλλάξω rom! ☺ Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Στις αλλαγές λέει • ASoC: msm: Fix ADM GET PARAM callback δεν ξέρω αν είναι για το θέμα που είχες με την διπλή φωνή. Το θεμα ειναι οτι είμαι στο 63% με 3 ώρες οθόνη αλλά κανονικά είχα 3.5 αλλά με επανεκκίνηση που έκανα μου έφαγε μισή ωρα:blink: Σίγουρα πάει τρένο και έχω πάθει πλάκα. Ο Lean είναι τεράστιος. μην με μπριζωνεις μενιο και ειπα να αραξω ...και ειμαι και εγω απο τσιπουρα ...:lol: θα την ξαναδοκιμασω καποια στιγμη να δουμε αν θα λυθει το θεμα ... Ένα είναι σίγουρο με τον λειν ότι υπάρχει και καλλίτερος... Καλλίτερος είναι ο επόμενος που θα βγάλει ο άνθρωπος είναι τεράστιος όπως λέει και ο menioseten. συμφωνω ...και σε crash odex παντως θεριζει .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Κατι ασχετο με το watch on..ξερετε αν μπορω να χειριζομαι και τον αποκωδικοποιητή του ote tv;και αν ναι πως; και ποιο μοντελο ειναι; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Παίδες καλημέρα. Ρε παιδιά, τι κάνω λάθος? Σε Crash 17.1 (με lean 3.8 τώρα). πάω με recpvery (χωρίς κανένα wipe) να βάλω lean 3.12 η 3.12.3. Και με τους δυο, το τηλέφωνο κολλάει στο λογότυπο της Samsung (φυσικα κάνω μετά αναγκαστικά restore την RΟΜ). Τί κάνω λάθος? Και κάτι τελευταίο, Για να πάω από την 17.1 σε 18 χωρίς να χάσω κάτι, θα κάνω κάποιο από τα wipe η καθόλου wipe Edited November 17, 2014 by artakigeorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Κατεβάζεις το σωστό αρχείο; Αυτό (lk_hlteeur-kk-v3.12.3.zip) είναι το τελευταίο συμβατό με την Crash https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4badfee3fc02&id=F1ED4BADFEE3FC02%21125# Edited November 17, 2014 by aopvet Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ναι αυτό κατέβασα. Μήπως πρέπει κάποιο από τα wipe πριν την εγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Παίδες καλημέρα. Ρε παιδιά, τι κάνω λάθος? Σε Crash 17.1 (με lean 3.8 τώρα). πάω με recpvery (χωρίς κανένα wipe) να βάλω lean 3.12 η 3.12.3. Και με τους δυο, το τηλέφωνο κολλάει στο λογότυπο της Samsung (φυσικα κάνω μετά αναγκαστικά restore την RΟΜ). Τί κάνω λάθος? Και κάτι τελευταίο, Για να πάω από την 17.1 σε 18 χωρίς να χάσω κάτι, θα κάνω κάποιο από τα wipe η καθόλου wipe Έχεις τσεκάρει αν φοράς την τελευταία βερσιόν από το recovery που χρησιμοποιείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Έχεις τσεκάρει αν φοράς την τελευταία βερσιόν από το recovery που χρησιμοποιείς? Εχει την 6.0.4.7. Ποια είναι η τελευταία και από μπορώ να το κατεβάσω? Το βρήκα γιατί το έκανε. Το αρχείο που είχα κατεβάσει ήταν 5.9ΜΒ, ενώ αυτό που ξανακατέβασα (που μου έδωσε ο φίλος aopvet πιο πάνω) ειναι 6,49. Οπότε όλα ΟΚ. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις βοήθειες Edited November 17, 2014 by artakigeorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Back to base τελικα μετα απο μια βδομαδα αδρανειας. τελικα πηγε στο σερβις για αλλαγη charging port.Ολα καλα μεχρι στιγμης και οχι τοσο τρελο κοστος κοντα στο 50αρικο :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Αφού κάν root την συσκευή Πώς Μπορώ να αλλάξω για να την βελτιώσω είναι ο κερνελ και η ρομ ? Ποια να βάλω και Πώς? Edited November 18, 2014 by Carpe_Diem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Από που τον έβαλες τον Blinkfeed Launcher? Δουλεύει το Blinkfeed κανονικά? Ναι άψογα. Twitter KAI Facebook Βάλτο από εδώ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2735764 Edited November 17, 2014 by jimpsar Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ναι άψογα. Twitter KAI Facebook Βάλτο από εδώ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2735764 Eιναι launcher ή απλη εφαρμογη ? Πχ αμα εχω τον Apex or Nova launcher, μπορω να το εγκαταστησω ? απο μπαταρια τρωει τιποτα ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Eιναι launcher ή απλη εφαρμογη ? Πχ αμα εχω τον Apex or Nova launcher, μπορω να το εγκαταστησω ? Είναι Launcher κανονικά. Από μπαταρία δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο νορμάλ πράγματα. Από Nova μπορείς να κάνεις συντόμευση και να σε βγάζει Blinkfeed κατευθείαν Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Aλλο ένα κouλό πράγμα με την cm11 (V160.1) και κερνελ Ln 3.12.3.. το είχα για φορτισμα κλιστώ στην πρίζα όχι σε pc. πήγα να το ανοίξω και δεν άνοιγε έφτανε ως το bοοt κ ξαναέκλεινε.. μου έλεγε kernel is not seandroid αφού έβγαλα από τον φορτιστή άνοιγε κανονικά.. μετά το ξαναεκείσα κ το έβαλα να φορτίσει ξαναπροσπάθησα να το ανοίξω κ δεν άνοιγε k πάλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Αυτό το κάνεις σε ότι ρομ και αν έχεις... Δεν είναι θέμα CM . Όταν είναι κλειστό και φορτώνει δεν ανοίγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Αυτό το κάνεις σε ότι ρομ και αν έχεις... Δεν είναι θέμα CM . Όταν είναι κλειστό και φορτώνει δεν ανοίγει. Παντως φιλε την μπαταρια της crash με lean ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα με cm :):lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Βλέπω πως δεν προτιμάτε τις "κλασικές" custom όπως τις CM και AOKP. Υπάρχει κάποιος λόγος εκτός από τις spen apps; Επειδή θα αργήσουμε να πάρουμε lolipop σκέφτομαι να κάνω την κουτουράδα με τις πρώτες CM12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ιδικά εδώ και 2 εβδομάδες μόνο για CM μιλάμε.... Που είναι πάρα πολύ καλές τώρα για την 12 δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ιδικά εδώ και 2 εβδομάδες μόνο για CM μιλάμε.... Που είναι πάρα πολύ καλές τώρα για την 12 δεν ξέρω... πάρτε ένα δείγμα από cm12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 πάρτε ένα δείγμα από cm12 Aπο bugs πως πάει;; Υπάρχει λινκ για xda? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Aπο bugs πως πάει;; Υπάρχει λινκ για xda? δεν την έβαλα ακομα.. λινκ εδω..:D http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-cyanogenmod-12-lollipop-build-1-16-t2942687 :D λίγο που διάβασα τα έχει τα ρεσταρτ της.. και video δεν δουλευει.. είναι πολύ νωρίς ακόμα μάλλον Edited November 18, 2014 by nickomarko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 δεν την έβαλα ακομα.. λινκ εδω..:D http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-cyanogenmod-12-lollipop-build-1-16-t2942687 :D λίγο που διάβασα τα έχει τα ρεσταρτ της.. και video δεν δουλευει.. είναι πολύ νωρίς ακόμα μάλλον Όντως είναι νωρις... Θα περιμένουμε :) ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν την έβαλα ακομα.. λινκ εδω..:D http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-cyanogenmod-12-lollipop-build-1-16-t2942687 :D λίγο που διάβασα τα έχει τα ρεσταρτ της.. και video δεν δουλευει.. είναι πολύ νωρίς ακόμα μάλλον Όντως είναι νωρις, θα περιμένουμε :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Σύμφωνα με τη δημοσίευση των developers της x-note στο Facebook η νέα έκδοση αναμένεται να δοθεί το Σάββατο. Για να δούμε τι μας ετοιμάζουν! Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Σύμφωνα με τη δημοσίευση των developers της x-note στο Facebook η νέα έκδοση αναμένεται να δοθεί το Σάββατο. Για να δούμε τι μας ετοιμάζουν! Πηγα να γράψω το ίδιο αλλά με προλαβες. :cool βασισμένη σε lollipop έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Cm11 V160.1 και λίαν κερνελ 3.12.3 δεν τα πειράζω καθόλου .. σφαίρα το κινητό και τρελή μπαταρία έφτασε 2+ μέρες,, οθόνη 6.30 ώρες και αυτά από την πρώτη κιόλας φόρτιση ίσως διξει κ κάτι παραπάνω,, αλλά μετά από επανακίνηση που έκανα μου έφαγε ώρες από τα στατιστικά .. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts