Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι με cf root θα ροοταρεις. Ο knox θα γραψει χωρις ακομα να υπαρχει τροπος να ξεγραψει.

Θεωρητικα χανεις εγγυηση. Πρακτικα δε μπορω να σου πω σιγουρα

ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση,ομως αντιμετωπιζω ενα πιο αμεσο προβλημα αν μπορεις να με βοηθησεις,ενω το συνδεω στο pc με 7αρια,δεν εγκαθιστα τους drivers αυτοματα οπως εκανε το note 2,μηπως κατι θελει απο τη συσκευη να κανω?δεν το βλεπει καν το pc

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατεβασε το kies3 και καντο εγκατασταση. Μετα μολις το συνδεσεις θα το δει

ok προχωραω και ενημερωνω να σαι καλα

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατεβασε το kies3 και καντο εγκατασταση. Μετα μολις το συνδεσεις θα το δει

οκ ετοιμο,απλα πριν το kies δοκιμασα απο διαχειρηση συσκευων στο pc και με δεξι κλικ αναζητησε μονο του τους drivers και το ειδε κανονικα.Τωρα σχετικα με ροοτ τι να κανω να περιμενω!δε μου λες downgrade σε 4.3 μπορω να κανω με το γνωστο τροπο με odin και ροοταρω εκει χωρις να γραφει ο knox?

Οχι δεν μπορεις γιατι εχει αναβαθμιστει ο bootloader.Εγω θα λεγα να περιμενεις λιγο μη βγαλει τίποτα η συσκευή και μετα ρουταρεις..Εγω κρατηθηκα κοντα μηνα :)

Οχι δεν μπορεις γιατι εχει αναβαθμιστει ο bootloader.Εγω θα λεγα να περιμενεις λιγο μη βγαλει τίποτα η συσκευή και μετα ρουταρεις..Εγω κρατηθηκα κοντα μηνα :)

οκ αυτο θα κανω.Καποια στιγμη ομως αναμενεται να βγει κατι που να μηδενιζει ο knox?επισης ρε παιδια κανενα mod,app που να δυναμωνει ο ηχος υπαρχει για το 3?

Ας ελπισουμε θα βγει. Παλευει η αφροκρεμα του xda. Πιστευω ο chainfire θα δωσει τη λυση.

Για το note 3 με exynos cpu ηδη βγηκε ο τροπος νομιζω.

Έχεις ling araditsa;Γιατί απ'ότι βλέπω τεστάρεται ακόμα.

Έχω αλλά δυστυχώς έχω παρατήρηση να μην το δώσω

Λογικά το απόγευμα η το πολύ Αύριο θα έχει ανέβει και στο xba.

[ATTACH]44872[/ATTACH]

Συγγνώμη για το διπλό ποστ.

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχόμενων μυνηματων

Αναρωτιεμαι αν πρεπει απο αλλαγή σε αλλαγή ρομ να κάνουμε calibration την μπαταρία. Κάπου ειχα διαβάσει οτι στις νεότερες εκδόσεις android με την κάθε φόρτιση στο 100% αυτόματα σβήνει και δημιουργεί πάλι το αρχείο batterystats.bin. Ας μας πεί κάποιος που γνωρίζει.

Αναρωτιεμαι αν πρεπει απο αλλαγή σε αλλαγή ρομ να κάνουμε calibration την μπαταρία. Κάπου ειχα διαβάσει οτι στις νεότερες εκδόσεις android με την κάθε φόρτιση στο 100% αυτόματα σβήνει και δημιουργεί πάλι το αρχείο batterystats.bin. Ας μας πεί κάποιος που γνωρίζει.

Έτσι ακριβώς είναι.καθε φορά που φτάνει στο 100 σβήνει. Χρειαζόταν στο 2.3 και πίσω.οι παλαιότεροι θά το θυμόμαστε. Ήταν και προαπαιτουμενο στα βήματα περάσματος νέας Rom.

Δεν πειράζει,λίγο υπομονή θα περιμένουμε.Την δούλεψες καθόλου;Πως σου φαίνεται;

Δεν την έχω βάλει ακόμα και σκέφτομαι για το βράδυ.

Η χνοτε η τελευταία έχει καμία διαφορά με την προηγούμενη?

Αξίζει την δοκιμή?

Έλεγα να την δοκίμαζα 2_ 3 μέρες. Και να έβαζα μετά την ωμέγα αλλά αν είναι ίδια να βάλω κατευθείαν ωμέγα.

Ας απαντήσει κάποιος που έχει βάλει τις δύο τελευταίες εκδωσ χνοτε

Η χρήση νότες έχει προσθέσει και άλλες πινελιές να δω που θα φτάσει μόλις την έστησα και είμαι καθόλα ευχαριστημενος θα δείξει 9ως πάει αύριο ...

παιδια καλησπερα. για μια ακομη φορα ζητω την βοηθεια σας, καθως δεν ξερω τι φταιει. Λοιπον σε ενος φιλου το νοτε3 εκανα ρουτ και περασα την ωμεγα 12 ολα μεχρι εδω χωρις προβλημα. οταν παω να σεταρω το τηλεφωνο βαζοντας ελληνικα και λοιπα και φτανω στο τελευταιο βημα για να μπει στο μενου, μου πεταει σφαλμα secsetup wizard διακοπηκε! και με γυρναει απο απο την αρχη παλι. Δοκιμασα να ξανακανω παλι factory wipe και λοιπα, αλλα μου ξανακανει παλι το ιδιο. τι να κανω? και την 11 ωμεγα δεν την βρισκω. αν θελω να βαλω επισημη που βρισκω? ευχαριστω.

Παιδες μολις περασα την xnote μετα απο αρκετο καιρο στη crash. Ειδα οτι δεν αναβει η οθονη πατωντας το κεντρικο πληκτρο. Μονο με το power button. Ξερει καποιος πως μπορω να το ενεργοποιησω??

Παιδες μολις περασα την xnote μετα απο αρκετο καιρο στη crash. Ειδα οτι δεν αναβει η οθονη πατωντας το κεντρικο πληκτρο. Μονο με το power button. Ξερει καποιος πως μπορω να το ενεργοποιησω??

Q. After Flashing V14 my home button is not waking up my phone ?

A. Go to X-Note App/Extras/X-Note Custom Mods and Check/Uncheck Home Button wake and restart SystemUI.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Καλημέρα.Δες τις φωτογραφίες.

Ομορφο αρκετα

Χρησιμοποιεις καποιο θεμα και εχεις αλλαξει τα εικονιδια στη status bar ?

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις