arxontas2323 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Αν κάνεις reset θα χάσεις οτιδήποτε εχεις στην εσωτερική sd ,ενω αν περάσεις ξανά την rom δεν χάνεις τίποτα . Εγώ πάντως προτείνω hard reset . hard reset πως κανω?ειναι το απλο ρισετ ή να ξανα περασω την ρομ?και πως περναω την ρομ και που την βρισκω την ρομ? Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 hard reset πως κανω?ειναι το απλο ρισετ ή να ξανα περασω την ρομ?και πως περναω την ρομ και που την βρισκω την ρομ? Samsung Galaxy Note 3 hard reset Roms θα βρεις στο SamMobile και οδηγίες εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Samsung Galaxy Note 3 hard reset Roms θα βρεις στο SamMobile και οδηγίες εδω ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Όσοι είστε με root συσκευές πάντως σας συνιστώ να δοκιμάσετε αυτό το mod/module, σε συνδυασμό με αυτή την εφαρμογή! Πρόκειται για το , το οποίο πλέον μπορεί να γίνει εφικτό σε κάθε είδους android συσκευή με δικαιώματα διαχειριστή (aka SuperUser - aka rooted συσκευή). Αρκετά πρακτικό/εύχρηστο για μεγάλες οθόνες :cool: Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Η εφαρμογη σοφο δεν ειναι αυτονομη ?? Νομιζω δεν χρειαζεται απαραιτητα το module Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Η εφαρμογη σοφο δεν ειναι αυτονομη ?? Νομιζω δεν χρειαζεται απαραιτητα το module Για να πάρεις αυτο το αποτέλεσμα χρειαζεται το module . [ame=http://www.youtube.com/watch?v=-mRTaKCBgxc&list=PLXre9DsZzDoBlUjR6vAj_ZSKxv1FHzWla&index=2]Nexus 5 - Xposed Framework - HALO Module - YouTube[/ame] Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 καλησπέρα είμαι και εγώ από σήμερα κάτοχος του note. Πως μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογες μου με τα save files απο το siii στο note δεν θέλω να το κάνω ακόμα root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 καλησπέρα είμαι και εγώ από σήμερα κάτοχος του note. Πως μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογες μου με τα save files απο το siii στο note δεν θέλω να το κάνω ακόμα root? Με το helium.Ειναι σαν το tb αλλα δεν θελει ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παιδιά όσοι έχετε περάσει custom rom,δοκίμασε κανείς να δει αν λειτουργεί το nova go; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvin_Diesel Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 (edited) Ερώτηση... ή μάλλον καλύτερα ερωτήσεις! Υπολογίζω πολύ σε εσένα καρντάση menioseten :). Έστω ότι θέλω να χρησιμοποιήσω το xposed framework! Είμαι με stock rooted 4.4.2, μπορώ; Στην αγορά υπάρχουν 2: το wanam xposed και το wanam kit. Ποιά η διαφορά τους; Για από ό,τι κατάλαβα, την ίδια φιλοσοφία έχουν. Είναι για διαφορετικές ROM; Και τελειώνοντας: περνάω ένα από τα 2 και κάνω τα mods που θέλω. Αν θελήσω να το απεγκαταστήσω πώς το κάνω; Τα mods θα παραμείνουν; ...και εάν ναι, πώς θα τα αφαιρέσω; Ελπίζω να μην κούρασα! Ευχαριστώ.. Edited April 11, 2014 by Savvin_Diesel Ο δαίμων του πληκτρολογίου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Έστω ότι θέλω να χρησιμοποιήσω το xposed framework! Είμαι με stock rooted 4.4.2, μπορώ; Στην αγορά υπάρχουν 2: το wanam xposed και το wanam kit. Ποιά η διαφορά τους; Για από ό,τι κατάλαβα, την ίδια φιλοσοφία έχουν. Είναι για διαφορετικές ROM; Και τελειώνοντας: περνάω ένα από τα 2 και κάνω τα mods που θέλω. Αν θελήσω να το απεγκαταστήσω πώς το κάνω; Τα mods θα παραμείνουν; ...και εάν ναι, πώς θα τα αφαιρέσω; Ελπίζω να μην κούρασα! Ευχαριστώ..μπορείς, το είχα βάλει και εγώ σε μαμά 4.4.Εγω έχω το πρώτο το δεύτερο που λες δεν το ξέρω, απεγκατάσταση το κάνεις με τον γνωστό τρόπο που βγάζουμε τα προγράμματα. Δεν θα το βγάλεις όμως γιατί δεν θα δουλέψει τίποτα από αυτά που θα βάλεις. Γιατί δεν βάζεις μια ρομ που τα έχει μέσα και είσαι ακόμη μαμά. Αφού είσαι Ίδη root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Με το helium.Ειναι σαν το tb αλλα δεν θελει ρουτ Σ΄ευχαριστώ πολύ τα κατάφερα με το helium. Να ρωτήσω επισης το windget του καιρου υπαρχει τροπος να το κανω ποιο διαφανη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Παιδιά όσοι έχετε περάσει custom rom,δοκίμασε κανείς να δει αν λειτουργεί το nova go; Δουλεύει κανονικά σε εμένα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Σ΄ευχαριστώ πολύ τα κατάφερα με το helium. Να ρωτήσω επισης το windget του καιρου υπαρχει τροπος να το κανω ποιο διαφανη? Δοκιμασε κανα hd widgets η beautiful widgets πρεπει να υπαρχει αυτη η επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Σ΄ευχαριστώ πολύ τα κατάφερα με το helium. Να ρωτήσω επισης το windget του καιρου υπαρχει τροπος να το κανω ποιο διαφανη? Αν είσαι root ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvin_Diesel Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 μπορείς, το είχα βάλει και εγώ σε μαμά 4.4.Εγω έχω το πρώτο το δεύτερο που λες δεν το ξέρω, απεγκατάσταση το κάνεις με τον γνωστό τρόπο που βγάζουμε τα προγράμματα. Δεν θα το βγάλεις όμως γιατί δεν θα δουλέψει τίποτα από αυτά που θα βάλεις. Γιατί δεν βάζεις μια ρομ που τα έχει μέσα και είσαι ακόμη μαμά. Αφού είσαι Ίδη root. Είχα πειραματιστεί πολύ και είχα βγάλει τα σπασμένα με τα Galaxy S2, S3 και κατέληξα στο ότι με τις custom ROM κερδίζω στα mods που έχουν προεγκατεστημένα και σε παραμετροποίηση, αλλά χάνω σε σταθερότητα και μπαταρία! Για το λόγο αυτό σκέφτομαι να παραμείνω stock και από εκεί και πέρα να δω τι μπορώ να κάνω με προγράμματα... Δηλαδή αφαιρώντας το framework της xposed απευθείας απενεργοποιούνται και τα mods; Δεν χρειάζεται να κάνω το παραμικρό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Είχα πειραματιστεί πολύ και είχα βγάλει τα σπασμένα με τα Galaxy S2, S3 και κατέληξα στο ότι με τις custom ROM κερδίζω στα mods που έχουν προεγκατεστημένα και σε παραμετροποίηση, αλλά χάνω σε σταθερότητα και μπαταρία! Για το λόγο αυτό σκέφτομαι να παραμείνω stock και από εκεί και πέρα να δω τι μπορώ να κάνω με προγράμματα... Δηλαδή αφαιρώντας το framework της xposed απευθείας απενεργοποιούνται και τα mods; Δεν χρειάζεται να κάνω το παραμικρό; Χρειάζεται να κάνεις ναι.το xposed δεν το απεγκαθιστουμε όπως ένα νορμάλ apk. Όταν το εγκαθιστάς σου βάζει και ένα zip που λέγετε xposed disabler. Το φλασαρεις κανονικά απο recovery και επαναφέρει ότι πείραξες όπως ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Αν είσαι root ναι. δεν είμαι και επειδή είναι καινούριο κοσκινάκη δεν θέλω να το κάνω root ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 δεν είμαι και επειδή είναι καινούριο κοσκινάκη δεν θέλω να το κάνω root ακόμα Και καλά κάνεις. Δούλεψε το πρώτα. Μπορεί να είσαι ευχαριστημένος και να μην χρειαστεί να χάσεις την εγγύηση. Για το widget υποθέτω οτι δεν γίνεται μιας και χρειάζεται να γίνει αντικατάσταση του stock με το διάφανο (κάτι που απαιτεί root). Όλο και κάτι θα βρείς όμως στο playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Μενιο δεν την παλευει ο civato. Και με τον νεο κερνελ παλι reboot εχουν αρκετοι οπως διαβαζω στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Κι εγω νεο μελος στην παρεα των ΝΟΤαδων.Μολις χτες μου ηρθε στα χερια το κινητο και μπορω να πω οτι...νταξ'...καλουτσικο ειναι...:X Καιιιιιι περα απο το χαζο που ειπα πριν, το τουμπανο μας γιαν α το ρουταρω πρεπει να προσεξω κατι? Δηλαδη τι εκδοση εχει, τι κερνελ τι τι τι? Συγγνωμη αν εχει χιλιοαπαντηθει η ερωτηση, αλλα μπαινω απο τσοντα υπολογιστη και προς το παρων δεν μπορω να διαβασω ολο το νημα.:O Το ρουτ ουσιαστικα το θελω για κανενα addblock και για να διωξω την σαβουρα απο εφαρμογες που εχει μεσα. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Μενιο δεν την παλευει ο civato. Και με τον νεο κερνελ παλι reboot εχουν αρκετοι οπως διαβαζω στο xda.ναι ρε φίλε το διάβασα, για αυτό δεν έκανα κίνηση. Ο συνδυασμός που έχω τα πάει περίφημα. Ξέχασα τα reboots:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 xnote και lean 2.3 αν και βγαζει χαμηλο σκορ στο antutu(35000 περιπου) τα παει περιφημα με κοντα 7 ωρες οθονη σε flight mode με 20% φωτεινοτητα και αρκετο gaming.Τυχαιο reboot δεν ειχα ουτε καποιο σκαλωμα πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 (edited) Καλησπέρα παίδες. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ στην εσωτερική ή την εξωτερική μνήμη αποθήκευσης μπορώ να περάσω αρχεία όποτε πάω να περάσω μεγάλα αρχεία zip οπως μία rom κανα λεπτό πριν τελειώσει η αντιγραφή του αρχείου σταματάει και δείχνει οτι το πέρασε. Αλλά δεν το έχει περάσει σωστά και οταν πατάω διπλό κλικ να δω αν ανοίγει το zip ξεκινάει αντιγραφή και άνοιγμα του αρχείου απο το σημείο που το έχω αποθηκευμένο στο pc. καμοιά ιδέα ? Με card reader περνάω ότι θέλω στην sd. να τονίσω οτι το πρόβλημα το έχω και στην εγγραφή στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και υποψιάζομαι θέμα drivers στα win 7 64 Edited April 12, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Κοσμά το zip αρχείο θα το κάνεις μετονομασία , δηλαδή από v12.zip σε v12.avi και μετά μέσα στο τηλέφωνο θα το κάνεις v12.zip. Είναι θέμα τις ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts