iolaos1989 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Παω να το κανω με τον κλασικο τροπο cfroot και ανοιγω το odin και δεν μ αναγνωριζει το κινητο... Ενω τωρα το βρηκε το κινητο τωρα μ κολαει σε ενα σημειο του ροοτ που λεει cache... Edited July 21, 2014 by iolaos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Πιο μοντελο εχεις ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Πιο μοντελο εχεις ?? Το sm-n900...Ενω ξεκιναει κανονικα μου γραφει failed στο τελος και εκτος αυτου ο knox εγραψε και ροοτ δεν ειμαι...ππφφφφ τωρα κολησε σε μια οθονη και δεν ανοιγει με τιποτα το κινητο...Μου ζηταει να το συνδεσω με kies αλλα και παλι τιποτα... Edited July 21, 2014 by iolaos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Πριν λίγο κυκλοφόρησε η καινούργια έκδοση 47 και από ότι βλέπω λένε πως είναι ακόμη πιο γρήγορη :ninja: https://yadi.sk/d/cBBlQbc2X4Uyk Μόλις το πέρασα και το δοκιμάζω.. έχω πάθει την πλάκα μου με την ταχύτητα. Συγκεκριμένα είμαι στον touchwiz και η διαφορά είναι τεράστια σε σύγκριση με τον civato 1.5 , θα τεστάρω και την μπαταρία με κάποιες μικρο ρυθμίσεις που έκανα και θα σας ενημερώσω. Edited July 22, 2014 by Gggggas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Καποιος που να μπορει να βοηθησει ρε παιδια....Δεν ανοιγει το κινητο...Προσπαθησα να ξανα περασω μεσω odin το firmware ανοιγει το κινητο αλλα κολαει στην οθονη που εχει το λογτυπο της samsung και αναβοσβηνει.... Edited July 21, 2014 by iolaos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ποιο firmware περασες και με πιο odin ? Επισης τι τσεκαρες στο odin. Δοκιμασε λιγο να μπεις στο εργοστασιακο recovery. Κρατα πατημενο το volume up , home και power button και δωσε wipe data , cache στο menu που θα δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 (edited) Ποιο firmware περασες και με πιο odin ? Επισης τι τσεκαρες στο odin. Δοκιμασε λιγο να μπεις στο εργοστασιακο recovery. Κρατα πατημενο το volume up , home και power button και δωσε wipe data , cache στο menu που θα δεις Το official που ειχε και πριν...Ενω ανοιγει κανονικα το κινητο κολαει στην οθονη της samsung,εκανα και αυτο που μου ειπες wipe data,cache αλλα και παλι τιποτα...Τι σκατα μοντελο ειναι αυτο γαμοτο τωρα ανοιξε επιτελους και δεν μου λειτουργει η sim... Edited July 22, 2014 by iolaos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Πανε στις πληροφοριες και δες γραφει ΙΜΕΙ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Πανε στις πληροφοριες και δες γραφει ΙΜΕΙ ? Απο το phone info που κοιταξα οχι δεν γραφει καπου το ιμει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Πριν λίγο κυκλοφόρησε η καινούργια έκδοση 47 και από ότι βλέπω λένε πως είναι ακόμη πιο γρήγορη :ninja: https://yadi.sk/d/cBBlQbc2X4Uyk Μόλις το πέρασα και το δοκιμάζω.. έχω πάθει την πλάκα μου με την ταχύτητα. Συγκεκριμένα είμαι στον touchwiz και η διαφορά είναι τεράστια σε σύγκριση με τον civato 1.5 , θα τεστάρω και την μπαταρία με κάποιες μικρο ρυθμίσεις που έκανα και θα σας ενημερώσω. Μήπως φίλε μου μπορείς να μου το ανεβάσεις κάπου γιατί δεν μπορώ να το κατεβάσω από τι λινκ πιο πάνω αλλά ούτε από το mirror ου έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Απο το phone info που κοιταξα οχι δεν γραφει καπου το ιμει... Κοταξε στις ρυθμισεις / σχετικα με το τηλεφωνο / κατασταση. Πολυ πιθανο να εχεις χασει το IMEI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Κοταξε στις ρυθμισεις / σχετικα με το τηλεφωνο / κατασταση. Πολυ πιθανο να εχεις χασει το IMEI. Kαι τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Ρωτάω από απορία. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 (edited) Kαι τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Ρωτάω από απορία. Η μόνη λύση είναι να έχεις μπακαπ το efs με κάποιο τουλς . δώστε πράσινο φως αν είναι καλύτερος ο ultimate 47 από τον σιβατο βρίσκομαι σε διακοπές και λέω να αποφεύγω τα τεστ. Edited July 22, 2014 by StratosGR αναφορά σε παράνομο λογισμικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Μήπως φίλε μου μπορείς να μου το ανεβάσεις κάπου γιατί δεν μπορώ να το κατεβάσω από τι λινκ πιο πάνω αλλά ούτε από το mirror ου έχει Φυσικά , ορίστε η επίσημη σελίδα στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2775931 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ενταξει παιδια ολα καλα μετα απο 3 φορες που φλασαρα μεσω odin το official firmware...παντως ο knox εγραψε αλλα ροοτ δεν γινετε...κολαει στην διαδικασια και δεν καταλαβαινω το γιατι αφου τ κανω ολα σωστα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasmertsi Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ενταξει παιδια ολα καλα μετα απο 3 φορες που φλασαρα μεσω odin το official firmware...παντως ο knox εγραψε αλλα ροοτ δεν γινετε...κολαει στην διαδικασια και δεν καταλαβαινω το γιατι αφου τ κανω ολα σωστα.... Φιλε μου οι drivers εχουν προβλημα σιγουρα.ξαναπερασε τους.υλικο κ συσκευες αφου τους περασεις κοιτα αν ειναι ενεργοποιημενα τα adb κλπ.κι επισης δοκιμασε ν αλλαξεις κ θυρα usb.το ειχα παθει κι εγω με νεξους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Φυσικά , ορίστε η επίσημη σελίδα στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2775931 Φίλε μου αυτό είναι το πρόβλημα δεν μπορώ να το κατεβάσω από την επίσημη σελίδα κανένα από τα δύο λινκ που έχει δεν δουλεύουν! !! Για αυτό σου είπα αν μπορείς να μου το ανεβάσεις εσύ π. χ. στο Dropbox αν έχεις ή κάπουααλλού για να το κατεβάσω ή οποιοδήποτε άλλος! ! Πρέπει να τον δοκιμάσω :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Φίλε μου αυτό είναι το πρόβλημα δεν μπορώ να το κατεβάσω από την επίσημη σελίδα κανένα από τα δύο λινκ που έχει δεν δουλεύουν! !! Για αυτό σου είπα αν μπορείς να μου το ανεβάσεις εσύ π. χ. στο Dropbox αν έχεις ή κάπουααλλού για να το κατεβάσω ή οποιοδήποτε άλλος! ! Πρέπει να τον δοκιμάσω :lol::lol:κατεβασε απο εδω https://cloud.mail.ru/public/b89c16d59ab9/Ultimate_Kernel_v.47.zip απο το pc σου, οχι απο το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 εγω παντως παιδες δεν το κουναω απο civatο με τιποτα... εχω ξεχασει που ειναι ο φορτιστης μιλαμε...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 εγω παντως παιδες δεν το κουναω απο civatο με τιποτα... Μην λες μεγάλα λόγια:) ,από ότι με είπε ένα πουλάκι είναι πιο γρήγορος από τον civato και περιμένω απάντηση για την μπαταρία, γιατί είναι γνωστό ότι ο ultimate ρουφαει λίγο παραπάνω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Φιλε μου οι drivers εχουν προβλημα σιγουρα.ξαναπερασε τους.υλικο κ συσκευες αφου τους περασεις κοιτα αν ειναι ενεργοποιημενα τα adb κλπ.κι επισης δοκιμασε ν αλλαξεις κ θυρα usb.το ειχα παθει κι εγω με νεξους. Και θυρα usb αλλαξα και ξαναπερασα τους drivers και με kies και σκετους και παλι τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ρε παιδιά κάνω εγκατάσταση omega 20 όλα καλά φλασ σε browser Ok και στον στοκ και στον Chrome. Ξεκίνησα λοιπόν να βάζω προγράμματα. Έχω βάλει και adblock. Τώρα όμως δεν παίζει φλας και στη θέση του βγάζει ένα παράθυρο με το μήνυμα ότι ο διακομιστής διέκοψε την σύνδεση. Έχει κανείς καμιά λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Temasek cm11 Για όποιον δε χρησιμοποιεί το πενακι, παρά πολύ καλή γρήγορη και καλή μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasmertsi Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Και θυρα usb αλλαξα και ξαναπερασα τους drivers και με kies και σκετους και παλι τιποτα.. Κανε κ μια δοκιμη με ποιο παλιο οντιν δεν χανεις τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Είπα να ανεβάσω ταχύτητα:) και έκανα τις ρυθμίσεις του φίλου εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54328224&postcount=2052 Ξεχάστε ότι ξέρεται από ταχύτητα, κλάμα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts