Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στην crash rom 17 & 17.1. Όταν πάω να βάλω το widget του ενεργού σημειώματος στην αρχική, μου γράφει ότι υπάρχει πρόβλημα φόρτωσης του widget και μετά κρασάρει συνεχώς η αρχική οθόνη. Έχω κάνει όλα τα wipe αλλά δεν διορθώνεται το πρόβλημα. Μήπως αντιμετώπισε κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα και βρήκε λύση;

Μήπως το έχεις στο greenify?

Αν ναι βγαλτο απο την πρασινοποιηση και ξανα δοκιμασε..

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω κανει ροοτ το νοτε 3 μου. Θελω να ρωτησω πως και απο πιυ μπορω να βρω και να περασω στη συσκευη οτι πιο καινουριο stable και official υπαρχει σε λειτουργικο

ελα ντε. καιρο εχει να ακουστει τπτ απο το μετοπο

Όσο αφορά την xnote οι δημιουργεί περιμένουν την κυκλοφορία του Note 4 για να κάνουν port τη ρόμ. Με άλλα λόγια θα ετοιμάσουν μια ρόμ με πολλές λειτουργίες και εφαρμογές από το 4ρι. Ακριβώς όπως είχε γίνει με το S5.

Όσο αφορά την xnote οι δημιουργεί περιμένουν την κυκλοφορία του Note 4 για να κάνουν port τη ρόμ. Με άλλα λόγια θα ετοιμάσουν μια ρόμ με πολλές λειτουργίες και εφαρμογές από το 4ρι. Ακριβώς όπως είχε γίνει με το S5.

Παίδες έχει κάποιος δοκιμάσει την τελευταία έκδοση της XNOTE να μου πει αν αξίζει την περάσω

Δοκίμασα το multi user σε xnote 20. Θέλω να διαγράψω τον 2ο εικονικό λογαριασμό αλλά δεν μπορώ. Καμία βοήθεια

xnote 20? Μπορείς να δώσεις link? εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472301 έχει την 18.

xnote 20? Μπορείς να δώσεις link? εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472301 έχει την 18.

για να την κατεβασεισ θες ? δεν εχω λογαριαμο στο xda. αλλα απο εκει τη κατεβασα.

πως σβηνω το 2ο λογαριασμο στο κιν

Δύο σελίδες πίσω την έχουμε δώσει.

Εχω κανει ροοτ το νοτε 3 μου. Θελω να ρωτησω πως και απο πιυ μπορω να βρω και να περασω στη συσκευη οτι πιο καινουριο stable και official υπαρχει σε λειτουργικο

Εδω κανεις???

Εδω κανεις???

Δεν χρειάζεσαι root για να περάσεις official firmware, κατέβασε από sammobile αυτό που είναι για την συσκευή σου και περνά το με odin.

Δες πως γίνεται http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363603

Samsung galaxy s21+

τι ζημια εχω παθει ρε παιδια με την crash 17 odex και τον τελευταιο lean ...

εχω να φλασαρω πανω απο 1μιση μηνα ..:lol::lol:

απιστευτος συνδυασμός ..

απιστευτος συνδυασμός ..

Χα. Ακριβώς το ίδιο καιαεγώ μόνο που δεν είμαι odex. Εντάξει αν παρατήρησες σταμάτησαν και τα updates στα builds ακόμα και στο sammobile. Άρα περιμένουμε νέο build σε 4.4.4. Ή ακόμα χειρότερα σε lollipop όταν βγει με το καλό.

απιστευτος συνδυασμός ..

Είναι φοβερός συνδυασμός, προσωπικά όμως επειδή βαριέμαι πολύ γρήγορα κάτι και έχοντας μια εξάρτηση από το φλασάρισμα πήγα στην πλευρά AOSP και δε βλέπω να γυρίζω πίσω. Το επίπεδο ταχύτητας/παραμετροποίησης απλά δεν υπάρχει... να σκεφτείς χρησιμοποιώ τα μισά xposed modules και αυτό που λένε για την έλλειψη ομορφιάς σε σχέση με touchwiz είναι όλα μπαρούφες.

Το μόνο που λείπει είναι το πενάκι γιατί ως γνωστών δεν έχει τις λειτουργίες του, αλλά προσωπικά ποτέ δεν ήμουν εξαρτημένος από το πενάκι και έτσι κρατάω το sketchbook μόνο.

Είναι φοβερός συνδυασμός, προσωπικά όμως επειδή βαριέμαι πολύ γρήγορα κάτι και έχοντας μια εξάρτηση από το φλασάρισμα πήγα στην πλευρά AOSP και δε βλέπω να γυρίζω πίσω. Το επίπεδο ταχύτητας/παραμετροποίησης απλά δεν υπάρχει... να σκεφτείς χρησιμοποιώ τα μισά xposed modules και αυτό που λένε για την έλλειψη ομορφιάς σε σχέση με touchwiz είναι όλα μπαρούφες.

Το μόνο που λείπει είναι το πενάκι γιατί ως γνωστών δεν έχει τις λειτουργίες του, αλλά προσωπικά ποτέ δεν ήμουν εξαρτημένος από το πενάκι και έτσι κρατάω το sketchbook μόνο.

Εγώ δοκίμασα Temasek'V152∆ από ταχύτητα σφαίρα αλλά από μπαταρία κλάμα την έπινε σαν νερό. Το καλό είναι ότι έχεις backup την παλιά σου ρομ και γυρνάς πίσω στο πεντάλεπτο.

Χα. Ακριβώς το ίδιο καιαεγώ μόνο που δεν είμαι odex. Εντάξει αν παρατήρησες σταμάτησαν και τα updates στα builds ακόμα και στο sammobile. Άρα περιμένουμε νέο build σε 4.4.4. Ή ακόμα χειρότερα σε lollipop όταν βγει με το καλό.

φιλε μου ......δεν με χαλαει καθολου ...το κινητο ετσι βαραει ταβανι τωρα ....:):) (απλα περιμενω χαλαρααααα και απολαμβανω τωρα ....)

να παω σε AOSP οταν εχω 5 ωρες οθονη για την πλακα μου?:)

το σκέφτηκα για μια φαση αλλα οπως ειπα και πιο πανω ακουμπάω ταβανι τωρα ...:lol:

Edited by freddaras

Εγώ δοκίμασα Temasek'V152∆ από ταχύτητα σφαίρα αλλά από μπαταρία κλάμα την έπινε σαν νερό. Το καλό είναι ότι έχεις backup την παλιά σου ρομ και γυρνάς πίσω στο πεντάλεπτο.

Μένιο εγώ όπως είναι γνωστό έχω θέμα με τη μπαταρία μου και το έχω ψάξει πολύ το θέμα συζητώντας το και στο XDA, λογικά θα χρησιμοποιήσω την εγγύηση.

Δεν φαντάζεσαι και τι δεν έχω δοκιμάσει, από τα γνωστά wakelocks alarms μέχρι πείραγμα στο play services/framework χωρίς αποτέλεσμα.

Εσένα και του Κοσμά η μπαταρία αντέχει πάνω από 1 ώρα στο ρελαντί μέχρι το 90%(είδα και 1.45 και μου πέσαν τα μαλλιά) όταν εμένα την καταπίνει σε 20 λεπτά θέλοντας να κάνω καλιμπράρισμα κάθε φορά που ισούται με overcharging=θάνατος της μπαταρίας για να πιάσω 1 ώρα με το ζόρι.

Όσο αφορά AOSP, ταχύτητα/λειτουργίες/παραμετροποίηση απλά είναι ατελείωτες! Φυσικά όπως είπες υπάρχει και το backup :)

φιλε μου ......δεν με χαλαει καθολου ...το κινητο ετσι βαραει ταβανι τωρα ....:):) (απλα περιμενω χαλαρααααα και απολαμβανω τωρα ....)

να παω σε AOSP οταν εχω 5 ωρες οθονη για την πλακα μου?:)

το σκέφτηκα για μια φαση αλλα οπως ειπα και πιο πανω ακουμπάω ταβανι τωρα ...:lol:

Freddara και εσύ άρχοντας είσαι, Odexed Crash+Lean απλά πετάνε και αφού αντέχει η μπαταρία, μην το κουνάς από εκεί εκτός και αν θες να δοκιμάσεις AOSP που στο προτείνω εννοείται. Crom KANG και θα χάσεις την μπάλα με τις ατελείωτες ρυθμίσεις.

Έχει πλάκα που όλοι λέτε πως έχει φτάσει ταβάνι και δεν φλασαρετε.

Χαχαχ αφού δεν βγαίνει τίποτα νέο τι να φλασαρετε ρε πλάκα κάνετε για να δω τώρα που βγήκε νέος λειν θα τον βάλετε η θα μείνετε όπως είστε στα σίγουρα χ

Χαχαχαχ εγώ τον βάζω αμέσως.

Σ ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. Ειμαι ηδη root τωρα. Μπορω με καποιο προγραμμα να παρω backup απο φωτογραφιες σημειωσεις μηνυματα επαφες και καποια αλλα και μετα να κανω εκαναφορα επιλεκτικα?

απιστευτος συνδυασμός ..

Με καθαρή εγκατάσταση (full wipe) crash 17 and lean kernel το τηλ. Δεν μπορούσε να "σταθει" από τα συνεχή reboot. Αναγκαστικά γύρισα στην official με root. Μήπως καμία ιδέα τι μπορεί να έφταιγε; Εσύ δεν είχες τετοιο πρόβλημα αρχικά με αυτό τον συνδυασμό;

.

Edited by artakigeorge

Με καθαρή εγκατάσταση (full wipe) crash 17 and lean kernel το τηλ. Δεν μπορούσε να "σταθει" από τα συνεχή reboot. Αναγκαστικά γύρισα στην official με root. Μήπως καμία ιδέα τι μπορεί να έφταιγε; Εσύ δεν είχες τετοιο πρόβλημα αρχικά με αυτό τον συνδυασμό;

.

Απεγκατεστησε το note 3 UPSM Mode από το exposed. Αυτό δημιουργεί τα reboot.

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-performance-battery-friendly-t2861374

Παιδια εχει δοκιμασει κανεις την miui?Εντυπωσεις?Εχει ελληνικη γλωσσα ή τα μισα θα ειναι κινεζικα?

Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated

Έχει πλάκα που όλοι λέτε πως έχει φτάσει ταβάνι και δεν φλασαρετε.

Χαχαχ αφού δεν βγαίνει τίποτα νέο τι να φλασαρετε ρε πλάκα κάνετε για να δω τώρα που βγήκε νέος λειν θα τον βάλετε η θα μείνετε όπως είστε στα σίγουρα χ

Χαχαχαχ εγώ τον βάζω αμέσως.

Σαν να μου φαίνεται μισό κλικ πιο γρήγορος και μια ψιλή πιο καλή μπαταρία, χα χα πάλι παπάδες έκανε.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις