Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι αστειο το knox και η samsung με τις δικαιολογιες της.Δεν με πειθει με τιποτα για ασφαλες περιβαλλον (οντας χρηστης BB για πολλα χρονια).Sorry βρε samsung αλλα δε με πειθεις,και πραγματικα θα ηθελα να δω τι θα κανει το service αν παει τηλεφωνο με 0×1 στο knox

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπαρχει τροπος αν εχουμε περασει cwm να ξαναγυρισουμε σε στοκ recovery χωρις να χασουμε ροοτ και να κανουμε factory reset;

Επειδή πλέον γίνεται ένας χαμός με τους τρόπους που μπορεί να γίνει κάποιος root ,καλό είναι να γράφουμε και με ποιon από όλους .

Όπως και να έχει ,περνάς το stock recovery με odin και είσαι εντάξει .

@afilopou Αργυρή συμφωνώ .

Samsung galaxy s21+

Δεν μπορούσα να το κάνω έτσι όπως μου είπες γιατί δεν κατάφερα ποτέ να κάνω extract σωστά ή copy σωστά το csc folder, άλλαξα κάτι σε BTU μέσα στο IMEI folder και έγινα BTU και μετά πέρασα ένα TAR που έφτιαξα με όλη την mj7 με τα Vega system και cache και ενώ όλα είναι σωστά και το τηλέφωνο λειτουργεί δεν έχω καθόλου csc folder πλέον :-) καθόλου, άρα πρέπει να κάνω αυτό που μου είπες με κάποιο τρόπο ή full wipe.

Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά... όλα ΟΚ και έχω και EFS backup για τη στραβή...

Edited by BlueChris

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Δεν μπορούσα να το κάνω έτσι όπως μου είπες γιατί δεν κατάφερα ποτέ να κάνω extract σωστά ή copy σωστά το csc folder, άλλαξα κάτι σε BTU μέσα στο IMEI folder και έγινα BTU και μετά πέρασα ένα TAR που έφτιαξα με όλη την mj7 με τα Vega system και cache και ενώ όλα είναι σωστά και το τηλέφωνο λειτουργεί δεν έχω καθόλου csc folder πλέον :-) καθόλου, άρα πρέπει να κάνω αυτό που μου είπες με κάποιο τρόπο ή full wipe.

Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά... όλα ΟΚ και έχω και EFS backup για τη στραβή...

Aν έχεις έτοιμο το cache.img.ext4 , δοκίμασε να το κάνεις mount με το disk internals και να δεις τα περιεχόμενα του (και να τα κάνεις και extract).

Τελικά κατόπιν εορτής βρήκα το ext4_unpacker μέσα το cache.img.ext4 που δημιούργησε το URDLV πως υπάρχει μέσα ένα sec_csc.zip όπου μέσα σε αυτό είναι κανονικά το CSC folder της εγγλέζικης κλπ... τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί το odin όταν περνάω το CSC tar δεν μου γράφει το φάκελο CSC στο κινητό.

Καταρχήν ο τρόπος που μου είπε ένα παλικάρι να γυρίσω σε btu ήταν να πάω στο φάκελο

/efs/imei/mps_code.dat

και εκεί πείραξα το EUR σε BTU με root explorer πριν κάνω την αναβάθμιση της MJ7..... προτιμώ να το αφήσω BTU.. άρα θέλω το CSC folder της MJ7... πω πω ζαλίστηκα

Έχω τα πάντα στα χέρια μου ... και Nandroid Backup όλη την MJ3 μου πριν... απλά δεν ξέρω σίγουρα τι να κάνω... να περάσω το CSC folder της MJ3 στην MJ7?

Admin CorollaClub.com

Τελικά κατόπιν εορτής βρήκα το ext4_unpacker μέσα το cache.img.ext4 που δημιούργησε το URDLV πως υπάρχει μέσα ένα sec_csc.zip όπου μέσα σε αυτό είναι κανονικά το CSC folder της εγγλέζικης κλπ... τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί το odin όταν περνάω το CSC tar δεν μου γράφει το φάκελο CSC στο κινητό.

Καταρχήν ο τρόπος που μου είπε ένα παλικάρι να γυρίσω σε btu ήταν να πάω στο φάκελο

/efs/imei/mps_code.dat

και εκεί πείραξα το EUR σε BTU με root explorer πριν κάνω την αναβάθμιση της MJ7..... προτιμώ να το αφήσω BTU.. άρα θέλω το CSC folder της MJ7... πω πω ζαλίστηκα

Έχω τα πάντα στα χέρια μου ... και Nandroid Backup όλη την MJ3 μου πριν... απλά δεν ξέρω σίγουρα τι να κάνω... να περάσω το CSC folder της MJ3 στην MJ7?

Δε θα το βάλεις σκέτο το csc.

Θα το βάλεις μέσα στο tar της stock.

Τα κατάφερα από τα αρχεία που είχα από το backup του Mobile Odin.

Ευχαριστώ πολύ

Admin CorollaClub.com

Επειδή πλέον γίνεται ένας χαμός με τους τρόπους που μπορεί να γίνει κάποιος root ,καλό είναι να γράφουμε και με ποιon από όλους .

Όπως και να έχει ,περνάς το stock recovery με odin και είσαι εντάξει .

@afilopou Αργυρή συμφωνώ .

Εψαξα για το στοκ recovery και δεν το βρηκα καπου.εκανα ροοτ με de la vega mj3 και modem mj7.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Εψαξα για το στοκ recovery και δεν το βρηκα καπου.εκανα ροοτ με de la vega mj3 και modem mj7.

Έχεις περάσει custom recovery ??

Όντος έψαξα και εγώ και δεν βρήκα κάτι ,μπορείς να το πάρεις από την rom και να το περάσεις ,χωρίς να είμαι σίγουρος οτι θα δουλέψει γιατί πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα .

Samsung galaxy s21+

Έχεις περάσει custom recovery ??

Όντος έψαξα και εγώ και δεν βρήκα κάτι ,μπορείς να το πάρεις από την rom και να το περάσεις ,χωρίς να είμαι σίγουρος οτι θα δουλέψει γιατί πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα .

Ναι εχω περασει και δεν ηξερα οτι θα γινει custom το status.εχασα και το ροοτ αλλα σαυτο βρηκα ακρη.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Άμα ανοίξω την εφαρμογή του Knox ενώ είμαι ρουτ θα ανέβει ο counter ??

Δεν ξέρω, λογικά όχι αλλά γιατί να το κάνεις; σίγουρα κάτι τσεκάρει και δεν θα του αρέσει, εδώ τις παγώνουμε τις knox εφαρμογές και θες να την τρέξεις;

Admin CorollaClub.com

Δεν ξέρω, λογικά όχι αλλά γιατί να το κάνεις; σίγουρα κάτι τσεκάρει και δεν θα του αρέσει, εδώ τις παγώνουμε τις knox εφαρμογές και θες να την τρέξεις;

Βασικα απο απορια να δω πως ειναι αλλα και με τον φοβο μην το ανοιξει καποιος που σκαλιζει το κινητο.

Ειδα οτι δεν απαντησα καποιος το δοκιμασα εβαλα το mj7 και δεν εγραψε το knox οποτε οποιος θελει να βαλει αλλο oficiall firmware αφοβα προχωρηστε :)

Κάτι τέτοιο μπορούμε να βάλουμε φαντάζομαι από ρεικοβερι όχι αλλά με κάποιον άλλον τρόπο; αντιγραφή χειροκίνητα;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2517809

Και αν ναι διότι τα αγγλικά μου είναι χάλια πώς;

Κάτι τέτοιο μπορούμε να βάλουμε φαντάζομαι από ρεικοβερι όχι αλλά με κάποιον άλλον τρόπο; αντιγραφή χειροκίνητα;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2517809

Και αν ναι διότι τα αγγλικά μου είναι χάλια πώς;

Μόνο με recovery.

Σήμερα πήγα να κάνω root με το de la vega και δυστυχώς χωρίς να καταλάβω γιατί και παρόλο που έκανα όλη την διαδικασία κανονικά βήμα βήμα το flag στο know έγραψε 0×1

Βέβαια δεν στεναχωρηθηκα και πολύ αφορμή έψαχνα να φλασαρω καμιά ρομ είχα πάθει στερητικό σύνδρομο τόσο καιρό

Σήμερα πήγα να κάνω root με το de la vega και δυστυχώς χωρίς να καταλάβω γιατί και παρόλο που έκανα όλη την διαδικασία κανονικά βήμα βήμα το flag στο know έγραψε 0×1

Βέβαια δεν στεναχωρηθηκα και πολύ αφορμή έψαχνα να φλασαρω καμιά ρομ είχα πάθει στερητικό σύνδρομο τόσο καιρό

Το version είχες πριν?

Admin CorollaClub.com

Καλημέρα, mj3 είχες πριν ή mj1?

mj3 προσοχή σε όποιον θέλει να κάνει root ακόμα και του de la vega που είναι από τους ποιο σίγουρος τρόπους μπορεί να γίνει η στραβη

Eχει βαλει κανεις Echoe ή X-Note? Γενικα για πειτε λιγο feedback για αυτες. Τον Soloilmeglio τον παρακολουθουσα απο την προηγουμενη συσκευη μου και ημουν ευχαριστημενος, αλλα και η Echoe φαινεται καλη. Απο battery usage πως πανε γενικα αυτες οι δυο?

Η πλακα ειναι πως ακομα δεν εχω καν rootαρει και δεν ξερω καν αν ειμαι για custom rom σε αυτην τη φαση, αλλα ρωταω ακαδημαικα :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις