Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

O πρώτος είναι ένα κλικ πιο γρήγορος αλλά πιο ενεργοβορος , ο δεύτερος είναι γρήγορος με καλύτερη κατανάλωση μπαταριάς ,στον skyhigh όλα default εκτός intellhotplug κάνεις τικ.

τι κανει αυτος ο driver αν το τικαρουμε??

παντως ειναι ειναι πολη καλος κερνελ!!!μπράβο στον σεφ:)

Καλημερα.Καταφερες να το φτιαξεις?

Γεια σου.Οχι το εστειλα για service περιμένω το τί θα μου πουνε

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Ο intellihotplug βαζει σε κατασταση αναμονης τους πυρηνες οταν δε χρειαζονται

Τελικά όμως δεν έχουμε κάποια απώλεια σε ταχύτητα? Ή είναι τόσο ασήμαντη που αξίζει να γίνει για καλύτερη διάρκεια μπαταρίας?

Τελικα αφου δοκιμασα ολους τους κερνελ και βαρεθηκα τα πειραματα κατεληξα στον 2.7 extreme να δω πως θα παει τουλαχιστον για 2 με 3 φορτισεις.Κοσμα αυτο που λεγαμε για τους κερνελ και τα reboot λογω θερμοκρασιας 86 βαθμων μετα απο πολλα τεστ καταλαβα οτι γινοταν απο την εφαρμογη trickster mod και οχι απο τους κερνελ,δοκιμασα με αλλη εφαρμογη να τρεξω με performance και δεν ειχα κανενα προβλημα. Edited by bolek76

Γιατι δουλευες trickster ? Μονο synapse με αυτους του κερνελ εκτος τον lean

Τον blaze και τον lean δεν τους δουλευει το synapse.

http://imageshack.com/a/img853/1065/2oe3.png

Με τον 2.7 extreme χωρις κολπα

Edited by bolek76

Ο intellihotplug βαζει σε κατασταση αναμονης τους πυρηνες οταν δε χρειαζονται

Καλημέρα. Επειδή με το θέμα δεν έχω ασχοληθεί ΚΑΘΟΛΟΥ...

Απλά πάω στην εφαρμογή synapse > drivers τσεκάρω το "Enable Intelli-Hotplug" πατάω save και τίποτα άλλο? Είμαι έτοιμος, ή θέλει και κάτι άλλο?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Καλημέρα. Επειδή με το θέμα δεν έχω ασχοληθεί ΚΑΘΟΛΟΥ...

Απλά πάω στην εφαρμογή synapse > drivers τσεκάρω το "Enable Intelli-Hotplug" πατάω save

.

save και εισαι οκ.

Πάντως ο civato 2.7 είναι πολύ γρήγορος.Τον έβαλα χθες το βράδυ και πάει σφαίρα.Είναι σαν να τον έχεις κάνει oc χωρίς να έχεις πειράξει τίποτα.Όλα default μόνο τικ το intelli-hotplug.Να δούμε πως τα πάει και από μπαταρία.

Παιδιά SOS....

Έβαλα τον sky 2.2 και μου χάθηκαν όλες οι επαφές και δε συγχρονίζει με τίποτα με τη Google....

Τι έγινε?

Άστα.... Και τη προηγούμενη φορά μου έχασε όλους τους κωδικούς WiFi....

Δε ξέρω τι παίζει. Το έχει πάθει κανείς?

Άστα.... Και τη προηγούμενη φορά μου έχασε όλους τους κωδικούς WiFi....

Δε ξέρω τι παίζει. Το έχει πάθει κανείς?

φιλε μου απο την εποχη του galaxy s2 εχω φλασσαρει ενα σωρό κερνελ δεν εχω χασει καμια φορά της επαφές μου !!!

αλλα και κατι ακομα θα πρότεινα καφε φορα που θα εισαι έτοιμος να φλασσαρεις τον οποιονδήποτε κερνελ να τσεκαρεις το md5 αριθμο για να εισαι σίγουρος!!και καλο ειναι να κανεις wipe cache kai davlic και μετα φλασσαρεις!!(δεν ειναι απαραίτητο αλλα και κακο δεν κανει!!!:))

Παιδιά SOS....

Έβαλα τον sky 2.2 και μου χάθηκαν όλες οι επαφές και δε συγχρονίζει με τίποτα με τη Google....

Τι έγινε?

Να σε ρωτήσω, μηπως έχεις X Note? Έχει ένα τέτοιο bug η xnote όταν βάζεις άλλο Kernel, μου συνέβη ακριβώς το ίδιο 2 φορές, αλλά με reboot συγχρονίζει ξανά τις επαφές και ολα ΟΚ.

Να σε ρωτήσω, μηπως έχεις X Note? Έχει ένα τέτοιο bug η xnote όταν βάζεις άλλο Kernel, μου συνέβη ακριβώς το ίδιο 2 φορές, αλλά με reboot συγχρονίζει ξανά τις επαφές και ολα ΟΚ.

Ναι.... :mad::(

Ξαφνικα μου κρασαρει το action memo και δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Εκανα clear cache και τα αλλα clear στην εφαρμογη αλλα παλι το ιδιο. Καμια ιδέα ;

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Το εχω πάθει και εγώ.

Ξαφνικα μου κρασαρει το action memo και δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Εκανα clear cache και τα αλλα clear στην εφαρμογη αλλα παλι το ιδιο. Καμια ιδέα ;

τι ρομ έχεις έκανες σωστή εγκατάσταση από το άρωμα ινσταλερ στην αρχή? είχα τέτοιο θέμα με την ωμέγα και την ξαναπερασα και όλα καλά.

Η ωμέγα αύριο βγάζει την ν17.

Παίδες την resurrection remix την έχει δοκιμάσει κανένας? Λειτουργούν όλα κανονικά? Γιατί την κατεβάζω τώρα και βλέπω ότι είναι πολύ λίγα mb.

Παίδες την resurrection remix την έχει δοκιμάσει κανένας? Λειτουργούν όλα κανονικά? Γιατί την κατεβάζω τώρα και βλέπω ότι είναι πολύ λίγα mb.

Είναι cm και πρέπει να περάσεις και τα gaps για να δουλέψει δεν θα έχεις τις λειτουργίες για το πενάκι και λειπει από μέσα όλη η σαβούρα της σαμσουνγκ .

δοκίμασα cm αλλά δεν μου γέμισε το μάτι αν έχεις όρεξη δες και μόνος σου.

CM ειναι η ressurection ?

ναι για να έχει ξεχωριστά τα gaps....βεβαια δεν διάβασα και παραπάνω αλλά 255.91 MB μόνο η ρομ κανονική δεν είναι.

Edited by araditsas

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις