menioseten Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Βραχος η μπαταρια με τις ρυθμισεις του friedrich :-)και δεν έχασε σε ταχύτητα http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55334106&postcount=809 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Επιτέλους screen mirroring σε custom roms ;) Απλή η διαδικασία http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2621550 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Επιτέλους screen mirroring σε custom roms ;) Απλή η διαδικασία http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2621550 Ετσι μπραβο.Μεθαυριο περιμενω 55αρα samsung και σκεφτομουν πως θα κανω screen mirroring.Εξαιρετικα νεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Είπαμε. Κάθε φορά βγαίνει ένας καλύτερος που είναι κλικ γρηγορότερος και ένα κλικ καλύτερος σε μπαταρία από τον προηγούμενο. Αηδία κατάντησε. Εγώ με όλους τα ίδια αποτελέσματα έχω πάνω κάτω. Τώρα χρησιμοποιώ ultimate v59 μόνο και μόνο για τα double tap to wake και swipe to sleep και για τα έτοιμα προφίλ που έχει. Α ξέχασα. Είναι και ένα κλικ ο πιο γρήγορος :P ωραία να δω λοιπών πόσο καιρό θα μείνεις και δεν θα αλλάξεις κερνελ. έβγαλε τον 60 να ξέρεις. ... τα ίδια αποτελέσματα ή τα έχεις γιατί δεν ξέρεις τι να βλέπεις ή γιατί απλά τα βλέπεις χωρίς να κοιτάς τις λεπτομέρειες γιατί εκεί είναι η διαφορές τους . Δεν είπε κανένας ότι είναι μέρα με την νύχτα αλλά ένα κλικ καλύτερος .... τα double tap to wake το έχει και ο ΑΕΛ. Ωραια...εβαλα τον AEL μολις και δεν εχει synapse για να τον πειραξω....ωραια...τον ξαναβγαζω Να διαβάζετε όταν είναι να φλασαρετε γιατί η ζημιά παραμονεύει αν ήταν κάτι πιο σοβαρό και δεν το διάβαζες γιοκ.. . Edited September 9, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 ωραία να δω λοιπών πόσο καιρό θα μείνεις και δεν θα αλλάξεις κερνελ. έβγαλε τον 60 να ξέρεις. ... τα ίδια αποτελέσματα ή τα έχεις γιατί δεν ξέρεις τι να βλέπεις ή γιατί απλά τα βλέπεις χωρίς να κοιτάς τις λεπτομέρειες γιατί εκεί είναι η διαφορές τους . Δεν είπε κανένας ότι είναι μέρα με την νύχτα αλλά ένα κλικ καλύτερος .... τα double tap to wake το έχει και ο ΑΕΛ. Δηλαδή τώρα για να καταλάβω. Το ότι αλλάζετε kernel κατά βούληση ανά διήμερο σας επιτρέπει να καταλαβαίνετε τόσο μεγάλες διαφορές? Που τις καταλαβαίνετε και με "κλικ? Θα με τρελάνετε τελείως? Το πόσο ξέρω να ξεχωρίζω διαφορές σε kernel άσε να το ξέρω εγώ που flashαρω από εποχές nexus one. Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε kernels ούτε ότι εγώ δεν αλλάζω συχνά. Αλλά το να το flashαρω κάθε μέρα και κάθε μα κάθε φορά να λέω "παιδιά βάλτε τον χ είναι ένα κλικ καλύτερος από τον y και ένα κλικ καλύτερη μπαταρία" εμένα προσωπικά με ξεπερνά. Και μετά από δύο μέρες χρήσης να σου το σχόλιο "τελικά ο χ έχει θέμα με το τάδε άρα ξανά στον y ο οποίος δεν το είχε". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ναι φίλε μου έχουμε πει πως αυτό έχει πάει σε επίπεδο χόμπι δοκιμάζω και εγώ και άλλα παιδιά ότι βγαίνει γιατί γουστάρουμε φλασαρισματα εσύ που δεν γουστάρεις να φλασαρεις κάθε μέρα είναι σεβαστό δικαίωμα σου και καλά θα κάνεις να μην βάλεις τον 60 και να μείνεις στον 59 ..... στο κομμάτι που λες για το τι προτείνουμε οκ έχεις ένα μικρό δίκιο αλλά αν δεν δοκιμάσουμε και δεν συζητήσουμε και εδώ αλλά και πολλοί στο xda εσύ τι θα έβαζες; ;;;;; είμαστε οι λεγόμενοι tester meber τα πειραματόζωα. .. υγ ο ουλτιματε ν60 τα σπάει είναι 2 κλικ καλύτερος από τους άλλους .. αστειεύομαι και σε πειράζω πολύ φιλικά πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Μα ρε μαν αυτό λέω και εγώ. Και εγώ επαγγελματίας flasher είμαι. Και εγώ αλλάζω και δοκιμάσω τακτικά. Αλλά για να βγάλεις σαφή και ασφαλή συμπεράσματα θες κάποιες μέρες/κύκλους φόρτισης. Δεν γίνεται σε πέντε λεπτά να ανακαλύψεις Τι σου δίνει ούτε να ανακαλύψεις νέα μονάδα μέτρησης ταχύτητας ανά μπαταρία. Το "κλικ" δηλαδή. Anyways έβαλα και εγώ τον 60 και πάει μια χαρά μέχρι στιγμής.. Τουλάχιστον βάση κλικ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Μα ρε μαν αυτό λέω και εγώ. Και εγώ επαγγελματίας flasher είμαι. Και εγώ αλλάζω και δοκιμάσω τακτικά. Αλλά για να βγάλεις σαφή και ασφαλή συμπεράσματα θες κάποιες μέρες/κύκλους φόρτισης. Δεν γίνεται σε πέντε λεπτά να ανακαλύψεις Τι σου δίνει ούτε να ανακαλύψεις νέα μονάδα μέτρησης ταχύτητας ανά μπαταρία. Το "κλικ" δηλαδή. Anyways έβαλα και εγώ τον 60 και πάει μια χαρά μέχρι στιγμής.. Τουλάχιστον βάση κλικ... lol έχεις δίκιο ούτως ή άλλως θέλεις 2 μέρες να δεις πως πάει και από διαχείριση μνήμης εκτός την μπαταρία συμφωνούμε απόλυτα και αν γυρίσεις αρκετά πίσω τα έχω πει και εγώ αυτά ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 lol έχεις δίκιο ούτως ή άλλως θέλεις 2 μέρες να δεις πως πάει και από διαχείριση μνήμης εκτός την μπαταρία συμφωνούμε απόλυτα και αν γυρίσεις αρκετά πίσω τα έχω πει και εγώ αυτά ... Μα είναι δυνατόν? Όσο εμείς είχαμε την κουβέντα μας ο dev του ultimate αποφάσισε να κλείσει το thread στο xda και να το συνεχίσει σε ένα ρώσικο! Τι γκίνια ρε φούστη μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 o ael παντως μετα απο 2 με 3 καλες φορτίσεις εχει αρχισει να δειχνει τα δοντια του ...:) ειδικα στην μπαταρια ..! θα επανελθω αυριο μια και θελω να κλεισει 3 μερες στο κινητο για να εχω πληρη εικονα !.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Μα είναι δυνατόν? Όσο εμείς είχαμε την κουβέντα μας ο dev του ultimate αποφάσισε να κλείσει το thread στο xda και να το συνεχίσει σε ένα ρώσικο! Τι γκίνια ρε φούστη μου! μα είναι δυνατόν τι έχουν πάθει όλοι και φεύγουν από το xda περίεργο δεν είναι. χαχαχα έβγαλε και ν61 o ael παντως μετα απο 2 με 3 καλες φορτίσεις εχει αρχισει να δειχνει τα δοντια του ...:) ειδικα στην μπαταρια ..! θα επανελθω αυριο μια και θελω να κλεισει 3 μερες στο κινητο για να εχω πληρη εικονα !.... Ναι σιγά τα αυγά ...τα ίδια θες να λέμε αφού είπαμε να σταματήσουμε αυτήν την καραμέλα είναι όντος εκνευριστική χαχαχαχ όλοι καλοί είναι ρε εγώ έβαλα κερνελ 5 μήνες πίσω και ήταν πάλι μικρές οι διαφορές . και εγώ αελ έχω μου φαίνεται πολύ καλός αλλά μπαταρία φτάνω μέχρι 6 ώρες ενώ πριν 2 3 μήνες έπιανα τις 8 ώρες οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 μα είναι δυνατόν τι έχουν πάθει όλοι και φεύγουν από το xda περίεργο δεν είναι. χαχαχα έβγαλε και ν61 Ναι σιγά τα αυγά ...τα ίδια θες να λέμε αφού είπαμε να σταματήσουμε αυτήν την καραμέλα είναι όντος εκνευριστική χαχαχαχ όλοι καλοί είναι ρε εγώ έβαλα κερνελ 5 μήνες πίσω και ήταν πάλι μικρές οι διαφορές . και εγώ αελ έχω μου φαίνεται πολύ καλός αλλά μπαταρία φτάνω μέχρι 6 ώρες ενώ πριν 2 3 μήνες έπιανα τις 8 ώρες οθόνη ρε συ εμενα μου φαινεται πιο σμουθ απο civato ..:lol::lol::lol: θα το δω παντως σοβαρα τωρα η μπαταρια μου φαινεται καλύτερη ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 ρε συ εμενα μου φαινεται πιο σμουθ απο civato ..:lol::lol::lol: θα το δω παντως σοβαρα τωρα η μπαταρια μου φαινεται καλύτερη ..:) Παντως ο ultimate 59 με smartmax governor ειναι πολυ μπροστα στην μπαταρια απο ολους τους υπολοιπους:p Σοβαρα τωρα δεν κανω πλακα οποιος εχει ultimate ας δοκιμασει με smartmax και θα δει διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Παντως ο ultimate 59 με smartmax governor ειναι πολυ μπροστα στην μπαταρια απο ολους τους υπολοιπους:p Σοβαρα τωρα δεν κανω πλακα οποιος εχει ultimate ας δοκιμασει με smartmax και θα δει διαφορα.Χα χα ,άντε να δούμε ποιον θα πρώτο δοκιμάσουμε ,μόλις έβαλα lean 3.8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 ωραία να δω λοιπών πόσο καιρό θα μείνεις και δεν θα αλλάξεις κερνελ. έβγαλε τον 60 να ξέρεις. ... Να διαβάζετε όταν είναι να φλασαρετε γιατί η ζημιά παραμονεύει αν ήταν κάτι πιο σοβαρό και δεν το διάβαζες γιοκ.. . Ακομα και γιοκ...θα τη βρισκαμε την ακρη εδω μεσα και θα διορθωνοταν :D :thumbup: Εννοειται εχεις δικαιο! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Χα χα ,άντε να δούμε ποιον θα πρώτο δοκιμάσουμε ,μόλις έβαλα lean 3.8. Χαχαχαχαχα... Περιμένουμε εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Χαχαχαχαχα... Περιμένουμε εντυπώσεις...Μου έκανε εντύπωση ότι χωρίς πρόγραμμα οι πύρινες μπαίνουν idle αμέσως . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Γειά σας! Μόλις το πήρα και γω. Αλλά επειδή για να διαβάσω 350 σελίδες είναι πολλές έχει κανείς την καλοσύνη να μου δώσει περιεκτικές οδηγίες; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soilime Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ωραία τώρα είσαι root ,το SU δίνει δικαιώματα στις εφαρμογές. Τη εννοείς λέγοντας το τηλεφωνο είναι όπως πριν ? Το μόνο που άλλαξε στην συσκευή σου είναι ότι μπορείς να τρέξεις εφαρμογές που χρειάζεται να είσαι root. Παίδες έβαλα τον ael 7.7 και δείχνει πολύ καλός. Επιτέλους έβγαλα άκρη πως δουλεύει το διπλό κτύπημα,πρέπει στα επόμενα 5 δεύτερα που θα κλείσει η οθόνη να πατήσεις διπλό κτύπημα :)μετά δεν ανοίγει. Καλησπερα Μενιο.Τωρα που καταφερα το root τι αλλο μπορω να κανω?Σε τι προγραμματα μπορω να βρω δυνατοτητες free εφαρμογων κ απο που κατεβαζω?Εχω εγκαταστησει το F-Droid αλλα δε βλεπω να εχει κ τιποτα αξιολογο.Εφαρμογες του Play Store επι πληρωμη μπορω να τις κατεβασω free κ απο που?Τις αλλες δυνατοτητες εχει(οπως αλλαγη στη home/lock screen κτλ.)?Ειμαι λιγο ασχετο με το sport κ ειδικα με το Android.Ειχα συνηθισει το Cydia κ Installous την εποχη που ειχα "μηλοφωνο" αλλα απο τη μερα που αποφασισα να μην ξαναπαρω,μου φαινεται καπως δυσκολο κ πρωτογνωρο το Root στο Android...!Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Καλησπερα Μενιο.Τωρα που καταφερα το root τι αλλο μπορω να κανω?Σε τι προγραμματα μπορω να βρω δυνατοτητες free εφαρμογων κ απο που κατεβαζω?Εχω εγκαταστησει το F-Droid αλλα δε βλεπω να εχει κ τιποτα αξιολογο.Εφαρμογες του Play Store επι πληρωμη μπορω να τις κατεβασω free κ απο που?Τις αλλες δυνατοτητες εχει(οπως αλλαγη στη home/lock screen κτλ.)?Ειμαι λιγο ασχετο με το sport κ ειδικα με το Android.Ειχα συνηθισει το Cydia κ Installous την εποχη που ειχα "μηλοφωνο" αλλα απο τη μερα που αποφασισα να μην ξαναπαρω,μου φαινεται καπως δυσκολο κ πρωτογνωρο το Root στο Android...!Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!:thanks: την πάτησες μεγάλε βασικά δεν χρειάζεστε ρουτ για να βρείτε τσάμπα εφαρμογές βασικά 2 απαγορεύεται τέτοια συζήτηση στο φόρουμ βασικά 3 γιατί βιάζεστε τόσο να κάνετε ρουτ και να πειράζετε το κινητό σας χωρίς καλά καλά να έχετε διαβάσει και να ξέρετε τι είναι ρουτ που χρειάζεται κτλ. δεν θα με τρελάνετε εσείς ...χαχαχα α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Root κάνετε αν νιώθετε ότι σας λείπει κάτι και το feature εκείνο χρειάζεται root access. Δε κάνουμε κάτι μόνο και μόνο για να λέμε ότι το κάναμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Επιτέλους screen mirroring σε custom roms ;) Απλή η διαδικασία http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2621550 Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά σε 46αρα Samsung. Πάρα πολύ ωραία νέα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Για το root ακολουθούμε αυτόν τον οδηγό; http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/root-root-xxufnf4-stock-firmware-knox-t2840150 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Τελικά ρε παιδιά ποιόν θεωρείται τον καλύτερο κέρνελ στο θέμα μπαταρίας? Και αν υπάρχουν και τις καλύτερες ρυθμίσεις ; Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Για το root ακολουθούμε αυτόν τον οδηγό; http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/root-root-xxufnf4-stock-firmware-knox-t2840150Εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397498 Τελικά ρε παιδιά ποιόν θεωρείται τον καλύτερο κέρνελ στο θέμα μπαταρίας? Και αν υπάρχουν και τις καλύτερες ρυθμίσεις ; Sent from my note3lean 3.8 δοκίμασε και θα με θυμηθείς, χωρίς πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts