Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μα δεν εχω ρεικοβερι, εχω το μαμα για να το βαλω θελει οντιν και δεν το διαβαζει

goomanager απο το μαρκετ...

θα περασεις απο εκει το recovery

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μα δεν εχω ρεικοβερι, εχω το μαμα για να το βαλω θελει οντιν και δεν το διαβαζει
μα σου λέω πως θα το κάνεις χωρίς καλώδιο. Αλλά θα γράψει ο knox γιατί νομίζω είσαι με root de LA vega αν θυμάμαι ?

παιδια ολα οκ σας ευχαριστω απο τωρα με κνοξ 1 και φλασαρω κρας αμεσως ουφφφφ μου εφυγε το βαρος κνοξ να δω αν μετα το αναγνωριζει το pc...

ευχαριστω και παλυ

Μόλις τη έβαλα και εγώ ,παιδιά ήρθε η ώρα να φλασαρετε.

Νταξ...τα σπαει...φορτισα εχθες το μεσημερι μπαταρια και τωρα ειναι στο 20%...με συνεχεια ανοιχτο wifi ή mobile data, 6 κλησεις νορμαλ (μερικων λεπτων), bluetooth για μουσικη (περιπου 30'), tapatalk ανοιχτο συνεχεια (σε 4 φορουμς), 17 sms, φωτεινοτητα στο auto +5... S health βηματομετρητη για 6.9 κμ (7493 βηματα) για 1μιση ωρα ανοικτο...και fcbk, messenger...

Α και ξεχασα; remote control για 2 τηλεορασεις εχθες το βραδυ και σημερα....

Απιστευτη ρομ...πραγματικα απιστευτη...

S8+

Εχθές φλασαρα την κρας ανανά και φουλ γουαιπ πριν και νταλβιλ όπως τα ήξερα από παλιά .

Το θέμα μου είναι ότι μου σβήστηκαν ότι αρχεία είχα στην εσωτερική μνήμη του κινητού κάτι αφύσικο.

Κάθε φορά που φλασαρω να προσεχω; σβήνονται και σε σας;

Εχθές φλασαρα την κρας ανανά και φουλ γουαιπ πριν και νταλβιλ όπως τα ήξερα από παλιά .

Το θέμα μου είναι ότι μου σβήστηκαν ότι αρχεία είχα στην εσωτερική μνήμη του κινητού κάτι αφύσικο.

Κάθε φορά που φλασαρω να προσεχω; σβήνονται και σε σας;

Σε εμένα όχι. Μάλλον κάτι παραπάνω πάτησες στο recovery και σου τα έσβησε.

περασα εχθες την crash και μου εχασε το σημα , εγραφε βαλτε σιμ , επισης ειχα πολλες επανεκινησεις , οτι ρομ προσπαθησα να του περασω εκανε το ιδιο , ετσι αποφασισα να του περασω το επισημο firmware μεσο odin για να το ισιωσω , οταν παω να του το περασω γραφει αυτο

<OSM> Please wait..

<OSM> G7102XXUAML7_G7102UUBAML1_G7102XXUAML5_Home.tar.md5 is valid.

<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..

<OSM> Leave CS..

<ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3)..

<ID:0/003> File analysis..

<ID:0/003> SetupConnection..

<ID:0/003> Initialzation..

<ID:0/003> Get PIT for mapping..

<ID:0/003> Firmware update start..

<ID:0/003> sbl1.mbn

<ID:0/003> NAND Write Start!!

<ID:0/003> FAIL! (Auth)

<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

απεγκαταστησα το kies και το ξαναεγκαταστησα .

τι λετε να φταει ?

καμια ιδεα ?

περασα εχθες την crash και μου εχασε το σημα , εγραφε βαλτε σιμ , επισης ειχα πολλες επανεκινησεις , οτι ρομ προσπαθησα να του περασω εκανε το ιδιο , ετσι αποφασισα να του περασω το επισημο firmware μεσο odin για να το ισιωσω , οταν παω να του το περασω γραφει αυτο

τι λετε να φταει ?

καμια ιδεα ?

Όταν έβαλες το recovery πηρές backup ? Λες ότι δοκίμασεςs άλλες ρομ, έκανες full wipe data κτλ ? Το τηλέφωνο το pc το βλέπει αν μπεις σε download mod ?

<OSM> Please wait..

<OSM> G7102XXUAML7_G7102UUBAML1_G7102XXUAML5_Home.tar.md5 is valid.

<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..

<OSM> Leave CS..

<ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3)..

<ID:0/003> File analysis..

<ID:0/003> SetupConnection..

<ID:0/003> Initialzation..

<ID:0/003> Get PIT for mapping..

<ID:0/003> Firmware update start..

<ID:0/003> sbl1.mbn

<ID:0/003> NAND Write Start!!

<ID:0/003> FAIL! (Auth)

<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

τι λετε να φταει ?

καμια ιδεα ?

Κλείσε ότι antivirus έχεις.

Κλείσε το KIES να μη τρέχει στο background.

Τρέξε το Odin ως διαχειριστής.

Υπάρχει κάποιο mod για να απενεργοποίηση τον ήχο απο την camera???

Προσπάθησα με το xposed αλλά τίποτα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

γεια σας παιδια, επιστροφη επιτελους , μετα απο iphone 5 σε note 3 και απο note 3 σε iphone 5s και μετα σε lumia 1020 και παλι πισω σε note 3 ..... Ουτε εγω καταλαβα γιατι το εκανα... τελος παντων... τωρα παλι στα ιδια , στα καλα!!!!

παιδια εχω τα εξης :

AP N9005XXUDMK2

CP N9005XXUDMJ7

CSC N9005OXXDMK3

ΤΙ ΚΑΝΩ με ρουτ ?? προχωραω ?? θα αλλαξει το knox ?

τo νοτε μου τι ειναι ?? ποια χωρα ειναι μπορειται να καταλαβετε ?? και ποιας ειναι η καλυτερη official rom η γερμανικη ?

ευχαριστω εκ των προταιρων.

Edited by nlambros22

Οπότε MJ7 modem. Για να την περάσω θα χρειαστώ CWM μέσω odin. Αυτό που προτείνεται στο θεμα της Crashrom γράφει ή οχι στο KNOX ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2454079

Οπότε MJ7 modem. Για να την περάσω θα χρειαστώ CWM μέσω odin. Αυτό που προτείνεται στο θεμα της Crashrom γράφει ή οχι στο KNOX ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2454079
Κοσμα,δες στο θεμα με την μπαταρια εκει σου απαντησα.

Υπάρχει κάποιος που να έχει περάσει την Crash και να έχει θήκη s-view?Το s-view δουλεύει καλά ή βαράει κολλήματα μερικές φορές?
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein)

γεια σας παιδια, επιστροφη επιτελους , μετα απο iphone 5 σε note 3 και απο note 3 σε iphone 5s και μετα σε lumia 1020 και παλι πισω σε note 3 ..... Ουτε εγω καταλαβα γιατι το εκανα... τελος παντων... τωρα παλι στα ιδια , στα καλα!!!!

παιδια εχω τα εξης :

AP N9005XXUDMK2

CP N9005XXUDMJ7

CSC N9005OXXDMK3

ΤΙ ΚΑΝΩ με ρουτ ?? προχωραω ?? θα αλλαξει το knox ?

τo νοτε μου τι ειναι ?? ποια χωρα ειναι μπορειται να καταλαβετε ?? και ποιας ειναι η καλυτερη official rom η γερμανικη ?

ευχαριστω εκ των προταιρων.

Όλοι λίγο πολύ έτσι λειτουργούμε, συνηθίζουμε το note, ψάχνουμε κάτι άλλο, δεν μας καλύπτει κανένα και ξαναγυρίζουμε.

Για να δεις την χώρα σύνδεσε το στο kies και πες μας τι csc σου δίνει. Πάντως είναι η τελευταία rom.

Όλοι λίγο πολύ έτσι λειτουργούμε, συνηθίζουμε το note, ψάχνουμε κάτι άλλο, δεν μας καλύπτει κανένα και ξαναγυρίζουμε.

Για να δεις την χώρα σύνδεσε το στο kies και πες μας τι csc σου δίνει. Πάντως είναι η τελευταία rom.

Αυτό

CSC N9005OXXDMK3

Πολωνικο.Το ιδιο εχω.

Νομίζω ψάχνοντας το ότι είναι γαλλικό

Γιατί από ότι θυμάμαι με το που το άνοιξα είχε γαλλικά και το περιοδικό του στα γαλλικά ήταν.

Με ρουτ τι να κάνω ;;; να προχωρήσω άφοβα λόγω knox;

Νομίζω ψάχνοντας το ότι είναι γαλλικό

Γιατί από ότι θυμάμαι με το που το άνοιξα είχε γαλλικά και το περιοδικό του στα γαλλικά ήταν.

Με ρουτ τι να κάνω ;;; να προχωρήσω άφοβα λόγω knox;

Γαλλικό πρέπει να είναι όχι πολωνικό.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Πολωνικο.Το ιδιο εχω.

Λοιπον το δικο μου ε χει το ιδιο csc με το παραπάνω.Το τηλεφωνο ξερω οτι ειναι σιγουρα πολωνικο.Το χα τσεκαρει απο την αρχη.ηδη το χω τρεις μηνες

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις