harley5 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Καλησπερα παιδια!Ανοιγω τον dialer(στοκ)...με πηγαινει στο πληκτρολογιο..καλως...πηγαινω χειροκινητα στο αρχειο κλησεων...Ο.Κ. βγαινω απο τον dialer με το "πισω"...ξαναμπαινω και καθε φορα με πηγαινει στο πληκτρολογιο...γιατι δεν κραταει στην μνημη οπως εκαναν ΟΛΑ τα προηγουμενα τηλεφωνα που ειχα την επιλογη "αρχειο κλησεων" η οποια ηταν και η τελευταια μου επιλογη???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 (edited) Παιδια το τηλέφωνο με την DMJ6 με ημερομηνία κατασκευής 21/10 είναι εμφανώς πιο γρήγορο, με τα animations να είναι πιο smooth από ποτέ... ΥΓ για να μην παρεξηγηθώ στην πράξη η διαφορά φαίνεται στο βελτιωμένο smoothness της συσκευής. Edited October 29, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Παιδια το τηλέφωνο με την DMJ6 με ημερομηνία κατασκευής 21/10 είναι εμφανώς πιο γρήγορο, με τα animations να είναι πιο smooth από ποτέ... ΥΓ για να μην παρεξηγηθώ στην πράξη η διαφορά φαίνεται στο βελτιωμένο smoothness της συσκευής. Κάνω υπομονή να βγει και για μας με τα ελληνικά :-) αλλιώς την έχω κατεβάσει αλλά κρατιέμαι με το ρημάδι το knox που μπλεξαμε Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Nα ρωτησω ρε παιδες κατι.. Απο πλευρας αναβαθμισεων ποιας χωρας συσκευη συμφερει? Στο galaxy s4 ας πουμε τα γερμανικα προηγουνται ολων συνηθως στο θεμα αναβαθμιση. Συμβαινει το ιδιο και εδω στο note? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Nα ρωτησω ρε παιδες κατι.. Απο πλευρας αναβαθμισεων ποιας χωρας συσκευη συμφερει? Στο galaxy s4 ας πουμε τα γερμανικα προηγουνται ολων συνηθως στο θεμα αναβαθμιση. Συμβαινει το ιδιο και εδω στο note? Απ οτι φαινεται, οι Αγγλοι προηγουνται στο Note 3 Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Απο μπαταρια τι λεει η mj6? Ειμαι την mj1 και ενω εχει βγει αναβαθμιση δεν την εκανα ακομη γιατι δεν ακουσα και τα καλυτερα για την μπαταρια της. Επισης, ειναι κανεις με ολλανδικη συσκευη που του εβγαλε για mj6? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Απο μπαταρια τι λεει η mj6? Ειμαι την mj1 και ενω εχει βγει αναβαθμιση δεν την εκανα ακομη γιατι δεν ακουσα και τα καλυτερα για την μπαταρια της. Επισης, ειναι κανεις με ολλανδικη συσκευη που του εβγαλε για mj6? Νομίζω ότι είμαι με ολλανδικο note αλλα για σιγουριά πως το βλέπω ;;; Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Απο μπαταρια τι λεει η mj6? Ειμαι την mj1 και ενω εχει βγει αναβαθμιση δεν την εκανα ακομη γιατι δεν ακουσα και τα καλυτερα για την μπαταρια της. Επισης, ειναι κανεις με ολλανδικη συσκευη που του εβγαλε για mj6? Εγώ είμαι με ολλανδική συσκευή αλλά δεν έχω αναβάθμιση ακόμα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Nα ρωτησω ρε παιδες κατι.. Απο πλευρας αναβαθμισεων ποιας χωρας συσκευη συμφερει? Στο galaxy s4 ας πουμε τα γερμανικα προηγουνται ολων συνηθως στο θεμα αναβαθμιση. Συμβαινει το ιδιο και εδω στο note? Οι Αγγλικές είναι οι πρώτες συσκευές που λαμβάνουν τα updates (με μικρή καθυστέρηση ακολουθούν και των υπόλοιπων χωρών). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Μια ερώτηση για εφαρμογή και πως συμπεριφέρεται στο Νοτε 3.Έχω βάλει τον NFC launcher ,τώρα λέγεται Trigger και για να μου διαβάσει τα nfc tags πρέπει να έχω ανοίξει την εφαρμογή ,το trigger δηλαδή και μάλιστα να είναι στο προσκήνιο,αλλιώς δεν διαβάζει το tag και φυσικά δεν εκτελεί την εντολή. Έχετε καμιά ιδέα; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Παίδες, κάθε φορά που παίρνω screenshot, στη Gallery μου δημιουργεί έναν ακόμα φάκελο - εκτός τον φάκελο Screenshots - με όνομα remote-image-cache και περιέχει ακριβώς τις ίδιες φωτογραφίες με τον Screenshots. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) Παίδες, κάθε φορά που παίρνω screenshot, στη Gallery μου δημιουργεί έναν ακόμα φάκελο - εκτός τον φάκελο Screenshots - με όνομα remote-image-cache και περιέχει ακριβώς τις ίδιες φωτογραφίες με τον Screenshots. Καμιά ιδέα; Μολις κοίταξα και δεν μου τον κάνει το φάκελο. Έχει κάνα synchronize με τίποτα Picasa? Edited October 30, 2013 by BlueChris Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Μολις κοίταξα και δεν μου τον κάνει το φάκελο. Έχει κάνα synchronize με τίποτα Picasa? Τίποτα από Synchronize, ούτε καν Dropbox. Μήπως φταίει το Tapatalk Pro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) Aκυρο και εγώ το έχω, ψάχνω να το βρω που είναι να του χωσω ένα .nomedia μέσα να ησυχάσουμε. edit ναι μέσα στο tapatalki είναι στο φάκελο tapatalk4\cache\session\remote-image-cache Edited October 30, 2013 by BlueChris Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docteo Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Όταν ανοίγω βίντεο στο YouTube και είμαι κοντά σε υπολογιστή μετά από λίγο μου μειώνει τη φωτεινότητα και μου βγάζει ένα πέπλο στην οθόνη σαν αυτό της φωτογραφίας. Ξέρει κανένας τι είναι; http://img.tapatalk.com/d/13/10/30/6ujaraby.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Όταν ανοίγω βίντεο στο YouTube και είμαι κοντά σε υπολογιστή μετά από λίγο μου μειώνει τη φωτεινότητα και μου βγάζει ένα πέπλο στην οθόνη σαν αυτό της φωτογραφίας. Ξέρει κανένας τι είναι; http://img.tapatalk.com/d/13/10/30/6ujaraby.jpg Έχεις ανοιχτό στο κινητό το allshare cast και προσπαθεί να κάνει stream σε κάτι φαντάζομαι. Αυτό το εικονίδιο έχω εγώ στον μαμά βίντεο player όταν βλέπω ταινία και με το allshare cast dongle το βλέπω στην τηλεόραση. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Aκυρο και εγώ το έχω, ψάχνω να το βρω που είναι να του χωσω ένα .nomedia μέσα να ησυχάσουμε. edit ναι μέσα στο tapatalki είναι στο φάκελο tapatalk4\cache\session\remote-image-cache Έβγαλες άκρη τελικά; Αυτό το αρχειάκι .nomedia πως το δημιουργούμε; Ή μήπως είναι καλύτερο να διαγράφουμε τον φάκελο και τα περιεχόμενά του για να μην καταλαμβάνουν και άσκοπο χώρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gima70 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Καλημέρα μια ερώτηση παιδιά όταν κάνω χειρόγραφη σημείωση στο Splaner είναι μόνο για να το στείλω κάπου?Γιατί δεν βλέπω την σημειωση μετα πουθενά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docteo Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Έχεις ανοιχτό στο κινητό το allshare cast και προσπαθεί να κάνει stream σε κάτι φαντάζομαι. Αυτό το εικονίδιο έχω εγώ στον μαμά βίντεο player όταν βλέπω ταινία και με το allshare cast dongle το βλέπω στην τηλεόραση. Και πώς στο καλό κλείνει αυτό; Πώς το έκανα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtsakiris Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) ριξε μια ματια εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=46872076&postcount=10 μηπως εχεις κανενα bluetooth? Όταν ανοίγω βίντεο στο YouTube και είμαι κοντά σε υπολογιστή μετά από λίγο μου μειώνει τη φωτεινότητα και μου βγάζει ένα πέπλο στην οθόνη σαν αυτό της φωτογραφίας. Ξέρει κανένας τι είναι; http://img.tapatalk.com/d/13/10/30/6ujaraby.jpg ριξε μια ματια εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=46872076&postcount=10 μηπως εχεις κανενα bluetooth συνδενεμενο? Edited October 30, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Έβγαλες άκρη τελικά; Αυτό το αρχειάκι .nomedia πως το δημιουργούμε; Ή μήπως είναι καλύτερο να διαγράφουμε τον φάκελο και τα περιεχόμενά του για να μην καταλαμβάνουν και άσκοπο χώρο; Μπορείς να τον διαγραψεις ,αν πάλι θελεις να τον κρύψεις διάβασε εδω για το πως μπορείς να το κάνεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docteo Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 ριξε μια ματια εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=46872076&postcount=10 μηπως εχεις κανενα bluetooth συνδενεμενο? Ευχαριστώ πολύ. Φαίνεται ότι υπάρχει ένα άγνωστο πρόβλημα με τη νέα έκδοση του YouTube. Η λύση που βρήκα είναι να κλείσω και να ανοίξω ξανά το bluetooth. Μάλλον προσπαθεί να συνδεθεί με το Sbh52. Εντελώς άσχετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Παίδες, κάθε φορά που παίρνω screenshot, στη Gallery μου δημιουργεί έναν ακόμα φάκελο - εκτός τον φάκελο Screenshots - με όνομα remote-image-cache και περιέχει ακριβώς τις ίδιες φωτογραφίες με τον Screenshots. Καμιά ιδέα; Δεν είναι περίεργο που εμένα δεν το κάνει? Έχω και εγώ το ταπαταλκ προ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 παιδια γινεται να μασ ειδοποιει το ημερολογιο για τα γενεθλια και γενικα για το οτι εχουμε καθε μερα με ηχο ??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Guys εχει εγκαταστησει κάποιος το GPS Don't Panic? Σας παιζει? Σε εμενα οχι... γνωριζει κανεις το γιατι? Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts