aopvet Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) Δεν ξέρω αν το είδατε αλλά ο civato θα βγάλει νεότερη έκδοση rom και kernel μετά από το πρόβλημα με τα data. Ευτυχώς που δεν πρόλαβα να εγκαταστήσω την τελευταία! ☺ Edited June 5, 2014 by aopvet Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Δεν ξέρω αν το είδατε αλλά ο civato θα βγάλει νεότερη έκδοση rom και kernel μετά από το πρόβλημα με τα data. Ευτυχώς που δεν πρόλαβα να εγκαταστήσω την τελευταία! ☺ Βγηκε ήδη το update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Εσπασε και το φραγμα των 41000 με το 1.7version του skyhigh... :D:D:D Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Για διαχείριση των κερνελ τι προτείνεται? Synapse? Trickster? Faux123? Άλλο? (ονομάστε). Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Για διαχείριση των κερνελ τι προτείνεται? Synapse? Trickster? Faux123? Άλλο? (ονομάστε). Εγω synapse εχω και δεν εχω κανενα προβλημα...για τους αλλους δεν ξερω να σου πω. Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Στον REV2.5 extreme SneakyKat Kernel πρέπει να πειραξουμε τίποτα στο εξποσειντ[ATTACH]45846[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Εγω το εχω επιλεξει και εχω κανει ριμπουτ για να δουλεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Θα μας τρελάνει ο civz? Μόλις κατέβασα 3.3 την ρομ του... Και μόλις ανέβασε την 3.4!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Εγω το εχω επιλεξει και εχω κανει ριμπουτ για να δουλεψει Να δουλέψει τι; ξέρεις τι είναι ;για πες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Να δουλέψει τι; ξέρεις τι είναι ;για πες... Δεν μπορω να στο μεταφρασω καλα αλλα καταργει τα ορια που δουλευει ο επεξεργαστης οπως τον εχει χρονισει η σαμσουνγκ και κανεις εσυ οπως θελεις να δουλευει ο κερνελ.για το προηγουμενο ποστ γραψε λαθος γιατι λεει οτι δεν χρειαζεται να το ενεργοποιησεις και δουλευει αυτοματα χωρις να κανουμε κατι απο το xposed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Στον REV2.5 extreme SneakyKat Kernel πρέπει να πειραξουμε τίποτα στο εξποσειντ[ATTACH]45846[/ATTACH]Όχι. Το γράφει στις οδηγίες, τικ μόνο για να πάει ποιο γρήγορα δες screenshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Σας ευχαριστώ και τους δυο πολύ τούμπανο ο Κερνελ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Κοσμά ,1.7 παίζει όπως 1.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) Default 462 η gpu απο snapdragon801 Edited June 5, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Gpu ανεβασες στα 462 ή τοσο ειναι max default ??462 είναι μαμά. Το θετικό είναι ότι ετρεξα antutu UV -10 OC 2800mhz και δεν είχα reboot. Και με την νέα Gpu έχει διορθωθεί το πρόβλημα με τις φωτογραφίες στο fb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Τι προβλημα ειχε το facebook ? Δες πως παει απο μπαταρια ο 1.7 και αυριο θα τον περασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Τι προβλημα ειχε το facebook ? Δες πως παει απο μπαταρια ο 1.7 και αυριο θα τον περασωΔεν μου εμφάνιζε τις φωτογραφίες στο προφίλ. Τη αύριο ρε φίλε βάλτον τώρα, η κατανάλωση είναι σίγουρα καλύτερη από 1.5 και πιο γρήγορος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Τους κερνελ τους δουλευεται στη μαμα συχνοτητα και μονο για antutu τρεχεται στο 2800 η παντα εχετε το μαξ 2800? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Τους κερνελ τους δουλευεται στη μαμα συχνοτητα και μονο για antutu τρεχεται στο 2800 η παντα εχετε το μαξ 2800?στο antuntu σίγουρα, σε καθημερινή χρήση μπορείς άνετα 2496MHz με -10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 στο antuntu σίγουρα, σε καθημερινή χρήση μπορείς άνετα 2496MHz με -10 Οκ ευχαριστω αν κι εγω το εχω συνεχεια 2800 με -15 αλλα μαλλον θα το κατεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) Τον περασα :-) τουμπανος αλλα καθε φορα που ανοιγω το synapse πανω δεξια μου εμφανιζει το Χ και το apply αλλα δε χανει τις ρυθμισεις Edited June 5, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealine Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 καλησπερα παιδια, ετοιμαζομαι να ρουταρω επιτελους υστερα απο αρκετους ενδιασμους. διαβαζα αρκετα σχολια σας κ ετσι ειπα να ξεκινησω με xnote και skyhigh. παρατηρησα οτι τα default settings του skyhigh ειναι οσο να πεις με ΟC. εμενα με ενδιαφερει κατα κυριο λογο μεγαλυτερη αποδοση μπαταριας. τι πρεπει να αλλαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Τιποτα τα αφηνεις ολα default :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealine Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Τιποτα τα αφηνεις ολα default :-) oo τελεια! σε ευχαριστω πολυ για την αμεσοτητα! ξεκιναω φλασαρισματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Xnote βαλε την 14 αν την εχεις. Μενιο σε σενα το κανει αυτο που ανεφερα στο synapse ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts