TorroRosso Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 τι παιζει με Powersuspend ? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theostinato Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 τι παιζει με Powersuspend ? ειναι driver φτιαγμενος απο τον faux123 που διαχειριζεται την μεταβαση του κινητου απο sleep σε wake και το αντιθετο. οταν το τικαρεις αντικαθιστας τον stock early_suspend. ο powersuspend ειναι ρυθμισμενος για να δουλευει καλυτερα. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Μενιο μετα το enable για τα 4 παραθυρα τι παταμε για να το χρησιμοποιησουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 στον αρωμα installer βαζω τα kit kat add ons ?? τι ειναι αυτα ?? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) Γράψτε άλλο ένα τρελό στη λίστα :lol::lol::lol::lol::lol: x-note...... Για kernel από αύριο :lol::lol: Edited May 29, 2014 by sirgab Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ετοιμάζω μήνυση κατά του dev της x-note για διαφυγόντα κέρδη... Από χθες το βράδυ παίζω με διάφορα Mods, ασχολούμαι με τις άπειρες δυνατότητες της x-note και δεν κάνω δηλώσεις που λήγουν άμεσα. Σε λίγο θα ανεβάσω το αρχείο και όποιος θέλει το συνυπογράφει.... :) Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ετοιμάζω μήνυση κατά του dev της x-note για διαφυγόντα κέρδη... Από χθες το βράδυ παίζω με διάφορα Mods, ασχολούμαι με τις άπειρες δυνατότητες της x-note και δεν κάνω δηλώσεις που λήγουν άμεσα. Σε λίγο θα ανεβάσω το αρχείο και όποιος θέλει το συνυπογράφει.... :) ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ πάραυτα! :D Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Επειδή ετοιμάζομαι και εγώ να βάλω την Xnote, είμαι ακομα σε stock, η διαδικασία ειναι πρώτα να φλασάρω ένα CWM με odin, και μετά να κάνω root? ή μπορώ κατα την διάρκει της εγκατάστασης της Xnote να επιλέξω καποιο απο τους rooted kernels που έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Παιδιά ο καινούργιος civato είναι όλα τα λεφτά.Έχει και επιλογές για το πως θέλει ο καθένας να δουλεύει ο driver powersuspend.Άφησα τον skyhigh για να τον δοκιμάσω και μάλλον θα μείνω εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Παιδιά ο καινούργιος civato είναι όλα τα λεφτά.Έχει και επιλογές για το πως θέλει ο καθένας να δουλεύει ο driver powersuspend.Άφησα τον skyhigh για να τον δοκιμάσω και μάλλον θα μείνω εδώ. Κι εγώ πλέον αυτόν θα κρατήσω. Από περιέργεια, ποια επιλογή διάλεξες, τη hybrid. Επίσης έχεις ενεργοποιήσει το IntelliHotplug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 (edited) Καλημέρα, επειδή υποστήριξη του flash player δεν υπάρχει, υπάρχει κανένας τρόπος να "εμφανίζεται" Λίνκ στην θέση του βίντεο στον browser και το πατάω να μου ανοίγει ο YouTube player και να παίζει το βίντεο ? Ευχαριστώ πολύ Ξέχασα να πω ότι είμαι σε root Mode Edited May 29, 2014 by jote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Γιατί δεν χρησημοποιεις κάποιον άλλον broswer( mozila /dolphin ) που να υποστηρίζει flash . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Καλημέρα, επειδή υποστήριξη του flash player δεν υπάρχει,βαλε αυτον https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser Κάνε ότι λέει το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=5EjUrLe_W0Y Και ενεργοποίησε από τις ρυθμίσεις flash player on. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Τα έχω αυτά μιας και λόγω omega rom αλλά έλα όμως που στην θέση των βίντεο είναι κενή η οθόνη., για αυτό ρωτούσα για λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Παιδιά όσοι είχατε προηγούμενες εκδόσεις της xnote και αναβαθμίσατε στην τελευταία,το κάνατε με full wipe ή κάνατε μόνο wipe cache και wipe dalvik cache? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Κι εγώ πλέον αυτόν θα κρατήσω. Από περιέργεια, ποια επιλογή διάλεξες, τη hybrid. Επίσης έχεις ενεργοποιήσει το IntelliHotplug? Ναι το άφησα στην hybrid.To intellihotplug δεν το ενεργοποίησα γιατί όπως βλέπω οι πυρήνες βγαίνουν off και δεν δουλεύουν συνέχεια.Αντίθετα ενεργοποίησα το fsync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Καλησπερα παιδια!!! Μπορουμε στην xnote (ή γενικοτερα σε android) να βαλουμε ενα gif ως wallpaper??? Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ναι το άφησα στην hybrid.To intellihotplug δεν το ενεργοποίησα γιατί όπως βλέπω οι πυρήνες βγαίνουν off και δεν δουλεύουν συνέχεια.Αντίθετα ενεργοποίησα το fsync. Ποιος ο λόγος να μην βγαίνουν off; Ετσι μειώνεις την κατανάλωση της μπαταρίας Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Το intellihotplug αυτό που κάνει είναι να βγάζει offline τους πυρήνες όταν δεν χρησιμοποιούνται.Και δεν μιλάμε μόνο με κλειστή την οθόνη του κινητού.Σε μερικούς kernel αν δεν το ενεργοποιήσεις μπορεί να κρατιούνται ON οι πυρήνες και να δουλεύουν πχ στα 300mhz ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να ειναι off.Αυτό είπα και πριν οτί στον civato δεν χρειάστηκε να το ενεργοποιήσω,γιατί όπως βλέπω βγαίνουν off όταν δεν χρησιμοποιούνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Παιδιά όσοι είχατε προηγούμενες εκδόσεις της xnote και αναβαθμίσατε στην τελευταία,το κάνατε με full wipe ή κάνατε μόνο wipe cache και wipe dalvik cache? Συνήθως η μια έκδοση με την άλλη έχει αρκετές διαφορές, οπότε προτείνεται το full wipe ακόμα και από τον ίδιο τον developer. Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostaskar7 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 καλησπερα! εχω περασει κι εγω την xnote,πολυ καλη ρομ ειμαι αρκετα ευχαριστημενος αλλα εχω ενα προβλημα,μερικες φορες οταν παω να συρω απο πανω προς τα κατω δεν κατεβαινει η κουρτινα ειδοποιησεων.δεν το κανει παντα αλλα 1-2 φορες στις 10 που θα σειρω δεν κανει τιποτα.το κανει και σε εσας??δεν μου το κανει σε αλλη ρομ μονο στην xnote! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Προφανως προσπαθεις να την συρεις απο το εικονιδιο της μπαταριας. Εκει υπαρχει το battery mod γιαυτο δε κατεβαινει. Αν πατησεις 3 φορες γρηγορα το εικονιδιο της μπαταριας θα σου ανοιξει το extra menu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Προφανως προσπαθεις να την συρεις απο το εικονιδιο της μπαταριας. Εκει υπαρχει το battery mod γιαυτο δε κατεβαινει. Αν πατησεις 3 φορες γρηγορα το εικονιδιο της μπαταριας θα σου ανοιξει το extra menu Σωστόοοοοος Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxsalonica Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Καλησπερα σε ολους, ειμαι νεος κατοχος του ΝΟΤΕ 3 με αυτο το AP Ν9005ΧΧUENB4 και CP N9005XXUNEB1 με 4.4.2 κιτκατ. ερχομαι απο ενα LG optimus 2x που ηταν απλα τα πραγματα με το root, recovery, custom roms. για το Noteli εχω πελαγωσει εχω χαθει μεσα στο xda... τι ειναι αυτο το Knox που ενεργοποιητε με το root και δεν μπορεις να κανεις official update αν καταλαβα καλα, και χανεις και την εγγυηση!! καποιος τροπος που δε το ενεργοποιει και μπορω να ειμαι superuser υπαρχει? ενα απλο recovery να μπορω να φλασαρω rom για το δικο μου μοντελο, ποιος μπορει να με βοηθησει εχω και αγορασμενες εφαρμογες οπως titanium back up και romtoolbox που δε δουλευουν χωρις root :( αυτο το toolkit το εχει δοκιμασει κανεις? http://http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2692724 ευχαριστω. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα σε ολους, ειμαι νεος κατοχος note3 me AP N9005XXUENB4 KAI CP N9005XXUENB1 ΜΕ 4.4.2 κιτκατ. ερχομαι απο lg optimus 2x που τα πραγματα ηταν απλα με root , recovery, custom roms. για το νοτελι εχω πελαγωσει στο xda.... τι ειναι αυτο το Knox που ενεργοποιητε με το root και δεν μπορεις να κανεις official update , αν καταλαβα καλα, και χανεις και την εγγυηση!!! ποιος μπορει να με βοηθησει να μπορω για στο δικο μου μοντελο να γινω superuser και να βαλω ενα recovery να μπορω να κανω ενα back up και αργοτερα να δοκιμαzω να φλασαρω rom, προς το παρων εχω αγορασμενες titanium back up, romtoolbox, rootexplorer που θελουν root access :( εχει δοκιμασει κανενας αυτο το toolkit αν δουλευει? http://http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2692724 ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Καλησπερα σε ολους, ειμαι νεος κατοχος του ΝΟΤΕ 3 με αυτο το AP Ν9005ΧΧUENB4 και CP N9005XXUNEB1 με 4.4.2 κιτκατ. ερχομαι απο ενα LG optimus 2x που ηταν απλα τα πραγματα με το root, recovery, custom roms. για το Noteli εχω πελαγωσει εχω χαθει μεσα στο xda... τι ειναι αυτο το Knox που ενεργοποιητε με το root και δεν μπορεις να κανεις official update αν καταλαβα καλα, και χανεις και την εγγυηση!! καποιος τροπος που δε το ενεργοποιει και μπορω να ειμαι superuser υπαρχει? ενα απλο recovery να μπορω να φλασαρω rom για το δικο μου μοντελο, ποιος μπορει να με βοηθησει εχω και αγορασμενες εφαρμογες οπως titanium back up και romtoolbox που δε δουλευουν χωρις root :( αυτο το toolkit το εχει δοκιμασει κανεις? http://http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2692724 ευχαριστω. No way Back..... :mad: Με το που φλασάρεις μετράει ο counter Knox Και bye bye εγγύηση. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts