Prattein_Aloga Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 επισης μου βγαζει "sd card safe to remove" στο ακυρο Ωπα ωπα ωπα. Δε θελω να σε φοβισω αλλα κρατα ενα backup της καρτας σου καποια στιγμη. Μου το εκανε κι εμενα αυτο (ασχετως ρομ, ημουν με xnote 17) στο ασχετο. Αποτελεσμα μετα απο λιγο καηκε η καρτα. Δε θεωρω πως φταιει η ρομ (αν και ειναι ομολογουμενως περιεργη συμπτωση), θα το μαθουμε οταν αλλαξεις rom ομως :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ο αελ 7.9 σαν ρουφάει την μπαταρία παρά πολύ η μου φάνηκε; 15 ωρες με 2.3 ωρες οθόνη Μόνο και ήταν όλο με wifi... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ο αελ 7.9 σαν ρουφάει την μπαταρία παρά πολύ η μου φάνηκε; 15 ωρες με 2.3 ωρες οθόνη Μόνο και ήταν όλο με wifi...πόσο % μπαταρία είσαι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 πόσο % μπαταρία είσαι ? Τι ποσό ειμαι? φορτίζει τώρα.... Σε λίγο γίνεται 100% 2η φορτίσει το κάνω απο χθες το βράδυ στις 10 που το εβγαλα. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Τι ποσό ειμαι? φορτίζει τώρα.... Σε λίγο γίνεται 100% 2η φορτίσει το κάνω απο χθες το βράδυ στις 10 που το εβγαλα.Εγώ με lean 3.10 πρώτη φόρτιση είμαι 51% και 4.15 οθόνη και δες χρήση που έκανα +browser μόνο wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) Τι να πω.... Καλα και με λεαν που ήμουν μην νομίζεις καλύτερα ήμουν αλλα έβγαζα περίπου 3.30με4 ώρες οθόνη στο 5% μπαταρία. Αλλά με αελ τώρα είδα παρα πολύ πτώση.... Θα το κοιτάξω και αύριο που θα έχω κάνει ήδη την Τρίτη φόρτιση... Και βλέπουμε... Edited September 28, 2014 by Livas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Τι να πω.... Καλα και με λεαν που ήμουν μην νομίζεις καλύτερα ήμουν αλλα έβγαζα περίπου 3.30με4 ώρες οθόνη στο 5% μπαταρία. Αλλά με αελ τώρα είδα παρα πολύ πτώση....Τέτοια νούμερα μόνο αν κάνεις τρελή χρήση μονο:blink: Αν το δουλεύεις νορμαλ κάπου έχεις θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ο lean 3.10 πάει ακόμη καλύτερα (σε επιδόσεις αναφέρομαι) αφού τρέχοντας το antutu έπιασα ακόμη μεγαλύτερο score σε σχέση με τον 3.9.3. [ATTACH]50405[/ATTACH] Είναι η πρώτη φορά που φτάνω σε τέτοιο score και μάλιστα χωρίς overclocking. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Τέτοια νούμερα μόνο αν κάνεις τρελή χρήση μονο:blink: Αν το δουλεύεις νορμαλ κάπου έχεις θέμα. καλα παιζουν πολλα πραγματα ρολο παιδια ετσι ? αν πχ εχεις καλο σημα στην δουλειά ... αν εχεις στο σπιτι (πχ εγω τωρα εχω θεμα ).... και 10002 αλλα ...:) δηλαδη ενα Note 3 σε ενα σπιτι με πολυ καλο σημα πχ (λεω εγω τωρα) θα εχει τεραστια διαφορα στην μπαταρια με το ιδιο στημένο στα παντα note 3 αλλα σε σπιτι με μετριο εως κακο σημα κτλ .... υπαρχουν αυτες οι διαφορες που πολλες φορες δεν τις δινουμε την σημασια που πρεπει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Τέτοια νούμερα μόνο αν κάνεις τρελή χρήση μονο:blink: Αν το δουλεύεις νορμαλ κάπου έχεις θέμα. Κοίτα η χρήση μου είναι νορμάλ για εμένα... Δουλεύω πολύ messenger / Skype / viber Και πολύ το 4g. Για αυτό δεν περιμένω νούμερα παραπάνω από 4ωρες τα ξέρω αυτά. Απλά μου φάνηκε το χθεσινό με WiFi πολύ κατανάλωση. Μπορεί να μην πάτησε καλά ο κερνελ.. Ακόμα. Θα δείξει αύριο αυτό.. Και ποτέ greenify. To θεωρώ άκυρο πρόγραμμα.. Χεχε Οτι δεν θέλω το διαγράφω τελείως.. Χεχε Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Κοίτα η χρήση μου είναι νορμάλ για εμένα... Δουλεύω πολύ messenger / Skype / viber Και πολύ το 4g. Για αυτό δεν περιμένω νούμερα παραπάνω από 4ωρες τα ξέρω αυτά. Απλά μου φάνηκε το χθεσινό με WiFi πολύ κατανάλωση. Μπορεί να μην πάτησε καλά ο κερνελ.. Ακόμα. Θα δείξει αύριο αυτό.. Και ποτέ greenify. To θεωρώ άκυρο πρόγραμμα.. Χεχε Οτι δεν θέλω το διαγράφω τελείως.. Χεχε Κάτι δε σου πάει καλά μάλλον. 4 ώρες στο 19% βγάζω εγώ στοκ και με σχεδόν την ίδια χρήση με σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 καλα παιζουν πολλα πραγματα ρολο παιδια ετσι ? αν πχ εχεις καλο σημα στην δουλειά ... αν εχεις στο σπιτι (πχ εγω τωρα εχω θεμα ).... και 10002 αλλα ...:) δηλαδη ενα Note 3 σε ενα σπιτι με πολυ καλο σημα πχ (λεω εγω τωρα) θα εχει τεραστια διαφορα στην μπαταρια με το ιδιο στημένο στα παντα note 3 αλλα σε σπιτι με μετριο εως κακο σημα κτλ .... υπαρχουν αυτες οι διαφορες που πολλες φορες δεν τις δινουμε την σημασια που πρεπει ... Εγώ έχω διαφορά από το σαλόνι στην κρεβατοκαμαρα εννοείτε πως έτσι είναι τα πράγματα το σήμα (που στο κρεβάτι δεν έχω καθόλου) είναι η μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας Κοίτα η χρήση μου είναι νορμάλ για εμένα... Δουλεύω πολύ messenger / Skype / viber Και πολύ το 4g. Για αυτό δεν περιμένω νούμερα παραπάνω από 4ωρες τα ξέρω αυτά. Απλά μου φάνηκε το χθεσινό με WiFi πολύ κατανάλωση. Μπορεί να μην πάτησε καλά ο κερνελ.. Ακόμα. Θα δείξει αύριο αυτό.. Και ποτέ greenify. To θεωρώ άκυρο πρόγραμμα.. Χεχε Οτι δεν θέλω το διαγράφω τελείως.. Χεχε Το greenify;;; άκυρο πρόγραμμα;;;; Για όνομα του Θεού;;;; μην λες τέτοια.... Δοκίμασε το δύο τρεις μέρες και πες μας την γνώμη σου. Δλδ γιατί να τρέχει η συλλογή οι χάρτες η αναβάθμιση λογισμικού;;;;; Πάντα φιλικά χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) Το greenify;;; άκυρο πρόγραμμα;;;; Για όνομα του Θεού;;;; μην λες τέτοια.... Δοκίμασε το δύο τρεις μέρες και πες μας την γνώμη σου. Δλδ γιατί να τρέχει η συλλογή οι χάρτες η αναβάθμιση λογισμικού;;;;; Πάντα φιλικά χεχε Αυτό λέω πχ την αναβάθμιση λογισμικού την έχω διαγράψει τελείως.. Οτι έχει σχέση με Google την εχω διαγράψει τελείως. Ant service delete Sfinder delete Και πολλά άλλα.... (το είχα το greenify αγορασμένο κανονικά.. Το δούλευα διαφορά ειναι ελάχιστη. Και viber / Skype / fb αν τα βάλω εκεί μέσα μετά δεν έρχονται ειδοποιήσεις ακόμα και με την επιλογή από τις ρυθμίσεις του προγράμματος να κρατάει τις ειδοποιήσεις ξυπνιες...) Ορίστε δες και την χρήση μου : [ATTACH]50410[/ATTACH][ATTACH]50410[/ATTACH] [ATTACH]50410[/ATTACH][ATTACH]50410[/ATTACH] Και γιατί το tapatalk οταν βάζω φώτο μου τις βγάζει 2πλες και 3πλες συνέχεια;;; Edited September 28, 2014 by Livas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Και γιατί το tapatalk οταν βάζω φώτο μου τις βγάζει 2πλες και 3πλες συνέχεια;;; Μόλις ανέβει το μήνυμα σου και έχει διπλή φώτο πάτα επεξεργασία και χωρίς να πειράξεις τίποτε πάτα πάλι υποβολή. Εγώ αυτό κάνω. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Μόλις ανέβει το μήνυμα σου και έχει διπλή φώτο πάτα επεξεργασία και χωρίς να πειράξεις τίποτε πάτα πάλι υποβολή. Εγώ αυτό κάνω. Το έκανα αυτό δεν άλλαξε τίποτα... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Το έκανα αυτό δεν άλλαξε τίποτα...91% με 44λεπτα οθόνη και δεν έτρεξε κάτι βαρύ ,δηλαδή αν το πας με αυτή την χρήση θα βγάλεις άλλες δύο ώρες ? Δεν ξέρω αλλά τα νούμερα δεν βγαίνουν. Πάντως εκείνο το k mail ρουφάει πολύ γιατί δεν βάζεις το μαμά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Και ποτέ greenify. To θεωρώ άκυρο πρόγραμμα.. Χεχε Οτι δεν θέλω το διαγράφω τελείως.. Χεχε βρε φιλε μου καλα κανεις κτλ ...αλλα μην λεμε ακυρα προγραμματα σαν το greenify... τα εχω βαλει σε sg1 2 kai 3 και εχω σωσει ζωες,.....:) ουτε μια στο εκκ δεν ειναι ακυρο ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Λοιπόν έβαλα το greenify.... Θα το δω σε κάνα 2 μέρες πως θα πάει.... Έβαλα μεσα πολύ πράγμα για ζζζ... Για να δούμε...!! Το μαμά μαιλ μενιο το έχω σβησμενο έτσι κι αλλιώς.. Το kmail το θεωρώ πολύ ανώτερο με καλύτερο περιβάλλον.. Και δουλεύουν σωστά και τα 4 μαιλ που του έχω περάσει μέσα... Τώρα γιατί ρουφάει τόσο πολύ δεν ξέρω πρώτη φορά το βλέπω τόσο ψηλά.. Χεχε.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Το restart είναι τώρα που εβαλα το greenify για να το ενεργοποιήσω απο το xposed. [ATTACH]50414[/ATTACH][ATTACH]50414[/ATTACH] Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Λοιπόν έβαλα το greenify.... Θα το δω σε κάνα 2 μέρες πως θα πάει.... Έβαλα μεσα πολύ πράγμα για ζζζ... Για να δούμε...!! Το μαμά μαιλ μενιο το έχω σβησμενο έτσι κι αλλιώς.. Το kmail το θεωρώ πολύ ανώτερο με καλύτερο περιβάλλον.. Και δουλεύουν σωστά και τα 4 μαιλ που του έχω περάσει μέσα... Τώρα γιατί ρουφάει τόσο πολύ δεν ξέρω πρώτη φορά το βλέπω τόσο ψηλά.. Χεχε.. livas εμενα το greenify με εχει σωσει ...εχω τα παντα στο κινητο μου και τα ανοιγω οποτε θελω ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Παιδεις στην crach 17.1 και στην x-note 20 ,δεν παιζει το vpn .Τι εννοω;δεν φτανεις να το στησεις...δηλαδη οταν πατας για vpn και σου λεει οτι πρεπει να εχει η pin ή password για να προχωρησεις ,πχ εγω παζω το Pin Και μετα δεν μου ανοιγει να φτιαξω το vpn αλλα στην ουσια κολλαει.. τελικα εβαλα omega 22 και παιζει κανονικα...τι να πω ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Το restart είναι τώρα που εβαλα το greenify για να το ενεργοποιήσω απο το xposed. [ATTACH]50414[/ATTACH][ATTACH]50414[/ATTACH]μέσα σε μια ώρα πηγές 77% και έχεις αλλά 20 λεπτά οθόνη ? Φίλε μου κάτι σου πίνει την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 μέσα σε μια ώρα πηγές 77% και έχεις αλλά 20 λεπτά οθόνη ? Φίλε μου κάτι σου πίνει την μπαταρία. Αμ αυτό λέω και εγώ κάτι δεν πάει καλα με εμένα.. Χεχε Θα βάλω και το κ-@mail σε ΖΖΖ (greenify) να δω... Πως βλέπουμε τι τρώει την μπαταρία έτσι απότομα...?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Αμ αυτό λέω και εγώ κάτι δεν πάει καλα με εμένα.. Χεχε Θα βάλω και το κ-@mail σε ΖΖΖ (greenify) να δω... Πως βλέπουμε τι τρώει την μπαταρία έτσι απότομα...?? Wakelock detector από το store.Μήπως έχεις θεμαμε την μπαταρία;πόσους μήνες το έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Wakelock detector από το store.Μήπως έχεις θεμαμε την μπαταρία;πόσους μήνες το έχεις; Το έχω αυτό αγορασμένο στη φουλ έκδοση.. 10 μήνες σχεδόν ( απο παραμονή Πρωτοχρονιάς). Η μπαταρία λογικά σε καλή κατάσταση είναι.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts