freddaras Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Ααααα για απλή κλήση μιλάτε οκ... Εγω για βιντεοκλησεις μιλούσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 ποια ρομ κραταει παραπανω μπαταρια??crash ODEX με leanKernel http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=56340444&postcount=2676 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Ααααα για απλή κλήση μιλάτε οκ... Εγω για βιντεοκλησεις μιλούσα.. ούτε κλήση ούτε videoκλήση μόνο τα μηνύματα δουλευουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλησπέρα, Πάντως με HTC Blinkfeed Launcher να δουλεύει άψογα, με grenify και xposed νομίζω είμαι καλά μόνο με root . Περιμένω μια καλή ROM NOTE 4 port μπας και πείστω για Custom ROM. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Γίνετε με αυτόν τον τρόπο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54657188&postcount=1 και ρομ εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50342425&postcount=1 σε καμία περίπτωση δεν βάζεις custom kernel ή άλλη ρομ (εκτός αν γράφει 0χ0). Την έχεις δοκιμάσει; αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 που μπορω να βρω τς διαφορες απο omega rom με crash odex?δηλαδη ποια ειναι τα θετικα και ποια τα αρνητικα τς καθε rom Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Την έχεις δοκιμάσει; αξίζει;Φίλε σε εμένα ο knox είχε γράψει την δεύτερη μέρα που το πήρα αλλά δεν υπήρχε αυτός ο τρόπος. Και να υπήρχε όμως πάλι θα έγραφε γιατί δεν έπαιζε σενάριο να μην βάλω κερνελ. Στην ερώτηση σου αν αξίζει θα σου πω ότι Android χωρίς root είναι καφές χωρίς τσιγάρο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Φίλε σε εμένα ο knox είχε γράψει την δεύτερη μέρα που το πήρα αλλά δεν υπήρχε αυτός ο τρόπος. Και να υπήρχε όμως πάλι θα έγραφε γιατί δεν έπαιζε σενάριο να μην βάλω κερνελ. Στην ερώτηση σου αν αξίζει θα σου πω ότι Android χωρίς root είναι καφές χωρίς τσιγάρο:) Χαχαχαχα...εγω αντεξα 3 ημερες οταν το πηρα!!...δεν εβρισκα καλο ιντερνετ να κατεβασω ρομ γιατι ημουν στο χωριο... Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Φίλε σε εμένα ο knox είχε γράψει την δεύτερη μέρα που το πήρα αλλά δεν υπήρχε αυτός ο τρόπος. Και να υπήρχε όμως πάλι θα έγραφε γιατί δεν έπαιζε σενάριο να μην βάλω κερνελ. Στην ερώτηση σου αν αξίζει θα σου πω ότι Android χωρίς root είναι καφές χωρίς τσιγάρο:) Βρε ροοτ είμαι και γω από την πρώτη ώρα που άνοιξα το τηλ. Απλά επειδή είναι πολύ νέο περιμένω ακόμα πριν γράψει ο knox μπας και βγάλει κάνα κουσουρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Χαχαχαχα...εγω αντεξα 3 ημερες οταν το πηρα!!...δεν εβρισκα καλο ιντερνετ να κατεβασω ρομ γιατι ημουν στο χωριο...Άσχετο :) έχει θέμα στο XDA ή εγώ δεν μπορώ να μπω:lol: Βρε ροοτ είμαι και γω από την πρώτη ώρα που άνοιξα το τηλ. Απλά επειδή είναι πολύ νέο περιμένω ακόμα πριν γράψει ο knox μπας και βγάλει κάνα κουσουρι.Αν πέρασε η εβδομάδα προσαρμογής:) είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Lean v3.12 εκκίνηση με 2.4GB free ram:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Ο lean ανέβασε νέο κερνελ 3.12 πριν λίγο Φλασαρω αμέσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Lean v3.12 εκκίνηση με 2.4GB free ram:D:D Λινκ ??? :-) Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4badfee3fc02&id=F1ED4BADFEE3FC02%21125 ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια γρήγορη εικόνα. Έσπασα το φράγμα στο antutu 42545 και μόλις κατεβάζω τη μπάρα ειδοποιησεων να δω τους πυρήνες έχουν είδη μπει σε idle κατάσταση μέσα 2 sec. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4badfee3fc02&id=F1ED4BADFEE3FC02%21125 ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια γρήγορη εικόνα. Έσπασα το φράγμα στο antutu 42545 και μόλις κατεβάζω τη μπάρα ειδοποιησεων να δω τους πυρήνες έχουν είδη μπει σε idle κατάσταση μέσα 2 sec. Μολις κατεβασα το hlteeur v12...που εγινε upload πριν απο 4 ωρες και κολλησε το κινητο...εβγαλα τη μπαταρια για 3-4' και ολα καλα...λαθος αρχειο κατεβασα???? Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Μολις κατεβασα το hlteeur v12...που εγινε upload πριν απο 4 ωρες και κολλησε το κινητο...εβγαλα τη μπαταρια για 3-4' και ολα καλα...λαθος αρχειο κατεβασα???? Αν έχεις ευρωπαϊκή συσκευή σωστό είναι. Περνατο τώρα μέσα από recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Αν έχεις ευρωπαϊκή συσκευή σωστό είναι. Περνατο τώρα μέσα από recovery Μωρε απο recovery το περασα οπως παντα!!!! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Μωρε απο recovery το περασα οπως παντα!!!! Xxee :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Μολις κατεβασα το hlteeur v12...που εγινε upload πριν απο 4 ωρες και κολλησε το κινητο...εβγαλα τη μπαταρια για 3-4' και ολα καλα...λαθος αρχειο κατεβασα????kk εβαλες ρε φιλε:)για cm εδω εισαι http://1drv.ms/1pK3eqW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Καλησπέρα, Πάντως με HTC Blinkfeed Launcher να δουλεύει άψογα, με grenify και xposed νομίζω είμαι καλά μόνο με root . Περιμένω μια καλή ROM NOTE 4 port μπας και πείστω για Custom ROM. Από που τον έβαλες τον Blinkfeed Launcher? Δουλεύει το Blinkfeed κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) kk εβαλες ρε φιλε:)για cm εδω εισαι http://1drv.ms/1pK3eqW Που θα μου παει....θα τη μαθω την ορολογια!!! :-) Νταξ....ΠΕΤΑΕΙ λεμε ο νεος lk... Edited November 16, 2014 by CostasChem Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 παπαα καλα δεν υπαρχει ο τελευταιος Lean ... τι εβγαλε το ατομο παλι !? το κινητο παει ακομη πιο σφαιρα σε crash odex... για να δουμε και απο μπαταρια ...! πυρήνες μηδενίζουν σε δευτερόλεπτα +οτι μου φαινεται οτι το κινητο ανοιγει πιο γρήγορα τώρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 παπαα καλα δεν υπαρχει ο τελευταιος Lean ... τι εβγαλε το ατομο παλι !? το κινητο παει ακομη πιο σφαιρα σε crash odex... για να δουμε και απο μπαταρια ...! πυρήνες μηδενίζουν σε δευτερόλεπτα +οτι μου φαινεται οτι το κινητο ανοιγει πιο γρήγορα τώρα!!!Στις αλλαγές λέει • ASoC: msm: Fix ADM GET PARAM callback δεν ξέρω αν είναι για το θέμα που είχες με την διπλή φωνή. Το θεμα ειναι οτι είμαι στο 63% με 3 ώρες οθόνη αλλά κανονικά είχα 3.5 αλλά με επανεκκίνηση που έκανα μου έφαγε μισή ωρα:blink: Σίγουρα πάει τρένο και έχω πάθει πλάκα. Ο Lean είναι τεράστιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ένα είναι σίγουρο με τον λειν ότι υπάρχει και καλλίτερος... Καλλίτερος είναι ο επόμενος που θα βγάλει ο άνθρωπος είναι τεράστιος όπως λέει και ο menioseten. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) Ένα είναι σίγουρο με τον λειν ότι υπάρχει και καλλίτερος... Καλλίτερος είναι ο επόμενος που θα βγάλει ο άνθρωπος είναι τεράστιος όπως λέει και ο menioseten.χα χα Η άλλη πλάκα είναι ότι με τον Dolphin και Boat ρουφάει μπαταρία είπα να δοκιμάσω μετά από πολλούς μήνες τον μαμά, πάει σφεντονα και από κατανάλωση σούπερ. Επίσης με τον μαμά browser αλλάζει και χρώματα η dynamic status bar. Τώρα βρήκα λίγο χρόνο να το σκαλίσω (συνεχίζοντας το μεσημεριανό τσίπουρο :lol:) Και κλαίω, είμαι βαθύτατα συγκινημενος με ρομ +κερνελ :p https://www.dropbox.com/s/3qb189x4t8n9fxw/SCR_20141116_160014.mp4?dl=0 Edited November 16, 2014 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts