TorroRosso Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Το τηλεφωνο μου το εχω και σαν pc αρα ειναι λειτουργικοτατο,αν αφαιρεσεις καποιες ρυθμισεις που αλλαζω για να τρεξω τα benchmarks. v14 ή v15 έχεις ? στειλτε και απο εδω πμ . μονο για την παρτη σας ?? :P Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παντως skyhigh 2.4 κορυφη. Δε βλεπω καμοια διαφορα με civato Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 στειλτε και απο εδω πμ . μονο για την παρτη σας ?? :Pο φίλος bolek76 μας άνοιξε τα μάτια αλλιώς θα περιμέναμε να χειμωνίαση:lol::lol:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53450918&postcount=107 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Το τηλεφωνο μου το εχω και σαν pc αρα ειναι λειτουργικοτατο,αν αφαιρεσεις καποιες ρυθμισεις που αλλαζω για να τρεξω τα benchmarks. πραγματικά απίστευτο σκορ εγώ πάνω από 37000 δεν έχω βγάλει ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 τελικά η v14 είναι η πιο σταθερή δεν την αλλάζω με τίποτα ,θα παίζω μόνο με kernel. Εγώ με 15 κανένα πρόβλημα μια φορά επαφές γνωστό πρόβλημα ένα ρεισταρτ θέλει σιγά το άγχος. από wifi password πότε κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 μπράβο ρε φίλος, επιτέλους 40.000+ Ευχαριστώ. Και σχετικα με το bin που εγραψε ο bolek ? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) Και σχετικα με το bin που εγραψε ο bolek ? Το bin1 ειναι το χειροτερο απο θεμα undervolt και θεωρητικα ζεσταινεται πολυ γρηγορα η συσκευη, δηλαδη το δικο μου στα 2880 εχει 1200 mv ενα με bin3 θα εχει 1100 αρα θα ζεστσθει πιο αργα. Edited June 16, 2014 by bolek76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 [ATTACH]46241[/ATTACH]αλλα ολα ειναι σχετικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παιδιά μια ερώτηση.μπορώ στην μαμά ρομ να αλλάξω και να βάλω άλλο κερνελ ;πχ του civato Που όλοι λένε ότι είναι καλός; Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παιδιά μια ερώτηση.μπορώ στην μαμά ρομ να αλλάξω και να βάλω άλλο κερνελ ;πχ του civato Που όλοι λένε ότι είναι καλός; Αν εχεις custom recovery και εισαι ροοτ μπορεις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Αν εχεις custom recovery και εισαι ροοτ μπορεις:) μετά το φλασάρισμα του κερνελ κάνω καποιο άλλο βήμα ή κατευθείαν επανεκκίνηση το κινητό? πρεπει να κανω wipe κάτι? Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 μετά το φλασάρισμα του κερνελ κάνω καποιο άλλο βήμα ή κατευθείαν επανεκκίνηση το κινητό? πρεπει να κανω wipe κάτι? wipe cache και wipe dalvik cache μου είπαν και εμένα τα παιδιά και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) wipe cache και wipe dalvik cache μου είπαν και εμένα τα παιδιά και όλα καλά. Πριν το φλασαρισμα τα wipe φλασαρεις και reboot Edited June 17, 2014 by bolek76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Πριν το φλασαρισμα τα wipe φλασαρεις και rebbot Μια επιπλέον βοήθεια σχετικά με rebbot? πρωτη φορά το ακούω αυτό . τί είναι και τι κανει? Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Μια επιπλέον βοήθεια σχετικά με rebbot? πρωτη φορά το ακούω αυτό . τί είναι και τι κανει? Ειναι η επανεκινηση και το εγραψα λαθος γιατι ειναι πρωι ακομα...reboot ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ειναι η επανεκινηση και το εγραψα λαθος γιατι ειναι πρωι ακομα...reboot ειναι για να καταλαβω καλά πρώτα κάνω τα wipe μετά φλασάρω τον κερνελ και μετά κάνω reboot? αυτή είναι η σειρά που πρέπει να ακολουθήσω? Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) για να καταλαβω καλά πρώτα κάνω τα wipe μετά φλασάρω τον κερνελ και μετά κάνω reboot? αυτή είναι η σειρά που πρέπει να ακολουθήσω? Ναι ετσι γινεται. Κατι ασχετο αλλα μπορει καποιος που εχει viber να κοψει μια εικονα με το πενακι και να δοκιμασει να την στειλει καπου μεσω viber να δει αν θα κρασαρει? Edited June 17, 2014 by bolek76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisgeorg Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση:αν σβήσεις τις εικόνες από το φάκελο DCIM υπάρχει τρόπος να τις επαναφέρεις? Θυμάμαι ότι κάπου εδώ μέσα είχε αναφερθεί αλλά δεν βρίσκω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση:αν σβήσεις τις εικόνες από το φάκελο DCIM υπάρχει τρόπος να τις επαναφέρεις? Θυμάμαι ότι κάπου εδώ μέσα είχε αναφερθεί αλλά δεν βρίσκω κάτι. Αν είναι στη μνήμη της συσκευής κάτι γίνεται αλλά δεν θυμάμαι με ποιο πρόγραμμα ψάξε στο Google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση:αν σβήσεις τις εικόνες από το φάκελο DCIM υπάρχει τρόπος να τις επαναφέρεις? Θυμάμαι ότι κάπου εδώ μέσα είχε αναφερθεί αλλά δεν βρίσκω κάτι. Δοκίμασε αυτό της Easeus είναι πολύ αποτελεσματικό http://www.easeus.com/data-recovery/card-recovery-software/sd-card-undelete-freeware.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsow Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 καλησπερα στην παρεα κ απο μενα μολις μερασα κ γω τον κερνελ του civato με official rom κ περιμενω να δω πως θα παει... το μονο αρνητικο μεχρι στιγμης ειναι οτι δεν λειτουργει το Screen mirroring οπως λεει κ ο ιδιος. Θα επανελθω με τυχον παρατηρησεις 'η προβληματα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παιδιά το wifi problem πως μπορώ να το κάνω fix ? (με root Note3) Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παιδιά με cwm recovery πως κάνω nandroid backup ; πηγαίνω στο backup και απλά το πατάω; και μπορώ να το κάνω στην κάρτα sd; Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παιδιά με cwm recovery πως κάνω nandroid backup ; πηγαίνω στο backup και απλά το πατάω; και μπορώ να το κάνω στην κάρτα sd; Ναι και Ναι θα σου εχει επιλογη που να το κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Αρχίσαμε και τα reboot τώρα.... :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts