CostasChem Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Οποίος δεν δουλεύει πενάκι και έχει θέμα με την μπαταρία του βάζει Temasek V155 και ησυχάζει. Τα προηγούμενά built που είχα δοκιμάσει δεν έμεινα ευχαριστημένος αλλά αυτό πάει τρένο ειδικά στην αναμονή . Με του crash το βράδυ έχανα 2% -3% εδώ μιλάμε για πρωτη φόρτιση και δεν έχασε 1%:) απο ταχύτητα δεν χρειάζεται να σας πω όλοι ξέρετε για cm11. Και στα συν έχει και επιλογή OmniSwitch Το βλέπω εγώ...ήρθε ο καιρός!!! :lol: Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 πισω στα γνωστα λημέρια .... crash 18 odex και lean ...:) Πάντος εγώ δεν έχω κανένα θέμα με την cm έβαλα μόλις και τον τελευταίο Λέιν 3.11.8 και είμαι κομπλέ. Ίσως κάτι δεν είχε κάτσει καλά δες κρας και αν είναι ξαναδοκιμαζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Πάντος εγώ δεν έχω κανένα θέμα με την cm έβαλα μόλις και τον τελευταίο Λέιν 3.11.8 και είμαι κομπλέ. Ίσως κάτι δεν είχε κάτσει καλά δες κρας και αν είναι ξαναδοκιμαζεις πω...μεγάλο ζόρι η αλλαγή από XNote σε cm...ελπίζω να αξίζει η αλλαγή!!! ;) Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 πω...μεγάλο ζόρι η αλλαγή από XNote σε cm...ελπίζω να αξίζει η αλλαγή!!! ;)Η αλλαγή αξίζει αλλά εσύ έχεις και δύο μέρες στήσιμο μετά :) πάρε backup την ρομ σου και δες γιατί μιλάμε :)https://www.dropbox.com/s/ps6s7fqdtwcbqeh/SCR_20141110_192549.mp4?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Αυτό το είχατε δει πολύ χρήσιμο να προσαρμοστεί η φωτεινότητα όπως την θες χωρίς πρόσθετη εφαρμογή. Τέλειο. Πατάς προσαρμογή φωτεινότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Η αλλαγή αξίζει αλλά εσύ έχεις και δύο μέρες στήσιμο μετά :) πάρε backup την ρομ σου και δες γιατί μιλάμε :)https://www.dropbox.com/s/ps6s7fqdtwcbqeh/SCR_20141110_192549.mp4?dl=0 Την έβαλα και ο Θεός βοηθός. ... Έχετε λινκ για τελευταιο lean ???? Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 αααααααα με εχει τρελανει το νοτελι....αφου τα δοκιμασα ολα κατα τυχη εσπροξα προς τα πανω το δοντακι στο charging port προς τα πανω και τωρα δουλευει μια χαρα το αναγνωριζει ο υπολογιστης φορτιζει κανονικα και ολα ... το κραταω ως εχει και αν μου το ξανακανει το παω για σερβις..σας ευχαριστω πολυ ολους που με βοηθησατε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) Πως προσθέτουμε οθόνες ???????χαχαχαχα Το βρήκα...έχω λιώσει στο γέλιο, νιώθω ανίκανος...χαχαχαχα....φοβερή αίσθηση όμως!!! Edited November 10, 2014 by CostasChem Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Εδώ ο Λέιν https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4badfee3fc02&id=F1ED4BADFEE3FC02%21218# Πατά τεστ και κατέβασε τον τελευταίο. Η ρομ είναι καταπληκτική απλά καταπληκτική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Εδώ ο Λέιν https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4badfee3fc02&id=F1ED4BADFEE3FC02%21218# Πατά τεστ και κατέβασε τον τελευταίο. Η ρομ είναι καταπληκτική απλά καταπληκτική... Σε υπερ-ευχαριστω!!!! Οντως καταπληκτικη.... Δυο ερωτησεις: 1) υπαρχει τροπος να χωριζουμε την οθονη σε 2 κομματια??? 2) να κρυβουμε φωτογραφιες απο το gallery??? Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Σε υπερ-ευχαριστω!!!! Οντως καταπληκτικη.... Δυο ερωτησεις: 1) υπαρχει τροπος να χωριζουμε την οθονη σε 2 κομματια??? 2) να κρυβουμε φωτογραφιες απο το gallery??? 1) όχι 2) φτιάξε έναν φάκελο βάλε μέσα ένα αρχείο και ονόμασε το .nomedia ακριβώς όπως το βλέπεις με την τελεία μπροστά μετά βάλε μέσα στον φάκελο ότι φωτο θες.Δεν θα στις βγάζει στην gallery παρά μόνο θα τα βρίσκεις.Μέσα στον φάκελο. Δεύτερος και ποιο εύκολος τρόπος βάζεις εφαρμογή που έχει.Επιλογή τι θες να σου δείχνει όπως είναι το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 1) όχι 2) φτιάξε έναν φάκελο βάλε μέσα ένα αρχείο και ονόμασε το .nomedia ακριβώς όπως το βλέπεις με την τελεία μπροστά μετά βάλε μέσα στον φάκελο ότι φωτο θες.Δεν θα στις βγάζει στην gallery παρά μόνο θα τα βρίσκεις.Μέσα στον φάκελο. Δεύτερος και ποιο εύκολος τρόπος βάζεις εφαρμογή που έχει.Επιλογή τι θες να σου δείχνει όπως είναι το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder Να 'σαι καλα...το πενακι παντως λειπει..ο,τι και να λεμε...αλλα η λειτουργια ειναι ΤΕΛΕΙΑ...ΣΦΑΙΡΑ λεμε!!!! Το.ξερω οτι εχει βγει mode για το πενακι, αλλα ειναι πολυ λιγο μπροστα σε αυτα που κανει στις αλλες ρομ.. Θα.μεινω εδω παντως...φαινεται πραγματικα καταπληκτικη...αντε να βγει και η λολιποπ... Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Καλησπέρα. Είδα το video του Μένιου και είναι πραγματικά απίστευτο. Γνωρίζετε αν η cm συνδέεται με τα smart watch great 2 και gear 2 neo ; είμαι με Omega τώρα, δουλεύουν όλα ρολόι, αλλά αυτό που είδα, δεν υπάρχει.... Ευχαριστώ Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 καιρος ηταν μου φαινεται!εκπληκτικη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Μόνο εγώ είχα πρόβλημα με τις κλήσεις ρε μαμοτι μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Μόνο εγώ είχα πρόβλημα με τις κλήσεις ρε μαμοτι μου; τι σου κανει φιλε μου ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 (edited) Ωχ...δε δουλεύει μάλλον το VPN...πωωω ρε πίκρα.... :confused: (τροποποίηση) Τελικά δούλεψε και αυτό!!!!! Edited November 11, 2014 by CostasChem Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 τι σου κανει φιλε μου ακριβως? Έχω παράπονα από πολλούς ότι ακούν τη φωνή μου διπλή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Έχω παράπονα από πολλούς ότι ακούν τη φωνή μου διπλή... Το διαβασα που το εγραψες σε παλαιοτερο ποστ...τι να σου πω...εγω απο εχθες το απογευμα που την περασα, εκανα-δεχθηκα 6 κλησεις...και δεν ειχα κανενα προβλημα απολυτως! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Σε υπερ-ευχαριστω!!!! Οντως καταπληκτικη.... Δυο ερωτησεις: 1) υπαρχει τροπος να χωριζουμε την οθονη σε 2 κομματια??? 2) να κρυβουμε φωτογραφιες απο το gallery??? Αν εννοείς κάτι σαν το multi window γίνεται. Πατάς το recents και στην εφαρμογή που θέλεις κράτα την πατημένη. Στο μενού που θα ανοίξει πάτα το floating window. Όταν ανοίξει θα σου έχει δύο βελάκια ένα θα είναι για snap top και ένα για small bottom. Βάζεις όποιο θες και έτοιμος. Αν δεν έχει αυτή την επιλογή η Cm που από όσο θυμάμαι την έχει κατέβασε το xhalo floating window από το xposed. Ξαναρωταω με το Bluetooth όλα καλά όταν στελνετε μεγάλα αρχεία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Ξαναρωταω με το Bluetooth όλα καλά όταν στελνετε μεγάλα αρχεία?Σε είχα γράψει πόσο μεγάλο για να κάνω δόκιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Σε είχα γράψει πόσο μεγάλο για να κάνω δόκιμη. Και σου είχα απαντήσει... Δέκα φωτογραφίες ας πούμε αλλά να έχεις ανοιχτά δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Και σου είχα απαντήσει... Δέκα φωτογραφίες ας πούμε αλλά να έχεις ανοιχτά δεδομένα.Έστειλα ένα αρχείο 188mb σε s3 με data ανοιχτά με επιτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 (edited) χαιρετώ την παρέα, έχω ενα νοτε με την omega v22, δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το root αλλά θα ήθελα να κάνω μια αλλαγή, σαν καλύτερη και πιο σταθερή rom πια προτείνετε? Edited November 11, 2014 by camoranesi ορθογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 χαιρετώ την παρέα, έχω ενα νοτε με την omega v22, δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το root αλλά θα ήθελα να κάνω μια αλλαγή, σαν καλύτερη και πιο σταθερή rom πια προτείνετε? crash v18 odex + lean kernel απο μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts