Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανοντας root με αυτον τον τροπο δεν γραφει ο knox.σωστα?

για να βαλεις custom rom ή kernel θελει φανταζομαι TWRP custom recovery Οποτε ο knox γραφει κανονικα υστερα??

ευχαριστω

Ναι, αν βαλεις κερνελ γραφει.

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Civz 1.9 kernel

Μαμα ολες οι ρυθμίσεις.

Πρώτη φόρτιση.

(σε εμένα μόνο ο civz καταφέρνει να τα πάει καλα σε θέμα απόδοσης και μπαταρίας)

Πολύ σμουθ..

Σφαιρατος..

Και μπαταρία για πλήρες αναφορά θα ενημερώσω ξανα στην δεύτερη φόρτιση..

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Μπορειτε να προτεινετε καποιια θεματα μεσα απο το forum ωστε να διαβασα και να καταλαβω τι και πως κανει ροοτ περνας με ρομ , κερνελ τι κανει το καθενα στην συσκευη?

πραγματικα τρομερος κερνελ ..σαν μπαταρια θεριζει ...

και μαζι με crash odex ειναι λουκουμι συνδυασμός ...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

να πω την αληθεια με τρωει να βαλω pure android καποια στιγμη στο θηριο μου....:)

με το πενακι σε AOSP εχουμε εναλλακτικές?

Ορίστε το λινκ με όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πενάκι.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2611415

Έβαλα τον λειν αλλά για κάποιο λόγο δεν μηδενίζουν οι πυρήνες ο 1 και ο 4 δουλεύουν διαρκώς και πολύ ψηλά μάλιστα 1500 1900 2300 δεν πέφτουν ποτέ 300.

Οπότε αναγκαστικά πάω για σιβατο και βλέπουμε...

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54987306&postcount=2284

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55463335&postcount=2405

Καλησπέρα παίδες. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον exDialer και το ringtone. Με τον exDialer όταν το ανοίγω καμια φορα μου εμφανίζει το call history του Phone και όχι του exDialer και μετά από 1 sec ανοίγει το exDialer. Όσον αφορά τον ringtone έβαλα μέσο exposed το disable increasing tone και όταν με παίρνουνε χτυπάει κανονικά το ringtone αλλα αργεί να μου εμφανίσει ποιος καλεί. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ

ΤΑ KATAFERAAAA για όποιον ενδιαφέρεται να επαναφέρει το baseband unknown και imei null/null κατεβάζει :N9005XXUGNG1_N9005DBTGNG1_N9005XXUGNG1_HOME.tar ( http://uploaded.net/file/6hrnqbvj/DBT-N9005XXUGNG1-20140822193646.zip ) το φλασάρει με το odin και μετά κατεβάζει και το αρχείο :N9005XXUGNG1_MODEM ( http://d-h.st/bQ8 ) και το φλασάρει και αυτό με το odin... και έτοιμο imei k baseband..(back to life) Edited by nickomarko

Έχω πάθει πάλι την πλακα μου με τον τελευταίο Lean.. Πάντα με crash odex..

48% μπαταρία.. Τρισημιση ώρες οθόνη..

Καλησπερα μαγκες

υστερα απο σχεδον 1 χρονο με το Note το εχω κρατησει μακρυα απο root σε αντιθεση με Galaxy S2, S3 Και Note 2 που τα ειχα root και custom rom. Επειδη εχασα την μπαλα εδω υπαρχει καπου η διαδικασια root??? Εκανα κατι σε root με odin 3.07 και ενα αρχειο "CF-Auto-Root-hlte-hltexx-smn9005.tar" αλλα δεν ξερω αν ειναι το σωστο. οταν μπαινω .σε recovery mode Μου εμφανιζει μονο ext card και καποια αρχεια zip Που πηγα να περασω δεν τα διαβαζει. πρεπει να περασω custom rom πρωτα???

σορρυ αν σας ζαλισα αλλα μετα απο 1 χρονο τα εχω ξεχασει λιγακι.... :p:X

Ρε παιδια, ενω του εχω βαλει το xposed torch να αναβει οταν ειναι κλειστη η οθονη με το κουμπι της εντασης, αλλες φορες αναβει, αλλες οχι. Μου διαφευγει τιποτα?? :(

Ρε παιδια, ενω του εχω βαλει το xposed torch να αναβει οταν ειναι κλειστη η οθονη με το κουμπι της εντασης, αλλες φορες αναβει, αλλες οχι. Μου διαφευγει τιποτα?? :(
Σε εμένα δεν ανάβει καθόλου:lol:

Και ήρθε το εννιάωρο:D

Guys γνωριζει κανενας πως μπορω να επαναφερω εφαρμογες του συστηματος οπως πχ το gallery? εχω κανει root και εχω κατεβασει εφαρμογη απο play store που απεγκαθιστα το bloat και κραταει backup τα apks αλλα δυστυχως δεν μπορει να επαναφερει τις core εφαρμογες του συστηματος.

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Γνωστός μου έχει αγοράσει το note 3 από γερμανό και είναι branded( Cosmote)....Εάν φλασάρουμε άλλη stock rom (από sammobile π.χ.) φαντάζομαι δεν γράφει το knox σωστά; To boot animation της Cosmote θα φύγει;

Γνωστός μου έχει αγοράσει το note 3 από γερμανό και είναι branded( Cosmote)....Εάν φλασάρουμε άλλη stock rom (από sammobile π.χ.) φαντάζομαι δεν γράφει το knox σωστά; To boot animation της Cosmote θα φύγει;

Σωστό. Εγώ έχω βάλει μέσω odin την ελληνική unbranded και εγώ cosmote είχα.

DESIRE S 2.3.3 :p

Σε εμένα δεν ανάβει καθόλου:lol:

Και ήρθε το εννιάωρο:D

Μπράβο ρε Μένιο με τα φοβερά σου αποτελέσματα. Όσο και αν χαίρωμαι τόσο πεισμώνω και ανυπομονώ να έχω τα ίδια!

Καλημέρα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με κάποιες σελίδες στο Internet που έχουν βίντεο και θέλουν Adobe για την αναπαραγωγή. Έχω X note 20 και έχω κάνει εγκατάσταση το Adobe 11.1 παρ όλα αυτά δεν μου τα παίζει . Τι μπορεί να φταίει; Edited by kaeser

Βάζω βγάζω στικάκια σκληρούς με το OTG αλλα τελευταία κατι εχει παιχτεί δεν και ξερω εαν ειναι κατι στις ρυθμίσεις Οταν πχ συνδεω ενα στικάκι βγαζει οτι συνδέθηκε usb συσκευή και σε 2 δευτερόλεπτα βγαζει μήνυμα οτι η usb συσκευή αποσυνδέθηκε επιτυχώς.

Καμιά ιδέα για το τι φταίει?

βλεπω και χρονους οθονης 2x-3x απο τους δικους μου και εχω τρλαθει :wacko:

ειμαι ετοιμος για custom.Μια ερωτηση μονο,εγραψε ο knox ,τελος η εγγυηση?

το εχει παει κανεις για service με Knox 0x1 και το δεχτηκαν?

ευχαριστω...αναμενω :cool:

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το αρχείο ? BL_HA3GZS_TEST_CLEAR_WARRANTY_BIT.tar.md5

μου το έδωσε κάποιος γνωστός μου και μου είπε ότι καθαρίζει το knox αλλά δεν το έχω τεστάρει ακόμα. μήπως κανένας από εσάς το έχει δει ?

"ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ"

έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το αρχείο ? BL_HA3GZS_TEST_CLEAR_WARRANTY_BIT.tar.md5

μου το έδωσε κάποιος γνωστός μου και μου είπε ότι καθαρίζει το knox αλλά δεν το έχω τεστάρει ακόμα. μήπως κανένας από εσάς το έχει δει ?

Που θα το βρούμε να γίνω εγώ δοκιμαστής

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις