Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά αν θέλετε δοκιμάστε αυτόν τον kernel βασίζεται στον stock N900TUVUDNE6 kernel δείχνει την καλύτερη διαχείριση μνήμης απο οποιονδήποτε έχω δοκιμάσει,smooth και η μπαταρία ταύρος. (Compulsion kernel)

https://www.dropbox.com/s/qqfp5jinwe44g01/N9005_Compulsion_Kernel_KK_14_ULTIMATE.zip

Vag μόλις τον πέρασα και γω με ρομ s5 v5 και περιμένω να σου πω αποτέλεσμα

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικα εγινε πατατα. Η συλογη φωτογραφιων διακοπτεται και οταν παω να μπω στο φορουμ μου λεει δεν βρεθηκε. Αργει αρκετα. Δεν λεω πως φταιει ο kernel αλλα δεν κανει σε συνδιασμο με την ρομ μου.νομιζω. φιλε da_rudakos μηπως μπορεις να μου πεις πως θα βρω τον παλιο μου κερνελ? Επειδη εχεις τον ιδιο... μπας και στρωσει. Για να σας προλαβω εχω δοκιμασει κανα δυο τρεις αλλους. Κσι φυσικα wipe cash wipe davlin cash.

Τελικα εγινε πατατα. Η συλογη φωτογραφιων διακοπτεται και οταν παω να μπω στο φορουμ μου λεει δεν βρεθηκε. Αργει αρκετα. Δεν λεω πως φταιει ο kernel αλλα δεν κανει σε συνδιασμο με την ρομ μου.νομιζω. φιλε da_rudakos μηπως μπορεις να μου πεις πως θα βρω τον παλιο μου κερνελ? Επειδη εχεις τον ιδιο... μπας και στρωσει. Για να σας προλαβω εχω δοκιμασει κανα δυο τρεις αλλους. Κσι φυσικα wipe cash wipe davlin cash.
D3 http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=6316

Μενιο ευχαριστω πολυ. Νομιζω πως εστρωσε. θα το δω στη συνεχεια της ημερας.

Καλημέρα παιδιά. Ρούταρα χωρίς να τριπάρει το νοξ! Με το ρουτ της πετσέτας!

Αν βαλω το xposed framework θα το τριπάρει?

Δεν βρήκα κάπου να το λέει με σαφήνεια.

Καλημέρα παιδιά. Ρούταρα χωρίς να τριπάρει το νοξ! Με το ρουτ της πετσέτας!

Αν βαλω το xposed framework θα το τριπάρει?

Δεν βρήκα κάπου να το λέει με σαφήνεια.

Το xposed framework είναι πρόγραμμα που για να δουλέψει θέλει root δεν υπάρχει περίπτωση να γράψει ο κνοξ ,με την ίδια λογική θα έγραφε και το titanium backup και άλλα προγράμματα.

Από ότι ξέρω γράφει μόνο αν βάλεις recovery.

A ωραια παιδια! Ευχαριστώ.

Το ίδιο ισχύει και για ένα Google Play Store Modded by Chelpus?

Ρωτάω να είμαι σίγουρη γιατί παντού βλέπω flash και Flash και reboot. Και λέω μην τριπαρει. Βλέπω Μάλιστα ότι απεγκαθίσταται δύσκολα αύτό.

Παιδιά αν θέλετε δοκιμάστε αυτόν τον kernel βασίζεται στον stock N900TUVUDNE6 kernel δείχνει την καλύτερη διαχείριση μνήμης απο οποιονδήποτε έχω δοκιμάσει,smooth και η μπαταρία ταύρος. (Compulsion kernel)

https://www.dropbox.com/s/qqfp5jinwe44g01/N9005_Compulsion_Kernel_KK_14_ULTIMATE.zip

εχω και εγω αυτον τον kernel εδω και 3 μερες και ειναι καταπληκτικος. Κανε μου μια χαρη αν μπορεις και δες αν δουλευει το gps γτ εμενα δεν κλειδωνει για να δω αν ειναι θεμα kernel.

Using Tapatalk

εχω και εγω αυτον τον kernel εδω και 3 μερες και ειναι καταπληκτικος. Κανε μου μια χαρη αν μπορεις και δες αν δουλευει το gps γτ εμενα δεν κλειδωνει για να δω αν ειναι θεμα kernel.

Έκανα το τεστ και κλείδωσαν αστραπιαία και οι 18 που έβλεπε αρα δεν είναι θέμα kernel.[ATTACH]46444[/ATTACH]

Ποια rom έχεις;

φιλε μου τον εχω και εγω τον κερνελ και θα συμφωνήσω οτι ειναι πολυ καλος!!!και οχι δεν ειναι θεμα κερνελ μολις το δοκίμασα και κλειδωσε μεσα σε τεσσερα δευτερολεπτα!!(μεσα στο σπίτι!! και με καινουργια ρομ stock s5 v5!!:shock:!!)

θα τα δοκιμάσω και τα δυο στης επόμενες μερες να δουμε πος τα πανε!!

παντως η ρομ φαίνεται πολύ καλη!!!

ευχαριστω ρε παιδια εκανα factory reset και επαιξε ολα κομπλε. δεν ξερω τι εφταιγε. αμα δεν κανει reboot στα καλα του καθουμενου θα τον κρατησω. Ο lean ο kernel του wootever και ο compulsion ειναι οι καλυτεροι για μενα πολυ σταθεροι smooth καλη μπαταρια και καθολου lag στα animation.
Using Tapatalk

φιλε μου τον εχω και εγω τον κερνελ και θα συμφωνήσω οτι ειναι πολυ καλος!!!και οχι δεν ειναι θεμα κερνελ μολις το δοκίμασα και κλειδωσε μεσα σε τεσσερα δευτερολεπτα!!(μεσα στο σπίτι!! και με καινουργια ρομ stock s5 v5!!:shock:!!)

θα τα δοκιμάσω και τα δυο στης επόμενες μερες να δουμε πος τα πανε!!

παντως η ρομ φαίνεται πολύ καλη!!!

βάλε και τα 3 zip αρχεία που είχα ανεβάσει σε προηγούμενη σελιδα, αν δεν τα έχεις βάλει ήδη.Η rom είναι καταπληκτική πιο σταθερή και smooth από την omega v17 που είχα.

Τεσταρω τον ultimate μεχρι βραδυ και μετα τον complusion να δω τι ψαρια πιανει

για πες εντυπώσεις απο όλους;όταν τους δοκιμάσεις, για τον lean τι λες;

Και ο lean πολυ καλος. Πιστευω ο skyhigh ειναι μεχρι στιγμης ο καλυτερος που εχω δοκιμασει. Αυριο θα εχω αποψη και για τους δυο που δοκιμαζω

Και ο lean πολυ καλος. Πιστευω ο skyhigh ειναι μεχρι στιγμης ο καλυτερος που εχω δοκιμασει. Αυριο θα εχω αποψη και για τους δυο που δοκιμαζω

Αντε να μας πεις κι εμας γιατι εγω πλεον εχω χασει την μπαλα αν και δεν εχω δοκιμασει εδω και πολλες μερες τον skyhigh,παντως μεχρι τωρα νομιζω οτι ο πιο καλος ειναι ο compulsion που δοκιμαζω σημερα

O complusion ειναι απο το Ν900Τ. Τι αποδοση εχεις στην μπαταρια μεχρι τωρα ??

9 ωρες αναμονη 18 λεπτα chrome αν και ειναι παραπανω γιατι εβλεπα βιντεακια με chrome τουλαχιστον 40 λεπτα και αρκετο viber και ειμαι στο 70% τωρα με 2h56 οθονη.μαλλον καλα ειναι

Μονο καλα??. Ξεσκιζει. Χρησιμοποιεις setupcpu ? Αν ναι με τι ρυθμισεις ?? Δες και εμενα με ultimate.

Πολυ καλη μπαταρια εχεις.trickster mod εχω με -30 uv conservativex 1958 γιατι και μαμα δεν εφτανε ποτε στα 2265 io deadline 256 και πηγαινει σφαιρα μιλαμε.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις