Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/general/4-4-4-coming-t2904354

παιδια το εχει δει κανενας αυτο?οκτωμβριο γραφουν θα ειχαμε 4.4.4 και φτασαμε νοεμβριο.....

ξερει κανεις το γιατη?

Καλά.... λες και είναι η πρώτη φορά που η σαμι λέει ότι νανε... εγώ πιστεύω από το 2015 ....

Βέβαια εγώ στο δικό μου 4.4.4 έχω και είναι απίστευτη Ε παιδιά;;;

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

χα χα ο freddaras δεν έχει συνέλθει από χθες.

Πάντως με τον lean η μπαταρία είναι σε επίπεδα crash, με ταχύτητα σούπερ Jet :D

Καλά.... λες και είναι η πρώτη φορά που η σαμι λέει ότι νανε... εγώ πιστεύω από το 2015 ....

Εμένα είναι ιταλικό και ακόμα 4.4.2 πως πήρες 4.4.4 φίλε μου???

Μακάρι να πηγαιναν καλα και για μένα οι cm..αλλά ότι εκδοση και να φλασαρω έχω πάντα wake up lag και στο μενου των κλήσεων δλδ όταν μιλάω και απομακρινω τοντηλεφωνο την ώρα που μιλαω οταν με καλουνε,αλλά κυρίως στο wake up όταν πατάω το power μενού ανάβουν πρώτα τα φωτιζόμενα πλήκτρα και μετά από 2-3 sec η οθόνη :/ Edited by kyriasgr87

χα χα ο freddaras δεν έχει συνέλθει από χθες.

Πάντως με τον lean η μπαταρία είναι σε επίπεδα crash, με ταχύτητα σούπερ Jet :D

φιλε οχι απλα τρελαθηκα...τωρα που λειτουργει το πενακι κανονικα με τις οδηγιες του φιλου πιο πανω δεν το κουναω απο δω ουτε για αστειο !(χθες με τα ουισκια μπερδεύτηκα σημερα το καταφερα ..:p )

εκανα τις ρυθμίσεις και εχω πλεον το πενακι οπως σχεδον το ειχα σε samsung ρομ...(παιρνω screenshots ζωγραφιζω πανω τους κτλ κτλ κτλ )

δειτε τις Photos ...στην πρωτη μολις βγαζω το πενακι απο την θηκη εβαλα να μου ανοιγουν αυτες οι επιλογες..(εχω αγορασει την εφαρμογη και θα βαλω και αλλες )

στην δευτερη photo ζωγραφιζω πλεον με το πενακι μου κανονικα οπως στιις samsung roms...:)

ειμαι πλεον κομπλε ...!

φιλε οχι απλα τρελαθηκα...τωρα που λειτουργει το πενακι κανονικα με τις οδηγιες του φιλου πιο πανω δεν το κουναω απο δω ουτε για αστειο !(χθες με τα ουισκια μπερδεύτηκα σημερα το καταφερα ..:p )

εκανα τις ρυθμίσεις και εχω πλεον το πενακι οπως σχεδον το ειχα σε samsung ρομ...(παιρνω screenshots ζωγραφιζω πανω τους κτλ κτλ κτλ )

δειτε τις Photos ...στην πρωτη μολις βγαζω το πενακι απο την θηκη εβαλα να μου ανοιγουν αυτες οι επιλογες..(εχω αγορασει την εφαρμογη και θα βαλω και αλλες )

στην δευτερη photo ζωγραφιζω πλεον με το πενακι μου κανονικα οπως στιις samsung roms...:)

ειμαι πλεον κομπλε ...![/quote

φιλε ωραια widget εχεις για καιρο και γιορτες....

μπορεις να μου πεις πια ειναι?

Πέρασες το super su από πάνω πρέπει να σβήσεις το superuser;

Δεν τα καταφέρνω με τα αγγλικά και αν και χρειάζομαι το σκρεινσουτ και στα καπάκια να γράφω επάνω του μου φαίνετε βουνό.

Πριν το ψάξω μια ερώτηση με το που τραβάς σκρεινσουτ γράφεις κατευθείαν ήμερα το ανοίγεις με το σκετςμπουκ και γράφεις γιατί.αν είναι έτσι με βολεύει.καλύτερα να τραβάω σκρεινσουτ από το κουμπί παουερ που το έχω βάλει συντόμευση

Καλημέρα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με κάποιες σελίδες στο Internet που έχουν βίντεο και θέλουν Adobe για την αναπαραγωγή. Έχω X note 20 και έχω κάνει εγκατάσταση το Adobe 11.1 παρ όλα αυτά δεν μου τα παίζει . Τι μπορεί να φταίει;

Έχεις βάλει ad block? Αν ναι βγαλτο αυτό κάνει conflict

Μακάρι να πηγαιναν καλα και για μένα οι cm..αλλά ότι εκδοση και να φλασαρω έχω πάντα wake up lag και στο μενου των κλήσεων δλδ όταν μιλάω και απομακρινω τοντηλεφωνο την ώρα που μιλαω οταν με καλουνε,αλλά κυρίως στο wake up όταν πατάω το power μενού ανάβουν πρώτα τα φωτιζόμενα πλήκτρα και μετά από 2-3 sec η οθόνη :/
χα χα για εσένα δουλεύει ο Tema http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=56508627&postcount=5349

Πω πω χαίρομαι να σας βλέπω να μιλάτε για Aosp στο Note! Πριν ένα τρίμηνο που τα έγραφα εγώ όλοι λέγατε "σιγά άχρηστο πάει το Note με aosp χάνεις πενάκι κάμερα κλπ"... Δε πειράζει όμως σιγά σιγά ήρθατε και εσείς και αυτό είναι που μετράει! Για κάμερα έχω να προτείνω την super camera της Lenovo την οποία θα βρείτε στο Xda. Έχει τα πάντα ακόμα και Hdr dual photo κλπ και τα κυριότερο είναι τζάμπα! Υπάρχει και η a better camera από το play αλλά είναι paid δυστυχώς. Μένιο εσύ που δουλεύεις πολύ youtube σου δουλεύει κανονικά? Αν δλδ βλέπεις ένα βίντεο και κάνεις pause για λίγο μετά φορτώνει κανονικά? Για το bluetooth που σου έλεγα δοκίμασε να στείλεις 20 φωτογραφίες ας πούμε αλλά να είσαι με data on. Εκεί κάνει reboot.

Κατά τα άλλα όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν ακόμα και το multi window.

http://temasek.hopto.org/Samsung%20Galaxy%20Note%203%20-%20HLTE/CM11/cm-11-20141104-UNOFFICIAL-temasek-hlte-V156.zip V156

WIPE CACHE/DALVIK

Install the update zip from recovery

Reboot

Την έβαλα WIPE CACHE/DALVIK και δουλεύει κανονικά χωρίς να χαθεί τίποτα, Dirty Flash.

χα χα για εσένα δουλεύει ο Tema http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=56508627&postcount=5349

Το ειδα Μενιο αλλα ο κρασ ετοιμάζεται να ανεβασει το νεο update σημερα οποτε λεω να ετοιμαστω για αυτο:D

Το ειδα Μενιο αλλα ο κρασ ετοιμάζεται να ανεβασει το νεο update σημερα οποτε λεω να ετοιμαστω για αυτο:D
Ναι αλλά λέει ότι δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές όποτε διαλέγεις, πάντως η οθόνη ανοίγει ακριβώς όπως του crash ,με την v156 .

Θα αφήσω για λίγο τον κερνελ το tema να δω πως πάει και μετά βάζω lean .

Πω πω χαίρομαι να σας βλέπω να μιλάτε για Aosp στο Note! Πριν ένα τρίμηνο που τα έγραφα εγώ όλοι λέγατε "σιγά άχρηστο πάει το Note με aosp χάνεις πενάκι κάμερα κλπ"... Δε πειράζει όμως σιγά σιγά ήρθατε και εσείς και αυτό είναι που μετράει! Για κάμερα έχω να προτείνω την super camera της Lenovo την οποία θα βρείτε στο Xda. Έχει τα πάντα ακόμα και Hdr dual photo κλπ και τα κυριότερο είναι τζάμπα! Υπάρχει και η a better camera από το play αλλά είναι paid δυστυχώς. Μένιο εσύ που δουλεύεις πολύ youtube σου δουλεύει κανονικά? Αν δλδ βλέπεις ένα βίντεο και κάνεις pause για λίγο μετά φορτώνει κανονικά? Για το bluetooth που σου έλεγα δοκίμασε να στείλεις 20 φωτογραφίες ας πούμε αλλά να είσαι με data on. Εκεί κάνει reboot.

Φίλε μου τώρα κάνουν την διαφορά οι cm είχα δοκιμάσει και πριν αλλά πολύ πίσω άσε που τώρα αν θες δουλεύει και το πενακι.

Το θέμα είναι ότι τώρα και μετά από ένα χρόνο Έχουμε πάρει φωτιά και ξαναφλασαρουμε.

Για YouTube που ρώτησες το δουλεύω πολύ αλλά με το viral και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Μενιο μπορείς να πεις τι έχει προσθέσει μόλις πάω σπίτι θα την βάλω.

Για ηχογράφηση κλήσεων Έχουμε τίποτα;;;

Μενιο μπορείς να πεις τι έχει προσθέσει μόλις πάω σπίτι θα την βάλω.

Δεν έδωσε changelog αλλά έφτιαξε Screen wakeup lag.

Βαλτην από πάνω με WIPE CACHE/DALVIK και είσαι έτοιμος.

δοκίμασε το ACR https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr&hl=el

Samsung galaxy s21+

Παιδια εσεις ποια gapps χρησιμοποιειται ?
Με του Tema τα nano https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001605768

Πέρασες το super su από πάνω πρέπει να σβήσεις το superuser;

Δεν τα καταφέρνω με τα αγγλικά και αν και χρειάζομαι το σκρεινσουτ και στα καπάκια να γράφω επάνω του μου φαίνετε βουνό.

Πριν το ψάξω μια ερώτηση με το που τραβάς σκρεινσουτ γράφεις κατευθείαν ήμερα το ανοίγεις με το σκετςμπουκ και γράφεις γιατί.αν είναι έτσι με βολεύει.καλύτερα να τραβάω σκρεινσουτ από το κουμπί παουερ που το έχω βάλει συντόμευση

εβγαλες ακρη φιλε μου ?

αν πες μου να σε βοηθησω ...και εγω στην αρχη με τα ουισκια μπερευτηκα αλλα μετα την βρηκα την ακρη ...

(δουλευει το πενακι αψογα ....λες και εισαι σε samsung ...)

ειμαι πλεον κομπλε ...![/quote

φιλε ωραια widget εχεις για καιρο και γιορτες....

μπορεις να μου πεις πια ειναι?

ο καιρος φιλε μου ειναι το Chronus weather το ημερολογιο ειναι το business calendar και για γεννεθλια εχω το "γεννεθλια" (οπως το ακους στα ελληνικα)...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder&hl=el

δουλευει αψογα και ειναι και δωρεαν ..:)

την better camera την αγορασα ..για 1 ευρο δινει παρα πολλα ...:)

για τα αλλα συμφωνω...εχουν παει σε αλλο level πλεον ..! εγω παθει την πλακα μου απο την ωρα που εβαλα cm ...

Δεν έδωσε changelog αλλά έφτιαξε Screen wakeup lag.

Βαλτην από πάνω με WIPE CACHE/DALVIK και είσαι έτοιμος.

πουυυυ μολις αρχισε να στρωνει ο lean ...:lol:

αντε παλι απο την αρχη ..:lol::lol:

(παντως μετα απο καθε φλασαρισμα ρομ η κερνελ θελει 2 φορτισεις καλες για "στρωσει" το κινητο ...)

εμενα απο χθες τωρα αρχισε ο lean να δειχνει τα δοντια του ...

Edited by freddaras

τουμπανο το τελευταιο update ...;)

Σ Φ Α Ι Ρ Α ...τα παντα ...

προσοχη οσοι βαλατε τα μοντακια για το πενακι κτλ θελει επανεκκίνηση το superuser οπως και το xpose ...:)

τουμπανο το τελευταιο update ...;)

Σ Φ Α Ι Ρ Α ...τα παντα ...

προσοχη οσοι βαλατε τα μοντακια για το πενακι κτλ θελει επανεκκίνηση το superuser οπως και το xpose ...:)

Σε ποια ρομ αναφέρεσαι;

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Freddaras αυτήν έβαλες για κάμερα;

2€ μπας και λες άλλη;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.opencam_plus

Έχω τρελαθεί.Τώρα.ξαφνικά.Δεν.μου διαβάζει την εξωτερική sd μου το έκανε με το που πέρασα την αναβάθμιση της ρομ

Edited by araditsas

Freddaras αυτήν έβαλες για κάμερα;

2€ μπας και λες άλλη;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.opencam_plus

Έχω τρελαθεί.Τώρα.ξαφνικά.Δεν.μου διαβάζει την εξωτερική sd μου το έκανε με το που πέρασα την αναβάθμιση της ρομ

Ναι αυτη λεω ...

εμενα φιλε μου κανενα προβλημα με την καρτα sd την διαβάζει κανονικά ..

για τσεκαρε λιγο και απο recovery ? την βλεπει?

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις