Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περι Custom Rom να ενημερώσω...

Λοιπόν δοκίμασα χτες όλο το βράδυ ότι Custom Rom υπάρχει και κατέληξα σήμερα το πρωί πως η X-Note 5.1 που βγήκε είναι η καλύτερη.. από εκεί και πέρα παιδιά έχω να πω 2 πράγματα.

Αν το κατέχετε το θέμα και τα περισσότερα προγράμματα τα έχετε ήδη δεν βλέπω το λόγο για Custom Rom εκτός ίσως της αλλαγής DPI που τα παιδιά έχουν στην X-Note 3 προεπιλογές 320-360-480 και έχουν κάτσει και πειράξει τις μαμά εφαρμογές να μπορούν να λειτουργήσουν.

Η σοβαρή αλλαγή για μένα στο κινητό θα ήταν ένας πραγματικά καλός kernel και εκεί τα πράγματα είναι χλωμά... στα thread με τους υπάρχωντες kernel διαβάζω για κρασαρίσματα κλπ οπότε εκεί υπάρχει υπομονή.

Γνώμη μου είναι πως αν είστε ρουταρισμένοι και δεν σας λείπει κάτι σημαντικό να μην βιαστήτε... ακόμα είναι φρέσκο το τηλέφωνο για καλή custom... και εγώ είμαι οπαδός του συστήματος όπως το βγάζει η Sammy με κάποια πράγματα να βγουν από μέσα και deodexed και zipalligned και custom kernel να μπορώ να πειράζω ρεύματα και Mhz για τη μέγιστη οικονομία μπαταρίας.

Έχουμε δρόμο ακόμα πάντως... όπως και να έχει αν κάποιον τον τρώει.... η X-Note αξίζει και με αυτή μένω και για λίγες μέρες...

Δοκίμασε το trickster mod :)

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε το trickster mod :)

Το δοκίμασα αλλά ούτε αυτό μπορεί να αλλάξει ρεύματα ούτε ο κερνελ ο μαμα έχει πολλά governor εκτός από τα βασικά.

Offtopic

Ρε παιδιά έχω αγορασμένο το Tapatalk pro ε από χτες μου κάνει update και μου γίνεται Tapatalk HD που είναι για tablet και διαλύεται το σύμπαν και το κάνω restore από titanium, το έχει πάθει κάνεις;

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Το δοκίμασα αλλά ούτε αυτό μπορεί να αλλάξει ρεύματα ούτε ο κερνελ ο μαμα έχει πολλά governor ;
Μαμά το τηλέφωνο τη governor έχει ?

Παιδιά με mj7 δεν παίζει κάτι ακόμα προφανώς; Παρασκευή τελειώνει το DOA , εχω βαρεθεί δεν μπορώ να ανοιξω προγγραμα που ειναι free χωρις διαφημησεις Titanium γιοκ ad free τα ιδια τι κάνω; Σάββατο μάλλον πάω με Cf root τι λέτε;

Παιδιά με mj7 δεν παίζει κάτι ακόμα προφανώς; Παρασκευή τελειώνει το DOA , εχω βαρεθεί δεν μπορώ να ανοιξω προγγραμα που ειναι free χωρις διαφημησεις Titanium γιοκ ad free τα ιδια τι κάνω; Σάββατο μάλλον πάω με Cf root τι λέτε;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5043746

Να σου πω και εμενα με καλυπτε αλλα οταν κανεις την αναλυση στα 360 DPI τοτε εχεις ΑΛΛΟ τηλεφωνο κυριολεκτικα.....

Έχεις και αντίστοιχα ματάκια Ε; έψαξα στο eBay αλλά δεν βρίσκω ένα καλό 20χρονο ζευγάρι ματάκια

Αυτό πιστεύω και εγώ και προστοπαρων είμαι μόνο ρουτ αλλά το να φλασαρεις ρομ ειναι χόμπι που δύσκολα κόβετε

Νομίζω ότι με exposed και app settings μπορείς να αλλάξεις το dpi και στην μαμά ρομ.

Κάνω λάθος;

Σωστά τα λες

Admin CorollaClub.com

Δεν αντεξα και σημερα περασα custom rom.

Τωρα κανω προσευχες μην παθει τιποτα και παει στην Smartec.

Τι να πάθει ρε άρχοντα.

5 χρόνια στην σαμμυ το μόνο που χρειάστηκε για να πάω service ήταν όταν μου έπεσε και έσπασε η οθόνη στο s3.

Πέρα από την πλάκα ετοιμάζομαι και εγώ για custom.

Δώσε εντυπώσεις

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Τι να πάθει ρε άρχοντα.

5 χρόνια στην σαμμυ το μόνο που χρειάστηκε για να πάω service ήταν όταν μου έπεσε και έσπασε η οθόνη στο s3.

Δώσε εντυπώσεις

Το ιδιο και εγω.

Μονο για μια αλλαγη οθνης εχω μιλησει με την Smartec....

Τελος παντων.... X-Note 5.1 αλλο φρουτο.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Τι να πάθει ρε άρχοντα.

Δώσε εντυπώσεις

Ο διαολος πολλα ποδαρια εχει :lol::p

Μεχρι στιγμης δεν εχει κατι ιδιαιτερο.Το καλο ειναι οτι εχει καποια mods τα οποια με εξυπηρετουν, οπως το οτι δεν μετατρεποντε τα sms σε mms την ηχογραφηση το bootanimation και καποια ακομα!

Σε λιγες μερες θα σας πω και για την μπαταρια.

Παιδιά έχει βάλει κανείς custom rom που να έχει χρήστες? έβαλα αυτήν που το κάνει... φτιάχνω έναν έξτρα χρήστη και κανονικά θα έπρεπε μόλις κλείδωνα το κινητό στην οθόνη κλειδώματος να είχα 2 εικονίδια για τους 2 χρήστες αλλά κούκου... ότι και να κάνω είτε χωρίς lock είτε με pin lock ή με pattern lock δεν μου τους εμφανίζει (έκανα και reboot εννοείται).

Admin CorollaClub.com

Μπορει καποιος να μου στειλει το apk που εχει τα official wallpaper του note 3?

Μπορει καποιος να μου στειλει το apk που εχει τα official wallpaper του note 3?

Πως το λένε ξέρεις; και στείλε μου Gmail να στο στείλω.

παιδια λιγη βοηθεια γιατι κατι δεν παει καθολου καλα.

πριν μια εβδομαδα το κιν ξαφνικα δεν εμπαινε στο wifi ( εμπαινε και εδειχνε τη μια στιγμη τερμα σημα και αμεσως μετα καθου ) και ελεγε αποσυνδεση λογο αδυνατου σηματος . 3 μερες παρασκευη σαββατο κυριακη τπτ . restart router restart note τπτ. το παω νορτεκ δευτερα τριτη μου λενε δεν εχει τπτ το ελεφξαμε και απλα καναμε factory reset . το περνω και βλεπω και εγω οτι ολα καλα . σκεφτομαι θα χει φαει κανα σκαλωμα και εστρωσε. σημερα πριν μια ωρα αρχισε τα ιδια παλι ! τι να κανω :(

φοραω τη τελευταια αναβαθμιση ολλανδικο .

να συμπληρωσω οτι οπως πριν μια βδομαδα ετσι και τωρα πεφτει σε καθε κληση η γραμμη τουλαχιστον μια φορα . δεν ξερω αν εχει σχεση απλα το λεω γιατι πριν δεν ειχα θεμα

Edited by stelioz350
Συνένωση Μηνυμάτων

παιδια λιγη βοηθεια γιατι κατι δεν παει καθολου καλα.

πριν μια εβδομαδα το κιν ξαφνικα δεν εμπαινε στο wifi ( εμπαινε και εδειχνε τη μια στιγμη τερμα σημα και αμεσως μετα καθου ) και ελεγε αποσυνδεση λογο αδυνατου σηματος . 3 μερες παρασκευη σαββατο κυριακη τπτ . restart router restart note τπτ. το παω νορτεκ δευτερα τριτη μου λενε δεν εχει τπτ το ελεφξαμε και απλα καναμε factory reset . το περνω και βλεπω και εγω οτι ολα καλα . σκεφτομαι θα χει φαει κανα σκαλωμα και εστρωσε. σημερα πριν μια ωρα αρχισε τα ιδια παλι ! τι να κανω :(

φοραω τη τελευταια αναβαθμιση ολλανδικο .

να συμπληρωσω οτι οπως πριν μια βδομαδα ετσι και τωρα πεφτει σε καθε κληση η γραμμη τουλαχιστον μια φορα . δεν ξερω αν εχει σχεση απλα το λεω γιατι πριν δεν ειχα θεμα

Δοκίμασες με άλλο ρούτερ;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Φυσικά το κινητό έχει 2 χρόνια εγγύηση και το Knox σου είναι 0, οπότε παίρνεις καινούργιο ή να το φτιάξουν.

Admin CorollaClub.com

Guys για πειτε μου κατι γιατι διαβασα κατι ποστ για sellinux αν θυμαμαι καλα και μπερδευτηκα (ενω δεν ειμαι amateur σε αυτα).

Εστω πως κανω Cf Auto Root (χανω εγγυηση κλπ). Ειναι πληρες root? Δλδ ειναι το κλασικο root που ξερουμε ή εχει τιποτα περιορισμους? Μετα βαζω κανονικα CWM, ξηλωνω πραγματα και γενικα κανω ο,τι εχω συνηθισει να κανω με το root ή παιζει να εχω καποιο θεμα?

Διαβασα επισης για efs folder. Αυτο ξερω πως χαλαει με custom rom flashes κλπ. Αν ειναι να εχει ρισκο και μονο με root τοτε εχουμε θεμα καθως για να παρεις μπακαπ προυποθετει να εισαι root οποτε μπαινουμε σε loop.

Ξεκαθαριστε πληζ μπας και το παρω αποφαση και τελειωνω με την ολη ιστορια :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ναι δεν πιάνει σε κανένα ρουτερ

Ορίστε και το σήμα από το ρουτερ

Μήπως φταίει η γραμμή σου?

Δοκίμασες με άλλο κινητό στο ίδιο ρουτερ να δεις τι κάνει?

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις