Livas Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στην crash rom 17 & 17.1. Όταν πάω να βάλω το widget του ενεργού σημειώματος στην αρχική, μου γράφει ότι υπάρχει πρόβλημα φόρτωσης του widget και μετά κρασάρει συνεχώς η αρχική οθόνη. Έχω κάνει όλα τα wipe αλλά δεν διορθώνεται το πρόβλημα. Μήπως αντιμετώπισε κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα και βρήκε λύση; Μήπως το έχεις στο greenify? Αν ναι βγαλτο απο την πρασινοποιηση και ξανα δοκιμασε.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Εχω κανει ροοτ το νοτε 3 μου. Θελω να ρωτησω πως και απο πιυ μπορω να βρω και να περασω στη συσκευη οτι πιο καινουριο stable και official υπαρχει σε λειτουργικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 ελα ντε. καιρο εχει να ακουστει τπτ απο το μετοπο Όσο αφορά την xnote οι δημιουργεί περιμένουν την κυκλοφορία του Note 4 για να κάνουν port τη ρόμ. Με άλλα λόγια θα ετοιμάσουν μια ρόμ με πολλές λειτουργίες και εφαρμογές από το 4ρι. Ακριβώς όπως είχε γίνει με το S5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Όσο αφορά την xnote οι δημιουργεί περιμένουν την κυκλοφορία του Note 4 για να κάνουν port τη ρόμ. Με άλλα λόγια θα ετοιμάσουν μια ρόμ με πολλές λειτουργίες και εφαρμογές από το 4ρι. Ακριβώς όπως είχε γίνει με το S5. Παίδες έχει κάποιος δοκιμάσει την τελευταία έκδοση της XNOTE να μου πει αν αξίζει την περάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Δοκίμασα το multi user σε xnote 20. Θέλω να διαγράψω τον 2ο εικονικό λογαριασμό αλλά δεν μπορώ. Καμία βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Δοκίμασα το multi user σε xnote 20. Θέλω να διαγράψω τον 2ο εικονικό λογαριασμό αλλά δεν μπορώ. Καμία βοήθεια xnote 20? Μπορείς να δώσεις link? εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472301 έχει την 18. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 xnote 20? Μπορείς να δώσεις link? εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472301 έχει την 18. για να την κατεβασεισ θες ? δεν εχω λογαριαμο στο xda. αλλα απο εκει τη κατεβασα. πως σβηνω το 2ο λογαριασμο στο κιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 xnote 20? Μπορείς να δώσεις link? εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472301 έχει την 18. Δύο σελίδες πίσω την έχουμε δώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Εχω κανει ροοτ το νοτε 3 μου. Θελω να ρωτησω πως και απο πιυ μπορω να βρω και να περασω στη συσκευη οτι πιο καινουριο stable και official υπαρχει σε λειτουργικο Εδω κανεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Εδω κανεις??? Δεν χρειάζεσαι root για να περάσεις official firmware, κατέβασε από sammobile αυτό που είναι για την συσκευή σου και περνά το με odin. Δες πως γίνεται http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363603 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 τι ζημια εχω παθει ρε παιδια με την crash 17 odex και τον τελευταιο lean ... εχω να φλασαρω πανω απο 1μιση μηνα ..:lol::lol: απιστευτος συνδυασμός .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 τι ζημια εχω παθει ρε παιδια με την crash 17 odex και τον τελευταιο lean ... εχω να φλασαρω πανω απο 1μιση μηνα ..:lol::lol: απιστευτος συνδυασμός .. Χα. Ακριβώς το ίδιο καιαεγώ μόνο που δεν είμαι odex. Εντάξει αν παρατήρησες σταμάτησαν και τα updates στα builds ακόμα και στο sammobile. Άρα περιμένουμε νέο build σε 4.4.4. Ή ακόμα χειρότερα σε lollipop όταν βγει με το καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 τι ζημια εχω παθει ρε παιδια με την crash 17 odex και τον τελευταιο lean ... εχω να φλασαρω πανω απο 1μιση μηνα ..:lol::lol: απιστευτος συνδυασμός .. Είναι φοβερός συνδυασμός, προσωπικά όμως επειδή βαριέμαι πολύ γρήγορα κάτι και έχοντας μια εξάρτηση από το φλασάρισμα πήγα στην πλευρά AOSP και δε βλέπω να γυρίζω πίσω. Το επίπεδο ταχύτητας/παραμετροποίησης απλά δεν υπάρχει... να σκεφτείς χρησιμοποιώ τα μισά xposed modules και αυτό που λένε για την έλλειψη ομορφιάς σε σχέση με touchwiz είναι όλα μπαρούφες. Το μόνο που λείπει είναι το πενάκι γιατί ως γνωστών δεν έχει τις λειτουργίες του, αλλά προσωπικά ποτέ δεν ήμουν εξαρτημένος από το πενάκι και έτσι κρατάω το sketchbook μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Είναι φοβερός συνδυασμός, προσωπικά όμως επειδή βαριέμαι πολύ γρήγορα κάτι και έχοντας μια εξάρτηση από το φλασάρισμα πήγα στην πλευρά AOSP και δε βλέπω να γυρίζω πίσω. Το επίπεδο ταχύτητας/παραμετροποίησης απλά δεν υπάρχει... να σκεφτείς χρησιμοποιώ τα μισά xposed modules και αυτό που λένε για την έλλειψη ομορφιάς σε σχέση με touchwiz είναι όλα μπαρούφες. Το μόνο που λείπει είναι το πενάκι γιατί ως γνωστών δεν έχει τις λειτουργίες του, αλλά προσωπικά ποτέ δεν ήμουν εξαρτημένος από το πενάκι και έτσι κρατάω το sketchbook μόνο.Εγώ δοκίμασα Temasek'V152∆ από ταχύτητα σφαίρα αλλά από μπαταρία κλάμα την έπινε σαν νερό. Το καλό είναι ότι έχεις backup την παλιά σου ρομ και γυρνάς πίσω στο πεντάλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Χα. Ακριβώς το ίδιο καιαεγώ μόνο που δεν είμαι odex. Εντάξει αν παρατήρησες σταμάτησαν και τα updates στα builds ακόμα και στο sammobile. Άρα περιμένουμε νέο build σε 4.4.4. Ή ακόμα χειρότερα σε lollipop όταν βγει με το καλό. φιλε μου ......δεν με χαλαει καθολου ...το κινητο ετσι βαραει ταβανι τωρα ....:):) (απλα περιμενω χαλαρααααα και απολαμβανω τωρα ....) Είναι φοβερός συνδυασμός, προσωπικά όμως επειδή βαριέμαι πολύ γρήγορα κάτι και έχοντας μια εξάρτηση από το φλασάρισμα πήγα στην πλευρά AOSP και δε βλέπω να γυρίζω πίσω. Το επίπεδο ταχύτητας/παραμετροποίησης απλά δεν υπάρχει... να σκεφτείς χρησιμοποιώ τα μισά xposed modules και αυτό που λένε για την έλλειψη ομορφιάς σε σχέση με touchwiz είναι όλα μπαρούφες. Το μόνο που λείπει είναι το πενάκι γιατί ως γνωστών δεν έχει τις λειτουργίες του, αλλά προσωπικά ποτέ δεν ήμουν εξαρτημένος από το πενάκι και έτσι κρατάω το sketchbook μόνο. να παω σε AOSP οταν εχω 5 ωρες οθονη για την πλακα μου?:) το σκέφτηκα για μια φαση αλλα οπως ειπα και πιο πανω ακουμπάω ταβανι τωρα ...:lol: Edited October 25, 2014 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Εγώ δοκίμασα Temasek'V152∆ από ταχύτητα σφαίρα αλλά από μπαταρία κλάμα την έπινε σαν νερό. Το καλό είναι ότι έχεις backup την παλιά σου ρομ και γυρνάς πίσω στο πεντάλεπτο. Μένιο εγώ όπως είναι γνωστό έχω θέμα με τη μπαταρία μου και το έχω ψάξει πολύ το θέμα συζητώντας το και στο XDA, λογικά θα χρησιμοποιήσω την εγγύηση. Δεν φαντάζεσαι και τι δεν έχω δοκιμάσει, από τα γνωστά wakelocks alarms μέχρι πείραγμα στο play services/framework χωρίς αποτέλεσμα. Εσένα και του Κοσμά η μπαταρία αντέχει πάνω από 1 ώρα στο ρελαντί μέχρι το 90%(είδα και 1.45 και μου πέσαν τα μαλλιά) όταν εμένα την καταπίνει σε 20 λεπτά θέλοντας να κάνω καλιμπράρισμα κάθε φορά που ισούται με overcharging=θάνατος της μπαταρίας για να πιάσω 1 ώρα με το ζόρι. Όσο αφορά AOSP, ταχύτητα/λειτουργίες/παραμετροποίηση απλά είναι ατελείωτες! Φυσικά όπως είπες υπάρχει και το backup :) φιλε μου ......δεν με χαλαει καθολου ...το κινητο ετσι βαραει ταβανι τωρα ....:):) (απλα περιμενω χαλαρααααα και απολαμβανω τωρα ....) να παω σε AOSP οταν εχω 5 ωρες οθονη για την πλακα μου?:) το σκέφτηκα για μια φαση αλλα οπως ειπα και πιο πανω ακουμπάω ταβανι τωρα ...:lol: Freddara και εσύ άρχοντας είσαι, Odexed Crash+Lean απλά πετάνε και αφού αντέχει η μπαταρία, μην το κουνάς από εκεί εκτός και αν θες να δοκιμάσεις AOSP που στο προτείνω εννοείται. Crom KANG και θα χάσεις την μπάλα με τις ατελείωτες ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Lean 3.11.3 https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4badfee3fc02&id=F1ED4BADFEE3FC02%21125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Lean 3.11.3 https://onedrive.live.com/?cid=f1ed4badfee3fc02&id=F1ED4BADFEE3FC02%21125 Κατεβάζω αμέσως! Για να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Έχει πλάκα που όλοι λέτε πως έχει φτάσει ταβάνι και δεν φλασαρετε. Χαχαχ αφού δεν βγαίνει τίποτα νέο τι να φλασαρετε ρε πλάκα κάνετε για να δω τώρα που βγήκε νέος λειν θα τον βάλετε η θα μείνετε όπως είστε στα σίγουρα χ Χαχαχαχ εγώ τον βάζω αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Σ ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. Ειμαι ηδη root τωρα. Μπορω με καποιο προγραμμα να παρω backup απο φωτογραφιες σημειωσεις μηνυματα επαφες και καποια αλλα και μετα να κανω εκαναφορα επιλεκτικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) τι ζημια εχω παθει ρε παιδια με την crash 17 odex και τον τελευταιο lean ... εχω να φλασαρω πανω απο 1μιση μηνα ..:lol::lol: απιστευτος συνδυασμός .. Με καθαρή εγκατάσταση (full wipe) crash 17 and lean kernel το τηλ. Δεν μπορούσε να "σταθει" από τα συνεχή reboot. Αναγκαστικά γύρισα στην official με root. Μήπως καμία ιδέα τι μπορεί να έφταιγε; Εσύ δεν είχες τετοιο πρόβλημα αρχικά με αυτό τον συνδυασμό; . Edited October 26, 2014 by artakigeorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Εμένα με stock rooted στο 50% βγάζει περίπου 2 ώρες οθόνη. Να ανησυχώ για την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogias Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Με καθαρή εγκατάσταση (full wipe) crash 17 and lean kernel το τηλ. Δεν μπορούσε να "σταθει" από τα συνεχή reboot. Αναγκαστικά γύρισα στην official με root. Μήπως καμία ιδέα τι μπορεί να έφταιγε; Εσύ δεν είχες τετοιο πρόβλημα αρχικά με αυτό τον συνδυασμό; . Απεγκατεστησε το note 3 UPSM Mode από το exposed. Αυτό δημιουργεί τα reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barrcode Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-performance-battery-friendly-t2861374 Παιδια εχει δοκιμασει κανεις την miui?Εντυπωσεις?Εχει ελληνικη γλωσσα ή τα μισα θα ειναι κινεζικα? Παράθεση Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Έχει πλάκα που όλοι λέτε πως έχει φτάσει ταβάνι και δεν φλασαρετε. Χαχαχ αφού δεν βγαίνει τίποτα νέο τι να φλασαρετε ρε πλάκα κάνετε για να δω τώρα που βγήκε νέος λειν θα τον βάλετε η θα μείνετε όπως είστε στα σίγουρα χ Χαχαχαχ εγώ τον βάζω αμέσως.Σαν να μου φαίνεται μισό κλικ πιο γρήγορος και μια ψιλή πιο καλή μπαταρία, χα χα πάλι παπάδες έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts