manan69t Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) γνωμες ρε παιδια/...στην καθημερινοτητα Φίλε μου αν έχεις τα λεφτά πάρε το 3 και δε θα το μετανιώσεις. Και μόνο η άψογη πεντακάθαρη οθόνη που φαίνεται άνετα έξω σε αντίθεση με το προβληματικό σε αυτό το τομέα νότε 2 αξίζει τα παραπάνω λεφτά. Επίσης. .. Είναι νέο φρέσκο μοντέλο με 1 χρόνο σχεδόν για το επόμενο. Καλύτερο μέγεθος έστω και οριακά, κάθεται καλύτερα στο χέρι, συν μικρότερο βάρος. Καλύτερη κάμερα, βίντεο, πολύ σημαντικά για μένα. Ανώτερο S pen. Λόφο καλύτερη μπαταρία. Άψογο μαμά keyboard. Γράφω τέλεια με swipe χωρίς third part apps. Τρομερή ωμή δύναμη απ τον 800άρι snap k τη 320 gpu. Και πολλά άλλα που μπορείς να τα διαβάσεις στο παρόν νήμα. Εγώ 1 θα πω κλείνοντας. Έλεγα δε θα πάρω το 3 καθώς είχα πικραθεί απ τα κλειδώματα της Samsung. Έκανα τους γύρους μου, πήρα σχεδόν όλα τα τοπ κινητά(S4, LG G2, Nokia 1020 etc)αλλά τελικά υπέκυψα και το πήρα εδώ και λίγες μέρες και μάλιστα ελληνικό. Είχα όλα τα νότε και μάλιστα αγορασμένα πολλές φορές λόγο δοκιμών. Το 3 όμως με κέρδισε σε όλα. Τέλος θα πω ότι σα την υλοποίηση της Samsung στο τατς του νότε 3 δεν έχω βρει σε άλλο κινητό πλην μήλου. ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΤΑΤΣ και για μένα σε συνδυασμό με τη δύναμη του και όλα τα άλλα καλούδια του το κάνουν μονόδρομο για όσους δε τους ενοχλεί το μέγεθος και το οικονομικό! Edited December 8, 2013 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Αλλαξε ο τροπος αλλαγης γλωσσας στο(μαμα) πληκτρολογιο της Samsung η εγω εκανα καμια πατατα???Μου βγαζει πλεον συμβολο και οχι το γνωστο "συρσιμο του κενου διαστηματος"..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Αλλαξε ο τροπος αλλαγης γλωσσας στο(μαμα) πληκτρολογιο της Samsung η εγω εκανα καμια πατατα???Μου βγαζει πλεον συμβολο και οχι το γνωστο "συρσιμο του κενου διαστηματος"..... Έτσι είναι μην ανησυχείς, δεν έκανες πατάτα! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 ευχαριστω οολους παιδια... κλεινω προς το ν3 τελικα..θα αφησω απληρωτω το νικοι... τι λετε ομως να περιμενω το γεναεη να πεση λιγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Έτσι είναι μην ανησυχείς, δεν έκανες πατάτα! Εμένα το εχει οπως πριν!! Με το συρσιμο!!!τι έγινε;; Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Εμένα το εχει οπως πριν!! Με το συρσιμο!!!τι έγινε;; Και εμένα με σύρσιμο είναι ακόμα βγήκε update για το πληκτρολόγιο ; Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Καλημερα!Δεν μου αρεσει καθολου με το συμβολο προτιμω το συρσιμο, οπως ηταν πριν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Καλημέρα παιδιά! Σκέφτομαι να αγοράσω το Note 3 Ν9005 αύριο κιόλας από birdphone στα 525. Απλά επειδή ασχολούμαι αρκετά με custom ROM κλπ. μου φάνηκε περίεργο που δεν είδα καθόλου Cyanogenmod, SlimBean/SlimKat, AOKP, ParanoidAndroid, Carbon κλπ ή οποιαδήποτε άλλη γνωστή custom ROM στο XDA. Έτσι οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1) Ξέρεις κάποιος που ασχολείται με custom αν έχουν πει τίποτα όλες αυτές οι ομάδες σχετικά με το αν θα υποστηρίξουν το Note 3; 2) Έχει γενικά κάποιο πρόβλημα το κινητό; όπως κακή ποιότητα μικροφώνου, ακουστικού, χαμηλό ηχείο, προβληματάκι στην κάμερα, τρίξιμο στο καπάκι, κάποιο άλλο θέμα όπως πχ. έντονες κυλίδες στην SAMOLED οθόνη σε μαύρο φόντο (όπως παλιότερες συσκευές Sammy με SAMOLED) είτε σε κάθε συσκευή είτε σε μεμονωμένες παρτίδες; 3) Σκοπεύω να πάρω μαύρο γιατί μου αρέσει. Υπάρχει κάποια διαφορά στην ποιότητα/υφή υλικού μεταξύ μαύρου κι άσπρου ή η μόνη τους διαφορά είναι στο χρώμα. 4) Έχουμε κάνα θέμα με drivers/source με τη Sammy; να μην τα δίνει ή τίποτα τέτοιο; Υ.Γ. Σκεφτόμουν να το γράψω στις Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις μιας και ρωτάω για Custom ROM αλλά σκέφτηκα ότι εδώ θα το δουν περισσότεροι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Καλημέρα παιδιά! Σκέφτομαι να αγοράσω το Note 3 Ν9005 αύριο κιόλας από birdphone στα 525. Απλά επειδή ασχολούμαι αρκετά με custom ROM κλπ. μου φάνηκε περίεργο που δεν είδα καθόλου Cyanogenmod, SlimBean/SlimKat, AOKP, ParanoidAndroid, Carbon κλπ ή οποιαδήποτε άλλη γνωστή custom ROM στο XDA. Έτσι οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1) Ξέρεις κάποιος που ασχολείται με custom αν έχουν πει τίποτα όλες αυτές οι ομάδες σχετικά με το αν θα υποστηρίξουν το Note 3; 2) Έχει γενικά κάποιο πρόβλημα το κινητό; όπως κακή ποιότητα μικροφώνου, ακουστικού, χαμηλό ηχείο, προβληματάκι στην κάμερα, τρίξιμο στο καπάκι, κάποιο άλλο θέμα όπως πχ. έντονες κυλίδες στην SAMOLED οθόνη σε μαύρο φόντο (όπως παλιότερες συσκευές Sammy με SAMOLED) είτε σε κάθε συσκευή είτε σε μεμονωμένες παρτίδες; 3) Σκοπεύω να πάρω μαύρο γιατί μου αρέσει. Υπάρχει κάποια διαφορά στην ποιότητα/υφή υλικού μεταξύ μαύρου κι άσπρου ή η μόνη τους διαφορά είναι στο χρώμα. 4) Έχουμε κάνα θέμα με drivers/source με τη Sammy; να μην τα δίνει ή τίποτα τέτοιο; Υ.Γ. Σκεφτόμουν να το γράψω στις Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις μιας και ρωτάω για Custom ROM αλλά σκέφτηκα ότι εδώ θα το δουν περισσότεροι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καταρχήν και εγώ λέω Νίκος στην αγορά. Και πάμε τώρα στη βασική σου ερώτηση, Rom custom γνωστές δεν έχουν βγει ακόμα πλην ωμέγα για τον εξής πάρα πολύ απλό λόγο. Το knox τους φόβισε όλους, πολύ απλά υπό νορμάλ συνθήκες θα είχαν πχ 100000 εγκαταστάσεις ενώ λόγο knox θα έπεφταν στο 10%. Αυτό σαν αποτέλεσμα θα είχε μειωμένα έσοδα από donations και άρα ποιος ο λόγος να ασχοληθούν με το note 3. Το ίδιο αντιμετώπισα με το NOTE 10.1 όταν είχε βγει, σε αυτό το πρόβλημα δεν ήταν το knox αλλά τα ελάχιστα κομμάτια που είχαν πωληθεί. Καλός ή κακός όταν κάποιος με όρεξη και μεράκι βγάλει μια Rom καλή στην αρχή είναι αθώος και το κάνει για την ψυχή της μάνας του, σιγά σιγά όμως μεταλλασετε σε επαγγελματία και πλέον η συγκεκριμένη εργασία είναι επάγγελμα ποια. Πρόβλεψη μου είναι πως σε λίγο καιρό θα είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό αυτών με knox 1 οπότε οι συγκεκριμένες ομάδες θα ασχοληθούν. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Πάρτε τα από τον Νίκο και κάτι καλύτερο θα κάνει θα το έχεις και πιο γρήγορα και ειναι δοκιμασμένο μαγαζί. http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-32GB-4G-2-3GHz-RAM-3GB-Black-EU.903018.html Να του πείτε ότι είστε από το φόρουμ για να μας προσέχει σε ότι χρειαζόμαστε. ο νικος ταχει απο τα γαλλικο στοκ λεει..eu βεββαια αλλα γαλλικο?FRENCH STOCK EU) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Καλησπερα,πριν δυο μερες απεκτησα και γω το Note 3 και θα θελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τo Google now,μου γραφει πως δεν ειναι διαθεσιμο στη χωρα σας ενω πριν λιγο καιρο ειδα να χρησιμοποιειται απο ενα φιλο με Htc one. Καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Καλησπερα,πριν δυο μερες απεκτησα και γω το Note 3 και θα θελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τo Google now,μου γραφει πως δεν ειναι διαθεσιμο στη χωρα σας ενω πριν λιγο καιρο ειδα να χρησιμοποιειται απο ενα φιλο με Htc one. Καμια ιδεα?? Γυρίζεις την γλώσσα στα Αγγλικά και στο εμφανίζει, αν και νομίζω ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν χρειάζεται. Δοκίμασε το και μετά την βάζεις πάλι Ελληνικά Προσοχή στην μπαταρία. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 :!::!::!::!::!: Κύριοι -ιες για άλλη μια φόρα θα παρακαλέσω να γράφεται στο σωστό θέμα και να μην βγαίνετε off topic ,τα μηνύματά που αφορούσαν την διαθεσιμότητα της συσκευής μεταφερθήκαν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Φίλε μου αν..... Λόφο καλύτερη μπαταρία. .. ..... φιλε στους χρονους αναφερεται ως καλυτερη μπαταρια το ν2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 φιλε στους χρονους αναφερεται ως καλυτερη μπαταρια το ν2 Σε μπαταρία θα έλεγα από αυτά που ακούω ότι είναι στα ίδια επίπεδα με λίγο καλύτερο το 3αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Καλησπέρα. Θα ήθελα αν κάποιος ξέρει να μου πει πως γίνεται να κάνω το τηλ να καλεί πάντα το κινητό κάποιου στις επαφές και όχι σταθερά ή άλλα. ..τα έβαλα ως πρωτευοντα αλλά εξακολουθεί να καλεί το πρώτο νούμερο στην καρτέλα επαφής κάποιου. .. Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Καλησπέρα. Θα ήθελα αν κάποιος ξέρει να μου πει πως γίνεται να κάνω το τηλ να καλεί πάντα το κινητό κάποιου στις επαφές και όχι σταθερά ή άλλα. ..τα έβαλα ως πρωτευοντα αλλά εξακολουθεί να καλεί το πρώτο νούμερο στην καρτέλα επαφής κάποιου. .. Στην καρτέλα που βλέπεις τα τηλέφωνα της επαφής, κράτα πατημένο το τηλέφωνο που θες και στο μενού που θα εμφανίσει επέλεξε ορισμός προεπιλεγμένου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 gps app εχει δωρεαν για ολη την ευρωπη?με φωνητικες εντολες? ρε παιδια ..δλδ δε θα βγουμε ρομς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) gps app εχει δωρεαν για ολη την ευρωπη?με φωνητικες εντολες?? Αν και στο Note 3 έχω το Sygic, τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ το πολύ καλό Google maps. Η κατανάλωση data είναι αστεία, πολύ μικρή. Αν βέβαια το χρησιμοποιείς στο εξωτερικό, η εδώ αλλά καθημερινά και αρκετά, τότε καλύτερα να αγοράσεις ένα π.χ. Sygic η Νavigon Edited December 8, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Καλησπέρα στην παρέα... Ερώτηση προς κατόχους ΝΟΤΕ ΙΙΙ σχετικά με την λειτουργία της συσκευής ως τηλεχειριστήριο: 1. Θέλει σύνδεση internet για να λειτουργήσει το πρόγραμμα, όπως το Tablet Samsung Galaxy TAB 3 8.0 που έχω στην κατοχή μου? 2. Υποστηρίζει περισσότερα του ενός δωματίου στις ρυθμίσεις του? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Θανάσης Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) Καλησπέρα στην παρέα... Ερώτηση προς κατόχους ΝΟΤΕ ΙΙΙ σχετικά με την λειτουργία της συσκευής ως τηλεχειριστήριο: 1. Θέλει σύνδεση internet για να λειτουργήσει το πρόγραμμα, όπως το Tablet Samsung Galaxy TAB 3 8.0 που έχω στην κατοχή μου? 2. Υποστηρίζει περισσότερα του ενός δωματίου στις ρυθμίσεις του? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Θανάσης Όχι, λειτουργεί με υπέρυθρες Δες το screen shot Edited December 8, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) Όχι, λειτουργεί με υπέρυθρες Δες το screen shot Υπέρυθρες αλλά για να βρει τους κωδικούς της εκάστοτε συσκευής θέλει ίντερνετ . Όσο για τα δωμάτια κτλ φίλε Υπάρχουν εφαρμογές καλύτερες του Watson. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy Edited December 8, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Υπέρυθρες αλλά για να βρει τους κωδικούς της εκάστοτε συσκευής θέλει ίντερνετ . Όσο για τα δωμάτια κτλ φίλε Υπάρχουν εφαρμογές καλύτερες του Watson. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ αλλά δεν βρίσκω κάποιο για το toyotomi το AC του σπιτιού. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 φιλε στους χρονους αναφερεται ως καλυτερη μπαταρια το ν2 Η πράξη όμως μετράει. Και εκεί το 3 μου είναι πολύ δυνατό μόλις στη 2 η φόρτιση και δείχνει τα δόντια του! :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Η πράξη όμως μετράει. Και εκεί το 3 μου είναι πολύ δυνατό μόλις στη 2 η φόρτιση και δείχνει τα δόντια του! :) στην πραξη τι γινετε δλδ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts