kosmasgr Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Civato εδωσε και extreme 2.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 O πρώτος είναι ένα κλικ πιο γρήγορος αλλά πιο ενεργοβορος , ο δεύτερος είναι γρήγορος με καλύτερη κατανάλωση μπαταριάς ,στον skyhigh όλα default εκτός intellhotplug κάνεις τικ. τι κανει αυτος ο driver αν το τικαρουμε?? παντως ειναι ειναι πολη καλος κερνελ!!!μπράβο στον σεφ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Ο intellihotplug βαζει σε κατασταση αναμονης τους πυρηνες οταν δε χρειαζονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Καλημερα.Καταφερες να το φτιαξεις? Γεια σου.Οχι το εστειλα για service περιμένω το τί θα μου πουνε Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Ο intellihotplug βαζει σε κατασταση αναμονης τους πυρηνες οταν δε χρειαζονται Τελικά όμως δεν έχουμε κάποια απώλεια σε ταχύτητα? Ή είναι τόσο ασήμαντη που αξίζει να γίνει για καλύτερη διάρκεια μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Τελικα αφου δοκιμασα ολους τους κερνελ και βαρεθηκα τα πειραματα κατεληξα στον 2.7 extreme να δω πως θα παει τουλαχιστον για 2 με 3 φορτισεις.Κοσμα αυτο που λεγαμε για τους κερνελ και τα reboot λογω θερμοκρασιας 86 βαθμων μετα απο πολλα τεστ καταλαβα οτι γινοταν απο την εφαρμογη trickster mod και οχι απο τους κερνελ,δοκιμασα με αλλη εφαρμογη να τρεξω με performance και δεν ειχα κανενα προβλημα. Edited June 11, 2014 by bolek76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Γιατι δουλευες trickster ? Μονο synapse με αυτους του κερνελ εκτος τον lean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Γιατι δουλευες trickster ? Μονο synapse με αυτους του κερνελ εκτος τον lean Τον blaze και τον lean δεν τους δουλευει το synapse. http://imageshack.com/a/img853/1065/2oe3.png Με τον 2.7 extreme χωρις κολπα Edited June 11, 2014 by bolek76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ο intellihotplug βαζει σε κατασταση αναμονης τους πυρηνες οταν δε χρειαζονται Καλημέρα. Επειδή με το θέμα δεν έχω ασχοληθεί ΚΑΘΟΛΟΥ... Απλά πάω στην εφαρμογή synapse > drivers τσεκάρω το "Enable Intelli-Hotplug" πατάω save και τίποτα άλλο? Είμαι έτοιμος, ή θέλει και κάτι άλλο? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλημέρα. Επειδή με το θέμα δεν έχω ασχοληθεί ΚΑΘΟΛΟΥ... Απλά πάω στην εφαρμογή synapse > drivers τσεκάρω το "Enable Intelli-Hotplug" πατάω save .save και εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Πάντως ο civato 2.7 είναι πολύ γρήγορος.Τον έβαλα χθες το βράδυ και πάει σφαίρα.Είναι σαν να τον έχεις κάνει oc χωρίς να έχεις πειράξει τίποτα.Όλα default μόνο τικ το intelli-hotplug.Να δούμε πως τα πάει και από μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 save και εισαι οκ. Να σαι καλά Μένιο. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Εβγαλε και ο sky 2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Παιδιά SOS.... Έβαλα τον sky 2.2 και μου χάθηκαν όλες οι επαφές και δε συγχρονίζει με τίποτα με τη Google.... Τι έγινε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Πως γινεται αυτο ρε φιλος. Απο φλασαρισμα κερνελ ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Άστα.... Και τη προηγούμενη φορά μου έχασε όλους τους κωδικούς WiFi.... Δε ξέρω τι παίζει. Το έχει πάθει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Άστα.... Και τη προηγούμενη φορά μου έχασε όλους τους κωδικούς WiFi.... Δε ξέρω τι παίζει. Το έχει πάθει κανείς? φιλε μου απο την εποχη του galaxy s2 εχω φλασσαρει ενα σωρό κερνελ δεν εχω χασει καμια φορά της επαφές μου !!! αλλα και κατι ακομα θα πρότεινα καφε φορα που θα εισαι έτοιμος να φλασσαρεις τον οποιονδήποτε κερνελ να τσεκαρεις το md5 αριθμο για να εισαι σίγουρος!!και καλο ειναι να κανεις wipe cache kai davlic και μετα φλασσαρεις!!(δεν ειναι απαραίτητο αλλα και κακο δεν κανει!!!:)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Τα έκανα όλα αλλά τη πάτησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Παιδιά SOS.... Έβαλα τον sky 2.2 και μου χάθηκαν όλες οι επαφές και δε συγχρονίζει με τίποτα με τη Google.... Τι έγινε? Να σε ρωτήσω, μηπως έχεις X Note? Έχει ένα τέτοιο bug η xnote όταν βάζεις άλλο Kernel, μου συνέβη ακριβώς το ίδιο 2 φορές, αλλά με reboot συγχρονίζει ξανά τις επαφές και ολα ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Να σε ρωτήσω, μηπως έχεις X Note? Έχει ένα τέτοιο bug η xnote όταν βάζεις άλλο Kernel, μου συνέβη ακριβώς το ίδιο 2 φορές, αλλά με reboot συγχρονίζει ξανά τις επαφές και ολα ΟΚ. Ναι.... :mad::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Ξαφνικα μου κρασαρει το action memo και δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Εκανα clear cache και τα αλλα clear στην εφαρμογη αλλα παλι το ιδιο. Καμια ιδέα ; Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Να σε ρωτήσω, μηπως έχεις X Note? Έχει ένα τέτοιο bug η xnote όταν βάζεις άλλο Kernel, μου συνέβη ακριβώς το ίδιο 2 φορές, αλλά με reboot συγχρονίζει ξανά τις επαφές και ολα ΟΚ. Το εχω πάθει και εγώ. Ξαφνικα μου κρασαρει το action memo και δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Εκανα clear cache και τα αλλα clear στην εφαρμογη αλλα παλι το ιδιο. Καμια ιδέα ; τι ρομ έχεις έκανες σωστή εγκατάσταση από το άρωμα ινσταλερ στην αρχή? είχα τέτοιο θέμα με την ωμέγα και την ξαναπερασα και όλα καλά. Η ωμέγα αύριο βγάζει την ν17. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Παίδες την resurrection remix την έχει δοκιμάσει κανένας? Λειτουργούν όλα κανονικά? Γιατί την κατεβάζω τώρα και βλέπω ότι είναι πολύ λίγα mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 CM ειναι η ressurection ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 (edited) Παίδες την resurrection remix την έχει δοκιμάσει κανένας? Λειτουργούν όλα κανονικά? Γιατί την κατεβάζω τώρα και βλέπω ότι είναι πολύ λίγα mb. Είναι cm και πρέπει να περάσεις και τα gaps για να δουλέψει δεν θα έχεις τις λειτουργίες για το πενάκι και λειπει από μέσα όλη η σαβούρα της σαμσουνγκ . δοκίμασα cm αλλά δεν μου γέμισε το μάτι αν έχεις όρεξη δες και μόνος σου. CM ειναι η ressurection ? ναι για να έχει ξεχωριστά τα gaps....βεβαια δεν διάβασα και παραπάνω αλλά 255.91 MB μόνο η ρομ κανονική δεν είναι. Edited June 12, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts