kaeser Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Παιδιά αν θέλετε δοκιμάστε αυτόν τον kernel βασίζεται στον stock N900TUVUDNE6 kernel δείχνει την καλύτερη διαχείριση μνήμης απο οποιονδήποτε έχω δοκιμάσει,smooth και η μπαταρία ταύρος. (Compulsion kernel) https://www.dropbox.com/s/qqfp5jinwe44g01/N9005_Compulsion_Kernel_KK_14_ULTIMATE.zip Vag μόλις τον πέρασα και γω με ρομ s5 v5 και περιμένω να σου πω αποτέλεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nousidiola Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Τελικα εγινε πατατα. Η συλογη φωτογραφιων διακοπτεται και οταν παω να μπω στο φορουμ μου λεει δεν βρεθηκε. Αργει αρκετα. Δεν λεω πως φταιει ο kernel αλλα δεν κανει σε συνδιασμο με την ρομ μου.νομιζω. φιλε da_rudakos μηπως μπορεις να μου πεις πως θα βρω τον παλιο μου κερνελ? Επειδη εχεις τον ιδιο... μπας και στρωσει. Για να σας προλαβω εχω δοκιμασει κανα δυο τρεις αλλους. Κσι φυσικα wipe cash wipe davlin cash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Τελικα εγινε πατατα. Η συλογη φωτογραφιων διακοπτεται και οταν παω να μπω στο φορουμ μου λεει δεν βρεθηκε. Αργει αρκετα. Δεν λεω πως φταιει ο kernel αλλα δεν κανει σε συνδιασμο με την ρομ μου.νομιζω. φιλε da_rudakos μηπως μπορεις να μου πεις πως θα βρω τον παλιο μου κερνελ? Επειδη εχεις τον ιδιο... μπας και στρωσει. Για να σας προλαβω εχω δοκιμασει κανα δυο τρεις αλλους. Κσι φυσικα wipe cash wipe davlin cash.D3 http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=6316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Vag μόλις τον πέρασα και γω με ρομ s5 v5 και περιμένω να σου πω αποτέλεσμα βάλε spu 300/2500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 (edited) βάλε spu 300/2500 Δεν μου έχει εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα για να παίξω με την cpu εκτός αν δεν το βλέπω. .. Edited June 22, 2014 by kaeser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 [ATTACH]46434[/ATTACH] Το έχει η rom αυτό φίλε. Για πες εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nousidiola Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 D3 http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=6316 Μενιο ευχαριστω πολυ. Νομιζω πως εστρωσε. θα το δω στη συνεχεια της ημερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaPodi Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Καλημέρα παιδιά. Ρούταρα χωρίς να τριπάρει το νοξ! Με το ρουτ της πετσέτας! Αν βαλω το xposed framework θα το τριπάρει? Δεν βρήκα κάπου να το λέει με σαφήνεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Οχι δε θα τριπαρει το knox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Καλημέρα παιδιά. Ρούταρα χωρίς να τριπάρει το νοξ! Με το ρουτ της πετσέτας! Αν βαλω το xposed framework θα το τριπάρει? Δεν βρήκα κάπου να το λέει με σαφήνεια.Το xposed framework είναι πρόγραμμα που για να δουλέψει θέλει root δεν υπάρχει περίπτωση να γράψει ο κνοξ ,με την ίδια λογική θα έγραφε και το titanium backup και άλλα προγράμματα. Από ότι ξέρω γράφει μόνο αν βάλεις recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaPodi Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 A ωραια παιδια! Ευχαριστώ. Το ίδιο ισχύει και για ένα Google Play Store Modded by Chelpus? Ρωτάω να είμαι σίγουρη γιατί παντού βλέπω flash και Flash και reboot. Και λέω μην τριπαρει. Βλέπω Μάλιστα ότι απεγκαθίσταται δύσκολα αύτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Το xposed framework τι ακριβω;ς μας προσφερει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theostinato Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Παιδιά αν θέλετε δοκιμάστε αυτόν τον kernel βασίζεται στον stock N900TUVUDNE6 kernel δείχνει την καλύτερη διαχείριση μνήμης απο οποιονδήποτε έχω δοκιμάσει,smooth και η μπαταρία ταύρος. (Compulsion kernel) https://www.dropbox.com/s/qqfp5jinwe44g01/N9005_Compulsion_Kernel_KK_14_ULTIMATE.zip εχω και εγω αυτον τον kernel εδω και 3 μερες και ειναι καταπληκτικος. Κανε μου μια χαρη αν μπορεις και δες αν δουλευει το gps γτ εμενα δεν κλειδωνει για να δω αν ειναι θεμα kernel. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 εχω και εγω αυτον τον kernel εδω και 3 μερες και ειναι καταπληκτικος. Κανε μου μια χαρη αν μπορεις και δες αν δουλευει το gps γτ εμενα δεν κλειδωνει για να δω αν ειναι θεμα kernel. Έκανα το τεστ και κλείδωσαν αστραπιαία και οι 18 που έβλεπε αρα δεν είναι θέμα kernel.[ATTACH]46444[/ATTACH] Ποια rom έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 εχω και εγω αυτον τον kernel εδω και 3 μερες και ειναι καταπληκτικος. Κανε μου μια χαρη αν μπορεις και δες αν δουλευει το gps γτ εμενα δεν κλειδωνει για να δω αν ειναι θεμα kernel. φιλε μου τον εχω και εγω τον κερνελ και θα συμφωνήσω οτι ειναι πολυ καλος!!!και οχι δεν ειναι θεμα κερνελ μολις το δοκίμασα και κλειδωσε μεσα σε τεσσερα δευτερολεπτα!!(μεσα στο σπίτι!! και με καινουργια ρομ stock s5 v5!!:shock:!!) θα τα δοκιμάσω και τα δυο στης επόμενες μερες να δουμε πος τα πανε!! παντως η ρομ φαίνεται πολύ καλη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theostinato Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 ευχαριστω ρε παιδια εκανα factory reset και επαιξε ολα κομπλε. δεν ξερω τι εφταιγε. αμα δεν κανει reboot στα καλα του καθουμενου θα τον κρατησω. Ο lean ο kernel του wootever και ο compulsion ειναι οι καλυτεροι για μενα πολυ σταθεροι smooth καλη μπαταρια και καθολου lag στα animation. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 φιλε μου τον εχω και εγω τον κερνελ και θα συμφωνήσω οτι ειναι πολυ καλος!!!και οχι δεν ειναι θεμα κερνελ μολις το δοκίμασα και κλειδωσε μεσα σε τεσσερα δευτερολεπτα!!(μεσα στο σπίτι!! και με καινουργια ρομ stock s5 v5!!:shock:!!) θα τα δοκιμάσω και τα δυο στης επόμενες μερες να δουμε πος τα πανε!! παντως η ρομ φαίνεται πολύ καλη!!! βάλε και τα 3 zip αρχεία που είχα ανεβάσει σε προηγούμενη σελιδα, αν δεν τα έχεις βάλει ήδη.Η rom είναι καταπληκτική πιο σταθερή και smooth από την omega v17 που είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Τεσταρω τον ultimate μεχρι βραδυ και μετα τον complusion να δω τι ψαρια πιανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Τεσταρω τον ultimate μεχρι βραδυ και μετα τον complusion να δω τι ψαρια πιανει για πες εντυπώσεις απο όλους;όταν τους δοκιμάσεις, για τον lean τι λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Και ο lean πολυ καλος. Πιστευω ο skyhigh ειναι μεχρι στιγμης ο καλυτερος που εχω δοκιμασει. Αυριο θα εχω αποψη και για τους δυο που δοκιμαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Και ο lean πολυ καλος. Πιστευω ο skyhigh ειναι μεχρι στιγμης ο καλυτερος που εχω δοκιμασει. Αυριο θα εχω αποψη και για τους δυο που δοκιμαζω Αντε να μας πεις κι εμας γιατι εγω πλεον εχω χασει την μπαλα αν και δεν εχω δοκιμασει εδω και πολλες μερες τον skyhigh,παντως μεχρι τωρα νομιζω οτι ο πιο καλος ειναι ο compulsion που δοκιμαζω σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 O complusion ειναι απο το Ν900Τ. Τι αποδοση εχεις στην μπαταρια μεχρι τωρα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 O complusion ειναι απο το Ν900Τ. Τι αποδοση εχεις στην μπαταρια μεχρι τωρα ?? 9 ωρες αναμονη 18 λεπτα chrome αν και ειναι παραπανω γιατι εβλεπα βιντεακια με chrome τουλαχιστον 40 λεπτα και αρκετο viber και ειμαι στο 70% τωρα με 2h56 οθονη.μαλλον καλα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Μονο καλα??. Ξεσκιζει. Χρησιμοποιεις setupcpu ? Αν ναι με τι ρυθμισεις ?? Δες και εμενα με ultimate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Μονο καλα??. Ξεσκιζει. Χρησιμοποιεις setupcpu ? Αν ναι με τι ρυθμισεις ?? Δες και εμενα με ultimate. Πολυ καλη μπαταρια εχεις.trickster mod εχω με -30 uv conservativex 1958 γιατι και μαμα δεν εφτανε ποτε στα 2265 io deadline 256 και πηγαινει σφαιρα μιλαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts