vag74 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Δηλαδή εάν κάνω unroot θα έχω πάλι Ota update παρότι έχει γράψει ο knox?Το firmware της συσκευής είναι της T-mobile παίζει να βγει εντελώς και να είναι το απλό της Samsung? Μα τι να τις κάνεις τις ΟΤΑ μέσω οντιν βάζεις οποίας χώρας την πάρει πρώτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Δηλαδή εάν κάνω unroot και πάω μέσο του Keys πάλι θα μου κάνει τα ίδια και θα παραμείνει το firmware της T-mobile? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή εάν κάνω unroot θα έχω πάλι Ota update παρότι έχει γράψει ο knox? Μα τι να τις κάνεις τις ΟΤΑ μέσω οντιν βάζεις οποίας χώρας την πάρει πρώτη. Δηλαδή τι εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 ειχα την ωμεγα 17 στο νοτε 3, εχθες περασα την ωμεγα 21, και παρατηρησα οτι ενω στις επαφες μου βγαινουν κανονικα τα ονοματα, στις καταγραφες των κλησεων τα βλεπω σαν αριθομυς και οχι ονοματα. μονο αριθμους τηλεφωνων! το ιδιο βλεπω και στο callrecorder που πριν η καθε κληση μου εβγαινε με ονοματα κανονικα! γνωριζει καποιος τι μπορει να συμβαινει? καθε φορα λεω να μην περασω την επομενη ωμεγα γιατι ολο και καποιο διαφορετικο προβλημα μου βγαζει καθε φορα που αναβαρμιζω στην επομενη ωμεγα, και τελικα την πατησα παλι.! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 ειχα την ωμεγα 17 στο νοτε 3, εχθες περασα την ωμεγα 21, και παρατηρησα οτι ενω στις επαφες μου βγαινουν κανονικα τα ονοματα, στις καταγραφες των κλησεων τα βλεπω σαν αριθομυς και οχι ονοματα. μονο αριθμους τηλεφωνων! το ιδιο βλεπω και στο callrecorder που πριν η καθε κληση μου εβγαινε με ονοματα κανονικα! γνωριζει καποιος τι μπορει να συμβαινει? καθε φορα λεω να μην περασω την επομενη ωμεγα γιατι ολο και καποιο διαφορετικο προβλημα μου βγαζει καθε φορα που αναβαρμιζω στην επομενη ωμεγα, και τελικα την πατησα παλι.! Ευχαριστώ! Κάνε ένα clear catche στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παιδες καλησπερα ειμαι root με towelroot ποια ειναι η διαδικασια για να το ξερουραταρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παιδες καλησπερα ειμαι root με towelroot ποια ειναι η διαδικασια για να το ξερουραταρω? Su / ρυθμίσεις / ολοκληρωτικός αποκλεισμός προσβασημοτητας ριζικου καταλόγου. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Su / ρυθμίσεις / ολοκληρωτικός αποκλεισμός προσβασημοτητας ριζικου καταλόγου. Σ ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ο Civato υποστηριζει gestures με κλειστη οθονη? Αν ναι, πως? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 ειχα την ωμεγα 17 στο νοτε 3, εχθες περασα την ωμεγα 21, και παρατηρησα οτι ενω στις επαφες μου βγαινουν κανονικα τα ονοματα, στις καταγραφες των κλησεων τα βλεπω σαν αριθομυς και οχι ονοματα. μονο αριθμους τηλεφωνων! το ιδιο βλεπω και στο callrecorder που πριν η καθε κληση μου εβγαινε με ονοματα κανονικα! γνωριζει καποιος τι μπορει να συμβαινει? καθε φορα λεω να μην περασω την επομενη ωμεγα γιατι ολο και καποιο διαφορετικο προβλημα μου βγαζει καθε φορα που αναβαρμιζω στην επομενη ωμεγα, και τελικα την πατησα παλι.! Ευχαριστώ! Διαβάζουμε και κανένα changelog που και που. Θέλει full wipe για να φτιάξει έχει αναφερθεί πολλές φορές στο thread της omega στο Xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Διαβάζουμε και κανένα changelog που και που. Θέλει full wipe για να φτιάξει έχει αναφερθεί πολλές φορές στο thread της omega στο Xda. ετσι ακριβως ... η ομεγκα 21 ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ ... ειδικα με civato Σ Φ Α Ι Ρ Α ..... αψογη πραγματικα ...δεν εχει το παραμικρο μπαγκ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Διαβάζουμε και κανένα changelog που και που. Θέλει full wipe για να φτιάξει έχει αναφερθεί πολλές φορές στο thread της omega στο Xda. καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση μου λυθηκε η απορια! εδω δεν υπαρχει χρονος για κατουρημα να μπω να διαβασω και να ψαξω τι και πως. ειχα μεινει οτι οι πιο παλιες δεν ηθελαν φουλ wipe. και τωρα την πατησα ακομα μια φορα. ξανα απο την αρχη. υσ. να υποθεσω οτι ολες οι αναβαθμισεις πλεον θα απετουν foul wipe? ευχαριστω.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 υσ. να υποθεσω οτι ολες οι αναβαθμισεις πλεον θα απετουν foul wipe? .!Όταν αλλάζουμε rom πάντα κάνουμε τα γνωστά wipe ,αυτό είναι νόμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση μου λυθηκε η απορια! εδω δεν υπαρχει χρονος για κατουρημα να μπω να διαβασω και να ψαξω τι και πως. ειχα μεινει οτι οι πιο παλιες δεν ηθελαν φουλ wipe. και τωρα την πατησα ακομα μια φορα. ξανα απο την αρχη. υσ. να υποθεσω οτι ολες οι αναβαθμισεις πλεον θα απετουν foul wipe? ευχαριστω.! Το να διαβάσεις το changelog θέλει 30 δευτερόλεπτα. Το να κάνεις full wipe επειδή δε το διάβασες θέλει περισσότερο δε νομίζεις? Δε θέλει κάθε φορά πάντως full wipe. Εγώ από v19 σε v21 πήγα με dirty και όλα οκ.Το γράφει ο indie αν θέλει η όχι κάθε φορά. Παρεπιπτοντως εγώ τον ξήλωσα τον civato. Παρατηρημενο σε όλους τους kernel του έχει memory leak μετά από 2 3 μέρες λειτουργίας σε σημείο που η συσκευή λαγκάρει και παρουσιάζει battery drain.Σαν τον lean κανένας μέχρι στιγμής στον note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Παρεπιπτοντως εγώ τον ξήλωσα τον civato. Παρατηρημενο σε όλους τους kernel του έχει memory leak μετά από 2 3 μέρες λειτουργίας σε σημείο που η συσκευή λαγκάρει και παρουσιάζει battery drain.Η συσκευή μου δουλεύει σερί 15 μέρες η ραμ δεν έχει πέσει κάτω 1.1GB ,λαγκ ούτε για πλάκα και από μπαταρία βράχος. Βέβαια παίζει ρόλο και η ρομ που έχεις και η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Η συσκευή μου δουλεύει σερί 15 μέρες η ραμ δεν έχει πέσει κάτω 1.1GB ,λαγκ ούτε για πλάκα και από μπαταρία βράχος. Βέβαια παίζει ρόλο και η ρομ που έχεις και η συσκευη. Τώρα είμαι με omega. Αλλά τον δοκίμασα στην δικιά του σε xnote και σε crash. Σε όλες το ίδιο. Με greenify χωρίς greenify με default settings με settings που έχετε γράψει κατά καιρούς με δικές μου δοκιμές , το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Δες και τα ss. Ακόμα και με καθάρισμα των recents αλλά και της ram (άσχετα αν είμαι ενάντια σε κάτι τέτοιο) δουλειά δε γίνεται. Έχω συνήθως κάτω από 1 ελεύθερο. Και η ram πάει και έρχεται αφού υπάρχει άφθονη αλλά έχω παρατηρήσει ότι τους χρόνους που πιάνω μετά από clean install και πέρασμα του kernel δε τους πιάνω με τίποτα μετά από 6 7 φορτίσεις. Με κατά 90% ίδια χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Διαβάζουμε και κανένα changelog που και που. Θέλει full wipe για να φτιάξει έχει αναφερθεί πολλές φορές στο thread της omega στο Xda. Το να διαβάσεις το changelog θέλει 30 δευτερόλεπτα. Το να κάνεις full wipe επειδή δε το διάβασες θέλει περισσότερο δε νομίζεις? Δε θέλει κάθε φορά πάντως full wipe. Εγώ από v19 σε v21 πήγα με dirty και όλα οκ.Το γράφει ο indie αν θέλει η όχι κάθε φορά. Παρεπιπτοντως εγώ τον ξήλωσα τον civato. Παρατηρημενο σε όλους τους kernel του έχει memory leak μετά από 2 3 μέρες λειτουργίας σε σημείο που η συσκευή λαγκάρει και παρουσιάζει battery drain.Σαν τον lean κανένας μέχρι στιγμής στον note. Λοιπόν πάμε μια και Ελληνικά τώρα! :lol: ολα οκ με την 21 full wipe.! πρεπει να κανω κατι αλλο οσον αφορα, civato και lean. δεν καταλαβα ΧΡΙΣΤΟ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Το να διαβάσεις το changelog θέλει 30 δευτερόλεπτα. Το να κάνεις full wipe επειδή δε το διάβασες θέλει περισσότερο δε νομίζεις? Δε θέλει κάθε φορά πάντως full wipe. Εγώ από v19 σε v21 πήγα με dirty και όλα οκ.Το γράφει ο indie αν θέλει η όχι κάθε φορά. Παρεπιπτοντως εγώ τον ξήλωσα τον civato. Παρατηρημενο σε όλους τους kernel του έχει memory leak μετά από 2 3 μέρες λειτουργίας σε σημείο που η συσκευή λαγκάρει και παρουσιάζει battery drain.Σαν τον lean κανένας μέχρι στιγμής στον note. δωσε λίγο λινκ απο lean σου ειναι ευκολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Συμφωνώ και γω. Γύρισα Lean Και θα μείνω εδώ και 1 ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 δωστε λιγο λινκ ρε παιδες να δοκιμασουμε και εμεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Συμφωνώ και γω. Γύρισα Lean Και θα μείνω εδώ και 1 ημέρα. Και εγώ από εχθές με lean και crash rom μέχρι στιγμής όλα καλά.Ο lean ειναι κορυφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Σπουδαια ανακαλυψη το xposed module που κανει disable το location consent παραθυρο οποτε παω να βαλω high accuracy gps. Μας εσωσε, καθε φορα η έγκριση μου εσπαγε τα νευρα και συνηθως βιαζεσαι οταν θες τιποτα navigation στο αμαξι. (Δεν αφηνω ανοιχτο το gps γιατι παρολο που ανοίγει μονο με ορισμενα applications φοβαμαι οτι θα τραβανε και αλλα απο πισω) Κατα τα αλλα διαπιστωνω οτι με high accuracy το compass του google maps ειναι αλλα ντ αλλων ( η ακολουθει παντα την διευθυνση της ταχύτητας σου δεν ειναι σιγουρος) ενω μολις μπει στο gps only δουλευει ξαφνικα αψογα. Καποιο προβλημα ειναι αυτο, ισως δε χρησιμοποιεί το high accuracy τους σενσορες της πυξίδας μονιμα, τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Λοιπόν πάμε μια και Ελληνικά τώρα! :lol: ολα οκ με την 21 full wipe.! πρεπει να κανω κατι αλλο οσον αφορα, civato και lean. δεν καταλαβα ΧΡΙΣΤΟ ! Καλημέρα :) Ο civato και ο lean είναι kernels. Τους περνάς όπως ακριβώς και ένα zip μέσω recovery αλλά χωρίς wipe. Διαλέγεις και παίρνεις. Εγώ προτείνω lean. Link ανεβάζω δικό μου γιατί για κάποιο λόγο δεν μου ανοίγει το δικό του https://mega.co.nz/#!jUphFKaI!yEusn3QE2ggS8OCLSHoWeN2OHkHGOBFLYHHurqE9aeQ Καλού κακού πάρτε ένα backup πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καλημέρα :) Ο civato και ο lean είναι kernels. Τους περνάς όπως ακριβώς και ένα zip μέσω recovery αλλά χωρίς wipe. Διαλέγεις και παίρνεις. Εγώ προτείνω lean. Link ανεβάζω δικό μου γιατί για κάποιο λόγο δεν μου ανοίγει το δικό του https://mega.co.nz/#!jUphFKaI!yEusn3QE2ggS8OCLSHoWeN2OHkHGOBFLYHHurqE9aeQ Καλού κακού πάρτε ένα backup πρώτα. Καλημερα Μολις βαλουμε το lean ποιο προγραμμα μας βαζει? Εννοω οτι με civato εμπαινε το synapse με lean ποιο μπαινει? Διαφορα σε μπαταρια υπαρχει? Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καλημερα Μολις βαλουμε το lean ποιο προγραμμα μας βαζει? Εννοω οτι με civato εμπαινε το synapse με lean ποιο μπαινει? Διαφορα σε μπαταρια υπαρχει? Κανένα δε μπαίνει για αυτό λέγεται και lean kernel. Μπορείς να αλλάξεις κάποια πράγματα με trickster ή set cup. Διαφορά σε μπαταρία υπάρχει ναι προς το καλύτερο όπως και αρκετά χαμηλότερες θερμοκρασίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Κανένα δε μπαίνει για αυτό λέγεται και lean kernel. Μπορείς να αλλάξεις κάποια πράγματα με trickster ή set cup. Διαφορά σε μπαταρία υπάρχει ναι προς το καλύτερο όπως και αρκετά χαμηλότερες θερμοκρασίες. Και αν θες να αλλαξεις συχνοτητες επεξεργαστη? Να τις χαμηλωσεις ή να τις μεγαλωσεις? Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts