vag74 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Εμενα Κοσμα με τον file manager που εχει η xnote κανει 2.5 με 3 λεπτα να μετακινησει την xnote18 στην sdcard ο ultimate 44.μηπως φταει ο file manager που δουλευετε? Και με τον stock καθυστερεί. Εσυ με ποιον file manager μεταφέρεις να δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Και ο stock το ιδιο μου κανει. Και με esfile manager Xnote 14 εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Και με τον stock καθυστερεί. Εσυ με ποιον file manager μεταφέρεις να δοκιμάσω. Ο στοκ που εχει η xnote15 δεν θυμαμαι αν ειναι απο το s5 ομως my files version 1.0 γραφει στις εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) Μπορει να παιζει ρολο συνδυασμος ρομ και κερνελ το προβλημα τι να πω. Και μενα version 1.0 Edited July 9, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Μηπως παιζει ρολο που εχω τικαρει αυτες τις επιλογες? [ATTACH]47147[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) Μπα δεν εχει σχεση. Εβαλα civato explorer 1.2 και διορθωθηκε :-) Παρεπιμπτοντως και καλος κερνελ Dynamic fsync τικαρουμε ή οχι ?? Edited July 9, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Μπα δεν εχει σχεση. Εβαλα civato explorer 1.2 και διορθωθηκε :-) Παρεπιμπτοντως και καλος κερνελ Dynamic fsync τικαρουμε ή οχι ?? Ποίος explorer είναι αυτός που τον βρίσκω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ποίος explorer είναι αυτός που τον βρίσκω;kernel του civato οχι explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=16387 Τον 1.2 βαλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=16387 Τον 1.2 βαλε Explorer γράφει δεν είναι kernel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Xplorer γραφει. Κερνελ ειναι απλα αλλαξε ονομασια ο civato Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Xplorer γραφει. Κερνελ ειναι απλα αλλαξε ονομασια ο civato Άρα πάμε σε άλλον kernel είναι καλός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ναι βαλτον και γραψε εντυπωσεις. Βαλε της εξης ρυθμισεις στο synapse : - Screenoff max freq 960 - Touchboost max freq 1574 - Intellihotplug enable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ναι βαλτον και γραψε εντυπωσεις. Βαλε της εξης ρυθμισεις στο synapse : - Screenoff max freq 960 - Touchboost max freq 1574 - Intellihotplug enable Οκ ακολουθω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Οκ ακολουθω:D Τον πέρασα και εγώ....για να δούμε τι θα πει και αυτός... :) Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ο civato σαν developers ειναι ενα κλικ πανω απο τους αλλους στους κερνελ. Θα φανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ναι βαλτον και γραψε εντυπωσεις. Βαλε της εξης ρυθμισεις στο synapse : - Screenoff max freq 960 - Touchboost max freq 1574 - Intellihotplug enable [ATTACH]47150[/ATTACH][ATTACH]47151[/ATTACH] Για δες τα screenshots ειμαι καλά να κάνω reboot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Μια χαρα κανε reboot και οταν ξαναμπει πρεπει να σου βγαλει ειδοποιηση "synapse boot completed" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Τελικα ο ultimate εχει θεμα στην εγγραφη στην εξωτερικη μνημη. Μετακινησα αρχειο ρομ της xnote και ηταν αργο και με το ματι. Παλαιοτερα δε μετρησα ταχυτητα με αλλον κερνελ αλλα σιγουρα δεν εκανε 10 λεπτα. Η καρτα μου ειναι μια sandisk ultra u1 class 10 8gb Δειτε ταχυτητα εγγραφης. Ελπιζω να το διορθωσει γιατι εκτος απο αυτο το θεμα ο κερνελ ειναι βραχος Κοσμα εγω που εχω μια toshiba class 10 γραφει με 1,5mb/sec για το ιδιο αρχειο θελω περιπου 23 λεπτα δεν παλευεται. Εγώ με xnote 18 και ουλτιμειτ44 για ακριβώς το ίδιο αρχείο με solid Explorer έκανα 2.5 λεπτά για να αντιγράφει με μέσο όρο 14.5 mb/s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Αν εχετε περασμενα το νεο νφ4 μονο σιβατο . Εγω εχω να πω οτι περασα απο χ νοτε 15 σε 16 ,17,18 . Επιτελους τωρα ξανα με σιβατο και 18 χανω μονο 1% στο βραδυ Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Μια χαρα κανε reboot και οταν ξαναμπει πρεπει να σου βγαλει ειδοποιηση "synapse boot completed" Κοσμά οι πυρήνες του βλέπω μηδενίζουν και χωρίς το intelli-hotplug.Εσύ βλέπεις κάποια άλλη διαφορά π.χ σε θερμοκρασία;Η ταχύτητα σου φαίνεται ίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Κοσμά οι πυρήνες του βλέπω μηδενίζουν και χωρίς το intelli-hotplug.Εσύ βλέπεις κάποια άλλη διαφορά π.χ σε θερμοκρασία;Η ταχύτητα σου φαίνεται ίδια;σου μηδενιδουν στη αρχή μετά από επανεκκίνηση. Μετά όμως από λίγο δεν μηδενιδουν για αυτό θέλει τικ το Intelli Hotplug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Με ultimate 44 και omega 19 το κινητό έχει απογειωθεί.. Σκέφτομαι σήμερα να περάσω την τελευταία ομεγκα(20)..τελικα με λίγα λόγια παιδιά ποιον κερνελ προτείνεται με την νέα βάση..; τον civato; η καλυτερα εφόσον είναι τούμπανο το κινητό να μη το πειράξω (το σκέφτομαι και αυτό). :p Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Με ultimate 44 και omega 19 το κινητό έχει απογειωθεί.. Σκέφτομαι σήμερα να περάσω την τελευταία ομεγκα(20)..τελικα με λίγα λόγια παιδιά ποιον κερνελ προτείνεται με την νέα βάση..; τον civato; η καλυτερα εφόσον είναι τούμπανο το κινητό να μη το πειράξω (το σκέφτομαι και αυτό). :p Sent from my note3μην αλλάζεις ρομ βάλε τον civato και απόλαυσε ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 μην αλλάζεις ρομ βάλε τον civato και απόλαυσε ποιότητα. Μενιο επειδή είμαι εκτός σπιτιού έχεις λίγο λινκ για τον κέρνελ;; (τον έψαξα λίγο αλλά δε τον βρήκα στο xda) Επίσης ρυθμίσεις είναι αυτές που δίνετε πιο πάνω έτσι; Ευχαριστώ προκαταβολικα.. Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts