Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας. Πως περναω τις εφαρμογες απο τη συσκευη στη καρτα μνημης? Αυτο που κανω ειναι να πιεζω παρατεταμενα το πληκτρο το μεγαλο. Βγαζει τρια εικονιδια. Πιεζω τον κυκλο τερμα αριστερα. Μετα απο τις επιλογες που εμφανιζει παταω 'εγινε ληψη'. Μπαινω στην εφαρμογη που θελω και παταω μετακινηση στη καρτα μνημης. Μετα σπο καιρο τις βρησκω παλι στη συσκευη!
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

Καλημέρα φίλοι μου σε δύο note 3 που αγόρασα πρόσφατα από το εξωτερικό η πλήρη φόρτιση με το usb 3 καλώδιο τους φτάνει τις 7 ώρες ενώ με ένα usb 2 καλώδιο με τους ίδιους φορτηστές φορτίζουν πλήρως σε 2 με 2μιση ώρες. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει, ευχαριστώ πολύ.

Εχει παρατηρηθεί το φαινόμενο σε αρκετές συσκευές.

Σε πολλές μάλλιστα μπορει να μη φορτίζει καθόλου. Μη σε απασχολεί, ουτως η αλλως το πρακτικό καλώδιο παραμένει το micro-usb.

απο που μπορω να αγορασω σε καλη τιμη αυθεντικη μπαταρια?

απο που μπορω να αγορασω σε καλη τιμη αυθεντικη μπαταρια?

http://www.mobilecity.gr/el/samsung-/2680--samsung-eb-b800bebec-li-ion-38v-3200-mah-original

Την έχω 2 βδομάδες είναι άψογη 5 ωριτσες sot με magma Rom.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Γεια σου. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Πως καταλαβες οτι ειναι αυθεντικη? Τη μερα τη βγαζει με normal χρηδη? Θελω να ρωτησω και κατι ακομα. οταν προσπαθω να κανω hot spot το ταμπλετ samsung (tab 1 νομιζω το λενε) και προσπαθω να μπω με wifi απο το note 3,το ταμπλετ ζηταει κωδικο. Τι κωδικος ειναι αυτος? Το note3 το κανω hot spot και μπαινω απο το ταμπλετ δε ζηταει κωδικο. Edited by RAVEN_

Γεια σου. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Πως καταλαβες οτι ειναι αυθεντικη? Τη μερα τη βγαζει με normal χρηδη? Θελω να ρωτησω και κατι ακομα. οταν προσπαθω να κανω hot spot το ταμπλετ samsung (tab 1 νομιζω το λενε) και προσπαθω να μπω με wifi απο το note 3,το ταμπλετ ζηταει κωδικο. Τι κωδικος ειναι αυτος? Το note3 το κανω hot spot και μπαινω απο το ταμπλετ δε ζηταει κωδικο.

Γράφει πανω samsung γράφει το SN γράφει πότε φτιάχτηκε και γενικά είναι ίδια η αυθεντική. Έχει nfc και με βγάζει 5 ώρες sot με magma Rom η οποία είναι από τις πιο ενεργοβόρες Rom. Πιστεύω ότι είναι αυθεντική θα δείξει μετά από 1 χρόνο σίγουρα.

Για το Hotspot πρέπει να πας στις ρυθμίσεις και η βγάζεις τον κωδικό ή τον αλλάζεις και μπαίνεις μετά

69500ffa491b18bcef10557789e23b92.jpg

το μενου ρυθμισεων που εχεις στο screenshot που το βρησκεις? δεν το βρησκω στοκινητο μου,η στο ταμπλετ. θα το ψαξω λιγο..

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το εφτιαξα. σε ευχαριστω;)

Εχει παρατηρηθεί το φαινόμενο σε αρκετές συσκευές.

Σε πολλές μάλλιστα μπορει να μη φορτίζει καθόλου. Μη σε απασχολεί, ουτως η αλλως το πρακτικό καλώδιο παραμένει το micro-usb.

Τελικά φορτίζει κανονικά μόνο με ένα λευκό γνήσιο samsung usb3 που δανείστηκα από φίλο!:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γεια σου. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Πως καταλαβες οτι ειναι αυθεντικη? Τη μερα τη βγαζει με normal χρηδη? Θελω να ρωτησω και κατι ακομα. οταν προσπαθω να κανω hot spot το ταμπλετ samsung (tab 1 νομιζω το λενε) και προσπαθω να μπω με wifi απο το note 3,το ταμπλετ ζηταει κωδικο. Τι κωδικος ειναι αυτος? Το note3 το κανω hot spot και μπαινω απο το ταμπλετ δε ζηταει κωδικο.

Επιβεβαιώνω και εγώ του λόγου το αληθές για τη συγκεκριμένη μπαταρία, σε μαμίσια 5 lollipop μου βγάζει γύρω στις 6 ώρες sot ανάμεικτο wifi ή 3g data. Tώρα για το αν είναι γνήσια και την αντοχή της στον χρόνο μόνο ... ο θεός!:)

Τελικά φορτίζει κανονικά μόνο με ένα λευκό γνήσιο samsung usb3 που δανείστηκα από φίλο!:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επιβεβαιώνω και εγώ του λόγου το αληθές για τη συγκεκριμένη μπαταρία, σε μαμίσια 5 lollipop μου βγάζει γύρω στις 6 ώρες sot ανάμεικτο wifi ή 3g data. Tώρα για το αν είναι γνήσια και την αντοχή της στον χρόνο μόνο ... ο θεός!:)

Τελικά την τσίμπησες έτσι? Να μας βγει καλή το κινητό πήρα ανάσα λες και το αγόρασα χθες είναι τόσο που κρατάει η μπαταρία.

Τελικά την τσίμπησες έτσι? Να μας βγει καλή το κινητό πήρα ανάσα λες και το αγόρασα χθες είναι τόσο που κρατάει η μπαταρία.

Eίναι το πρώτο μου Note οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης παρά μόνο με την μπαταρία με την οποία ήρθε κατασκευής 7/2014 στην οποία ρίχνει 2+ ωρίτσες! Να΄σαι καλά που με οδήγησες σε αυτήν φίλε μου!:happy:

Την πηρατε την συγκεκριμενη αρκετοι βλεπω.. πηγα και εγω στο καταστημα. την πηρα αλλα δεν ειναι ακριβως ιδια τα νουμερα με αυτα που εχει η φωτο στο site. μη βαρατε ειμαι ασχετη. επανω γραφει S/N ...... και κατασκευη 28-7-2017 B800BC. δε ξερω πως να ξεχωρισω αν ειναι αυθεντικη

Η μπαταρια δεν εχει το πορτοκαλι σημαδι στο αυτοκολλητο απο κατω. Δεν ειναι αυθεντικη................

Edited by RAVEN_

Χμμμ.. Τι είναι αυτό το πορτοκαλί σημάδι που λες; Γιατί ήμουν έτοιμος να παραγγείλω την συγκεκριμένη από mobilecity και με φρέναρες...

Nfc νομιζω λεγεται. Το εχει η αυθεντικη η ψευτικη οχι. Απ οτι ειδα στο ιντερνετ. Οι αυθεντικες εχουν στη μεσα πλευρα του αυτοκολλητου ενα πορτοκαλι σαν τσιπακι. Νταξη οι περιγραφες που δινω ειναι 5χρονου γιατι δεν τα παω καλα με αυτα. Η αυθεντικη του κινητου μου το εχει αυτο στη μεσα πλευρα του αυτοκολητου καλληματος της.

Nfc γράφει κανονικά πάνω πρέπει να το δοκιμάσω κάπου να δω αν έχει. Αν είναι 100% αυθεντική δεν γνωρίζω πάντως κρατάει η μπαταρία όπως την πρώτη μέρα που αγορασα το κινητό.

Πουθενα δε το γραφε η δικη μου. Ουτε στην εσωτερικη πλευρα του αυτοκολητου της.

Πουθενα δε το γραφε η δικη μου. Ουτε στην εσωτερικη πλευρα του αυτοκολητου της.

Γράφει near field communication που ειναι το Nfc. Το γράφει από την πάνω μεριά όπως βάζουμε την μπαταρία.

Αυτο το γραφει. Ομως δεν εχει το πορτοκαλι τσιπακι που εχει η αυθεντικη. Κατω απο το αυτοκολητο της μπαταριας. Δες στο google. Μου φαίνεται περιεργο.

Αυτο το γραφει. Ομως δεν εχει το πορτοκαλι τσιπακι που εχει η αυθεντικη. Κατω απο το αυτοκολητο της μπαταριας. Δες στο google. Μου φαίνεται περιεργο.
Μπορείς να τις φωτογραφίσεις δίπλα η μία στην άλλη ώστε να φαίνεται η διαφορά που εντόπισες; Ήθελα κι εγώ να πάρω αλλά με προβλημάτισες.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Μπορω να αναιβασω απο κινητο? Οκ θα προσπαθησω. Αυριο θα παω σε samsung service να ρωτησω παντως για να ειμαστε σιγουροι.και θα σου πω.η αυθεντικη εχει 30ε μου ειπαν στη samsung.

Μπορω να αναιβασω απο κινητο? Οκ θα προσπαθησω. Αυριο θα παω σε samsung service να ρωτησω παντως για να ειμαστε σιγουροι.και θα σου πω.η αυθεντικη εχει 30ε μου ειπαν στη samsung.

Πήγες τελικά;

Τελικα απο το καταστημα samsung πατρα μολις μου ειπαν οτι η μπαταρια 'φαινεται αυθεντικη'. Αλλα δεν ειπαν κατι για το πορτοκαλι τσιπακι στο πισω μερος που απουσιαζει. Αυτοι ξερουν καλητερα οποτε καντε αγορα αφοβα

H μπαταρία δεν έχει nfc, το δοκίμασα με 2 άλλες μπαταρίες του 2014 με ένα άλλο Note 3 και με το Lenovo P2 ενός φίλου μου. Η αυτονομία της μέχρι τώρα πολύ καλή οπότε για τα 8 ευρώ που κοστίζει πιστεύω ότι είναι μία καλή αγορά.

Καλησπέρα παιδιά το κινητό μου, μου βγάζει ενα μήνυμα η διαδικασία android.process.media διακόπηκε.. τι μπορώ να κάνω? εχω κανει και reset

Καλησπέρα παιδιά το κινητό μου, μου βγάζει ενα μήνυμα η διαδικασία android.process.media διακόπηκε.. τι μπορώ να κάνω? εχω κανει και reset
Θα πας στις εφαρμογές βρες το Google play store και θα πατήσεις clear cache.

Επανεκκίνηση.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)